Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9601) Malachi válasza manchester85 (#9599) üzenetére


Malachi
addikt

kettes pad? vám nem lesz rá?

(#9602) manchester85 válasza vadászcsiga (#9600) üzenetére


manchester85
addikt

Remélem is, mert akkor olyan pert akasztok az Apple nyakába, hogy gazdag ember leszek. :DDD Egyébként végre kiderül, hogy mikortól indul a garancia, ugyanis nem lett kibontva, aktiválva a cucc, én fogom aktiválni 3 héttel a futár megérkezése után. Kíváncsi vagyok, hogy melyik dátummal indul majd. Jaja, de már megérkezett 1 hete, hozzám meg 2 hét múlva jut el.

Malachi!

Reméljük, nem. :DDD Egyébként volt a vámról egy cikk az origo-n, ennek az értéke pedig nem haladja meg a vámköteles összeget. (430 euró) [link] Mondjuk nem mai cikk már ez, de nem hiszem, hogy csökkentették.

Amúgy ez a vámolás is olyan dolog, hogy neked kell eldöntened, hogy van-e elvámolnivalód, vagy nincs. Amúgy csak szúrópróbaszerűen megy az egész. Szerintem hacsak valaki nem bőröndszámra hozatja be a dolgait, nem nagyon fogják megvámolni. Én még semmi komoly ellenőrzést nem tapasztaltam a ferihegyi reptéren.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#9603) vadászcsiga válasza manchester85 (#9602) üzenetére


vadászcsiga
félisten

3 héttel a futár megérkezése után
Miért vársz addig?

szerk: ja tudom mert amerikai címre érkezik és gondolom 3 hétre rá kerül majd hozzád.

[ Szerkesztve ]

(#9604) máyköl válasza manchester85 (#9599) üzenetére


máyköl
veterán

Na, az egész korrekt. Én 60 -ért vettem most használtan az 1 -es 32Gigásat. Nyáron tervezem lecserélni 2 -esre, de hogy azután mi lesz, azt nem tudom. Én is bementem az Xms -be kipróbálni az újat, hát szerintem nem annyira instant get amennyire handras mondja. Lehet, akkor majd a legeslegújabbra cserélem le. Gondolkoztam abban is, hogy lecseréljem -e nyáron az I4 -em 4S -re, de szintén nemet mondtam. Siri nekem nem kell, sokkal pedig nem gyorsabb, tehát majd az I5 -re (vagy minek fogják hívni) fogom lecserélni. Te az I4 -ed mikor cseréled? Két éves ciklus játszik nálad is?

(#9605) Malachi válasza manchester85 (#9602) üzenetére


Malachi
addikt

ja, nem tudtam, hogy valaki csomagban hozza és nem postán jön. az más. akkor tuti nem lesz rajta plusz költség.

(#9606) manchester85 válasza máyköl (#9604) üzenetére


manchester85
addikt

Na, az nem rossz ár. Mondjuk handrásnak ez a dolga. Mindenki idióta Apple fan-nak tartja, de gondoljunk csak bele: van egy Apple boltja, ez a dolga. :DDD

"Te az I4 -ed mikor cseréled?"

Na, ez egy jó kérdés. Elvileg 2 évente tervezem, igen, de ilyen árak mellett én szerintem be is fejeztem ezt a luxustevékenységet ebben a formában. Anno a 3G-t 60k-ért vettem ikon 200-ban, és 35-ért ment el tavaly, úgyhogy ezt egy gazdaságos vételnek tartottam. Az iPhone 4-et viszont már sima két évvel vettem díjcsomag nélkül, (110k) ugyanis a telefonos szokásaimba a like díjcsomag illeszthető bele a legjobban. Úgyhogy megvettem részletre, mobilelőleggel együtt 60k-ba fájt, és mivel így sokkal olcsóbb a telefonszámlám, így a részletfizetést szépen áthárítottam faterre, aki eddig is kifizette a telefonszámláimat. :DDD

Szóval elvileg ez a váltás is csak 25k pluszt jelentett nekem a 3G-hez képest. Viszont mivel fater is rákapott erre az iPhone mizériára, és szívesen aláír, így szerintem majd megbeszélem vele, hogy adja nekem a régit. Ő a mostani csomagjában 30k körül vehetne egy 4S-t a vodánál, 3 hete le is járt a hűsége, de megbeszéltük, hogy érdemes most már megvárni az újat. Vip tagként évente vehet telefont, így ha októberben megveszi az újat, akkor következő októberben megint vehet, és nekem adhatja az előzőt. Egyébként legrosszabb esetben is 1,5 évente vehet telefont, mert havi 8k fölött már 1,5 évente lehet, a VIP-hez pedig 20k-s átlag kell, amit mindig félévente néznek. Most is úgy vettem az i4-et, hogy megvártam, míg kijön az új, tehát már megszoktam, hogy eddig se a legújabbat vettem meg. :DDD 180k két év hűséggel a 4S. Sajnálom, de nekem ez már sérti az önérzetemet, és mivel apámnak eleve 15k-s számlái vannak, így egyszerűbb szerintem, ha inkább ő ír alá egyedül, és nekem adja a "régit", amit 10k-ért függetleníttethetek. Nem fogok vagyonokat költeni egy szaros telefonra. Eddig se költöttem, ezután se fogok. Ennél a díjcsomagnál pedig egyszerűen nem tudok jobbat, mert gyakorlatilag 2-3 emberrel beszélek 90%-ban (barátnő meg két jó haver, mind T-s) így őket ingyen hívhatom, másokkal meg facebook chat, facetime, imessage, stb. 2500 havonta a telefonszámlám, eddig meg 7-ről indult. Tehát ha ebben a csomagban akarok maradni, akkor 180-ért vehetnék 4S-t pl. Szóval majd fateren keresztül, 2-2,5 évet meg ki kell húzni egy telefonnal egy normális embernek. :)

Malachi!

Jaja, egy ismerős amerikai állampolgár hozza. ;)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#9607) máyköl válasza manchester85 (#9606) üzenetére


máyköl
veterán

Jaja, Handras igazából nem mondhatja semmire sem, hogy sz@r, mert muszáj eladnia azt a terméket. Ha az Apple bemutatna egy 7 colos, vga kamerás, műanyag hátlapos mini iPadet az is instant get lenne. Ez van.
Voltam bent nála mikor az új iPadet kipróbáltam. Mondom Andris, nem lett nagy szám ez a cucc, nem? A válasz: Mi b@zmeg? A legjobb! Hát mondom szép tényleg ez a retina kijelző, de melegszik mint egy mikró. A melegedésre nem mondott semmit, csak-hogy ezzel a kijelzővel alszik, és mindenbe ilyen kijelzőt kéne rakni minden gyártónak. Ez van. Ez a dolga, hogy kiálljon a terméke mellett. Ettől függetlenül csípem a srácot! :)

Értem. Mondjuk mi teljesen máshogyan fogjuk fel ezt az iPhone vételt. Te neked csak új, szolgáltatóból megvett játszik. Én csak használt, hardveraprón, sokéves nagy rangú felhasználótól veszek iPhonet. Sosem vásárolok szolgáltatónál telefont. Van egy flottás csomagom, amire 3 évet aláírtam, de telefont nem írok alá. Így jobban szeretem. Tehát az én koncepció, szerint 90 -et ér használtan az I4 -em ma. Zárójelben megjegyzem, egy éve is ennyiért vettem. Ma egy vodás 4S -ért 125 -öt kérnek a neten. Egyszerűen nem éri meg az a plusz számomra. A 4S sosem jött be nekem valahogy. Ha tényleg ütős lesz a következő iPhone, akkor tapasztalatom szerint a hazai szolgáltatónál való megjelenés után 140ezer körül fog menni a cucc voda/t -függőbe egyaránt. Gyári független 155-160k. A tervem emiatt, hogy mielőtt ithon megvásárolható lesz az új iPhone, eladom az I4 -em 90 -ért, és megpróbálok venni majd később 140 -ért egy újat. De tényleg csak akkor, ha ütős lesz, ha nem fog meg, akkor lehet marad az I4, vagy maximum a 4S -t megveszem, hogy frissítsem a modellem, mert az I4 -re már az iOS6 fog csak felmenni.
Húú de jó dolga van valakinek, apu fizeti a telefonszámlát... :DDD

(#9608) válasza DanielK (#9582) üzenetére



őstag

:D :D :D a kényszer nagy úr.

(#9609)



őstag

Csak hogy pontot tegyek a vitára, a nokia az n9-el megint megelőzte a korát. Nem ez az első eset amikor a kezében volt a kitörés lehetősége, de a vezetés..... nocomment.

(#9610) manchester85 válasza máyköl (#9607) üzenetére


manchester85
addikt

"Húú de jó dolga van valakinek, apu fizeti a telefonszámlát... "

Elsőre blikkre tényleg jól hangzik, de sokkal több dolog van neki a "számláján" ennél, amibe most nem fogok belemenni, úgyhogy a látszat messze nem az, mint aminek tűnik. :K Ráadásul ő kb. azt is lesz*rta, hogy 1 éve még 5 évvel korábbi díjcsomagban volt 40-50ft-os percdíjjal, amíg én el nem intéztem, és még sorolhatnám, úgyhogy meg is érdemli, hogy fizesse. Persze, egy normális családi viszonyban magától értetődik az önzetlen segítség, de ez nem az a helyzet. :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

(#9611) máyköl válasza manchester85 (#9610) üzenetére


máyköl
veterán

Nyilván csak viccnek szántam, semmi közöm nincs hozzá.
Báár, azért örólnék ha apám fizetni a telefonszámlám... ;]

(#9612) tildy válasza máyköl (#9607) üzenetére


tildy
nagyúr

Hm. 350-400 font. Lehet elgondolkodom egy eladason.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9613) máyköl válasza tildy (#9612) üzenetére


máyköl
veterán

???

(#9614) eszgé100 válasza manchester85 (#9588) üzenetére


eszgé100
őstag

A lényeg, amit ügyesen elrejtettél a sorok között, hogy ha meglesz az ipaded kevesebb magasröptű hsz-t olvashatunk :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9615) manchester85 válasza eszgé100 (#9614) üzenetére


manchester85
addikt

Vagy veszek hozzá a bluetooth billentyűzetet, és akkor minden marad a régiben. :) Egyébként meg telóról is szoktam ám írni. Hétfőn, szerdán, csütörtökön szinte biztos, hogy ha fórumozok, akkor az telóról megy. ;)

i6 Silver

(#9616) DanielK válasza manchester85 (#9615) üzenetére


DanielK
addikt

Tudom, mikor ne jöjjek! ;] :P

De nagy p*cs vagyok. :W :DDD Máskor is tolod, csak akkor nem telefonról. Ezt kicsit félreolvastam...

[ Szerkesztve ]

(#9617) máyköl válasza DanielK (#9616) üzenetére


máyköl
veterán

;]

(#9618)



őstag

Mi a baj a virtuális billentyűzettel? :D

[link]

(#9619) máyköl válasza (#9618) üzenetére


máyköl
veterán

Semmmmi... :P

(#9620)



őstag

vadászcsiga

UFF megint elfelejtettem lottózni, de nem is volt 5-ös ON

[ Szerkesztve ]

(#9621) vadászcsiga válasza (#9620) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Mi lottóztunk mégsem nyertünk, úgyhogy te jártál jól :)

Odaadhatnák már "valakinek" :N

[ Szerkesztve ]

(#9622) Malachi válasza vadászcsiga (#9621) üzenetére


Malachi
addikt

nekem, nekem!
de majd a jövő héten. ennyit még kibírok.

(#9623) vadászcsiga válasza Malachi (#9622) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Tudom gyanítom hogy bunda és mégis veszünk minden héten :W

(#9624) eszgé100 válasza vadászcsiga (#9623) üzenetére


eszgé100
őstag

basszus, most lebuktam... :B

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9625) máyköl


máyköl
veterán

Ilyen hülyeségekre dobjátok ki a pénzetek? :F

(#9626) vadászcsiga válasza eszgé100 (#9624) üzenetére


vadászcsiga
félisten

???

(#9627) eszgé100 válasza vadászcsiga (#9626) üzenetére


eszgé100
őstag

akkor megvan még a titkom, hogy én vagyok a következő nyertes, b.ssza meg ezt is kikotyogtam, fene azt a lepcses szám :W

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9628) Mr.Csizmás válasza máyköl (#9625) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

mit ittál, és mennyit?

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9629) máyköl válasza Mr.Csizmás (#9628) üzenetére


máyköl
veterán

Narancslevet, kb. 3-4 decit.

(#9630) Mr.Csizmás válasza máyköl (#9629) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

közben meglett, azt hittem hogy az egész topiknak címezted :D

sz. mikérünkelnézést

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9631) máyköl válasza Mr.Csizmás (#9630) üzenetére


máyköl
veterán

És te mennyit ittál és mit? :DDD

(#9632) Mr.Csizmás válasza máyköl (#9631) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

tegnap ittam pár korsóval, igaz literesek voltak :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9633) eszgé100 válasza Mr.Csizmás (#9632) üzenetére


eszgé100
őstag

ügyesen kikerülted a válaszadást, de pontosan mit is?

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9634) Mr.Csizmás válasza eszgé100 (#9633) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

sört :)) pointers-ben voltunk.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#9635) tildy válasza máyköl (#9613) üzenetére


tildy
nagyúr

Meg nem tudom eladjuk-e a 4-est.

Neha ugy erzem nincs szivem eladni , foleg, hogy Esmein ennyire rajong erte.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9636) válasza tildy (#9635) üzenetére



őstag

Én is úgy vagyok vele, hogy nagyot kell mutatnia az Apple-nak, ha azt akarja hogy leváltsam. De az sincs kizárva, hogy megtartom akkor is. Idő kérdése mikor válik belőle relikvia, mint az utolsó modell, amit még Jobs vezetett be. Nem mellesleg, megkapja az ios6-ot, kifogástalanul működik, és 3-4 évesen még mindig olcsóbb lesz egy akku csere. Ha nem lesz ésszerű ok a váltásra - marad.

(#9637) válasza tildy (#9635) üzenetére



őstag

"Meg nem tudom eladjuk-e a 4-est."

Megkérdezhetem hányan voltatok rá? Esetleg beállítható több felhasználói hozzáférés, csak én nem tudok róla? :)

(#9638) tildy válasza (#9637) üzenetére


tildy
nagyúr

O, mielott megkapnam, a 4S-t. Igy a helyes:D

Ketten voltunk ra, nalam volt kb 2-3 napig, aztan lepasszoltam.

Korabban irtam, enyem , de parom hasznalta , miutan rajottem, nem vagyok kompatibilis a teloval. Egyelore kolcson van adva tesztelesre egy ismerosnek. Mivel meg ket evig fizetni kell ra az elofizut, ezert gondolkodunk az eladasban, de persze paromat nem zavana az sem, ha maradna.

Vegulis o mondogatja, hogy adjam el, ha ugy jobb ....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9639) eszgé100 válasza (#9636) üzenetére


eszgé100
őstag

Majd az Apple sulykolás hatni fog :)

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9640) válasza eszgé100 (#9639) üzenetére



őstag

Az mindig is hidegen hagyott. Nemigazán érdekel mennyi iPhone-t adtak el v. hol tart az app letőltés, mekkora osztalékot fizetnek, ki vezeti most a céget. Az már inkább, lesz-e 1GB RAM, növelik-e a kijelzőt, változik-e a USB port - nem csak méretben, tudásban is - eltörlik-e az összes felesleges hardvert elemeket, növelik-e az üzemidőt - akár a vastagság kárára. Engem csak a kész termék érdekel mert a PR-eseken átlátok. :D Ha nem így lenne már váltottam volna 4S-re.
Szerk. Az csak hab lenne a tortán, ha kapna egy valamilyen színtű ledes projektort, v. légszennyezetségmérő szenzórt.

[ Szerkesztve ]

(#9641) xlife11 válasza vadászcsiga (#9621) üzenetére


xlife11
senior tag

Nekem kettesem volt, 1500Ft. :DDD

(#9642) eszgé100 válasza (#9640) üzenetére


eszgé100
őstag

Én is csak azért vettem a 4s-t, mert ingyen volt, de abszolút nem bántam meg, azért érzem, hogy jobb, mint az i4

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9643) icecave


icecave
nagyúr

Na, lassan visszatérek, vége a szabinak... Örültök, mi? :D

[ Szerkesztve ]

(#9644) mondomén válasza icecave (#9643) üzenetére


mondomén
őstag

Nem voltál itt? ;]

(#9645) icecave válasza mondomén (#9644) üzenetére


icecave
nagyúr

Nem olvastam a hülyeségeiteket, ti sem olvassátok az enyémeket :D

Kb. 1,5 hétig szabin voltam, kerültem a netet. Többször is "megsirattam", hogy 30 lettem, kellett pihenni is utána.

(#9646) Ragnar95 válasza mondomén (#9644) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

De gonosz ;] :P
icecave: rá is fér az emberre időnként a pihenés+a nettől való távollét, most volt tavaszi szünet és nekem ígyse sikerült kipinnem magam, pedig még 2,5hónap a nyári szünet :DD

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#9647) eszgé100 válasza icecave (#9645) üzenetére


eszgé100
őstag

Csoda, hogy be bírtál jelentkezni, így fél lábbal a halál küszöbén ;]

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#9648) mondomén válasza icecave (#9645) üzenetére


mondomén
őstag

Nah grat, szép szám. :))

@Ragnar95
Nekem már csak 2 hét. :P Jó kis vizsgaidőszak. :)

(#9649) icecave válasza eszgé100 (#9647) üzenetére


icecave
nagyúr

Unokaöcsém meg is mondta a frankót (5 éves): "Te mostmár olyan öreg vagy, hogy kezdesz meghalni" :D (Majdnem így történt, csak a röhögéstől...).

mondomén: igen, ilyesmi volt, de csak gondolatban sírtam :D

[ Szerkesztve ]

(#9650) eszgé100 válasza icecave (#9649) üzenetére


eszgé100
őstag

Ez mekkora duma :DDD

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.