Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50360) negyven2 válasza ProgenXL (#50356) üzenetére


negyven2
veterán

És az a szomorú, hogy a legtöbb kritika az Online-al szemben pont ez, hogy nem kapunk meg mindent egyből ingyen. Mert hát a IV-ben ott volt minden. Viszont most nálam az a baj a játékkal, hogy már nem tud lekötni (2013-óta játszok az Online-al van benne vagy 3700 órám). Ami eddig akartam az már megvan. Pénztartalékból is van vagy 40 millióm. Persze most is járkálunk fel, de már csak a móka kedvért.

És szerintem egy páran tanúsíthatjuk ezt, hogy bár minden érkező dolog sokba kerül, azért egy kezdő játékosnak még így is sokkal könnyebb fejlődni, pénzt szerezni most, mint anno a játék megjelenésekor. Emlékszem mikor napi vagy 50-100-szor csináltuk meg a Rooftop Rumble-t egy Zentornoért. Vagy az első komolyabb költekezésem akkor volt amikor mindenki kapott 500 000 GTA$ kárpótlást azért mert kb játszhatóan volt az Online az elején (2013 október/november).

Plusz, én még voltam olyan szerencsétlen (szerencsés?), hogy a prev-genes pénzszórásokból kimaradtam. Itt One-on meg mivel nincs lehetőség lényegében semmilyen csalásra (max. ha beszabadulnak a XIM4-es gladiátorok bill-el és egérrel, esetleg lagswitchel megtámogatva).

Úgyhogy igen, teljesen egyetértek ezzel, hogy maga ez a GTA Online céltalan lesz, ha nincs miért megküzdeni.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.