Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67809) #48613632 válasza herdsman12 (#67808) üzenetére


#48613632
törölt tag

Mióta minőségibb, vastagabb anyagú pólókat, sportruházatot vásárolok, gyakorlatilag nincs szükség vasalásra. Pl most utoljára Mammut pólót vásároltam, mosás, szárítás után összehajtogatva mehet is a szekrény felső, polcára.

Előtte Supply and Demand pólót vettem, az is hasonló minőség, szintén nem kell vasalni, és nem is mondható drágának. Főleg, hogy online 50% kedveztményt adnak.

Nike, Adidas sajnos nem, az túl vékony, vasalás nélkül olyan, mintha a kutya szájából rántották volna ki, ráadásul fél év után hullámos, gyűrött lesz a nyaka, a rossz minőségű gumírozás miatt.
Árban ezek picit drágábbak, mint a kommersz (Nike, Adidas) például, de a Bossnak csak a felébe, Armaninak harmadába, negyedébe kerül.

Itt egy összehasonlító fotó, egyenesen a szekrényből. Jobbra egy S&D, balra egy Adidas, mindkettő eredeti, vasalás nélküli. A gyűröttet már csak itthonra használom, erre viszont megfelel.

Persze tudom, hgy nem ez volt a kérdés, de hátha segít a későbbiekben, ha pólót, egyéb ruházatot szeretnél venni.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.