Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Visszaolvasva úgyveszem ki, hogy igazi ray tracing még nem adható a pc verzióhoz. A szép tükröződős verzió csak PS5?
-
JoolsNOS
veterán
Ha valakinek lenne még olyan problémája mint nekem volt:
Rockstar game launcher befagy indulás előtt. Én kb 1 éve nem játszottam RS játékot emiatt. Support többszöri megkeresésre se tudott segíteni.
Megoldás: Microsoft One Drive használata. Nálam egyéb okok miatt volt letiltva, hátha másnál is volt ilyen.BÚÉK!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Most néztem, de nem ír semmit. A rockstar oldalán van "megoldás" erre a problémára, de nekem nem működik. Illetve log-file-t se csinál oda ahova a rockstar írja.
-
JoolsNOS
veterán
Erre valaki?
Friss win telepítve. Se a steames, se az epices verzió nem indul miatta.
-
JoolsNOS
veterán
Valami fentmaradt. Főkünyvtárból minden kisebb file törölve lett aztén a steam kijavította.
KÖszi mindenkinek. -
JoolsNOS
veterán
Pár kérdés onlinehoz:
Ha veszek egy autót és kihozom a garázsból ahol elvesztem (felrobban, ellopják, stb) akkor utána megmarad?
Ha veletek akarok multizni, akkor social klubbon kell barátnak lenni?
A napi küldetést hol tudom újra megnézni?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
A térkép felett felugró színes ablakok azok auto invitationok? Ha az, akkor hogy lehet elfogadni?
-
JoolsNOS
veterán
Előbb csatlakoztam a soc clubbos ph csapathoz. A játékban hol látom, hogy ki van online a majd 400főből?
-
JoolsNOS
veterán
Az updatek mind csak online működnek? Trainer mod miatt bannolnak (nem akarom használni) vagy csak módosított filok miatt? Ha nem muszáj nem akarom mindig törölni amikor online megyek, bár kb 3* indítottam el eddig.
-
JoolsNOS
veterán
Engem nem enged be a social club

-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Magyarítás hogy áll a játékhoz?
-
JoolsNOS
veterán
Na akkor részletezem:
A hivatalos verzió: kell venned 3d vision kitet (nemtom mennyi jó sok) + nv kártya, és máris "élvezheted" a 3d-t fele fps-el. Csak aktív 3d megjelenítővel megy.
Félhivatalos verzió passzív 3dre: megbuherálod a monitordriveredet. Feltolod a zalman passzív 3d monitor driverét, amit a 3dvisoion is elfogad. Ezután működni fog a 3d passzív monitoron 3d vision kit nélkül, de még mindig felezett fpsel. (ez sajnos win 10 alatt nem játszik, mert sír a driver hitelesítés miatt, még teszt módban is)
Amit én most ajánlottam: feltelepíted a tridef 3d programot (14 napos próbaverzió létezik) és elindítod a játékot vele. Választhatsz, hogy milyen 3d-t akarsz (aktív passzív stb, talán még a kék-piros szemcsi is játszik, amihez ugye nem kell spéci megjelenítő) és a játék minimális fps veszteséggel megy 3dben.
-
JoolsNOS
veterán
Ha valaki 3dben szeretne játszani, használja a tridef-et. Szinte semmi fps veszteség.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Tudok úgy multizni, hogy nincsenek felvéve haverok? Nem nagyon akarok vele bíbelődni, csak ki akarom próbálni. De eddig ugye mindig üresek voltak a "session"-ök. Pár ember lézeng csak a térképen. Random nem lehet belépni valami deathmachbe?
köszi -
JoolsNOS
veterán
Volt valami frissítés? Mintha jobban futna a játék. Kicsit feljebb is vettem a grafikát.
-
JoolsNOS
veterán
Gondolom csak Trevort lehet vetkőztetni, mert ő volt úgy a storyban.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
Sajnos nem.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Jó sokáig kivártál...

-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
GTX970 FIX 60FPS beállítások: (csak azt írom amiből visszavettem, a többi on, vagy max)
MSAA: 2*
TXAA: off
VSync: on (nálam alap, mert nem törik a kép, és folyamatosabbnak érzem akár a180 fpsnél is nélküle)
Reflection: high (ultra sem tükröz többet, csak részletesebb)
Ref msaa: off
Grass quality: high (a növényzet sűrűsége már itt is max, a minősége nem nagy az ultrához képest szerintem)
Soft Shadows: soft
Post fx: high (ez az amit szívem szerint még raknék feljebb, de szintén nincs nagy különbség)
Emiatt amúgy nincs depth of fields, ami nekem nem hiányzik, sőt van akit idegesít
Motion blur: Ez mindegy, engem pl zavar.
Ambient occulsion: Normal (nem vettem észre különbséget a high között)
Tesselation: off (nem szív sokat, de kb csak a pálmafán látszik)Advenced:
High res shadows: off
Extended dis. scaling: 0%Ezekkel a beállításokkal mindig, mindenhol megvan a fix 60, amint valamit feljebb veszek kb 10percenként előfordul fps esés. Látványban nagyon kicsi a különbség a maxhoz. Ebből bogarásztam ki, hogy hol mekkora a különbség grafikában.
-
JoolsNOS
veterán
Én már egy ideje végigvittem, de Franklinnek elvileg még mutat egy küldetést. De nincs semmi a térképen
Valakinek volt hasonló? -
JoolsNOS
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A gpu nem bírja. Nincs köze a Vramhoz. Ez a két dolog kifog azon a kártyán. Nálam a 970el is mindkettő Highon van, mert sok fps-t vesz le, de látványban elhanyagolható számomra. Ha 40 az fps azon a tuning nem fog segíteni, hogy 60 legyen...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Sharp.
-
JoolsNOS
veterán
"Visszajavították" az élsimítást? Most megint jó.
-
JoolsNOS
veterán
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a kamera ne menjen vissza a jármű mögé? Tehát ha én oldalról szeretném szemlélni a repülőmet, akkor ne forduljon vissza a kamera 2 mp után.
-
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Task Manager. Nyomsz kontrol alt del-t. Ott ki tudod választani, és a futó alkalmazások közt állítod.
(#20467) Hauptmann: egyetértek. Alig van különbség fxaa meg 8msaa között, de szinte harmadolja az fps-t.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
üzenetére
Az embereket megint bekábították ezzel a videómemória dologgal. Nálam 2gb eszik meg a ramból, és most van úgy beállítva, hogy kb 5-10 percenként érzek röccenést a 60as vsyncel. Tehát pont a gpu teljesítőképességének vagyok a határán. Ha a beállításokat felviszem kb úgy, hogy 3 gbot eszik meg, ott már a gpu "teljesen elfogy," mert félpercenkét esek be a 60 fps alá.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
-MIért akarsz fegyvert eldobni? (szerintem nem lehet)
-Szintén nem lehet
-Annyi küldetés vár teljesítésre -
JoolsNOS
veterán
Miért mindenki a pro verzióját varezolja le a windowsoknak? Otthoni felhasználásban egy "előnye" van. Több helyet foglal.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nálam 5400es laptop vinyón van. Sosincs késett textúra. A töltési idő kb 20 mp.
NA jó, most néztem, pont egy percet tölt. De indításonként kibírom egyszer. -
JoolsNOS
veterán
Nálam néha kifagy mikor karaktert váltok
Másnál? (igazából 12 óra alatt most másodszor) Másnál volt hasonló?Egyébként nem tudom miért mondja valaki, hogy a grafika nem nagy eresztés. Éjszaka az árnyékolásnál konkrétabban szebbet nem láttam még.
-
JoolsNOS
veterán
Több mint 9 órát már beleraktam, de a storiban még alig haladtam.
Marha szép az egész "világ" csak bolyongok és marhulok. 
-
JoolsNOS
veterán
Nagyon szép a játék. Az autó törésmodell:
elég gyenge sajnos, és a levegőben nevetségesen viselkedik. Amikor pl lezuhan a hegyről, mindig egyenesbe akar állni, nem pedig forogni, ahogy azt kéne. -
JoolsNOS
veterán
Azt hol látni, hogy már kicsomagol? Mert nekem mg nincs gta mappa a common mappában, csak az a 63 giga a depotcashe könyvárban.
(#16007) laceszgamer: és itt is a válaszom

-
JoolsNOS
veterán
Indításra kész kb 31 perc
vagy 45, ugrál ide oda. -
JoolsNOS
veterán
MEHET! Sok szerencsét mindenkinek!
-
JoolsNOS
veterán
Nálatok mit ír most a steam? Eddig nekem azt írta: Előtöltve, még nem je....(lent meg-gondolom ez lenne a vége ha látnám) MOst meg azt, hogy előtöltés felfüggesztve.
Bár most töltök éppen mást. -
JoolsNOS
veterán
Én az utolsó játék amit vettem dobozosan az a Colonial marines, de az is csak azért, mert az volt a legolcsóbb előrendeléskor. (persze a játék hulladék, de az mind1) Ha kell valakinek a doboza meg a dvd-k ingyen odaadom. Csak a port fogja.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
De a poén ott is az volt, hogy a 768as videókártyám is ugyanúgy vitte a játékot mint a 2 gigás, ha kivettem a ramlimitet. Látszott, hogy nem a ram a gyenge keresztmetszet.
-
JoolsNOS
veterán
Nem mindegy mennyivel jön? Úgysem tudsz vele előbb játszani, akkor sem ha 5 perc alatt lejön.

-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
És akkor minden nagy cím előtt jönnek a kérdések, hogy minek éri meg a steamest venni? Hát pl ezért is...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A row giftet nem fogja megváltoztatni a steam. Azt a hibát már észrevették és javították. Ami előtte meg lett véve, azt "bukták" ha lehet így mondani, mert ugye nem buktak azzal sem semmit. A veszély inkább az ha pl lopott kártyával vették és a bank ezt 3 hónap múlva észleli, és visszavonja a fizetést akkor a gift is visszavonásra kerül, teljesen mindegy, hogy közben hányszor cserélt gazdát.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
hermandani
üzenetére
Miért lenne ban? Én a 4et sz**rá moddoltam és nincs gond, pedig steames.
-
JoolsNOS
veterán
Azt tudni, hogy mikortól lehet játszani vele? Fél 4ig dolgozok, de ha sokkal előbb lehet akkor inkább oda kérem a szabadnapomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az első küldetés közben inkább feladtam a küzdelmet

vagy 45, ugrál ide oda.

CactuS