Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50973) HussarF válasza .LnB (#50972) üzenetére

Ideje volt már. Hátha tisztul a játék.
Persze a GTA mindig is arról volt híres, hogy lehetett modolni és rengeteg extra tartalmat gyártottak bele, de onnantól, hogy a GTA 5-tel az Online-ra helyeződött a hangsúly, hatalmas konfliktusba került a "hagyomány" és a jelenkori irány.
Én, mint GTAO játékos, egyáltalán nem bánom a dolgot és remélem, hogy a GTAO-ra ez nagyon jó hatással lesz.
Gondolom éveken keresztül küzdöttek a cheaterek ellen és próbálták úgy megoldani a dolgot, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. De mindenki tapasztalhatta, hogy szinte semmit nem tudtak a csalók ellen tenni. Így végül meghozták azt a döntést, amivel tényleg hatékonyan kiirthatják a csalást.

“To be clear, the modding policy in our license has not changed and is the same as for GTA 4,” Rockstar said in a blog post in 2015. “No one has been banned for using single-player modifications, and you should not worry about being banned or being relegated to the cheater pool just for using single player PC mods.

“Our primary focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. It also bears mentioning that because game mods are by definition unauthorized, they may be broken by technical updates, cause instability, or affect your game in other unforeseen ways.”

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.