Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemice
senior tag
-
kervantas
aktív tag
válasz dejaris #4252 üzenetére
Olyan játék kéne neked ami ingyen van, és nincs benne semmi csak egy nagy felirat hogy NYERTÉL. Nem kell időt és pénzt áldoznod rá, és mégis boldogsággal töltene el a tudat hogy NYERTÉL.
Ha meg szeretnél ténylegesen csinálni is valamit akkor 450(!4!!4) órát kell vért izzadva kattintgatnod. A játékok már csak ilyenek sajnos, muszáj veleük játszani Szemét fejlesztők.
-
kovsol
titán
válasz dejaris #4262 üzenetére
Nekem itt figyel két konzol, meg egy gamer PC több száz játék és mégis ez a játék köt le már vagy két hónapja legjobban. Ha elmegyek a moziba azért a 2 óra szórakozásért is elköltök vagy 2k -t. Kb 600 mérkőzésen túl vagyok, pedig nem ezzel játszok egész nap, csak az európai béta második hullámában már kaptam kulcsot. Én vettem paklikat is amúgy. Amivel ennyit játszok nekem megér némi pénz ráfordítást is.
Amúgy egész normális paklikat össze lehet hozni free és common lapokból is. Mellé még pár rare és már egész ütős paklid van.
Priest és Hunter paklimban sincsenek drága lapok mégis egész élvezetesen és hatékonyan tudok velük játszani.btw szerintem a PvZ az egyik legjobb játék.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
válasz dejaris #4252 üzenetére
Ilyen szintűt nem kapsz 2 euróért. A legjobb olcsó vagy ingyenes kártyás játék mobilra az Order & Chaos Duels, ami egy nagy nulla a Hearthstone-hoz képest. A Magic 2014 meg 15 dollárba kerül.
(#4257) dejaris: nem tudom hogy gondolod, hogy egy évekig készülő játékot odaadjanak 15 dollárért.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BoneDragon
veterán
válasz dejaris #4260 üzenetére
Igazából egyetértek veled... Kezdőként kb még a 3 napi wint se tudom megcsinálni, 5-ből 0... Előbb is 7-23-ra vezettem és az utolsó körbe bedarált... Látszott rajta, hogy lófaszt nem ért a játékhoz csak jó lapjai jöttek. Olyan hibákat csinált, hogy én fogtam a fejemet... Megveszi a sok kis csicska a paklikat aztán igy legyen esélye a kezdőknek, mivel ugye ők is még kezdők egyből hozzájuk rak be. Próbáltam már rengeteg féle variációval, de sehogyse jön össze a napi win. Biztos én vagyok rettentő béna, de már kezd felbaszni a játék hogy tegnap óta nem tudok nyerni.
-
föccer
nagyúr
válasz dejaris #4293 üzenetére
de latom, mit tesz le az asztalra 5 jobarat
Mikre gondolsz?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #4348 üzenetére
Szerintem szintlépésre kaptad azt a "sukár" kártyát és az basic lap..nem lehet betörni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #4352 üzenetére
Arra hogy "jutalmaz" a játék ha fejlődik a hős.
Egyébként a golden lapokért valóban több dust jár, de a basic lapokat sajna nem lehet betörni.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kashim
őstag
válasz dejaris #4410 üzenetére
Hellfire-rel magadnak is besózol 3-at, ez Hunter ellen már annyit jelent, hogy legjobb esetben is egy körrel hamarabb meghalsz. :/
Értem csak példaként hoztad fel, de az a baj az AOE spellekkel, hogy minimum 3-4 mana és már korán ki kell játszanod, olyankor pedig alig van manád, ez azt eredményezi, hogy az asztalra alig bírsz lerakni 1-2 miniont az 5. körig. Mire lerakod az elsőt van kb. 15 hp-d. Ez meg az a hp mennyiség, hogy a következő körben végez veled 3 féle módon.Mivel Hunternek sok az 1 hp-s minionja. Palával holy light + pyromancer nagyon jó kombó tud lenni. Kinyírja kis szarjait, healel rajtad 6-ot és még marad egy 3/1 az asztalon. 4 manából. Párszor ezzel tudtam nyerni, de komolyan legalább 20-at healeltem magamon azokon a meccseken, hogy hajszál híján meg tudjam csapni a képét.
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz dejaris #4450 üzenetére
a lightspawn tudtommal nem tud chargeolni (szerencsére)
ilyen szempontból a warri a durva ugye: warsong commander, molten giant, üt, 2ért pandával visszavesz, letesz, megint üt. ha csak 1 is van, de rárak sebzésbuffokat az 20+ bőven.előző kommenthez: a Grom még egy rampaget is kapott. néztem is, de pont kézben volt az MC.
-
föccer
nagyúr
válasz dejaris #4653 üzenetére
Jaja Igaz utána gyorsan megölték, de az érzés megfizethetetlen. Minden másra pedig ott a MasterCard.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Wolverine
félisten
válasz dejaris #4790 üzenetére
Csak 2 db olyan lap van jelenleg, ami nem szerezhető meg pakliból vagy craftolással: az egyik az arany Gelbin Mekkatorque (de a sima igen), a másik az arany Elite Tauren Chieftain (de a sima igen). Az első a bétában jutalom, ha veszel valamit pénzért (és ezzel teszteled a vásárlást), a másodikat a BlizzCon 2013 valós vagy virtuális jegyének megvásárlásával szerezted meg. Nyilván a mostantól megjelenő CE-kben is lesz majd egyedi Hearthstone-lap, de szerintem az is arany lesz...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
válasz dejaris #4910 üzenetére
Ááá hát sulisként álmodni nem lehetett róla, de aki melózott se engedhette meg magának.. Miklós is csomó lapot kinti versenyeken tradelt össze..
Sirandrish: huhh jó kérdés, itthon mondjuk esélyed nem volt rá, mivel az alpha/beta/unlimited kiadások el se jutottak hozzánk.. A legelső amit itthon lehetett kapni a revised volt és abban ezeket a hypertáp lapokat már kivonták (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #4962 üzenetére
Szerintem ez nem igaz.
Hiába van jó paklid ha nem jön 5-6 körig csak end game minion..mire kiteszel egyet addigra ledarálnak a francba..
Sőt..1-1 normálisabb rush paklinak még annyi sem kell..2-3 kör tétlenkedés és viszlát..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #4964 üzenetére
"elj ebben a hitben es veszits nyugodt szivvel!"
Ez kegyetlen nagy duma
Persze SZERINTEM ettől függetlenül sincs igazad, de nem vagyunk egyformák
Amikor az ellenfélnek a 3. körre tele van a boardja 3/4 meg 4/4es Murlocokkal, neked meg a legkisebb lapod egy 6manás Sunwalker, illetve semmi removal spell nem áll rendelkezésedre , a kirakott 3/2es Dragonodat meg az első körbe 2/1es Murloc úgy eszi meg hogy még marad 4 HP-ja , akkor nem tudom mit tudsz kezdeni magaddal, de ahogy a szavaidból kiveszem, te ezt is megoldod.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kovsol
titán
Volt olyan lapjárásom, hogy 4. körig nem tudtam kirakni semmit, mert kezembe osztotta kb a pakliban lévő összes 4-5-6+ manába kerülő lapokat. Elhiszem itt akkor nem volt rossz a lapjárás, hanem a pakli a rossz. Olyan paklit nem lehet összerakni amiben csak 1-2 manás lények vannak, hogy jól tudj kezdeni mindig.
May the Force be with you!
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #4969 üzenetére
Ha érzem hogy valahol gyenge a pakli akkor ott én is alakítom..
De ha az első 4 körben nem húzok fel egy darab 2-3 manás miniont se pedig van mondjuk 8-10 akkor mit csináljak? Rakjak bele még 10et? Biztos életképes maradnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kanczy
veterán
Már hogy ne lenne rossz lapjárás... hiába van jó rush decked, ha nem húzol első két kört. És ez bizony előfordul úgy is, hogy az a paklid 40 százaléka.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kashim
őstag
válasz dejaris #5004 üzenetére
Haha, múltkor belefutottam egy hasonló deckbe, pont Shaman volt az is. Loptam tőle egy Coldlight Oracle-t meg valami másik vackot. Néztem is mi a jó isten keresnek nála ilyen szemét lapok. Azt hittem valami kezdő játékos, de lehet akkor az is hasonló logika alapján készült.
dejaris
Az soulbound, nem lehet bezúzni. Ahogy a legendary murlocot sem, amit akkor kapsz, ha megszerzed az összes murloc lapot.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #5205 üzenetére
Ranked...mész-mész, aztán elérsz egy szintet és örülsz..aztán reset és kezded újra
Ha fejlődsz akkor minden reset után feljebb kerülhetsz ugye.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #5208 üzenetére
Azt nem tudom, de talán 1-2 hónap.
Kashim Nem..Hunterrel csak akkor játszom ha a napiquest azzal a legkézenfekvőbb, mint pl a castoljak egy zsák 2es vagy olcsóbb miniont. Inkább Shaman vagy Warlock amit nyomatok, már ha játszom.
Ez az egyik..a másik hogy azért 5-6 kör alatt már láthatja az ellen hogy az én hunter deckem nem olyan ami ellen " dögunalom" játszani. Nem darálom, nem rusholok, nincs tele charges lényekkel, törekedek a board controlra, összesen egy secret van bent..etc etc. Szóval ez a deck nem az vagy ahhoz hasonló deck(#5207) orichalcos Az a baja hogy olyanok ellen kell játszania akiknek minden második lapja legendary, amiknek a javával nem tud gondolom mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest