Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibinho
tag
-
Donbalazs
tag
Jajj, de kihalt a téma.. [link] ezt valaki próbálta már?. Egy kis nosztalgia.
Látványtervezést vállalok // épületeket kívülről-belülről // tarifákról és egyebekről érdeklődni privátban vagy: donbaalazs@gmail.com
-
válasz nincsisbéla #1350 üzenetére
Még egy darabig nyugodtan hanyagolhatod
-
Brutus880
tag
5 dollárért simán megéri A Mikulás hozza a mobilos Vice Cityt
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
-
CJ3
senior tag
Egyébként szerintem az előrendelés befolyásolni fogja hogy kiadják vagy sem, úgyhogy azért jövő februárig mindenki adjon le egy rendelést Pc-re..Ritka amit megveszek de ez garantált
A GTA 4 is megvan eredetiben.....A Boltok is a gyártó felé jelzik nem hogy mennyi játék kell előrendelve? És ebből látja a gyártó hogy mire van igény?
Amúgy annyi eszük lehetne hogy egy GTA féle játékot sokan megvesznek, mert hosszú ideig el lehet vele szórakozni, tehát megéri az árátCrypto
-
CJ3
senior tag
Húhhhh akkor jól vágtam le a Trailer 2-ből 3 karakter lesz tényleg 3 játszható karakter
Írtam a Red Dead Redemtion-t is hogy olyat csinálhatnának pl GTA-ban az is bejött....
Végre egy csapat aki úgy gondolkozik mint a játékosokkovy29: Nem.....kb most le maradtam......a Trailer 2-őt megnéztem de különösen nem turkáltam
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
Bjørgersson
félisten
Ember! Te nem olvastad az elmúlt két hét információáradatát?!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ3
senior tag
válasz Bjørgersson #1362 üzenetére
Amúgy pont erről beszétlünk ezeknél a hsz-eknél.....te kérdezted tőlem pont a 3 karakterre amit írtam
1283
1284
1285
1286Természetesen én FRANKLIN autótolvaj leszek Már csak azért is mert CJ karatkeréhez ez hasonlít, de aki igazi GTA Fan az végig fogja vinni mind 3 karakterrel nem is egyszer
A GTA 4 et kb vagy 10 x végigvittem
Egyébként a GTA 4 is 2 szálon futott már, ha emlékeztek rá
Nem mind1 kit nyírtál ki, kit hagytál életben stbCrypto
-
Bjørgersson
félisten
Tudom, hogy veled beszéltem, csak az előző hsz-ed gyanús volt, ezért kérdeztem. De ezt még mindig nem értem, miért vinnétek végig a történetet külön a karakterekkel és miért nem össze-vissza váltogatva közöttük. Még nem is próbáltátok, de már meg vagytok győződve róla, hogy nektek ez így nem fog tetszeni.
Azért ennyitől még nem fut két szálon a GTA IV, pusztán csak van három választási lehetőséged a játék során, amiből az első kettő semmilyen formában nem befolyásolja a játék végkimenetelét, inkább csak jópofa, hogy ilyet is tettek bele.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Kúl vagy!
Éna GTA III-at számoltam. Azt imádom. 12x játszottam végig, na nemám a főszálat, hanem 100%-ra!!
A 4-et 3x de egy ideje a 100%ra megyek. a galambok iszonyat időigényesek. 90% körül járok.
Persze minden játék eredetiben a polcon, collectors editionok, Vice city matrica és minden GTA résznek a posztere a falon . Akkor ez már fanatik?
Ha a V nem jelenik meg PC re ( amit kétlek) akkor irány a konzolbolt VAGy már csak azért is mert nem fogok bírni várni fél évet, lehet beruházok ideiglenesen egy xboxra a V miatt. Bár nagyon nagyon nem szeretem az irányítást. A IV megjelenésekor nagy anyagi nehézségeim voltak ezért direkt kerültem még azt is hogy bármit megtudjak róla, mire tudtam venni normál PC-t újra, addigra meg is jelent rá Így nem kellett minden napa nyálamat csorgatni a jutubon -
hegti
aktív tag
Grand Theft Auto V PC-re jőni fog, ha jőni kell...
A telepítése kínszenvedés lesz-e? millió+1 program kell-e neki,remélem nemMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Bjørgersson
félisten
R* Social Clubon kívül nem hiszem hogy bármi másra is szükség lenne.
-
törölt tag
A max payne is rage motorral jött ki mint a 4 ( TUDOM TUDOM teljesne más) meg ott is van rgsc meg minden és egyszerű volt a telepítés és viszonylag gyenge (gtx 460 ) vga-val is gyönyörű szép grafikája volt. Én nekem ez ad ara sejtést hogy valamit tanultak az esetből és a V majd jó , egyszerű és szép lesz ..
-
Kiskokó
veterán
válasz Bjørgersson #1368 üzenetére
áááá
A 0.6-os patch után már a Rocksat Social Club se kellet letörölte magát.
Csak a játékon belül a Live ID kellet.
De lehet kitalálnak megint valami f@szságot vagy azon se lepődnék meg steamhez csatolnák...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kiskokó #1371 üzenetére
Az a GTA IV, de a Max Payne 3-hoz már kellett a Social Club és azon kívül nem is használ semmi mást. Hálistennek azt a szutyok LIVE rendszert sem.
-
Ez a vihar előtti csend?
-
-
törölt tag
Én is arra tippeltem de átgondoltam. SC2-nek multi a lényeg és az új kieg érkezésekor a sima SC2 semmit nem fog érni az nélkül. Tehát akkor megvehetem a kieget jóval drágábban mint az alapjátékot. Diablo3 meg MOP elég volt kiábrándulni a Blizzard-ból.
Inkább Steam-en bezsákoltam pár játékot amivel kihúzom GTA:V-ig
[ Szerkesztve ]
-
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Kiskokó
veterán
A drogos pali amúgy valami pilóta volt vagy mi ?
Már előre látom hogy gyűlölni fogom a repülős küldetéseket fúhjjjj
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kiskokó #1386 üzenetére
Pilóta volt a seregben.
-
CJ3
senior tag
Már nem sok kell 150000/111427
Crypto
-
-
KAMELOT
titán
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
negyven2
veterán
válasz perge666 #1390 üzenetére
De itt az a lényeg, hogy a sok hisztis (természetesen tisztelet a kivételnek) aláíró majd veregetheti a mellét büszkén, hogy: Igen sikerült kiharcolunk ezt! Függetlenül attól, hogy 110% hogy jött volna PC-re is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest