Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62300) Plata válasza bluuzia (#62298) üzenetére


Plata
félisten

Én azt nem értem hussar miért kapta fel a vizet mikor láthatná hogy Saabe csak segíteni akart,vitte előre volna a dolgot ötletei voltak,nem tudom miért kapta fel ennyire a vizet,mikor nem is nagyon játszik ph sessionban szerintem,vagy csak én nem szoktam látni.
Saabe szerintem csak jó szándékúan segíteni akart nem akart főnökösködni,de hussar meg felkapta a vizet attól hogy neki vannak ötletei és elég tré módon beszólt,a hsz-e csak személyeskedés volt és kötözködés.
Talán mert volt 3 béna név ötlete őt kellene megválasztanunk vezetőnek?
Vagy az új crew-ben majd diktatúra lesz,ezerötszáz oldalas szabályzattal,teszem az valamelyik tag meg akar szólalni cseten előtte engedélyt kell kérni hussar-tól egy 200 oldalas nyomtatványban?
Ha ebbe az irányba megy el a dolog akkor inkább maradjon a mostani crew,inkább az mint hogy az új crew-be hussar legyen a főnök.
Hogy Hegyi meg Cactus legyenek a vezetők azt is támogatom,én például mindig ha felmegyek Online Hegyi-re szoktam rá csatlakozni.Nála szokott lenni nyugis session.
Na mindegy részemről lezárva a téma,de szerintem kár volt Saabe-t bántani ilyen t. és b. módon mikor nem volt rossz szándéka.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.