Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5829) Stauffenberg válasza Mr.Csizmás (#5826) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nekem egy olyan ekv. 35mm fix hiányzik amiért nem kell kifizetni majdnem egy X100T árát. De most már konkrétan az X100S is megvehető olcsóbban, mint a 23mm f/1.4.

Egyre jobban hajlok arra, hogy elhagyom a rendszert. Na nem kell megijedni, nem buggyantam meg, imádom a Fujifilmet, csak a MILC vonal terelődne át másik rendszerre (lehetőleg olyanra, amivel videózni is tudok), Fujiból meg maradna egy X100S/T utcára, nyaralásra, túrázásra.

Na meg teljesen beleállt a földbe a kütyüvásárlás nálam, a korábbi évekhez képest csak töredékét tudom fotós cuccok vásárlására költeni (idén konkrétan 0 Ft-ot költöttem, leszámítva azt a 2 tekercs filmet amit befűztem a Zeiss Ikonomba). Ahogy évről-évre haladok a harminc felé, úgy van egyre kevésbé tolerálva, hogy a saját lakás, saját autó, családalapítás alapba szánt pénz esetleg drága fotós cuccokra megy. Így meg egyre jobban tudom értékelni az olyan objektíveket, mint mondjuk az Oly 45mm f/1.8 vagy Pana 20mm f/1.7. Nekem konkrétan ezek hiányoznak a Fuji X rendszerben. Nem budget, nem fapad, de még egy lélektani határon belül vannak és minőségileg sincs semmi szégyellni valójuk.

Idővel biztosan lesz, mert a verseny miatt a Fujifilm rákényszerül. Kérdés megvárom-e. :)

(#5828) jmakk: Én is tök jól elvagyok az X-A1-el, elsősorban (90%-ban) utcai fotóra használom. Az AF teljesítményt már megszoktam és alkalmazkodtam hozzá, nem zavar. Egyedüli bajom a vázzal a videó... az viszont nagyon.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.