Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutus880
tag
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
ViiiiktorOC
senior tag
Olvasva Place-s hireket, ez a játék nagyon egész és komplex lesz!
kocsi tuning, fegyverekre lehet szerelni cuccokat, stb.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Brutus880
tag
válasz ViiiiktorOC #1902 üzenetére
Legalább lesz értelme elkölteni a pénzt nem csak a semmire gyűjteni.
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
knoz91
tag
válasz ViiiiktorOC #1902 üzenetére
hát így már azt mondom én is hogy komplettebbnek tűnik mint egy IV, pedig az is nekem óriási nagy kedvencem volt.
Kíváncsian és nagyon várom már.
-
Jakesz
addikt
Az egyértelmű, hogy sokkal komplexebb lesz, hiszen IV-nél talán még a San Andreasban is több lehetőség van, annyi mindent kivettek belőle, játékmeneti újítás pedig nem sok került bele. A legjobb dolog ami belekerült, az a RAGE motorral járó döbbenetes fizika, amivel rengeteget lehet poénkodni. Reméljük, hogy az V-ben ezt még jobban továbbfejlesztik, de ha ugyanaz marad mint a IV-ben, akkor sem lesz egy rossz szavam se.
-
knoz91
tag
Egész biztos... Tulajdonképpen a játék időre nem lehetett panasz, de az a baj hogy egyhuzamban nem is a játék idő miatt, hanem valóban annak a tartalma miatt nem volt már türelmem végig játszani...Sajnos monoton valóban, a sztori miatt voltam úgy hogy kipörgött a játék, egyébként különösebb bajom még nem is volt vele. De egyébként igen, nem hogy talán, BIZTOS hogy több lehetőség volt a San Andreas-ban. Ez a RAGE pedig csupán csak ha megmarad az V-ben...már úgy élvezet lesz egy bugmentes "San Andreas-t" végig járni.
-
gali777
őstag
Várós nagyon, csak nehogy azzal legyen megölve, hogy a másik 2 karakter mindenhol elakad, beakad, de gondolom, ha ennyire nagy hangsúlyt fektetnek erre a karakter választósdira, akkor már csak oda figyelnek a mesterséges intelligenciára
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
válasz JoolsNOS #1912 üzenetére
Én nem hallottam ilyenről. És bár mondhatnám azt, hogy anno a GTA IV-röl se jött ki gameplay videó, azóta azért a RDR és az MP3-böl is jött ki. Úgyhogy azért írtam, hogy legkésőbb a megjelenés után biztos lesz.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #1912 üzenetére
Nem. GTA-ból sosincs gameplay.
(#1915) knoz91: Kérdezd már meg kétnaponta. Majd jön, ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Brutus880
tag
Mindenesetre srácok én már előrendeltem Xbox-ra (első eredeti játék) majd utána ha jó és patent minden akkor jöhet a DVD vétel is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brutus880
tag
válasz JoolsNOS #1918 üzenetére
Jó én nekem készen áll a gépem hozzá nem kell tuningolni egyenlőre de sebaj. Addig nyomom vele a Battlefield 4-et
Xbox is legalább ki lesz használva nem porosodik...[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
"A Rockstar természetesen nem zárkózik el semmitől és megerősítette, hogy a Ballas banda benne van a játékban és hogy elég keményen tolják, képviselik a saját szerepüket."
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
knoz91
tag
válasz Bjørgersson #1920 üzenetére
fránya izgágaság!
-
törölt tag
Úgy láto mivel besült a max payne 3 eladása, átmentettek belőle dolgokat.
Én aktívan kijátszottam töbször is így feltőnt a haosnlóság a heliportban, meg a maszkokban (majmos, meg csontbáz) na meg a bulet tájm -
Jakesz
addikt
válasz #81556480 #1922 üzenetére
Ez megint egy olyan dolog, ami miatt egy kicsit félek. Az előző részekben egy hétköznapi bűnözővel lehetett garázdálkodni a városban, ami által jobban bele is élhette magát az ember. Most kapunk 3 főhőst, akik között bármikor válthatunk, ami már alapjában véve rontja a beleélhetőséget, ráadásul még ilyen szuperképességekkel is felvértezik őket. Bullet time egy GTA-ban? Minek?
-
JoolsNOS
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Azért jó látni, hogy mindig van miért panaszkodni.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #1926 üzenetére
Mindig van miért! :]
Spec kepességekért is sok mindenki panaszkodik. Nem kell használni ès kész......
Senki nem gondol bele, hogy nem lehet mindenkinek az igényét kielégíteni. Ha meg nem lenne benne semmi ilyesmi újítás akkor meg azèrt nem jönne be... Egyre több a panaszkodás.Nagyon bejön nekem ez a játék. Hatalmas lesz a map! 4be még '12-ben vettem észre egy híd alatti deszka parkot, félcsövel. Pedig játszottam màr vele eleget.
Itt meg még nagyobb lesz. Helyes!
Egy jól össze rakott játékot fogunk kapni, sok extra lesz benne, Sa filing is visszatér.
Remèlem akkor lesz benne Monstre Truck![ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
törölt tag
válasz ViiiiktorOC #1927 üzenetére
Játszad már végig a Max Paynet- bullet tim nélkül
Ha már képesek ilyenekre tuti szükség lesz rá valamelyik küldetésben.
Szar nem lesz az tuti. máskülönben nem tették volna bele.
Éna san anderas space veregetős gyúrását gondoltam egy hulladék sz*rnak Mégis sok embernek bejön. azért a bullet time kicsit komolyabb! -
törölt tag
Na én mostanra értem a hírek végére, és azt kell mondjam a MAX Payne 3-ból át lett véve jó pár dolog így látatlanba is.
A prohardver max panye topicjában kb egyedül mozgok, , többször is kijátszottam , csak azért merem mondani hogy elég jól kiismertem a játékot és meg van az eredeti dobozos változat. Ebben pedig van utalás GTA V multiplayerre, majd lefényképezem valamelyik nap.
Ez a pár dolog tűnt fel nekem :
-fegyverválasztó menü
-élet újratöltődés fedezékben
- " bullet time" (ez túl egyszerű volt )
-célzáskor nagyobb látómező -
Bjørgersson
félisten
"Korábban csak a konzolos kiadásokat erősítették meg, viszont friss hír, miszerint a Rockstar-nál május 16-án egy meetinget tartanak a befektetőknek, ahol állítólag egy nagy bejelentésre lehet számítani. A spekulációk szerint a PC-s, illetve a következő generációs konzol kiadások megerősítése várható."
Azért annyira ne éljétek még bele magatokat.
[ Szerkesztve ]
-
cNpowa
tag
válasz Bjørgersson #1930 üzenetére
Késő Akkor lesz az írásbelim meg az elsősegély gyakorlati vizsgám...
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #1930 üzenetére
Ideje volna már valamit mondani !
-
Bjørgersson
félisten
Bakker, most esik le, hogy nekem is aznap lesz az első vizsgám.
(#34) LW: Az ötödik rész már csak a Social Clubot és a digitális verziók a Steamet fogják használni, ahogy a Max Payne 3 is.
[ Szerkesztve ]
-
cNpowa
tag
-
Brutus880
tag
De rég volt már az én érettségim is... Még se továbbtanulni mentem hanem mentem elektortechnikusnak aztán ki Hollandiába és azóta itt is vagyok és dolgozgatok.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Még nem tudom, idén ilyen OKJ-s képzésen voltam. Lassan meg kéne nézni hogy jönnek majd sorban a vizsgák.
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #1937 üzenetére
GYÁ!
Az ejtőernyős az majdnem ugyan az mint a legelső képek egyike
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #1937 üzenetére
Jók nagyon az új képek!
Főleg a repcsis!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Kiskokó
veterán
válasz ViiiiktorOC #1939 üzenetére
Remélem a repülők vezetése jó meg lesz csinálva... San andreasban is falra másztam a repcsi küldiktől... gyűlöltem, vagy szar volt vagy nagyon nincs érzékem hozzá főleg bill-el ... fujj
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
sbai
tag
Korábbi részekből kiindulva kb. +7 hónap lesz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kiskokó #1940 üzenetére
Van Xbox kontrollered? Valószínűleg támogatni fogja a játék, már a IV is bőven támogatta, úgyhogy ha más nem, azzal tudsz repülni.
-
Bjørgersson
félisten
UPDATE: A képek alá egysoros infókat is írtak a cikkben, ebből kiderült, hogy:
- Egyes küldetésekben az egyik karakternek őrködnie kell, erre akár használhat távcsövet is. (Lásd a fenti képen)
- A visszatérő ingatlanvásárlásnak köszönhetően akár kikötőt is vehetünk majd.
- Megerősítették, hogy visszatér a Ballas és a Lost banda is.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
knoz91
tag
válasz Bjørgersson #1948 üzenetére
...És a legtöbben emiatt a 3 karakteres rendszer miatt sírnak...ez egy új lehetőség, szerintem megfogja adni a bő feelingjét a játéknak, de egyébként is biztos hogy lesz benne lehetőség egy karakterrel szerintem.
Egyébként reménykedek egy szaftos coop-ban Így a napokban beugrott
-
Jakesz
addikt
És mindenesetre joggal félnek, köztük én is. A 3 karakteres dolog csökkenti a játékba való beleélhetőséget. Erre mondják egyesek, hogy nem muszáj váltogatni a karakterek között, ha nem akarsz, de bizonyos helyzetekben úgy is meg fogod tenni (mer' mér' ne?), arról nem is beszélve, hogy bizonyos funkciókat csak bizonyos karakterrel tudsz használni.Mellesleg ez az egész, miszerint az egész rendszert 3 szereplő köré építik, rengeteg plusz munkát igényel, amelyet a 3 karaktert ellenzők szerint másra is fordíthatták volna, ha másra nem is, hát további bugtalanításra.
Singleplayer-alapú coop nem lesz, maximum olyan, hogy a multiplayer opcióban tesznek elérhetővé coop küldetéseket, de erről még nem beszéltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest