Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konczi06
tag
Sziasztok! Gondoltam kipróbálom a játékot, letöltöttem a system Checket egy regisztráció után és ez a hibaüzenet fogadott a Checken belül: "There was a problem retrieving your system information, please close all application and try again." Már bezártam minden futó programot, lelőttem az Avastot is, de semmi sem segít. Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönet!PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
válasz Wolverine #3323 üzenetére
Volt, igen, át másoltam, ez megoldotta a probléma ezen részét, végig vitte a check-et, majd kérte, hogy küldjem el az adatokat a Battle.net-nek, ez megtörtént, majd kiválaszthattam a játékot. Megtettem, de ezek után semmi, csak a support, semmi Download vagy vmi. Én szúrtam el valamit vagy tényleg várnom kell arra, hogy kapjak egy béta kulcsot? )
PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"
-
Konczi06
tag
#3349 valaki tud választ adni?
-
Konczi06
tag
Megprobálom feltenni újra a kérdést, hátha kapok rá végre választ. Megtetszett a game, szeretném kipróbálni. Kérdésem, hogy letudom tölteni nyugodtan vagy valahonnan szereznem kell egy béta kulcsot Azért kérdezem, mert már Battle.net regisztráció megvolt, eljutottam odáig, hogy leszedtem a system check-et, az elküldte az adataimat a Battle.net-nek. Viszont utána elakadtam, én vagyok vak, vagy tényleg kell egy Game key ?
KöszönömÜdv.
-
Konczi06
tag
válasz Tyler Durden #3452 üzenetére
Köszönőm a választ, azt mostmár kibírom. Lehet tudni, mikor indul az Open Beta?
-
Konczi06
tag
Mikor lesz már open béta?!!???
-
Konczi06
tag
Van már Open Beta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest