Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donbalazs
tag
Azért egy párnak örülök:
■Az egész térkép elérhető már a játék kezdetétől.
■Trevor-nak lehetősége lesz akármikor felgyújtani dolgokat amikor csak akar, nem csak küldetés alatt.Legalább nem fogok unatkozni free módban sem, mint a IV-ben 1 óra után.
Látványtervezést vállalok // épületeket kívülről-belülről // tarifákról és egyebekről érdeklődni privátban vagy: donbaalazs@gmail.com
-
Donbalazs
tag
válasz #81556480 #1302 üzenetére
Na jó, nem egy óra után, de volt mikor igen.. meg volt minden fegyverem, megöltem egy csomó embert, zsarukat vadásztam, autókkal bejártam az egész térképet.. utánna egy kicsit untam igen
Látványtervezést vállalok // épületeket kívülről-belülről // tarifákról és egyebekről érdeklődni privátban vagy: donbaalazs@gmail.com
-
Tenager18
senior tag
Ilyenkor kell nagyokat multizniFelejthetetlen élmény néha
-
Imádtam a GTA4-et!!Azért a Red Dead Redemption se semmi!!
Már meghaladtam a 20 órás játékidőt,és még van egy csomó mellékküldetés,és a bosszú is hátra van még! -
válasz Johnny Cage #1315 üzenetére
Nem játszottam.
De ismerem. -
Tenager18
senior tag
válasz Johnny Cage #1315 üzenetére
Nemrossz....néztem rola tubon gameplay vidit...grafika ottvan a szeren
-
válasz Johnny Cage #1318 üzenetére
Az igen,ezt nem tudtam.
Volt munkatársam bele volt bolondulva tavasszal,és mesélt róla pár dolgot.
Én csak azért nem szerzem be,mert az ilyet magyar feliratosan lenne jó játszani,mert nem vagyok valami jó angolból -
válasz Johnny Cage #1320 üzenetére
Ezzel csak annyi a gondom hogy én csak PS3-on játszok!Laptopon gyűlölök..........
Hiába felrakok egy játékot laptopra,kipróbálom,és már elég is volt belőle az irányitás miatt.Volt pár játék amit végigvittem,de az vagy autós volt vagy kontrollerrel játszottam!
Mára eljutottam odáig hogy nem is játszok,csak kizárólag konzolon.106 centis Plazmán élvezetesebb játszani,úgy hogy közben kényelmesen fekszek az ágyon,vagy ülök a fotelban! -
Tibinho
tag
"Rengeteg hajó lesz benne." soha nem szerettem hajózni GTA-kba
I'm Gotham's reckoning.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tibinho #1322 üzenetére
Egy szó nem volt még arról, hogy kötelező is lenne.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
icons
addikt
válasz Johnny Cage #1318 üzenetére
Háhá, én elkezdtem, 2 hétig -1 hónapig toltam amennyi időm volt, és a pálya kb 20%án voltam. A többin egyszer sem jártam!! És még a bejárt részek is tele voltak olyan küldetésekkel, amiket nem csináltam meg. Az a játék elképesztő, tényleg egy teljesen külön világ. A főküldetésszál valóban nem hosszú, azt végig lehet pár óra alatt vinni tudtommal, de ha valaki az egész sztorit meg akarja csinálni... Akkor az a több száz szerintem tényleg TÖBB száz lesz . Tippem sincs, mennyi lehet megcsinálni.
Ha kikapcsolnám a telefonomat, kihúznám a netet (és a routert is lelőném), két heti élelmet felhalmoznék, akkor szerintem lenne mivel kitöltenem (főleg, hogy mostmár SSDm is van, így talán nem kell 5-10másodperceket várni, amikor hazateleportálok, bemegyek a házba, kijövök, visszateleportálok -
Donbalazs
tag
válasz perge666 #1328 üzenetére
Touchpadon lehetetlen játszani..egyszer próbáltam, lehetetlen..
LBP pedig hatalmas.. na de ne offtopicoljunk, GTA V még hatalmasabb lesz!
-
Donbalazs
tag
Ez de durva, tiszta Jersey Shore.
-
Brutus880
tag
válasz Donbalazs #1331 üzenetére
Jah csak kár hogy hiába van ott a fedetlen edzőterem nem lehet rajta gyurmázni... De legalább bele lehet ereszteni pár skulót az izomagyakba
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Brutus880
tag
Egy új cikk jött ki: [link]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Donbalazs
tag
válasz ViiiiktorOC #1335 üzenetére
Kíváncsi leszek, ez Wii U-n hogy fog működni..
-
Brutus880
tag
válasz Donbalazs #1336 üzenetére
Igen tudom hogy ott is volt meg lehetett különböző harci technikákat tanulni meg tetkókat felvarratni de hát ott még egészen más volt a grafika... sokkal egyszerűbb volt ott kidolgozni az izomzatot meg stb-stb.
-
Donbalazs
tag
[link] erre kíváncsi leszek.
-
Donbalazs
tag
-
nincsisbéla
aktív tag
Hivatalos gépigényről van már valami?
Mentalita'
-
Donbalazs
tag
válasz nincsisbéla #1344 üzenetére
-
Jakesz
addikt
válasz nincsisbéla #1344 üzenetére
Még maga a PC-s megjelenés sem biztos, nemhogy a gépigény
-
Tenager18
senior tag
válasz nincsisbéla #1347 üzenetére
Jövő év elején konzolra jön ki
-
Jakesz
addikt
válasz nincsisbéla #1347 üzenetére
Ejha, te eléggé le vagy maradva. Jővő ősz előtt biztosan nem fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest