Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ma 3 éve, hogy volt a ph lego gyárlátogatás. Lassan kéne egy új, ahol a boltba is bemehetünk Jana?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Micsurin #32600 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyen gyorsan kivezetnék, csak azt írják, hogy "Temporarily out of stock", amit véglegesen kivezetnek, az "Retired Product" jelölést kap (mint pl. ez a Falcon) .
Szóval én inkább arra tippelnék, hogy többet adtak el az otthon maradás miatt, esetleg a gyártás nem megy annyira, hogy legyen elég nagy készlet. (pl. ha megnézed ezt, vagy ezt a másik régebbi Falcon-t, a grafikon szerint egy másfél-két évig normál áron volt, szóval piacon is voltak). -
woros
őstag
Sikerült újonnan vennem egy 70409-es legót 18 eur + postáért.. mit ne mondjak megint nagy csalódás ez a magyar nép. Srác hirdeti újonnan 12k-ért fb-on, de olcsóbban egy forintal nem akarja adni, mondván kockavárosban 15k.. Ok no problem, bricklinkről postával együtt még így is bőven 9k alatt maradtam. És akkor egy 5 éves, akkor 3500 forintos *** - ról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz adalbert1 #32602 üzenetére
Köszönöm!
Akkor júniusig ráér, szeretnék egyet mindenképpen mert tetszik a tető kialakítás végre nem cikkelyes igaz meg kell majd erősíteni így szemre azokat a "zsanér"okat.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
akit esetleg erdekel ez a vonal: Review: 71721 Skull Sorcerer's Dragon
az egyik uj ninjago cucc. maga a tarsas nem erdekel, de basszus azok a keszletek, amikbol ossze lehet rakni valami brutal jok lettek. ahogy ez a sarkany is.
-
hulp01
senior tag
Bocs, de most nem értem mi itt a probléma. Te megkaptad olcsóbban, ő meg majd ha nem tudja eladni annyiért, amennyiért hirdeti, akkor majd lejjebb viszi az árat. Ő nem engedett, neked annyiért nem kellett, nem volt üzlet. Majd eladja annak, aki esetleg kevésbé tájékozott, és nem ismeri a Bricklinket, de hajlandó kiadni érte 12e Ft-ot.
-
Micsurin
nagyúr
48*48 bütyköstől van nagyobb alaplap?
Kiraktam most 4x4-esben homokszínűből az asztalt de nem lenne rossz kevesebb darabból --> kevesebb illesztés.mod.: Kocka.hu-n mi ez a 2db/típus limit? Ott rohadjon rájuk az ABS. Meg 10,25,50 db limitek, zseniális...
@Djuree: Köszi! Kár, akkor marad így. Agyalok egy nagyobbacska mos eisley asztalon ha már falcont akarok venni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Készletet is akartam* csak ők kerültek elő mint legolcsóbb variáns most.
Köszi azzal nem igazán vagyok előrébb még ha legalább 70-75^2-es lenne akkor megérné mert jöhetne az airbrush. De így nem éri meg a melót.*nagy biznisz ez egyébként, 75246-et vehetem meg csak a két figura miatt. Nem tudom láttam e most másik készletben Ben Kenobit újonnan. Postával meg nem sokkal jövök ki olcsóbban BL-ről sem cserébe itt meg lesz hozzá egy pár kocka + a birodalmi technikus is.
BL-en türtőztetem magam mert irdatlan sok mindent gyűjtöttem ki wishlistre.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #32614 üzenetére
Benéztem a 75270-tel sokkal jobban járok a ház elemei akár újra is hasznosíthatóak és ~8 rugóért Luke + Ben + Tuskenraider jó dealnek tűnik.
Ha esetleg valaki BP és környékén belefut akciósan visítson.
-
Micsurin
nagyúr
-
woros
őstag
válasz Throme #32615 üzenetére
Jól van nem kell felkapni a vizet, csak nem értem miért kell a magyarnak nemhogy bl ár felett, hanem még annál is feljebb eladni mindent.. Természetesen ez alól vannak kivételek pl. a nemrég szerzett hajó eladója is. Bocs, ha ezzel egyesek lelkivilágába gázoltam, de a tények magukért beszélnek, amikor a némettől most vettem valamit 22k-ért a magyar bl-en adja 35-ért ugyanazt ugyanolyan állapotban, és akkor ne írjak ilyeneket? Franc akarja a német zsebét tömni, inkább adnám a saját országom lakójának, közelebb is van, gyorsabban is ideér a csomag, de így nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Tudom kínaiak ezek is de ilyet nem gyárt a lego csak ezeket a tré coin lövedékes fegyvereket újabban, próbált vagy látott már valaki ilyeneket? [link] [link] [link]
Marha jól néznének ki az alap semmik helyet az ikonikus E-11, DC15A, DC15S, akár Han DL44-e.
mod.: link javítva
[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
Sokan idegenkednek a külföldről rendeléstől, velem is előfordult már, hogy valakit nem tudtam meggyőzni, hogy olcsóbban jön ki összességében, ha külföldről megrendeli, mintha itthonról venné. Ennek ez az ára, van olyan, aki hajlandó ezt megfizetni inkább. Esetleg még személyesen is átveheti, megnézheti, neki még ez plusz hab a tortán.
-
Fr0z3n
őstag
Valaki nem tudja véletlenül mi lesz a kocka.hu ajándék a haunted house mellé?
-
Gergőke88
addikt
Ducatit más is elorendelte?
Valahol jár melle bármi ajándék?
koszi -
Fr0z3n
őstag
-
Throme
veterán
válasz Gergőke88 #32624 üzenetére
Én nem, nem is fogom. Várok, amíg mindenhol lesz, és a legjobb áron megveszem. Az tuti, hogy meglesz, mert a motorokat gyűjtöm.
Szerencsére ez a motor is jól sikerül. Van benne újítás (váltó és új alkatrészek), nagyon várom, hogy megszerezzem, de nem ugrok bele az első lehetőségbe. Második licenszelt motorom lesz. Ezek szerint trendet nyitott a BMW.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32628 üzenetére
[link] erről van szó?
Najóóó ez kell.
Esős időben mikor nem tudok menni legalább legyen mit tologatni. Nem limitált készlet lesz ugye?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32630 üzenetére
Úgy is lesz ez még akcióban karácsony előtt.
Köszi a választ! Fontos infó volt a fontossági sorrendhez.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Throme
veterán
Szülinapi Harley.
Ezt a szettet már tavaly meg akartam szerezni.
Nagyon jól néz ki, a kifogásolt vaskos első villa ellenére is.
Élmény építeni.
Masszív és gyönyörű a végeredmény.
Nem lehet a Technic vonalhoz hasonlítani. Nincs rugós felfüggesztés, dugattyúk is eltérnek a szokásos fake technic megoldástól, és nem is látszódnak, de ott vannak!!
Vaskosabb felépítményt kapunk egy Technic motorhoz képest, több részlettel is.
Szerintem a színt is jól választották meg.
Eddig talán a Technic 8420 motornak volt a legszélesebb hátsó kereke, hát most kapunk egy brutál széleset (dupla felni és batár gumi megoldás).
Nem tudom mennyire játszható. Lego motoroknak nem szokott kis fordulási ívük lenni.
Most sincs ez másképpen. A részleteket adó lámpa, visszapillantó, fékkar...stb a játék hevében ide oda fittyenhet, leeshet (ettől eltekintve egyben van a szett rendesen).
Jó ötlet volt a Lego-tól, hogy autók után egy kétkerekűvel jöttek elő a Creator szérián belül. -
woros
őstag
lego.com-ra felkerült a kalózhajó 35.990 de legalább júni 1 a megjelenés.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adalbert1
veterán
Nekem meglepően jónak tűnik a 2 fővitorla így is, hogy nem vászonból vannak (vagy mi a pontos anyaga a többi vitorlának), hanem brickből - eleinte féltem tőle, hogy nagyon gagyi lesz, de ezzel így teljesen kiegyeznék.
Idén szerintem csak ezt, és a másik kalózos készletet (21322) fogom beszerezni, remélem mást nem adnak ki, amire nagyon fenném a fogamat. -
Fr0z3n
őstag
Lesz új xtra is, ami nem más mint 2 féle ragasztószalag🤣🤣🤣
-
wrrs
tag
Én a legújabb majmos széria árain nem tudom magam túltenni.
[ABBA] https://kocka.hu/LEGO-80013/LEGO-Monkie-Kid-Monkie-Kid-csapatanak-titkos-fohadiszallasDe legalább akkor ez a hajó is itt süllyedt el. Ennyiért tuti nem kell. Úgy látom tényleg komolyan ki akarják facsarni a kalózmániások pénztárcáját. De, hogy idén egy értelmes ár/készlet nem volt még az is biztos. Várjuk a Karácsonyt és az igazi blekkfrájdéjt!
-
Segal
veterán
válasz Micsurin #32642 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hulp01
senior tag
De ennek (mármint a Legonak) álla sincs. Sokkal hegyesebb az áll része az eredetinek mind függőleges irányban, mind mélységében (főleg abban). Ez nem kicsit minifig-fejes lett (különösen teljesen szemből). És arányaiban a szemnek is jóval keskenyebbnek kéne lennie. Bár orra nincs, de valamennyire mégiscsak domború az orrnál, a Lego viszont totál lapos és ettől fura. Tényleg, mint akit orrba vertek.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz hulp01 #32645 üzenetére
Én nem azt írtam hogy tökélets lett vagy hogy egyáltalán szép lett hanem hogy ha valamibe nem érdemes belekötni akkor az pont az orr. Minden másba viszont simán. Főleg hogy tutira 20 körül lesz az ára...
-
törölt tag
348Ft eppen az euro. az pedig köztudott, hogy 100 euro korul lesz az ara.
ami viszont tényleg röhej, azok az uj marvel cuccok. en gyujtom az iron man figurákat, de ezekert egy petakot so fogok adni. azon felül, hogy latszik csak a lehuzasra mentek ezzel a rengeteg uj armorral, az az uj sisak valami szornyu. [link]
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Micsurin
nagyúr
Biztos bennem a hiba, de miért? Mi ezeknek a létjogosultsága? Ha még normál standard falikép / festmény méretben lennének.
@Segal: Jogos, mondom úgy ennek befelé áll a horpasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest