Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Muhaha, kaptam én is kulcsot.
Eddig nagyon bejön, kár hogy practice módban nem mennek a beszólások. -
Kashim
őstag
Nagyon rákattantam a játékra. Az a jó tényleg, hogy viszonylag rövidek a meccsek. (volt már pár pakli kifulladásig menő is, azért az se rossz) Szóval nem kell annyira belemélyedni és ha az embernek csak egy félórája van, tök jól ki tud kapcsolódni főleg neten más játékosok ellen. Gyors a match making, nem körülményes a kezelőfelület sem, lehet én vagyok casual de szerintem ezt nagyon jól megcsinálták. Simán elférne mobilon vagy táblagépen is a játék ezzel a grafikával. (úgy tudom iPad változat tervben is van)
Én palával megyek, sokan mondják, hogy fosgyenge, de most pl. rankedben volt egy 6-os nyerési hullámom, rugók, magek meg priestek ellen amelyek jelenleg a leginkább OP kasztok. Nyilván játékos függő is, de pl. priest lighspawn egy vicc. Írogatták hivatalos fórumon, hogy valakik diamond rankig elmentek vele vesztés nélkül. Mindenesetre ki is léptem nehogy becsússzon egy bukta a szép sorba.
Persze sokat épít a játék a szerencsére is, ha az elején jó sorrendben húzod a lapjaid, meg lehet alapozni a nyerést simán, de azért mire az ember kibogarássza és összeválogatja a pakliját, összebarkácsolja a jó kártyákat, azért el lehet szöszmötölni és próbálgatni. Már a bétában is elég sok lap van, legalábbis a játék egyszerűségéhez mérten sok. -
Kashim
őstag
Ki milyen rankig jutott idáig? Mennyi győzelemmel?
Kiváncsi vagyok hogy számolja ezeket, mert idáig nem közölték még pontosan mi az elv a rangok mögött.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Wolverine #177 üzenetére
Nem. Ranked match.
Vannak rangok, de nem minden 3. után lépsz. (Journeyman, Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master, mindegyik rankon van 3 csillag) Valami statisztika megy a háttérben. Én 72 győzelem után is 1 csillagos platinum vagyok. Viszonlag sok meccs óta. Gondolom dinamikus a helyezés és mindig jobbakat kell megverni, csak úgy tudsz feljebb lépni. Legalábbis a hivatalos fórumon ezt spekulálják.ollie
Attól függ. Vannak pakli szabályok de igazából a saját stílusodban építsd. Én úgy vettem észre random emberek ellen jobban mennek a kis mana igényes minionok. Meg lehet őket keverni hogy mindig van valaki a pályán és osztja a sebzést.
Itt vannak ilyen összerakott paklik, körül tudsz nézni nagyjából hogy érdemes, de szerintem az a legjobb ha kísérletezik az ember.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nem lehet csak úgy simán, de vannak varázslatok amikkel igen. Rugónak például van pár ilyen lapja, van olyanja is amivel az összes asztalon lévő kártyádat visszaküldi a kezedbe. Ilyenkor újra kijátszhatod őket a következő körben. Persze összes pozitív és negatív buff is lekerül róluk.
-
Kashim
őstag
válasz ígyvanferi #724 üzenetére
Egyelőre nincs visszaesés, de a következő patchben már lesz rendszeres rank reset.
Nem tudom pontosan a rank számítás hogy működik, de elvileg egy szintű emberekkel tudsz csak előre lépni, gondolom egy tartományban sorsol, ha nincs épp olyan ellenfél akitől előre tudnál lépni, berak egy gyengébbet, így lassú a dolog. Én is már napok óta platinán vagyok, de hiába nyertem már egy csomó meccset nem jutok feljebb. De az is lehet amit te írsz. -
Kashim
őstag
Szerintem benézhette, a hivatalos fórumon is meg van erősítve hogy egyelőre nincs visszaesés. Legalábbis medál szinten nem látszik. Úgy értem amilyen medált elértél, azt már nem veheti el tőled senki. Háttérben viszont működhet a dolog. Tehát annak ellenére hogy platina valaki, játszhat gyengébb szintűekkel és fel kell jutnia a háttérben megint platina ellenfelekig hogy előre léphessen. Ez tűnik a leglogikusabbnak.
Friends list másnak sem megy játékon belül? Valaki felvett havernak de nem bírom visszaigazolni, nem működnek a gombok.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Disenchantold őket, kapsz 100 arcane dustot, ami azért nem rossz olyan lapért ami kb. csak csicsának jó. Pár ilyen aztán 1-400 dustokért vannak korrekt rare-epic lapok amiket összerakhatsz. 1600-ért meg legendary ha összejön annyi. Én most raktam össze egy Tirion Fordringet, elép pöpec lap végjátékra.
-conrad-
Stealth és taunt egyszerre nem működik. Logikai bukta lenne az egész.
Nem láttam még argust stealth-es lény mellé rakva de két dolog történhet:
1. Rak rá tauntot és kijön a lény stealthből.
2. Nem rak rá tauntot és nem is jön ki stealthből, kvázi nem történik semmi.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Teki1986 #762 üzenetére
Jah azért írtam, hogy végjátékra jó, korábban nem sok értelme van. Max ha hazárdírozni akar valaki, hátha nem húztak még silence-es lapot. Meg kell várni még kijátsszák a removal meg silence-es kártyákat és utána kijönni vele, de szerintem a durvább lények mindegyikével így van. Ha megölik is a fegyóval 15 sebzést be lehet vinni. Meg azért 6/6 silence után se olyan rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz szallasi007 #782 üzenetére
Sorra kerülsz te is ne aggódj, ha máshogy nem is majd az open betában hamarosan. Én is kezdetek óta bepipáltam, mikor először bejelentették, azóta ki is ment a fejemből, aztán pár hete puff, jött a mail. Azóta szinte minden nap játszok pár kört, baromira be tudsz szippantani. Ma bontottam egy Ysera-t is.
-
Kashim
őstag
Ajánlok egy jó pala paklit, ha valakit érdekel. Path of Justice-be kicsit belenyúltam, szerintem jobb így.
Kb. 20 ranked meccsen 1-2-t veszítettem. (rohadt murlockok szinte mindig begyalulnak)
Priesteket viszont lehet gyalázni vele erősen. Fele rage quittel mikor bedózerolom a szétbuffolt lightspawnjait. Ha valakinek meg vannak a lapok próbálja ki, nagyon pörgős és élvezetes játszani.Zárójelben a manaköltség, mellette meg, hogy mennyi van belőle a pakliban.
(1) 1× Noble Sacrifice
(2) 2× Equality
(2) 2× Bluegill Warrior
(2) 1× Ironbeak Owl
(2) 2× Novice Engineer
(2) 2× Wild Pyromancer
(3) 1× Sword of Justice
(3) 2× Aldor Peacekeeper
(3) 2× Wolfrider
(4) 1× Truesilver Champion
(4) 2× Blessing of Kings
(4) 2× Consecration
(4) 2× Sen'jin Shieldmasta
(4) 1× Spellbreaker
(5) 1× Stampeding Kodo
(6) 2× Argent Commander
(7) 2× Guardian of Kings
(8) 1× Lay on Hands
(8) 1× Tirion FordringElég sok minion van benne, szóval mindig lehet a pályán tartani valakit. Sok a charge jó sebzéssel, szóval a játék elején lehet aprítani és takarítani a pályát. Lényege a paklinak, hogy a pálya tiszta maradjon és 1-1 buffolt minionnal időnként jót odasózzunk. Nagyon sok lehetőség van a takarításra, pár kombó kombinálásra:
4 manával az egész pályát le lehet takarítani bármi van rajta. Wild Pyromancer -> Equality
Ugyanez 6-ért. Equality -> Consecration (Ez annyiból jobb hogy a +1 hp-s dögöket is letakarítja)
Érdemes megvárni és inkább beszedni némi sebzést az elején, hogy felgyűljenek az ellenfél minionjai a pályán, ilyenkor célszerű a gagyi lapokkal kicsalni őket aztán mikor jönnek felbátorodva a komolyabbakkal eltolni a kombót. Sokszor már ezután kilépnek, de aki marad sem húzza sokáig. Eleve minimum 2x el lehet játszani a dolgot, szóval ha az első takarítás után felbátorodnának, hogy elmúlt a veszély és kipakolják a durvább legendary kártyáikat, másodikra már teljesen le lehet nullázni őket.1-1 nagyobb sebzésű miniont egyenként is eltakaríthatunk veszteség nélkül az Aldor Peacekeeper + Stampeding Kodo kombóval.
Tiriont a végére hagyni, nehogy silence, vagy mind control áldozata legyen, szerencsére van 2 silence ami a sok takarítás miatt meg tud maradni sokáig, így ha netán valami komolyabb lényünket lenyúlnák, rá lehet tolni kapásból a következő körben és máris megszívja az enyves kezű.
Warrior, Rugó ellen persze ki lehet hozni korábban is, max leölik és kapunk 15 sebzést fegyverként, ami nem kevés. Ha el is pusztítják később, sokszor minimum 5-öt ki lehet osztani ingyen.Az a jó a pakliban, hogy tényleg baromi gyorsan neki lehet állni lepofozni az ellenfél hősét viszonylag olcsó lapokkal, szóval totál kétségbesetten szórják el a drágább és értékesebb lapjaikat ezekre a gagyikra. Így ki lehet jönni Tirionnal meg a buffolt nagyobb lapokkal is, mert mire eljutunk a 7-8-ig körig a legtöbb lapjukat elszórták.
Heal-ből sincs kevés, 24 hp-t vissza lehet tölteni a képességekkel, szóval az ellenfélnek majdnem 2x kell lesebezni, ami eleve nehéz úgy, hogy minimum 2-szer maximum 4-szer le lehet takarítani teljesen a táblát. Lay on Hands-zel pedig a kínos végjátékban is elég nagy előnyhöz lehet jutni.
Nyilván vannak a paklinak gyengeségei is, nem megy minden ellen, ha szintén egy rush paklival állunk szemben akkor meg kell azért küzdeni. Szerencsére a lapok nagyrésze olcsó és gyorsan kijátszható, így kezdésnek nagy az esély, hogy összejönnek a kezünkbe a használható lapok, de persze lehet pech és akkor pár körig csendbe kell maradni. De mivel pont ez a pakli lényege is, hogy kivárjunk, nehéz ezen elbukni egy játékot. Mivel sokan nyomják Priesttel a kiegyensúlyozatlan képességei miatt, elég jó ámokfutást lehet rendezni.
Próbáljátok ki, ha megvannak a lapok. Véleményeket / változtatási tippeket várom.
mod.: Bocs, egyszerűbb lett volna, ha összedobom deckbuilderben: [Link]
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #859 üzenetére
Pont kifogtad azt az egy karbantartást ami már hetek óta nem volt.
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #876 üzenetére
Aréna belépős. Vagy gold, vagy pénz.
Play menüben játszhatsz épített paklikkal mások ellen tét nélkül és ranking módban is.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #879 üzenetére
Először ingyenes, bemutató jelleggel.
Basic lapokat ha jól emlékszem lvl 10-ig megkapod minden kasztnál. Azokat érdemes összeszedni. Azonkívül aréna, 100g csomag, vagy pénz útján tudsz újakat szerezni. Vannak common, rare, epic és legendary lapok. Egy csomagban lévő 5 kártyában minimum 1 rare mindig van, nekem eddig a legdurvább 2 common 1 rare 1 epic és 1 legendary volt. Ilyen is megeshet Goldot tudsz daily questekből meg achievementekből gyűjteni. Aréna jövedelmezőbb, de nagyon random és mázli faktor milyen lapokat kapsz választásra. -
Kashim
őstag
válasz adamkaa777 #1096 üzenetére
Leeroy Jenkins a legjobb kivégző lap. Már hajtom egy ideje, de sosem akar esni.
-
Kashim
őstag
Kijátszod, aztán áldozatul esik valamelyik removal spellnek, te meg 3 manával kevesebbet játszhatsz ki a következő körödben. Ez még akkor is elég nagy szívatás, ha túléli és tudsz bevinni vele valami sebzést. Az ilyen nagy kártyákra egy normálisan összeállított pakli mindig fel van készítve.
whitezo88
Expert lapoknak nevezik azokat amiket boosterből bontasz. Legendary amit te keresel, azokat lehet craftolni, vagy mákkal találni boosterekben. Kb. 20-21 nyitáskonként esik egy szinte garantáltan, persze mivel random, lehet az ember szerencsétlen, vagy találhat az elsőben is. (volt már nekem is ilyen)
Golden Mekkatorque-t azután kapod a bétában, miután valós pénzt költöttél a játékra. Ezt később már nem lehet megszerezni sem. (sima változatot igen)[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Rank 16-on egyszerűen nem bírom végigverekedni magam... Mire eljutok az utsó csillagig jön egy mage vagy priest azt bemákolja a végét... Amúgy is utálom priesteket, nem csak azért, mert ocsmány lopkodós lapjai vannak, hanem mert kifulladásig kell velük játszani kb. Többi meccset lezavarja az ember 10 perc alatt, ezek ellen meg félórát kell kínlódni és még az utolsó pillanatban is tolják magukra a nyamvadt 2 hp-s healjüket mikor úgyis tudják, hogy porig égnek a következő körükben...
Legjobb mikor a nyavalyás lapok is bebugolnak és kirakni se lehet azt amit akar az ember, mert egyszerűen össze-vissza dobálja őket, egymást takarják stb... (kép1, kép2) Legidegesítőbb ilyen hülyeség miatt veszíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Tudom, nem ez az első bétám, szoktam jelezni a bugokat a hivatalos fórumon is, de érdekes, hogy az előző patch-ben sokkal kevesebb ilyen volt. Most meg kb. minden 3. meccsen ilyen baromságokba futok.
Ráadásul az egész játék olyan mintha akadozna, kártyák is furán mozognak, pedig fix 60 fps-sel fut. Ez is a legutóbbi patch óta ilyen. Így is élvezem a játékot, de azért dühöngeni szabad, főleg mikor egy hosszabb streak-ket tör derékba egy ilyen bug. -
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #1746 üzenetére
Még időben tennéd, mert januárban leállítják.
-
Kashim
őstag
Muhaha. Végre továbbküzdöttem magam.
-
Kashim
őstag
Igen, mármint helyezés szerint felfelé. 20-ig semmi gond, utána egy vereség után csillagot lehet veszteni és visszaesni. Ha 2 meccset nyersz zsinórba akkor két csillagot kapsz a következő győzelemre, szóval így lehet gyorsan haladni. Viszont 14-15-ös rankon már 4 csillag van és ha kikapsz 3 maget meg priestet zsinórban akkor könnyű visszapotyogni. Rank 5 után már winning streak sincs, szóval nem kapsz 2 csillagot több győzelem után. Rank 1-en viszont legend titulust kapsz és azt már nem is lehet elveszteni, ráadásul kijelzi, hogy a kontinensen összesítve hányadik vagy. Havonta reset van és újraindul a dolog.
Lesznek majd egyedi hero avatarok is rank lépéskor, de majd az open bétában.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #1875 üzenetére
Hát ez kész, tényleg.
-
Kashim
őstag
válasz adamkaa777 #1899 üzenetére
Ha beosztotta volna a lapjait akkor control után kapásból rátolhatta volna a silencet és akkor 2 lapod ment volna kárba, egy 0/5-ös lényre. De gondolom pépesre csaptad vele ebben a körben, mi más választásod lett volna. Meg is érdemelte. Ezért nem jók magasabb rankon az ilyen egy-két lény "tuningolására" épülő deckek, mert úgyis lesilencelik, vagy eltakarítják a fenébe és 3-4 lap pocsékolás a végjátékban óriási különbséget tud jelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
-
Kashim
őstag
Végre palát kaptam arénán és végre normális lapokat ajánlott fel. 4 db Truesilver Champion.
2-en concede-eltek már. -
Kashim
őstag
válasz kervantas #2475 üzenetére
Nem tudom milyen stílusban játszol, de WL elsősorban rush kaszt (ezért van annyi önsebző lapja és a képessége is olyan, mert minél előbb ki kell végezni az ellenfelét, mert ha hagyja megerősödni őket, akkor vesztett), szóval nem tanácsos Soulfire és Flame Imp nélkül indítani. Ezek nagyon jó kezdő és befejező lapok. High cost minionoknak sincs sok értelme, mert ha eljutsz addig már eleve nagy az esély, hogy vesztettél, mert a többiek kivégeznek később, szóval Stormwind Champion is teljesen felesleges, ellenben Voidwalker jól tud jönni az elején, hogy védje az olcsó lapokat, pl. Flame Impet. Demon Fire-t se látok, Power Overwhelming is fasza befejezésnek, vagy egy hirtelen nagy sebzésnek. Nekem ezek hiányában furának, nem Warlocknak tűnik ez az összeállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nemtom volt-e már, akinek még nincs kulcsa [itt] próbálkozzon, állítólag pár órától 2 napig terjedő időtartam alatt kulcsot lehet kapni. Semmi trükközés, ez a Blizzard hivatalos koreai weboldala, ahol kulcsot lehet igényelni és nem úgy működik, mint nálunk, hogy a béta profilban kell bepipálni a jelentkezést. Csak a mail címet kell megadni és várni. 29-éig tart a dolog, úgy hogy nincs már sok idő. Szóval még egyszer: Weboldal [erre], plusz infó pedig [itt].
-
Kashim
őstag
Bwahaha, megnéztem volna a hülye murloc fejét mikor a képébe robbantott Rag a szétbuffolt murloc seregén keresztül.
Kb. a játék felétől csak 1 lapoztunk, erre feljött Ragna, leöltem Leper gnome-omat hogy 8 hp alá vigyem meg egyel kevesebb minion legyen az esélyek miatt, erre pont őt találta meg a tűzlabda. Jobban nem is lehetett volna befejezni. Következő kör tuti halál lett volna. -
Kashim
őstag
Legjobb meccs idáig. Első kör, lerakok egy Argent Squire-t, erre feladja rugó.
-
Kashim
őstag
Leeroy a legjobb befejező lap. Sokszor 1-2 hp-n múlik egy meccs. (legutóbb 3 aréna meccset így vesztettem el zsinórban, tiszta ideg voltam, milyen már hogy lock-nak kalóz kártyákat ajánlgat...)
Kanczy
Az a deck működik? Nagyon high costnak néz ki és minion is alig van benne, mostani paklik ellen szerintem el sem jut az ember odáig hogy egy-egy nagyobb lapot le tudjon rakni, mert bedarálják. Legalábbis én most a 13-12 körül ahol szenvedek ilyenek vannak. Lehet később átalakul az összetétel. Próbáltad? Nagyjából össze tudnám dobni pár lap híján kipróbálnám, ha használható.Tiriont szerintem ne zúzd be, pala pakliban ott a helye. Ha elkínlódik az ember végjátékig ott meccset tud dönteni. Addigra már silencek bőven elfogynak, ha meg legyűrik ott van 15 dmg a kezedben. Priestek mindig néznek egyet mikor kidobom a második elcseszett mind controlljuk után.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nekem Sylvanas meg Tinkmaster Overspark hiányzik. Már régóta ácsingózok értük. Megpróbálom őket helyettesíteni valamivel addig amíg össze nem kaparom őket. Szerintem Thalnost mindenképp tartsd meg, szinte bármelyik pakliban elfér, ha már a kettő közül kell választani, inkább Leeroy törd be.
-
Kashim
őstag
Jó... pofám leszakad tényleg. Azt az ocsmány immunitást adó Mage lapot törölni kéne a játékból. Mi az már, hogy végig darálom, alig sebez le pár HP-t, és akkor a végén mikor 2 hp-ja van, tele van az asztalom lényekkel, de nem bírom leölni, kétszer egymás után betolja, és a második immunis körében lekombóz a fagyasztós szar varázslataival. Miközben 3x leölhettem volna bármivel, de ugye tilos és nem is lehet vele mit kezdeni, csesződjek meg egyáltalán, hogy meg mertem támadni. Utálom az ilyen paklikat de komolyan, végig kártyahúzkodós lapokkal tolja, alig rak le lényt, tele van a keze, csak azt a 4-5 lapot gyűjti amikkel a 8-9. körben kivégez, mert ha az megvan neki akkor úgysincs esélyed, mert megölni már nem tudod... Ezt kellett volna nerfelni nem a hülye fagyasztós varázslatokat... Bocs a kirohanásért, de tényleg szánalmas, tudnám az ilyen nyomoroncok minek játszanak. Ez nem is játék, hogy mindig 4 lappal a végén sebezhetetlenül bekombózza az embert, közben meg szart se csinál, pazarolja a lapjait.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Wolverine #2537 üzenetére
Sajna nem úgy megy, hogy fogom magam és gyorsabban rusholok. Nem tudom kiválasztani a paklit miután megkaptam az ellenfelet. De amúgy is eléggé gyorsan ledaráltam, végig se ment a 10 kör már a 8-9-ben immunis volt és osztotta lapokat a karimra. Sokra nem mentem volna ha full rush paklival megyek, így csodával határos módon éltem túl egy flamestrike-ot. Ahogy visszapakoltam a minionokat hogy kivégezzem, kirakta a secretet. Mindegy, szerencsére nem sok ilyennel futottam össze, valószínű feljebb tanyáznak a nyamvadtak miután mindenkit végigszivattak. Csak emiatt nem fogok full rush decket csinálni, ha a többi kaszt meg szanaszét szed vele.
Ezt a statisztikát nem tudom láttátok-e. Érdekes.
Nyilván nem 100% hiteles, de 4637 játékos már elég nagy halmaz, ráadásul akik besegítettek gondolom nem is totál f*szlámák, szóval valamilyen szinten valósághoz közeli lehet a végeredmény.Itt is van egy legendary Mage rush pakli, de én marhára ocsmánynak tartom ezt a stílust, szóval inkább kihagyom, meg amúgy sincs Leeroyom.
Ha valaki olyan kedvében van akkor hajrá.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #2547 üzenetére
+Epicet is használnak.
-
Kashim
őstag
Nem írunk össze egy listát az innen játszó játékosok neveivel a téma összefoglalóba? Vagyis mi összeírjuk te meg berakod, ha szépen megkérünk.
Én pl. örülnék, ha összefutnék pár fórumtárssal játék közben. Mármint fel is ismerném, összefutni anélkül is össze lehet. Elég sokan játszunk most már rendszeresen szerintem. Nekem bent van az aláírásomban (kKNd), de nem mindenki teszi bele. Nyilván nem kötelező mindenkinek, csak aki fel akar iratkozni.
Akár rendezhetnénk valami rövid kiesős bajnokságot is belső körben, ha összegyűlik egy jó adag és havonta / hetente ki lehet tenni valakit topra, aki végig nyert.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Sirandrish #2584 üzenetére
Unrankeden nem mindegy ki mit játszik? Úgysincs tétje semminek. Ráadásul az a legjobb hely paklikat próbálgatni, szóval mindig össze fogsz futni olyanokkal akik épp tesztelik a legendary lapjaikat a deckjükben, vagy valami netes összeállítást próbálgatnak.
Szerintem a gold egyelőre jó így ahogy van, max. annyit lehetne változtatni, hogy bizonyos meccs után bedobjon egy plusz questet, vagy adna 50 meccs után is 50 goldot.Mage-dzsel az a baj, hogy pusztán a direkt spell lapjaival ki tud fektetni, ha nincs vagy 20 HP healed. Ezt egyik másik hőssel sem tudod megcsinálni. Lényeket elég arra használnia, hogy lepöckölgesse a másikakat, míg a többiek küzdenek, hogy egyáltalán hozzá érjenek. Spellekre nincs taunt, semmi védelem, hacsak nem vagy te is Mage-dzsel... Ezenkívül több körön keresztül tud tartani és immunis lenni, továbbá lemosni az összes lényed a pályáról, szintén többször. Minden kasztnak van gyengesége, Mage viszont bármelyik ellen elvan különösebb deck változtatás nélkül. Egyszerűen túl sok jó és univerzális lapja van a többi kaszthoz viszonyítva. Az egészet újra kéne gondolni szerintem, csak 1-1 lap nerfelgetéssel nem lesz egyensúly.
Egyedüli esélyed Mage ellen ha izomból rusholsz, de még oda is mázli kell, mert a gyenge lapokat lemossa vagy feltartja a 0 manás dupla tauntjával. Vagy befagyasztja. Vagy mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon