Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcs57

őstag

válasz Tamoo #53137 üzenetére

Ezek szerint te sem ismered a Spektort, de a mérést nem fogadod el. Írtál az írójának, hogy ezt miként csinálta? Elolvastad, mit is írt? Nem, mert az it több személy szerint kamu. Szerintem az legalább egy vélemény, amit mérésekkel alátámasztott. Ilyen mérést nem csináltam, de a jelgenerátor által generált hangot néztem a mérőmikrofonnal, és meglepődtem, amit a mély hangoknál láttam.
    Ti ezt , pontosabban semmit sem tettetek. OK, de akkor nem kell állítani semmit róla.

Én ezt hallgatom több mint két éve, talán el tudom dönteni, hogy miként szól. Azt viszont több mint 63 év tapasztalatával és felsőfokú műszaki végzettséggel nem veszem viccesnek, ha valaki "tudatlanul" (mert nem is hallotta) kioktat.

Ez itt sajnos napi szinten megy, a moderátor még társul is hozzá cinkosan.

A másik "szakértő" az helyett, hogy érdemben segítene, lenézi az egyszerű halandót, le "lepkefingozza", s csak az jó, ami neki van, nem tudja elfogadni, hogy másoknak szerényebb az igényük.

Ebből kifolyólag ide már nem is mernek sokan kérdezni, hanem többünket privát kérdeznek.

Milyen fórum ez?? Ki kit segít? Vagy kérdezzem másként? Ki kit gúnyol?

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés