Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66684) Kiskokó válasza Triathlete (#66683) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ezt már rég akartam mondani, csak ugye már annyiszor megfogadtam, hogy nem írok ide mert kapom hogy "osztom az észt" meg mind1 mit írok úgyis belém áll valaki.
DE
Én se nézem jó szemmel, hogy PH sessionbe pár phs (nem tudok neveket tényleg) nyugodtan hívogatja be az ismeretlen "haverjait." (én tényleg csak akkor engednék idegent a sessionbe ha az tagnak való életben haverja)

1-2 hete volt hogy joinolt egy gyerek a sessionbe, 4-5 Ph-s volt meg jött ő... névről semmi. Eltelt vagy 5 perc mondom az xy kick. Erre megszólal az egyik PH-s hogy ne rajuk már ki mert ismeri... mondom :
1. akkor ha magyar és ismerős is, köszönjön be.
2. ha te hívod szólalj már meg hogy jön egy haverom xy.

Aztán észhez tért a csávó is és elkezdte szidni a PHHU-t, hogy ezért vagyunk mi csicska klán, mert ok nélkül kirakjuk a játékosokat stb stb.
Mire mondtam neki, hogy ez mesterséges Crew session és azt csinálunk amit akarunk... erre jön a válasz, hogy akkor is fa...opók vagyunk mert miért kell a másik magyart kirakni meg stb és Left-elt.

Ekkor mondtam a PH-s tagnak aki hívta, hogy talán ha beköszönt volna rájövünk hogy magyar, de azért remélem megbocsájt hogy nem szop.m ki a ki.f.szomból ránézésre ki magyar ki nem. :DDD :DDD
Erre azt a választ kaptam "ja köszönhetett volna"

The End

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.