Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hello!
Kis help kéne, ez a Bricklink, hogy működik? Part Out-ot kértem wishlistre a 75055-es Csillagrombolóból. De 206 elemet listázott nekem ki, ez az elemek típusa lenne csak? Ha megveszek ezek közül 198 félét egy olcsó eladótól fogja frissíteni a "szettem", hogy még mik hiányoznak, hogy ne kelljen keresgélni mikor másik bolttól mást rendelnék?
Manualt honnan szerezhetek? Már nem gyártott szett, újonnan meg horribilis a beragadt dobozok ára.
Köszi szépen!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #32534 üzenetére
Köszi akkor manual beszerezhető.
Költséges de havi ösztöndíjból kobban kivitelezhető mint évekig sporólni egy már nem gyártott szettre 150+ ezret. Új romboló meg nincs csak UCS (nagy, és drága is) a First Orderes meg nem... Sajnos SW buzéria van évek óta mióta az eszemet tudom kb és most találtam rá az oldalra. Egy Slave 1-et is összeakarok vadászni.(~2012-14-est számot nem tudok fejből). Vagy ez vagy a knockoff de inkább ez a megoldás.
Figurákat esetleg honnan lehetne értelmes áron? Első szériára emlékeztető tehát fekete fejes Boba és Jango Fett úgyse lesz értelmes áron, nyugi erre felkészültem már lelkileg.
Nincs autoupdate elemekre, ergo marad szerintem az Excellezés...
Első blikkre egyébként figurák nélkül 32+11k jött ki alkatrész árban a 75055-re. Szerintem ez teljesen korrekt ár egy 1300+ darabos SW készletért darabokban.
mod.: és ez fog lejjebb menni még mert a belteret illetően eltérő elképzeléseim vannak...
Nekem is most kell meghülyülni, 16 évesen eladtam minden star wars legom (~35-37 CW készlet), hogy vegyek egy 125-ös motort. Most meg egyetem alatt újra legozni akarok és MOCAP-ozni.... De persze csak miután realizáltam egy szebb Revell makett majdnem ott lesz árban mint egy lego készlet...
mod2.: Jól tévedek? Minnél aktuálisabb egy készlet annál nagyobb/kedvezőbb lesz az árrés a dobozos és az összemazsolázott között?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #75376384 #32537 üzenetére
Köszönöm!
Szállítás nélküli ár volt erősen megnyírt elemszámmal. Még picit tudom lejjebb faragni. Mint írtam a belseje nagyon gány gyárilag. És elég sok speciális elem van benne ennek ellenére szvsz ott fűnyíró elven fogok menni ami belül van nem kell az megy félre és inkább jön egy dobozos idei Solyóm ahol szintén belezve lesz a készlet mivel az újnak szebb a formája: az elülső nyúlványok végre elég szélesek, a fülke kicsit hátrább került és a hajó tetején végre eltüntették az irritáló illesztési hézagokat a cikkelyek elhagyásával. Cserébe kisebb lett és kevésbé részletes (nincs többé belső padló alatti rekesz). Ha meg már átalakítom akkor a 2011-12-es technics alapú rámpáját is bele kell erőszakolni.
Sajnos mindenképpen mazsolázós leszek mivel csak az SW érdekel és ott is leginkább az eredeti trilógiára lőnék (új trilógia készletek csak 1-2 kell de azokat erősen csak alapnak szánom a beszerezhetőség miatt). Szvsz a figurák lesznek eszementen drágák...
Egy készlet eladását nem tudom megbocsájtani a 6 évvel ezelőtti önmagamnak, mégpedig a 8097-es Slave 1-et. Annak volt utoljára értelmes rakéta mechanikája és nem ez a pöckölgetős csoda.
Olvasgatva a topikot én leszek szerintem a fekete bárány az elemenkénti vadászattal és az eredeti készletek átépítésével.
Még egy kérdés, lehet ezzel kicsit szürke zónába tévedek de azért fontos lenne. Lehet valahol készíttetni akár de értelmes áron alaplapot? Nem éppen 35*35 centisre gondoltam hanem inkább valami 120*150-esre.
mod.: excelen a könnyű tárolás miatt agyalok mivel ha jól látom a listát letudom gyűjteni scriptel Bricklinkről. Úgy meg mehet a driveba ahová haverokkal gyűjtjük a kit mivel lehet meglepni / kivel mit mire lehet tradelni cuccokat. DDR4 8Gb Sodimm ram ---> Mandalorian battlepack pl, vagy GS500 kuplung bowden.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Kegyetlenül jó árakat lehet kihozni ezzel a cuccal, még szállítással is jóval a bolti árán belül maradnék a TIE vadásznak. (sőt közel fele árban megúszhatom szállítva, figurák nélkül)(Egy helyen lennék a minimum alatt onnan értelemszerűen rendelnék be másik projekthez elemeket így az ár hasonlításba azt nem is fogom belevenni mert irreleváns a TIE szempontjából)Eredeti matricák méreteit megtudom valahonnan szerezni?
Mert nagyon drágák, Venatorra pl csak a matrica 10-15k ellenben ha lenne méretarányom kis PS után lenne barátom akik tudnának "szórt" nem nyomtatott matricát gyártani.Hazai eladókkal ha lecsengett ez a járványosdi még jól is járhatok ha meg lehetne személyes átvétet dumálni... nincs szállkölts. cserébe motoroztam egy jót.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
A 75257-es Falcon milyen régi? Azt látom 2019-es de azon belül?
Lehet rá számítani, hogy a közel jövőben (féléven belül) discontinued lesz a készlet? Júliusban lehet meglepném magam a félév végére vele mint újrakezdő készlet.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32561 üzenetére
Nézd meg az ajtón az "ablakot" a Lego verzión gyakorlatilag le van vágva a vége míg a kínain szépen ívesen a kis háromszög végre emlékeztet mint az eredetin.
Hátsó kerékíveken nem is látom a Legon a légbeömlő imitációkat míg a kínain ha nem is a legszebben de ott vannak.
Első ívek szintén, a kínain ha nem is végig de a tükör alatt látni a légbeömlő/terelő részeket.
Szélvédő alatti műszerfal részletről nem is beszélve a Lego a közelében sincs az eredeti formának.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz kbalage2 #32563 üzenetére
Miért szerinted a formák egyáltalán megegyeznek? De jó, akkor menjünk bele.
Tudom tudom minden ami kínai szar de a szemellenzőt le lehetne venni. A minőség stb nem kérdés az sem, hogy a lámpa és a felni teljesen mellé ment. Mégis markánsan hasonlóbb.
Arról nem beszélve mennyire trágya a Lego-n a tetőnek a megvalósítása. Ha a 42083-nél ment nem tudom mostanra miért felejtettek el dolgozni az ívekkel a tervezők.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz namilegyen #32567 üzenetére
Na akkor legalább nem csak nekem van Evora utánérzésem.
De nekem az eredeti alapján is az van mármint a lego szettje alapján. Egyik sem fedi rendesen az arányait az eredeti alanynak: magasság szélesség hossz trió.Az MK-nak meg a legnagyobb hibája a szemembe az a kerékjárat és a felni aránya, és a gumi és a felninek az aránya.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kbalage2 #32570 üzenetére
Aha oké.
A szoknya meg csak felszívódott a lego készleten lényegében és lett belőle egy léc egy hátsó terelővel.
A kerékívek felett láthatóan nincsenek beömlők / terelők ez nem kérdéses.
Ezt lezártam részemről játszom ezt eleget nap mint nap a mobilos topikokban vica versa...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Elkezdtem összerakni egy új asztalt a legoknak. A vége az lett bevásároltam homokszínű alaplappal. (10699)
Érdemes csiszolni festés előtt? Egyszínű mivel amolyan terepasztalként funkcionálna az eljövendő ötletekhez szeretném kicsit feldobni. Sötétebb foltok, égés nyom szerűségek stb.
Valaki próbálta már őket átködölni?
-
Micsurin
nagyúr
[link] ez múlt téli (19 október) ez most a nagy otthon maradás miatt fogyott el vagy félév és már szanált készlet lett? Mennyire kell csipkedni magam?
-
Micsurin
nagyúr
válasz adalbert1 #32602 üzenetére
Köszönöm!
Akkor júniusig ráér, szeretnék egyet mindenképpen mert tetszik a tető kialakítás végre nem cikkelyes igaz meg kell majd erősíteni így szemre azokat a "zsanér"okat.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
48*48 bütyköstől van nagyobb alaplap?
Kiraktam most 4x4-esben homokszínűből az asztalt de nem lenne rossz kevesebb darabból --> kevesebb illesztés.mod.: Kocka.hu-n mi ez a 2db/típus limit? Ott rohadjon rájuk az ABS. Meg 10,25,50 db limitek, zseniális...
@Djuree: Köszi! Kár, akkor marad így. Agyalok egy nagyobbacska mos eisley asztalon ha már falcont akarok venni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Készletet is akartam* csak ők kerültek elő mint legolcsóbb variáns most.
Köszi azzal nem igazán vagyok előrébb még ha legalább 70-75^2-es lenne akkor megérné mert jöhetne az airbrush. De így nem éri meg a melót.*nagy biznisz ez egyébként, 75246-et vehetem meg csak a két figura miatt. Nem tudom láttam e most másik készletben Ben Kenobit újonnan. Postával meg nem sokkal jövök ki olcsóbban BL-ről sem cserébe itt meg lesz hozzá egy pár kocka + a birodalmi technikus is.
BL-en türtőztetem magam mert irdatlan sok mindent gyűjtöttem ki wishlistre.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #32614 üzenetére
Benéztem a 75270-tel sokkal jobban járok a ház elemei akár újra is hasznosíthatóak és ~8 rugóért Luke + Ben + Tuskenraider jó dealnek tűnik.
Ha esetleg valaki BP és környékén belefut akciósan visítson.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Tudom kínaiak ezek is de ilyet nem gyárt a lego csak ezeket a tré coin lövedékes fegyvereket újabban, próbált vagy látott már valaki ilyeneket? [link] [link] [link]
Marha jól néznének ki az alap semmik helyet az ikonikus E-11, DC15A, DC15S, akár Han DL44-e.
mod.: link javítva
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32628 üzenetére
[link] erről van szó?
Najóóó ez kell.
Esős időben mikor nem tudok menni legalább legyen mit tologatni. Nem limitált készlet lesz ugye?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #32630 üzenetére
Úgy is lesz ez még akcióban karácsony előtt.
Köszi a választ! Fontos infó volt a fontossági sorrendhez.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Biztos bennem a hiba, de miért? Mi ezeknek a létjogosultsága? Ha még normál standard falikép / festmény méretben lennének.
@Segal: Jogos, mondom úgy ennek befelé áll a horpasza.
-
Micsurin
nagyúr
75222-es szett Slave I-jében ti láttok bármilyen extrémebb / ritkább alkatrészt? Ha igen neki se állok ki BrickLinkezni.
Ha nincs ránézésre vészes árú vagy beszerezhetetlen alkatrész ezt mindenképpen berendelném BL-ről mert baromi jó a méretaránya a nem ucs Falconhoz képest közel pontos. Még ha nyomi méretű is ez a Slave 1.
Ha matricázom / festem a pilótafülke kabin alsó szekcióját kap egy kis törődést egész jó lehet.
Romboló alkatrészekre már így is elszórtam 25-öt, meg 8 rugót az alaplapokra a végén eret fogok vágni a BrickLinkes árak miatt. Mod.: Jövő hónapban még cél a Falcon de jó, hogy eddig NextGen konzolra gyűjtöttem...[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz balint82 #32653 üzenetére
Uuu köszi Ki listáztam valahol 15-20 közt állna meg + posta (4 bolt) még kell sakkozni. De ennyit szerintem megérne mert tényleg marha jó lenne méretarányban.
@kbalage2: A gigának valóban van értelme de ezek mekkorák is? Jó esetben 15*20 ? Legalább kéne egy 8-12 darab adott témából, hogy mint montázst összeillesztve egy jó méretűfali díszt adjanak.
A Jokeresben valóban sok ötlet van (a hivatalosak közül) ezzel egyetértek. A linket megnyitva meg WoW, azért azokban egy kicsit több anyagot érzek.
Az Űrlordos például baromi jó![ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ereshkigal #32661 üzenetére
Speciel nekem nem tetszik, túl nagy. Már a 2010-es Slave 1 is túl nagy volt.
@kbalage2: most látom... no komment. Annak aki ezen nőtt föl ez nem is tudom annak akiknek szántál meg nem mondanak semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Freddy76 #32802 üzenetére
Megtették, csak nem téged hanem a tárcádat.
mod.: amúgy is, mindjárt gyerek nap tudod!
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Gergőke88 #32820 üzenetére
Ez valami eszméletlenól jó lett.
Ha veszek viszont a tank hátsó részét tuti cserélem pirosra. A kipufogó meg kicsit snassz de nagyon jó szett!
-
Micsurin
nagyúr
válasz proci985 #32859 üzenetére
Vegyél egy kis alkoholos 2 vagy 4 ütemű motort ami akkora mint egy sörös doboz azt órákra is ott fogod tudni hagyni velük. Mi haverokkal képesek vagyunk nézni, hogy ennek ilyen piciben mégis mi és, hogy és miért.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz kbalage2 #32875 üzenetére
Fekete lego lándzsa, két racsnis pin csuklóval egyik végébe menne a lándzsa a másikba egy sima fekete rúd és azt befogatnám valamibe, utóbbi már részlet kérdés mert lenne neki hely.
Utóbbira megoldás a kis csavarkulcs ha abba fogatom a tengelyt(a sima fekete rudat) utóbbit beletudom dugni egy vágott (sima 1 gombos fejű) csapba azt meg belehet illeszteni egy technics rúdba, így 2 tengelyen mozogna a törlőlapát és nem foglalna sok helyet.
Nem tudom mennyire volt érthető az elképzelés.
De ha nagyon akarunk még rajta dobni végig lehet pakolni a vékony hézagolókkal a rudat és a lándzsát, jól néz ki és az elemszámot is megdobtuk ~30-50-nel.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Egy egyes vagy kettes Golf GTi-t nem akarnának akkor már kiadni?
-
Micsurin
nagyúr
Mi van a képen? Most már én is tudni akarom!
-
Micsurin
nagyúr
válasz tocsek18 #33035 üzenetére
Köszönöm! Most nézem csak a linkben volt szett szám, köszi és sry nem láttam.
Nem rossz de nekem max Mickey kellene belőle. Egy Mickey + Donald szett hasonló minőségben...!
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #33864 üzenetére
De az legalább egész jól fel volt építve főleg ha nézted a CW-t.
Freddy76 8. rész óta nem követtem a Zsiványt megnéztem az tetszett, a Solo elment szódávalsörrel, a Mandalorian legalább jó lett.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Throme #33872 üzenetére
Képregényben is dolgozott ő a témában.
Akkor n+1. értelmes NEM UCS és original trilogy Csillagrombolót adjanak ki végre.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Hu bazz most lehet mantrázni, ismételgettetheti az agyam a szememmel: "Neeem láttál semmit."
mod.:
Egy dologba kötnék bele igazából és az Greedo. Szimpla kar megint azért ezért járna a korbács...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ugye ez csak vicc szett?
----
Egész jól haladok a mocokkal, csillagromboló már ~70%-ban összeszedve, egy jó adag homok / sivatagnak megfelelő színű basic kockát és lapot szereztem csak időm nem lesz megint egy darabig építgetni. Na mindegy.
Falcon megint csúsztatva lett inkább vadászok össze még kockánként pár régi vágású AT-ST-t. Mivel mozgatva lenne az asztal amire szánom az alapot szerintetek makett ragasztó megtudná fogni rendesen az építményeket? Nem akarom őket teljesen fixálni csak a csuklós vagy gyengébb részeken 1-1 erősítésként összeragasztanék pár blokkot / technics elemet.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Bár jönne egyszer egy Technics Shelby GT350R, ott azonnal törném a malacot... de zömében mindig hypercarok.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz hami85 #34079 üzenetére
Tavaly haverokkal közösen rendeltünk gumikat a motorokra. ~190 ezret fizettünk ki a 3 szett gumiért(egyben lett rendelve), volt pofájuk 2999FT-os futárköltséget tenni rá Debrecen --> BP távon. Szerinted?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Freddy76 #34087 üzenetére
Kösz, ilyenkor tudom azt, hogy még mindig itthon vagyunk.
Félig on is legyen hasonló:
Vaterás eladó is itt értetlenkedett nekem a napokban mégis mi bajom van, hogy a bontatlanra én azt hittem a doboz is bontatlan arról ő nem tehet... hisz a zacsik nincsenek megkezdve csak a karton lett kibontva és gyakorlatilag tényleg bontatlan a csomag. (Maradjunk abban sniccerrel gányolva lett az a doboz. )Igen amúgy tényleg marhára mindegy csak mégsem, szeretem én felbontani. Meg ha valamit x-ként árulok nem y-ként postázom ezzel HA-n is voltak már gondjaim egyesekkel műszaki cuccok esetében...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
[link] ez az oldal így egytől százig mennyire kamu? 101?
...ha lenne PP még be is kockáztatnám a 100% kamu hülyeséget. Nem véletlenül nincs de egész igényes oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz HUN_Sector #34314 üzenetére
Gyros here-t olvastam hirtelen a JP dobozon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz hami85 #34475 üzenetére
Csak egyszer adnának ilyen ajánlatban inkább egy 7153-1-ből származó Jangot vagy hasonlóan retro Bobat.
-
Micsurin
nagyúr
Ez volt a legszebb kiadása a Soulles One/Belbullab-22-nak/nek.
Még ha az újak "játszhatóbbak" is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ereshkigal #34619 üzenetére
Akkor már MOCThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest