Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84875) s4tch válasza Bici (#84873) üzenetére


s4tch
veterán

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de muszáj közbevetnem: miért nem fejhallgatót veszel? Fülest amúgy sem érdemes napokon, heteken keresztül folyamatosan a fülben tartani, jobban terheli a hallószerveket, és kevésbé szellőzik, mint akármilyen fejhallgató.

Egyébként az EDC3 tényleg jó sokáig hallgatható, kényelmes is, könnyű is, nincsenek idegesítő kiemelései, kiegyenlített, elég részletes akár keveréshez is, de - a többi füleshez hasonlóan - nem használnám napi 6-8 órán keresztül. Inkább tényleg valami könnyebb-kényelmesebb fejest néznék, aminek viszonylag barátságos a hangja, pl. olcsóbb kategóriában M40x, drágább megoldásként meg mondjuk használt DT1770 Pro vagy Ultrasone Signature DXP. Ja, a 1770 frekimenete ránézésre rettenet, viszont pár éve egy fejes talin a velúr párnákkal én semmit nem hallottam a Beyer-tüskéből.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.