Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz Wolverine #76 üzenetére
Igen rengeteg lehetőség van a játékban. Volt múltkor egy hunter ellenfelem, akinél nem értettem miért játszik olyan furcsán az elején. Ritkán játszott ki miniont, nem is láttam benne logikát, mikor épp kirakott valamit.
Aztán jött a 7. kör. Tauntom ugyan nem volt kint, de 24HPm volt, ellenfélnek 13 és volt kint rendesen lényem. Azt hittem nyerésre állok. Erre kirakott 7. körben 7 manáért 5 miniont, coinból elnyomott rájuk egy "Unleash the Hounds"-ot. És a semmiből ott volt neki az asztalon 24 damage
Kép: [link]
Ezelőtt már majdnem azon gondolkoztam, hogyan akarom megnyerni pontosan[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz killerjohn #79 üzenetére
Aha a két buzzard 2-2 mana, a többi mind 1 mana. Persze 1/1 meg 2/2 kis gyenge lények de a kutyák adnak +1 sebzést minden beastnek, meg rájött még a unleash spell +1 dmg + charge, a madárna meg dupla ütése van (windfury) és szépen elpi**ázott 24 HPról 1 kör alatt
-
-
DjDanee87
addikt
Azért nem teljesen bugmentes a játék, vagy csak nekem kerüli el a figyelmem valamilyen tényező ennél az esetnél ami most történt.
Volt lent az ellenfélnek egy spell power totemje, azért sebez 2-t a shock, de valójában csak 1-et sebzett valamiért neki: [link]
Ez akkora érvágás volt számára, hogy inkább feladta [link]
-
DjDanee87
addikt
Én is hallottam ilyet Kungentől korábban. Szerintem ha valaki napi 8 órában tolja akkor valószínűleg tényleg megunja 1 hónap alatt az egészet. De ahhoz tényleg nagyon rá kell kockulni a játékra szerintem, hogy kevésnek érezze valaki.
A múltkor linkeltem egy emberkét aki kipakolt 1 kör alatt csomó beastet majd unleash the hounds és megölt. Még 1 ilyennel találkoztam, igaz most kisebb eredményességgel sikerült neki csak: beastek + unleash
Nem szeretem az ilyen ellenfeleket, kb egy ellenszere van a dolognak: warlockként pl hellfire - de persze nem húztam köv körben a hero képességgel sem így meg bukta.De volt ma murloc deck is arany legendary murloc-al megtoldva. Az is legyőzött simán, nem emlékszem már mivel voltam akkor, de ott sem volt nálam a nagy AOE (blizzard,holy nova, consecration,hellfire) így az is bukó volt.
Egy olyan menetre mondjuk kíváncsi lennék ha egy murloc rush deck megy ez ellen a beastes deck ellen abból mi lenne.
-
DjDanee87
addikt
válasz adrian360 #108 üzenetére
Élő ember elleni győzelem több XPt ad, mint AI. Azt nem tudom van-e különbség XP szempontjából Basic és Expert között.
Basic mondjuk annyira gyenge, hogy nem is nagyon érdemes ellene menni. Hiába tudod legyőzni, nagy valószínűséggel annál a legtöbb játékos jobban játszik, vagy egyszerűen használ jobb lapokat, így nem sok értelme van basic ellen "gyakorolni". Csak kezdetekkor, a játék alapjait elsajátítani inkább.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Wiki szerint az első 10es szintűért kártya paklit kap az ember. 100 goldot azért kellenei kapni ha mindegyik lvl10 lesz.
(#114) adrian360: Szerintem is jobban megéri az arénára költeni a goldot. Egyrészt fun játékmód, másrészt 150 goldért fixen kapsz 1 paklit a végén és ha nyersz párat, akkor kaphatsz akár többet is mint 50 gold azon felül. Eddigi legjobb arénám eddig 7-3, az pl ezt adta: [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz killerjohn #131 üzenetére
Azért is lehet menő random kártyákkal menni, mert ugye goldot kap az ember a questekért, napiquestekért játékon belül és ha már kicsit is tudsz a játékkal játszani és szerencséd van akkor arénában jobb hasznát veszed a golnak az arena jutalom miatt, mint ha vennél 100 goldért egy paklit.
+ úgy gondolom sokan vannak úgy, mint én is, hogy nem kockulunk rá annyira a játékra, hogy pénzt öljünk bele (paklik vásárlására gondolok euróért) így az arena egy tökéletes megoldás az expert lapok megszerzésére.
Nem csak a garantált 1 booster miatt, hanem azon felül még ad 4 másik rewardot ami lehet dust (kártyákat lehet belőle craftolni) vagy még gold ami szintén mehet tovább újabb kártyák szerzésére arena belépő formájában. -
DjDanee87
addikt
válasz killerjohn #140 üzenetére
A play-ben is jön gold, de nem túl gyorsan. Minden 3. győzelemért (lehet ranked, vagy unranked, mind1) kap az ember 10 goldot, meg ott vannak a napi questek is 40,60 vagy 100 goldért. Én még csak egyszer kaptam 60 goldosat kb 2 hét alatt, többi alkalommal 40eset.
-
DjDanee87
addikt
"Gondolom a randomot azért úgy csinálták meg, hogy mindenki egyenlő arányban kapjon rare meg epic kártyákat is."
Ilyen nincs a rendszerben, az is előfordulhat, hogy 1 epicet sem kap az ember a 30 lapból, máskor meg akár 3-4 epicet és akár még legendaryt is. Azt hogy az ellenfeleket mi alapján válogatja egymás ellen én sem tudom, de nem a kapott lapok ritkaságát nézi, mert többször találkoztam már legendaryval ellenfélnél nekem meg még csak 1szer volt. Tehát nem aszerint sorsol hogy milyen ritkaságú kártyákat kaptak az emberek.
-
DjDanee87
addikt
Ha rámegyek storeban hogy vennék paklit mintha azt írná csak paypalról tud levenni pénzt. Nem próbáltam továbbmenni, de battle.net accountról tényleg nem tud levonni ?
-
DjDanee87
addikt
válasz Wolverine #301 üzenetére
Volt egy 10 perces lagom playben (addig kitaboltam youtubeot nézni), majd mikor hallottam háttérben hogy visszatért a játék visszanétem. Az enemy vagy kilépett, vagy nem hallotta meg hogy magához tért a játék, mert folyamat lejárt csak az ideje és nem nem csinált semmit.
Aztán mentem még 2 kört, ott nem volt már gond -
DjDanee87
addikt
válasz #57919488 #328 üzenetére
1 Power word:shield majd 2 Divine spirit és máris 28/28 a Lightspawn
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz killerjohn #330 üzenetére
Nem feltétlen. Elég 1 silence, 1 hex, 1 polymorph, assassinate, nautralize stb.
Ezért szól javarészt a játék arról, hogy ki uralja az asztalt és nem a HPkat kell nézni. Van lent 3 lényed enemy kirak egy 5/5 lightspawnt akkor le tudod csapni rögtön és nem várod meg még felébred és buffolva támadhat vele. Vagy elintézed a fenti varázslatok egyikével.
Ha pedig nem a játék elején vagyunk, és hülye módjára enemy pap kiteszi a lightspawnt és amíg még támadni sem tud vele ráteszi a buff lapokat akkor azt el is szúrta mert te 1 fent említett varázslatával kinyírod a lightspawn + x darab varázslatát és szép kis lapelőnybe is kerülsz ami végjátékban elég fontos.
-
DjDanee87
addikt
Ahogy szépen lassan gyűlnek a kártyák egyre többször kapsz majd 3. darabot valamiből. Azokat szét lehet törni dust-ra. Illetve első vagy második expert lapokat is törheted, de akkor nyilván nem marad meg és mi van ha egyszer pont szeretnél egy deckbe 2 darabot tenni az adott lapból
Azt hogy hosszú időre lekösse az embereket elősegíti, hogy viszonylag lassan szerezhetőek meg az expert lapok (ha nem fizet érte az ember valódi pénzzel). Így a szép lassan megszerzett lapokat építgeted be a deckekbe és építhetsz a korábbitól teljesen eltérő decket akár az új lapok köré.
Legendarykat nemtudom mennyire nézted, de vannak közte elég érdekesek. Azokat is jó hosszú idő lesz mire megszerzi valaki fizetés nélkül
ígyvanferi: Amit akarsz. Én javaslom, hogy csináld meg mindegyik classal a level10et hogy meglegyenek a basic lapok. Csinálhatod gép ellen is practice módban, bár abban nincs sok kihívás - érdemesebb playben unrankedet menni rendes ellenfelek ellen. Akkor kicsit szokod is legalább a játékot. Arénát szerintem addig ne erőltesd amíg nem játszottál jó pár meccset playben más játékosok ellen, mert mégiscsak 150 gold a belépő.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Nem minden esetben hasznos a warlock képesség de amit te írtál azzal a már most is szinte verhetetlen warlock - murloc rush pakli konkrétan tényleg verhetetlen lenne. (ha csak 1 mana lenne 1 húzás) - rush pakli esetében az hogy 1 vagy 2 HPt venne le nem számít, úgyis pakolod az olcsó minionokat akik erősítik egymást és a gyors győzelemre mész.
adrian360: Nem jelenti azt hogy ész nélkül játszott. Lehet elején kifogta a legdrágább lapjait amikkel nem tudott semmit kezdeni és próbálta kihúzni mondjuk a hellfiret hogy fordítson az álláson. Velem is előfordult már, hogy hiába volt sok lap a kezemben, nem feltétlen warlockként, de 1 lap lett volna a pakliban ami kellett volna adott szitura (mondjuk egy holy nova) de nem volt nálam. Olyankor meg véged úgyis
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Sident96 #437 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbben úgy tudod jobban megismerni a játékot ha felmész Twtichre és keresel egy olyan streamet ahol nem csak játszik az emberke, hanem esetleg magyaráz is közben. Mit miért csinál vagy miért nem. Én is így próbáltam megismerni a játékot még mielőtt kaptam volna kulcsot.
-
DjDanee87
addikt
válasz adrian360 #442 üzenetére
a már alarm-o-bot ezt is nézd meg, ha még nem láttad: Kripparian Alarm-o-bot
-
DjDanee87
addikt
válasz ígyvanferi #468 üzenetére
Konkrétan így néz ki az aréna kártyaválasztása: [link]
-
DjDanee87
addikt
válasz Sident96 #523 üzenetére
A nagyobb kihívás nekem ma reggel teljesen elvette a kedvem az egész játéktól Végre kaptam legendaryt arénában, meg azon kívül is elég zsírnak tűnt az összeállított deck.
De enemynek sokkal jobb lapok jutottak. Szinte minden meccs elment már az első két körben, mert ilyen és ehhez hasonló combokat játszottak ki, amikre nem volt válasz a kezemben. Persze még direkt szivatott is a játék, mert miután próbáltam lehetőségekhez mérten pucolni az asztalt, utána jött mindig a megoldás, ami kellett volna 1-2 körrel azelőtt.Aztán végülis 1-3 lett a druid, meg előtte voltam mage-el az 0-3. Elvette a kedvem rendesen az egésztől ez a ma reggeli arena. Ment már jobban is ennél.
(#524) kovsol: Persze nem kell hasra esni, de folyton ugyan ezt a priest ellenfelet kaptam playben és ha nem volt megoldásom Yserara akkor így jártam. Asszem 4szer sikerült összekerülnünk, mindet nyerte sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz adrian360 #530 üzenetére
Szerintem is kicsit túlzás. Egyedül egy esetben tartom jobbnak a kezdést, ez pedig ha pappal van az ember és van nála 1/3 Cleric az elején.
(#531) P00By: Én is játszom mindegyikkel, bár a ma reggeli elpics**ás után lehet én is váltok és csak pappal megyek, mert szerintem ráférne kis nerf. Vagy átvariálni a basic - expert lapokat amiket már nyilván nem fognak megtenni ha nem lesz több wipe. Azért kellene variálni, mert szerintem ha csak a basic lapokat nézzük akkor a priesté torony magasan a legerősebbek szerintem. Cleric, Holy Nova, Shadow Word: Pain, SWeath, Mindcontrol.
És amiért szerintem nem feltétlen a lapokat kellene gyengíteni: shaman expert lapok szerintem jobbak mint a priesté. Csak ugye azokat sok-sok dustért kell legyártani ha az ember nem áldoz súlyos dollárokat boosterek vásárlására. Ha pedig ingyen játszik az ember a játékkal akkor nem igazán jut hozzá a jó legendarykhoz, expert lapokhoz és marad a nagyrészt basic deck. Abban meg a priest túl erős sztem a többihez képest.Kicsit össze-vissza lett amit írtam
-
DjDanee87
addikt
-
DjDanee87
addikt
Olyan nincs szerencsére hogy teljesen kimaradna egy nap küldetés nélkül. Viszont velem előfordult már az is hogy 5 játék után adta be. Szóval próbálkozni kell ha mindenképpen aznap szeretnék megcsinálni.
(#600) Sident96: Scavenging Hyena szerintem egy kötelező darab hunter deckbe, ha még nincs meg. (common expert lap) Savanna Highmane is elég jó, én tuti olyat csinálnék ha nem legendaryra gyűjteném a dustot
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Én druiddal mákoltam egyszer össze egy tökéletes kezdést A priest első körben lerakott Northshire Clericre válaszként kaptam Innervatet meg Yetit a kezembe kezdésre. Ment is le coin+innervate után a Yeti, a Clericje arra volt csak jó hogy megüssön vele egyszer
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Nagy reményekkel indultam neki ennek az arénának most: első lapnak rögtön legendary
Leeroyt választottam és néha pályára is került
8-1nél reménykedtem, hátha összejön a 9 győzelem (az a maximum) de sajnos 2 vereség következett. Azért így sem jártam rosszul: ezeket kaptam
Végre egy jó aréna. Legutóbb hét elején voltam kettőt, akkor 1-3 és 0-3 volt
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Jól összefoglaltad. Mellesleg ha már a Buzzard nerfet kap és lehet nyúlnék a pap 1/3as Clericjéhez is. Én szívesebben látnám 2 manaköltséggel az 1 helyett.
Paphoz visszatérve. Mutattak grafikonokat, masters3 ranked play módról kiragadtak 3 külön napot októberből és azoknak a statisztikáit mutatták meg. Lehetett látni, hogy még a magasabb szinten sincs 1 kiemelkedő class, ami sokkal többet nyer mint a többi. Sőt volt hogy hunter egyik nap első volt, másik nap meg utolsók közt győzelmek számát nézve, tehát elvileg jól van balance-olva a játék. Nem említették, de nekem feltűnt azért, hogy a pap viszont mindhárom bemutatott grafikonon az utolsó 2 hely egyikén volt. Ezt kicsit furcsállottam.
-
DjDanee87
addikt
Ma reggel arénában 3-2es állásnál a priest ellenfelem Mind Visiont használt 10 manánál. Sajnos egyetlen egy lap volt csak a kezemben, és ez okozta a vesztemet és a kiesést sajnos
-
DjDanee87
addikt
A döntőre kerestem rá neked YouTubeon, de gondolom a másik 2 összecsapást is van aki felvette, keress rá.
Én pl az ő videóit nézem mostanság: NoxiousHearthstone
-
DjDanee87
addikt
Twitchen vissza lehet nézni az egészet amúgy: http://www.twitch.tv/wow/b/478168971?t=1h44m20s
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Ereshkigal #737 üzenetére
86 aréna győzelmem van, azt mondanám átlagban 3-at nyerek szóval ideje lenne ha kapnék már
-
DjDanee87
addikt
Napi questek + sima questek. Semmi extra, csak több mint 1 hónapja van már béta kulcsom.
(#744) Sident96: A múltkori wipe után azt mondta a Blizz, hogy nem lesz több. Persze ki tudja - én logikusnak tartanék még 1-et vagy az open beta kezdetekor vagy game releasekor.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz -conrad- #756 üzenetére
Nemrég Noxious - Manmode videója alapján játszottunk haverral egymás ellen. Mindketten a gép által összerakott deck-el mentünk egymás ellen 2 meccset majd váltás újabb random gép által összerakott deckre. Pár órát elvoltunk ezzel
Egy ilyen meccsen sikerült shamannal egy hasonló combot összehoznom bár tauntról nálam nem volt szó. Ravenholdt Assassin + windfury + rockbiter weapon és kivégeztem.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz gabranek #797 üzenetére
Nem vagyok profi játékos így amit írok lehet oltári nagy baromság:
Szerintem a probléma főleg a minionokkal van.
1: aggro deck ahol arca mész és még több sebzést ki akarsz préselni a spelljeidből, hogy hamarabb kivégezd az ellenfeled. Ha ez a célod a deckeddel akkor szerintem a nem spell poweres minionjaid nem feltétlen illenek a pakliba. Én lehet, hogy ilyen esetben inkább chargeolós és sebző lényeket tennék be Wolfrider, Argent commander, Stormpike commando - illetve több frost novát, cone of coldot.
2: control deck esetén, amikor a lényeiddel szeretnél érvényesülni/legtöbb sebzést bevinni az ellenfélnek jobbnak tartanék erősebb lényeket a spell poweresek helyett. Pl: harvest golem, yeti, dark iron dwarf, még1 shattered sun cleric. Mivel mage pakliról van szó ha kevés lenne 1 spell sebzése spell power nélkül még mindig 2 manáért "erősítheted" 1-el a hero power jóvoltából, míg a csatamezőn az erősebb lényekkel próbálsz érvényesülni védve őket a spellekkel.Nozdormu meg fun, de kb ennyi is a haszna Ha megvolt vele a szórakozás én kivenném majd a helyedből, sok hasznod nem származik belőle. Jó sheep/hex célpont, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Jópárszor összefutottam már murlock deckkel, legtöbbször locknál volt. Még 1x sem sikerült legyőznöm sajna. Az a baj, hogy még neki majdnem teljesen mind1 melyik lapokat kapja, mindegyik murloc olcsó és jól passzol a többihez a legtöbb esetben, addig az ellenfélnek kötelező lenne egy holy nova/consecration különben nagy valószínűséggel bukó. Nekem sajnos még nem volt olyan meccs ahol a kezemben lett volna jó AOE
-
DjDanee87
addikt
Talán a mostani volt az eddigi legszorosabb aréna meccsem. Végén féltem letenni a cruel taskmastert, mert azt megütve elég erős berzerkert hozott össze. A maradék pár lapra voltam eléggé utalva, mert ha nem jött volna értelmes lap akkor mindkét maradék minionomat tradelni kellett volna a túlélésért a berzerker ellen és 6 HPm maradt volna a sok kis 1/1 ellen.
De legnagyobb mákomra rampage jött miután a berzerkert 5/5re buffolta lecsapva a taskmasterem. Így a nagára téve le tudtam ütni, onnantól meg nyert ügyem volt. [link]
Meccs közben nem gondoltam volna hogy lesz esélyem a győzelemre. Kétszer volt holy lightja, a végefelé egy lay on hands és egy guardian of kings vagyis 26HPval többet kellett leütnöm róla
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Shamnnal csak nekem bugolnak folyton az asztalon a minionok flametongue totem esetén? Arénában tuti nem fogok shamant választani. Tegnap+ma vagy 3 meccset buktam el amiatt, hogy nem oda tette a miniont ahol én elengedtem, így a flametongueal fejben kigondolt taktikám felborult totálisan...
-
DjDanee87
addikt
válasz Healbacsi #920 üzenetére
Ja ez a guide alapján készült deck problémát látom én is, és emiatt megrekedtem Masters 1 csillagban már több hete.
Lassan 2 hónapja játszom, de nem költöttem pénzt a játékra, így alig van meg 1-2 jó lap a ritkák közül. Ellenben Masters 1-ben az meccsek 50%ában paladin ellenfelet kapok, és 90%ban ugyanazokkal a lapokkal játszik mind és nyernek is simán. Sword of Justice, Defender of Argus, Knife Juggler, Argent Commander, Avenging Wrath stb. Ezekből a lapokból nekem másfél hónap alatt 1 darab Avenging Wrath jött össze.
Persze nincs ezzel gond, nyilván aki fizetett a játékért az megérdemli, hogy minden lappal játszhasson. De én örülnék egy olyan rendszernek, hogy szétszednék 2 részre a play módban a játékosokat és nem kerülnének össze azok akik paklikat vettek azokkal akik nem költöttek a játékra.Nem azt mondom, hogy képtelenség nyerni így lapok vétele nélkül rankedben, de a korábbi 50-70%os győzelmi arány itt olyan 30-40%ra esett vissza, mert olyan brutálisan összerakott deckekkel kerülök szembe, amiket én ha akarnék sem tudnék összerakni ráfizetés nélkül.
Azt sem tartottam jó ötletnek, hogy kipostolták a tournament deckjeit a hivatalos oldalra. Így aki fizetett a paklikért és megszerzett minden jó lapot, annak sem kell gondolkoznia a deck összeállításában, elég ha lemásol innen egyet...
-
DjDanee87
addikt
válasz DjDanee87 #921 üzenetére
Na miután ezt leírtam köv ellenfél egy lock. Elején csak elkezdte húzni a lapokat, na mondom biztosan nincs semmije, van esélyem. Lóf***t.
4. kör Twilight Drake 4/9. Sikerült 3! lappal eltávolítanom.
Következő körben Mountain Giant 8/8. Erre is ment Lava Burst, Lightning Bolt és alig maradt valami a kezemben.
Következő kör 2. Twilight Drake ismét 4/9. Ezt még egy Bloodlust, Rockbiter weapon, Flametongue totem-el meg tudtam volna oldani, de nem volt rá manám. Még ha lett volna rá akkor is maradt volna 0 lapom az ő kb 8 lapjával szemben, mert olyan rossz tradekkel tudtam csak kezelni a helyzetet Silence hiányában.
Lock erre lerakott egy Denfender or Argust a Twilight drake mellé és 5/10. Itt már az előző körben összeszámolt 3 lapos combo sem volt elég, feladtam.Ez is olyan, amit én is szívesen kipróbálnék, de se Giant, se Drake, se Defenderem nincs még, mert nem votl szerencsém. Kezd egyre jobban rávinni a játék egy 40es paklivásárlásra sajna, pedig nem szívesen tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest