Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz dejaris #4450 üzenetére
a lightspawn tudtommal nem tud chargeolni (szerencsére)
ilyen szempontból a warri a durva ugye: warsong commander, molten giant, üt, 2ért pandával visszavesz, letesz, megint üt. ha csak 1 is van, de rárak sebzésbuffokat az 20+ bőven.előző kommenthez: a Grom még egy rampaget is kapott. néztem is, de pont kézben volt az MC.
-
P00By
nagyúr
Ez a hunter aggro Érdekes, h egy kártya változtatása mennyire átformálta sokaknál a paklit
-
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #4459 üzenetére
Mert mint látod igen nagy fegyvertény tud lenni, csupán azzal hogy felezik a költségét..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
Mi lett volna, ha köztes megoldásként nem 2-re, hanem csak 3-ra csökkentik a manaköltségét?
-
addikt
válasz Sirandrish #4460 üzenetére
Én vágom, bár nem sokat huntereztem eddig. Bár a communitynek is igaza lehet abban, hogy lehet jobban tudnának finomhangolni, ha nem mindig ugyanazt a kártyát masszíroznák..
Sirandrish: mondjuk ha megnézed honnan nerfelték az első alkalommal, még most is csíra lap
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #4461 üzenetére
Én erre azt szoktam mondani (pl D3-ban) hogy a Blizzard úgy balance-ol mintha baltával vágnák a kenyeret.
Felez vagy dupláz...
Aztán persze idővel vagy belövik vagy használhatatlan lapot csinálnak belőle és jó napotTyler Durden Majd kitalálnak valamit..ezért ülnek ott az okos emberek
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sonic*
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jo decket lvl 7-es rougehoz?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
P00By
nagyúr
~1,5 hónap után elmentem arénázni, nem kellett volna...
-
Gyuri27
félisten
Hát priestel nehéz arénába.
Nehéz ha rossz a draft. Nekem se volt jó ma priestel, de 4 wint azért behúztam.
Korábbi hsz-ben beírtam a warlock draftot. Kb abba az irányba kell mozogni. Igaz ott nem volt silence (az ha van kell). Meg a spellek ugye warlockosak. Viszont jól adja kb milyen és mennyi minion kell és milyen tierbe.
T1
1 corruption
1 mortal coil
2 voidwalkerT2
1 dire wolf alpha
1 faerie dragon
1 kobold geomancer
1 sunfury protectorT3
2 drain life
2 shadow bolt
1 big game hunter
1 razorfen hunter
1 shattered sun cleric
1 tinkmaster oversparkT4
1 defender of argus
1 gnomis invertory
1 pit lord
1 senjin shieldmastaT5
1 darkscle healer
1 fen creeper
1 frostwolf warlord
1 gurubashi berserkerT6
2 shipon soul
1 frost elemental
1 stromwind championTrump mester priest oktatás [link] (van még néhány) tessék nézni és okulni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
oxox
addikt
Egy partyban 3ragnarost hoztam le...úgy, hogy nekem egy darabom sincs 2x copyztam az ellenfél deckjéből, ill copyztam egy copyzos unitot is, és mikor lehozta akkor lemásoltam 😈
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
draftoltam egyet warriorral, de 95% neutral lapok jöttek, nagyrészt basic. persze epic, meg legend NULLA. rareből van talán 5.
glhf...
-
Sirandrish
legenda
Nah Warriorral is kifiléztem egy rush Huntert..
Néhány fegyvert elkoptattam ugyan de mire 10HP-ra levert addigra elfogytam szépen a lapjai aztán fel is adtaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz whitezo88 #4480 üzenetére
Már vagy 1 hónapja nálam 5 esetből, négyszer ez van. Még rare is alig van, epic és legendary meg nulla. Ez amúgy még nem lenne gond önmagában, de sokszor kulcs kártyák is hiányoznak, mint pl. druidnál a swipe.
Most kb. 2 hónap után rávettem magam, hogy megint csináljak egy mage draftot. 1 db fireball sincs benne, se frostbolt, pyroblastról nem is beszélve. Egy spell sincs, amit hősre lehetne rányomni. Mondjuk nem zavar, így legalább nem lámulok, mint a mage-ek többsége. Szerencsére van 2 blizzard, 2 flamestrike, meg 2 polymorph, de kb ennyi a használható mage repertoár.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
Végre nyitottam egy paklit ami nem olyan borzasztóan sz*r..
Sajna az EQ még nem volt meg így nem töröm be..a Power of the Wild-nak viszont kifejezetten örülök
-
addikt
ollie: hozzám képest átlag felett draftoltál. Ritkán játszom arénában mage-el, de kb 1 hete tettem 1 próbát. Hiba volt, kb legszarabb draft ever címre jogosult lettem, le is shotoltam, mondom ennél rosszabb már nem lehet:
Ami a képről lemaradt: Gadgetzan Auctioneer, Venture Co, Boulderfist Ogre, Frost Elemental, Argent Commander
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
[link] 15 perc körül
kint van 2/7 berserker, ellenfél avenging wrath. na, hogy lő az RNG? persze hogy 1-et hősbe, 7-et berserkerbe -
Sirandrish
legenda
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #4487 üzenetére
megkapja a legvégén, egy pillanatra látszik mielőtt meghal.
-
Konczi06
tag
Van már Open Beta?
PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
addikt
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #4483 üzenetére
Golden EQ wáú. Adodide?
Jól menne a golden pyromancer kombómhoz.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kovsol
titán
Faceless Manipulator szerintetek mennyire használható lap? Erősen gondolkozom, hogy legyártok egyet.
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
Nekem tuti az lesz a következő.
Legendre sok idő összegyűjteni, de az az epic kell nekem.
Szerintem brutál jó lapEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovsol
titán
válasz Sirandrish #4498 üzenetére
Én a következők legyártásán gondolkozom most:
-Imp Master
-Questing Adventurer
-Faceless Manipulator
-Sunwalker
-Aldor Peacekeeper
-Avenging Wrath
-Explosive Shot
-Wild PyromancerEzekből sajnos nincs egy darab se, és el tudnám képzelni a paklijaimban.
Legtöbbet palával és hunterrel játszok amúgy, de szoktam azért az összessel, csak azokkal kisebb százalékban.(#4499) F-ECT$ Faceless akkor az már biztos lesz, a többi még kérdéses.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika