Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz draco31 #55040 üzenetére
Akkor nem biztos, hogy a tekercs a saját belső zárlata miatt égett ki, lehet még utána is további hiba. De nem is zárható ki.
Biztosítékot én még azonos értékűt sem szoktam berakni ilyenkor, általában úgyis kivágja, hiszen nem ok nélkül ment ki először sem.
Zárlatmérés először, ha kimutatható, akkor felesleges csattogtatni, további kárt okozni. Ha nincs zárlat, még az sem biztos, mert a műszer nem mindent mutat ki. Ilyenkor lehet izzón keresztül indítani.
Vagy amikor helyszíni körülmények között izzó sincs, bedugom a pillanatforrasztó pákát, a biztosíték helyére. Ha elindul a készenléti LED, akkor már tudni lehet, hogy nincs zárlat.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OTP Bank topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs