Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    addikt

    válasz Tibiajax #79401 üzenetére

    Megmondom őszintén, hogy nekem kicsit visszaadta a magyar filmgyártásba vetett hitemet az a rengeteg borzalom után, amit az elmúlt 20 év alatt láttam (persze biztos készült hasonló igényes alkotás is, de azok valahogy mindig a horizontom alatt maradtak valamiért, és inkább a populáris művek jöttek velem szembe, amikből nagyon kevés tetszett).

    Ja, az a jelenet nagyon büntetett, illetve én drukkoltam, hogy Kató is dobja le a textilt. :DDD

    Nekem az egyértelmű csúcspont ott volt, mikor Max és Róza arról beszélgetnek, hogy Elza tart-e szeretőt, majd 10 koronát odatol neki. Illetve, ahogy Róza látja, hogy esetleg nyílik egy kis lehetőség, egyből megpróbál közelebb kerülni hozzá, de Max hűvösen elutasítja azzal, hogy azok az idők már elmúltak, és hogy állítólag a nőknek 40 felett szaguk van. Majd, erre pár percre, ismerve Elza újabb félrelépését, még mindig megbocsát neki, sőt a 100e koronás csekket is kiállítja a részére.
    Illetve részben ezen a szálon remekül felépítették Róza karakterét, aki egyrészt irigyli Elzát, mert úgy gondolja, hogy ezt az életet neki kellene élnie, egyrészt utálja, ahogy bánik vele, de közben még mindig oda van érte.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés