Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    251 olvasatlan komment. Ennyi ideig nem néztem ide be, nehogy bármi féle Mad Max információt elolvassak.
    Már maga az egész, hogy hogyan sikerült nagy nehezen eljutni a filmre is megérne egy kommentet, de ettől most eltekintek mivel senkit sem érdekelne.

    Mad Max: Fury Road
    Tudni kell, hogy nagyon szeretem a posz-apokaliptikus dolgokat. (Én vagyok az aki ha tehetné Demobaza ruhákban járna csak) Nem mindent, de alap járton nagyobb eséllyel indult ez a film nálam. Két trailert láttam belőle, és annyira vártam mint tavaly a Godzillát.
    Ez a film brutál jó lett! Egy baromi hangulatos, látványos poszt-apokaliptikus ROAD MOVIE. Nagy betűvel, aláhúzva. Mert ez fontos, ez egy road movie, ezért ilyen feszes tempójú, ezért ilyen kevés a narratíva.
    Pörög az elejétől a végéig. Két kemény óra zúzás az egész. Mindez olyan látványvilággal amilyet eddig még nem láttunk. Van persze szebb CGI, jobb díszlet, smink más filmekben. De ilyen posztapok látvány még nem tárult a mozinézők szeme elé.
    Egyetlen negatívum számomra a vér hiánya. De konkrétan az nekem nagyon hiányzott. Összesen annyi vér van az egész filmben amit egy erősebb reggeli fogmosáskor is tapasztalhatunk. Ennek ellenére a film grotezsk, néha erősebb jelenetek is vannak benne. De a brutalitás nekem hiányzott.
    Ennek ellenére számomra ez eddig messze a legjobb film idén. Poszt-apokaliptikus filmek közül pedig megosztva birtokolják a trónt a The Road-dal. (persze két teljesen különböző stílus a film)

    3D-ben és szinkronnal néztük. A 3D-nek megint semmi értelme nem volt. A szinkronnal nem volt bajom. De ha megjelenik megnézem eredeti hangal fullHD-ben, az a tuti.

    Gondolkodtam, hogy 4 vagy 5/5 legyen e? Mert nincs meg a filmben az a mély mondandó, kiemelkedő színészi játék, letaglózó történet amiket én nagyon szeretek. De ez annyira szórakoztató volt számomra, hogy 5/5

    Ez a zene pedig... !! : Mad Max: Fury Road \\ Brothers In Arms - Junkie XL

    (#67610) Ijk Még a hátára is tetoválták.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés