Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5851) silmatauki válasza gyorgyi84 (#5849) üzenetére


silmatauki
őstag

"Szerintem akinek nem elég a 16M-pixel annak a 24 se lesz elég, nagyon remélem,h a Fuji nem fog beszàllni ebbe a harcba !"

Akkor és csak akkor lenne igazad, ha a Sony 24 Mpixeles szenzora akár egyetlen paraméterében is rosszabb lenne, mint az előző generációs 16-os. De nem az, sőt – ahogy alább írtam, pixelszintű zajban ugyanazt tudja, azaz 16 Mpixelre való leméretezéskor egyenesen zajtalanabb, mint a régi 16-os szenzor.

Tehát minimum elvárom a Fuji újabb gépeitől, hogy a Sony 24-ese legyen bennük, ha nem valami még jobb. (Remélhetőleg a Sonynak is van valami új és még jobb cucc a tarsolyában.)

(#5852) silmatauki válasza #40935168 (#5850) üzenetére


silmatauki
őstag

"Pont azért várom még a nagy újításokat tőlük és nem tolok most, a nagymértékű fejlődés kellős közepén olyanba fél milliót, ami egy év múlva a felét sem éri (ok, lehet túlzok, de komolyan buknak értékben)"

Ezért kell kifutóban levő min. középkategóriás vázat venni akkor, amikor az eredeti ár kb. háromötödére esik az ára. Nyár elején vettem 250-ért az X-E1 duplakitem (18-55 & 50-230), az áprilisi-májusi nagy árzuhanás után. Azóta (fél éve) egy fillérrel nem ment lejjebb az új ára. Szóval jól jártam. Szemben szegény Samu tulajokkal, akiknek a gépei valami hihetetlen tempóban vesztik az értéküket. (Sebaj, legalább hamarosan megfizethetővé válik az NX1 :) )

[ Szerkesztve ]

(#5853) #40935168 válasza silmatauki (#5852) üzenetére


#40935168
törölt tag

Aha. Igen, egyetértek. A nagy megapixellel is. Az is olyan, hogy amíg valaki nem próbálta, addig csak fél tőle, vagy próbálja megideologizálni. Vagy egyenesen támadni, hogy fájlméret, meg feldolgozás, meg nincs gépe hozzá, nincs tárhelye hozzá, stb stb. (Akkor ne vegye) :) Egy nagy MP-s szenzor ha pixelszinten (!) nyújtja azt iso-ban, mint egy 16-os, akkor a végső kép sokkal ütősebb lesz.. a D800 vagy Sony A7R szenzorai ugye 36-osak, félt tőle mindenki, mint a tűztől, hogy sok lesz, pedig ez APS-C-n csak 16 megapixel :U kb, pixelsűrűségre. Csak a szenzor nagyobb és fért még rá belőle, na bumm. :) Kb. még a zajszintje is ottankörüli pixel szinten, csakhogy a teljes kép, ami a monitorra összeáll leméretezve akár fullhd-re pl, sokkal apróbb zajszemekből is áll és máshogy viselkedik a zaj képbe épülése leméretezéskor, mint kisebb MP-s gépen. Nem nagy grízkásák maradnak ott, hanem finoman fakul a kép picit, amit könnyebb korrigálni, mint a nagyobb grízszemeket kiszűrni, több részlet marad meg addigis. Nem beszélve a retus finomságáról, szemből az ereket egy teljes alakos képen egy 2-3 pixelnyi ecsettel ki lehet szedni, ráncokat, ezt-azt, anélkül, hogy szénné kennénk az arcot, végül az ember lehozza kisebb méretre (netre, nyomtatni A4-be, akármi) és a retus úgy néz ki, mint ha nem is lenne rajta retus, annyira finoman lehet dolgozni vele. Szóval én is örülök a sok MP-nek. Határ viszont van, és ez az obipark. Legalábbis a mai tükrösöknél nagyon is :( A Sigma Art szériából az 50-es és a Zeiss OTUS képes kikarcolni a 36 megát, többet nem biztos. Minden egyéb ezalatt van..

Az m4/3 szenzorok 16MP-je meg a pixelsűrűséget megtartva ~60MP körülre jönne ki fullframe-en. Nem csoda, hogy zajosak már alap iso-n is.

Szerintem amúgy milc fogja megcsinálni azt is, amit még eddig lehet, nem tett meg senki: négyesével olvasni ki a pixeleket. Összevonni őket az érzékenység érdekében.

Ha nagy iso-n vagyok, a 64 megapixeles fullframe, atom felbontóképességű szenzorom átállhat olyan kiolvasásra, hogy összeköt két pixelt vízszintesen és kettőt függőlegesen kiolvasáskor, azaz négy pixel fog egy végső képpixelt alkotni. A 64-es képemből lesz egy 16-os, sokkal tisztább. (Úgy is tisztább, mintha a 64-et hoznám le 16-ra szoftverben). Aztán akinek fáj a nagy MP, 16-on hagyja, aki meg baromkodni akar, mehet 64-re. Csak egy példa, hogy mennyi minden van még a szenzor körül is tennivaló .. vagy a Sony fejlesztget talán görbe szenzort ? Tök más obipark kell majd hozzá, igaz, a végeredmény (elvileg) jobb lenne .. jajaj van itt még annyi minden...

A tükör halott. :DDD

(#5854) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

atyaég, mi megy itt már megint...

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#5855) jjeahh válasza #40935168 (#5850) üzenetére


jjeahh
nagyúr

"Milc esetében megenne a fene a következő vagy az azutáni csúcsmodellnél 2 év múlva"

vagy hagyod a netet, tesztoldalakot, fórumot a francba, így fogalmad sem lesz mit tudnak az új gépek, és helyette mész fotózni... ;]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#5856) #40935168 válasza jjeahh (#5855) üzenetére


#40935168
törölt tag

Igen, ez a legjobb :B Bár az igazság vhol a kettő között van. Nem jó bután meghalni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5857) gyorgyi84 válasza #40935168 (#5856) üzenetére


gyorgyi84
tag

[link]

:Y

[ Szerkesztve ]

(#5858) gyorgyi84 válasza silmatauki (#5851) üzenetére


gyorgyi84
tag

Biztos igy van , ezen része a fotozàsnak nem igazàn érdekel ! :)

(#5859) Stauffenberg válasza gyorgyi84 (#5849) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az X-Trans jellegéből adódik, hogy egyszerűen igényli a magasabb felbontást. Főleg azok örülhetnek majd, akik a zöld színcsatorna részletei miatt keseregnek, ezen csak javítani fog a 24 (vagy több) megapixeles új szenzor. Az objektívek frissek mint a harmat, bőven van bennük tartalék hozzá.

De igazából ezt a vitát újra lefolytatni nem akarom. Már a 6 megapixeles szenzorok óta minden ugrásnál végighallgattam a "minek annyi, bőven elég, akinek ez nem elég annak az sem lesz, nem tudja kirajzolni, nem elég az erőforrás" köröket és mégsem dőlt még össze a világ.

(#5860) arn válasza #40935168 (#5850) üzenetére


arn
félisten

Mar most is ossze lehetne legozni egy ultimate milcet, de jellegebol adodoan egyre jobb lesz, addig a tukrosek kb elertek komponalasi, kezelesi szempontbol a maxot. Sw uton meg rengeteg dolog jonni fog, ami megkonnyiti a fotozast.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#5861) MC Pite válasza #40935168 (#5850) üzenetére


MC Pite
veterán

Kütyübuzik, fényképezőgépezők balra, tessék csak tessék, itt az NX1, tépjenek sorszámot az öccsére, jön egy adag pro obival, olyan májer fícsörlistával mint állat.

Átlagjuzer egyenesen, mft-re, EM10 és GX7-re fel.

A képelés érdekel, lesz@rod a trendeket? X100T jobbra található, amit ezzel nem lehet meglőni, azt nem is érdemes. Nem agyalsz mit vigyél, hány obit, hány kiegészítőt, hova vigyed; ez a pure photography, nem a Df.

Az utóbbi kettő között vacilálóknak ott az enthusiast/pro széria xf obikkal. Nézz értetlenül mikor 25féle bracketingről, hdr módról, wb/külön rekesz beugrasztó gombot, sok tárcsát, státuszkijelzőt és hasonlókat emlegetnek (már akiknek nincsenek hagyományos kezelőszerveik :D ).

Hipszterek meg forduljanak vissza, lőjenek ebayen Om/Fm gépeket, zsebbe pár tekercs - ja, és találjanak egy fasza labort is lehetőleg :D.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#5862) gyorgyi84 válasza Stauffenberg (#5859) üzenetére


gyorgyi84
tag

Ja hàt szàmomra ez nem vita kérdése! :)
Csak hàt én rànézek egy képre és ha tetszik akkor az lehet zajos, vizfestékes, stb. az akkor is tetszik. Ezért is irtam,hogy engem nem igazàn érdekelnek a megapixelek.
Szàmomra fontosabb lenne egy gyorsabb, néha néha nem hezitàlos fokusz mint a nagyobb felbontàs !

(#5863) Gondwana válasza gyorgyi84 (#5857) üzenetére


Gondwana
addikt


Ez jön... (Nem tudom, vótmá'? Ma annyi meló volt, hogy write-only vagyok csak)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5864) Stauffenberg válasza gyorgyi84 (#5862) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Szàmomra fontosabb lenne egy gyorsabb, néha néha nem hezitàlos fokusz mint a nagyobb felbontàs !"

Na jó, de egyik nem zárja ki a másikat. Az AF és EVF fejlesztése nálam a prioritás csúcsán van, de nem gondolom, hogy ezek mellett bármilyen más fejlesztés haszontalan vagy elhagyható.

Szóval a 24 megapixeles szenzor mellé simán jöhet jobb AF és jobb EVF is (meg még ezer más dolog ami önmagában csak apróságnak tűnik, de együtt már derekas fejlesztés).

(#5865) Fandango


Fandango
veterán

Amikor megláttam, hogy 64 új hsz van akkor már tudtam, hogy Eperkutyus szabadult be a topikba. ;] :P

(#5866) Gondwana válasza Stauffenberg (#5864) üzenetére


Gondwana
addikt

(Majd amikor a Fuji is beljeb csukja a blendét huntoláskor, gyorsulni fog az Fuji AF is)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5867) Mercutio_ válasza MC Pite (#5861) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ez egy bal kezünkkel veregetjük a jobb vállunkat hsz volt, azt remélem érzed :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#5868) Mr.Csizmás válasza Gondwana (#5863) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:DDDDDD

gazdaságos A7S-t mindenkinek 12mpx-el ;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#5869) arn válasza gyorgyi84 (#5862) üzenetére


arn
félisten

+1

nekem is a kep osszhatasa szamit... es ebben a fuji nagyon tud vmit.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#5870) #40935168 válasza Fandango (#5865) üzenetére


#40935168
törölt tag

Parci lassan jutalékot adhatna nekem ezekért, kicsit pörgetem a ph-t itt, ott, amott, mikor hol.. :))

(#5871) Parci válasza #40935168 (#5870) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

sajnos abból enni nem tudunk, csak nagyobb szervert kell venni a sok kockulás tárolására :DDD

mindenesetre pár napon belül vegyél valamit légyszi ;]

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#5872) Freddy76 válasza Parci (#5871) üzenetére


Freddy76
addikt

Akkor sokkal több és hosszabb hozzászólást fog írni..

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#5873) #40935168 válasza Parci (#5871) üzenetére


#40935168
törölt tag

Veszek, valami Oly-t.. ;]

(#5874) RoryBreaker


RoryBreaker
aktív tag

Sziasztok!

Keresek Fujinon 14mm-t.

Ha valaki esetleg tud használtan eladót, szóljon kérem.

Köszönöm!

Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

(#5875) RoryBreaker


RoryBreaker
aktív tag

Sziasztok!

még kérdés...

Használ valaki közületek Fuji X-re adapterrel canon ef, ef-s, vagy nikon tükrösre való obikat?

Ha igen ez mennyire használható dolog?
Tudom nincs AF, rekesszel mi van?

nagyon felejtős?

Csak kellene valami extra nagylátó, kb 10-12mm de fujinonok rohadt drágák...

valami ötlet?

Samyang 12mm-t néztem, de nem tudom mennyire győzött meg egyenlőre...

köszi!

Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

(#5876) jmakk válasza RoryBreaker (#5875) üzenetére


jmakk
őstag

Canon ef, ef-s obikat elfelejtheted. Nincs rekeszgyűrű és nincs is olyan adapter, amivel vezérelhetnéd vázról. Nikon közül a nem G-s obik, amelyiknek van rekeszgyűrűjük, szóba jöhetnek.

(#5877) pandur99 válasza RoryBreaker (#5875) üzenetére


pandur99
aktív tag

Én Canon FD-s obikat használok néha. A módban kell használni, a rekeszt kézzel állítod, és hozzá állítja az időt, vagyis van fénymérés. Samyang meg van Fuji X véggel is.
Tökölős a manuális AF, de bele lehet nagyítani, és ha jó a szemed, használható. De csodát ne várj a régi obiktól, nem érik el a Fuji szintjét, vagy ha igen, akkor azok is drágák. Az általam használt Canon fixek (50/1,8, 28/2,8) gyengébbek, mint a kommersz kitobi, a 16-50. Előnyük csak fényerőben van.

Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!

(#5878) RoryBreaker


RoryBreaker
aktív tag

Ok, köszi.
Akkor inkább még várok és zeiss touit vagy fujinon...
Csak kell az ultra wide na. :D

Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

(#5879) pandur99 válasza RoryBreaker (#5878) üzenetére


pandur99
aktív tag

Az ultra wide-nál éppen nem számít annyira az AF, mert a mélységélesség még nyitva és közelre állítva is szinte a végtelenig tart. Tájképnél amúgy is rekeszeled, belső felvételeknél meg jól be lehet lőni.A Samyang jó, többen vettek, őket kérdezd!

Ne vegyél kutyát! Fogadj örökbe!

(#5880) RoryBreaker válasza pandur99 (#5879) üzenetére


RoryBreaker
aktív tag

Köszi, találtam 1 embert aki használja, kikérdezem, meg olvasok teszteket.

Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

(#5881) makszi válasza RoryBreaker (#5880) üzenetére


makszi
aktív tag

Szia!

Én X-E1-en használok 12-es samyangot. Ha érdekel vagy ki akarod próbálni, a fővárosban biztosan össze tudunk hozni egy találkozót...

(#5882) silmatauki válasza jmakk (#5876) üzenetére


silmatauki
őstag

"Nikon közül a nem G-s obik, amelyiknek van rekeszgyűrűjük, szóba jöhetnek."

G-sekhez, X mountra is van "Pro" adapter blendeszabályzóval, én ezt vettem:

http://www.amazon.com/gp/product/B007YP9OJ2/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

(Mondjuk speciel nem használtam még... egyszer próbáltam belerakni egy kölcsön Nikon UWA-t de nem ment bele könnyen, kényszeríteni meg nem mertem...)

(#5883) arn válasza RoryBreaker (#5875) üzenetére


arn
félisten

A samyang eleg jol karcol, ha jo peldanyt huzol ki. Rajza is jo, szinek is.

[ Szerkesztve ]

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#5884) Mercutio_


Mercutio_
félisten

18/2, 35/1.4, X-Pro1 az irányjelző adok-veszeken.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#5885) teophilus válasza Mercutio_ (#5884) üzenetére


teophilus
csendes tag

Aki gondolja, ezekről a cuccokról nálam érdeklődhet...
@Mercutio_: köszönöm az "ajánlást".

(#5886) hool


hool
aktív tag

sziasztok,

lama kérdés x100t/s kapcsán: az egyik ellenérv szokott lenni, hogy fix obis és nem lehet mindent begyalogolni.
1.4x telekonverterrel mi a gond, miért nem veszik sokan figyelembe?
Macerás feltenni vagy az ár vagy más miatt?

Előre is köszi, ha eloszlatjátok az esetleges ködfelhőt, épp x100+tcl-x100 kombo vásárlás előtt vagyok, ezért szeretnék tájékozódni.
Egyébként a fuji nagy szemét, hogy ilyen birtoklási vágyat tud hypeolni :)

(#5887) MC Pite válasza hool (#5886) üzenetére


MC Pite
veterán

hool: A fix obi van akinek pro(méret, ár), van akinek kontra. A gyári konverterek egész korrektek, nem kell félni tőlük.
100, 100S vagy 100T-t nézel?

Más, XF56-ról említettem hogy már 2,8-on csúnyán szögletes tud lenni a bokeh (tudom, minek rekeszelni). Hát , itt egy f/4-es példa: [link] (20%ot vágtam széltében). Itt pedig 1,2-őn: [link]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#5888) hool válasza MC Pite (#5887) üzenetére


hool
aktív tag

t, mint tönkremegyek.

(#5889) Gondwana válasza hool (#5886) üzenetére


Gondwana
addikt

Én pl. azokat nem értem, akik nem értik, nàlam X100s + TCLX100 a napi hurcolòs szet (amikor tervezett a fotòzàs, jön még egy Oly FL36R is), egy LowePro Apex AW a tàrcàm, mellette egy ugyanilyenben az X100s, alatta meg egy cserére szorulò kistatyòban a tcl. Amit meg 35 + 50mm-en nem lehet lefotòzni, azt amùgy se lehet lefotòzni.
(a többire meg ott a céges 7D 11-200mm/2.8 hàrom üvegből)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5890) Warton válasza hool (#5886) üzenetére


Warton
őstag

Szerintem ne egyszerre vedd meg, ha teheted. Vedd meg előbb a gépet, aztán, ha úgy látod, hogy túlságosan széles/szűk a kép csak akkor szerezd be a konvertert. Mert lehet, hogy feleslegesnek fogod érezni.

Legalábbis így 1 hónap után nem érzem, hogy szükségem lenne bármilyen konverterre se a W-re se a T-re.

(#5891) DonRazzino


DonRazzino
senior tag

Szerettem volna egy-két napra bérelni az Artwork-től egy 35 1.4-et, de sajnos hiába szerepel a bérelhető eszközök között, már nem adják ki. Van esetleg ötletetek, hol lehetséges még ilyet? {Ezen kívül még a 23 1.4 érdekelne.}

(#5892) Stauffenberg válasza DonRazzino (#5891) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én is belefutottam ebbe, ezen kívül még két másik bérlős helyet is megkerestem ahol korábban volt 35mm f/1.4, de most már a bérelhető eszközök listáján sincs.

(#5893) arn válasza Gondwana (#5889) üzenetére


arn
félisten

fenyero hogy modosul? f2 => f2.8?

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#5894) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Digitcam bemutatónap és akció

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#5895) Gondwana válasza arn (#5893) üzenetére


Gondwana
addikt

f2 => f2 Az első képen is be volt kapcsolva az adapter-korrekció, egyébként ugyanonnan fényképeztem. (Az alapján, hogy az egyikre ISO1600-at, a másikra meg ISO2000-et választott, még talán fényerősebbnek is mondhatnám a konverterrel, de nem, kb. 1/3EV világosabb is a fal a 23mm-es képen a 34mm-eshez képest)

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5896) MC Pite


MC Pite
veterán

A fekete vázak ellen egy nyomós érv: A vakusarun a festék bizony könnyen megsérülhet :(
Az előbb nejem gépére ahogy a felraktam a vakukábelt, sikerült végig karistolnom a festéket a csatlakozóval :W

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#5897) arn válasza Gondwana (#5895) üzenetére


arn
félisten

koszi, korrekt, azt hittem van vmi fenyveszteseg. a 23oson gondolkodom majd tavasszal, de eleg nonszensz, hogy kapok annyiert egy x100st. vonzo nagyon, az ekv 35 es 50 meg nekem eleg is lenne.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

(#5898) Gondwana válasza arn (#5897) üzenetére


Gondwana
addikt

Én a wireless rendszervakuig nem is gondolkodok az X100s utódján. Természetesen a Cactus V6-os bohóckodástól komolyabbat várok. WCL-X100-at nem vettem, a korrigálatlan ekvivalens 27mm kb. ugyanazt adja, amit jelenleg a DMW-LW46-tal kapok, csak minőségibb képszélekkel, viszont arról nem találtam még érdemi dolgokat, hogy mi lesz, ha a WCL-X100 elé kerül még egy wide-konverter - megfelelő eredmény esetén beelőzheti nálam a beszerzés a Nissin i40-et.

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#5899) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

[link] xf1 refurb uk ~37k huf

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#5900) jmakk válasza Mr.Csizmás (#5899) üzenetére


jmakk
őstag

Ez úgy látom 110GBP. Hogyan jött ki neked a 37e HUF, mert ez így inkább 43e.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.