Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ejj-ejj, ez nem hangzik jól. Mennyire nem volt jó, mint egy morbius/moonfall vagy annyira azért nem?
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha van benne agyatlan CGI zúzás, akkor nekem jöhet. Felvállalom a művészetek ezen ága felé irányuló igénytelenségemet. Nekem a Godzilla is bejött.
Ha ez hozza azt a szintet, akkor mehet a buli felőlem. Ha ezzel együtt is ultraszar, akkor sajnos tényleg felejtős.
(0.2 a különbség iMDb szerint, úgyhogy számomra még van remény)A Moonfall tényleg gyenge lett, sajnos.
-
-
paatrick
őstag
válasz
Kergeboci
üzenetére
Szerintem az elsővel nem volt olyan nagy baj a raptorszelídítésén kívül. Végre láthattuk milyen ha kész a park, meg volt sok dínó. Ennyi pont elég volt az én boldogságomhoz

Ha a 2. részt az első 10 perc eseményeire terjesztik ki akkor azzal se lett volna semmi baj, n+1 menekülős akármi (mint a JP 2. 3.), ebben azért több nincs. Ezért volt számomra hihetetlen hova vitték el a 2. részt
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
és ezért a szarért vették le imaxról a top gun 2-t...

(igen még mindig idegesít
) -
-
válasz
paatrick
üzenetére
2. resz utan? Eletem egyik legnagyobb filmes pofonja volt mar az 1. resz is (a Star Warson meg gondolkodom hova soroljam).
Volt benne egy IT srac benne, aki kimondta, hogy a genetic krealt szorny es mini dino, csak azert van, hogy tobb nezo/latogato legyen. Hogy ez szanalmas. Aztan mindenki kirohogte, amiert az "igazi" dino figurakat gyujtotte. Na, en az a srac vagyok, akit az a film (ez a film sorozat) kirohogott. Konkretan arcba kaptam :) -
paatrick
őstag
Elég rossz hírek jönnek a Jurassic Worldről
nem mintha a 2. rész után nagy elvárásaink lehettek volna. -
Ispy
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is szeretem, ne félj nem vagy egyedül....ketten vagyunk számkívetettek.

-
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen tudom, hogy picit más jellegűek, de azokban is kosáron van a fő szempont.

Igen azt a számot nagyon eltalálták! Én is szeretem.

Köszi

@perempe
Még én sem hordtam.
Olyan mezt is szeretnék majd venni.Azt még nem láttam, köszi megnézem elérhető e valamelyik streamen vagy a kölcsönzőben.

-
perempe
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az NBA döntő harmadik meccse előtt a Sunset Parkkal hangoltam, egyúttal a nyelvet is gyakoroltam, angol felirattal néztem. A vége a MSG-ban játszódik, az jól volt felépítve.
Az NBA döntő harmadik meccse felkerült a camrip csatornára.
spiky03:
Piros MJ mezem van, de nem hordom. -
bagyulajuve
addikt
válasz
spiky03
üzenetére
Igen a Zsákolj ha tudsz is jó, bár kicsit más jellegű, ezért nem írtam, a Space Jam meg mese, de nem is tudom hányszor láttam

menő mez

mondjuk nekem inkább a rosszak meze kellene, ez a zene mekkora hozzá
-
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
pedig vannak jók, pl Nick Nolte-val a Blue chips, vagy Denzel Washingtonnal a He got game, illetve Samuel L Jackson Coach Carter-e
a Csiszolatlant nem láttam
-
gyuromoj
veterán
-
Farkassacred
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Na megint kosaras filmben szerepel mik nincsenek. A Csiszolatlan filmje is félig az volt, aztán milyen jó lett végül.
Nem hinném hogy Adam húzná le azt a filmet, én pl. nem tudnék elképzelni egy csak kosárról szóló filmet..Szóval nálam Adam csak felértékelné a filmet. -
bagyulajuve
addikt
Adam Sandler ide, Adam Sandler oda, de a Hustle egy jól sikerült film, egy kosaras felfedezéséről szól, akit megpróbál AS karaktere bejuttatni az NBA-be
-
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az a film miről szól amúgy? Én már akkor fogtam a fejem(2015-ben?), mekkora hülyeség.
Wachowskiék amúgy is szeretik ezt a háttérhatalmas, irányítanak bennünket dolgokat.
A Vér, mint Vérbosszú még nézhető volt, bár az is nyúlt az 1984-től.
-
Rigormortiis
veterán
Újráztam a Jupiter felemelkedését (sokadszor), és még mindig tetszik. Nagyon jó világot építettek fel benne, és habár nem rövid a film, én tudtam volna még nézni. Eddie Redmayne karakterét különösen bírom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyetértek amúgy, Idris Elba jobb színész, csak azért a DC-nek most egy gigabrutál siker kell és láthatóan mindent megmozgatnak ehhez.
Dwayne Johnsonnál jobb ember nincs ehhez jelenleg, csont nélkül a világ legnagyobb sztárja, 100 milliós nagyságrendben követik, 10 milliós nagyságrendben reagálnak az interneten, bármit is csinál, be van kötve a fitnesz, sport, ruházat, étel, ital, alkohol és filmes körökbe is. Látványosan nyomja amúgy a film szekerét, ha ezek után vele elcseszik, akkor kb. lehúzhatnák a rolót. -
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mármint arra az Idris Elbára, akire egy szóló blockbustert sem bíztak még, ráadásul ahelyett a Dwayne Johnson helyett, akinek egymagában nagyobb a reklámértéke, mint a kombinált DCEU színészgárdának összesen?
-
Bad Pritt
félisten
Soha jobb hírt: az Apple F1 filmet készít, Joseph Kosinski rendezőként, Lewis Hamilton producerként, Brad Pitt főszereplőként vállal szerepet.
A még cím nélküli produkcióban Pitt lesz a főszereplő, aki a korábbi híreknek megfelelően valóban egy idősebb pilótát alakít, aki visszavonulása után újra magára húzza a sisakot egy újonc csapattárs mellett, hogy a sorozat legjobbjaival küzdjenek meg.
Hmm, kicsit ismerős felállás.
-
Bad Pritt
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Most néztem meg ezt a Predator-Prey trailert, egészen pozitív csalódás volt az előző két film trailereihez képest.
Amúgy fun fact, szerintem ezt a filmet a 2004-es AvP film egyik le nem forgatott, de forgatókönyvben és az az alapján készült regényben olvasható prológja alapján csinálták. Ez ott egy pár perces jelenet lett volna a film elején egy hasonló erdős, indián vadászos felütéssel, csak pluszban még aliennel. -
Bad Pritt
félisten
Érdekesség: AI adta Val Kilmer hangját az új Top Gunban.
-
cyberkind
félisten
Most már hivatalosan is lesz Joker 2 az eredeti gárdával.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
Morbius (2022)
"...csak ennyi jutott eszembe: És, akkor most mi van?"
Na, nekem az egész film alatt ez volt.
Rég láttam már ilyen semmilyen filmet. JLeto szerintem hozta ami elvárható, nem rajta múlott a film, így véleményem szerint kár is kihegyezni rá, tudom könnyű a bűnbak keresés de itt sokkal több, mélyebb hibák voltak... Az "egynek elmegy akciófilm" kategóriában is alul szerepel (drámában még inkább...), persze a szuperképesség effekt nem volt rossz, bár ha echó lokáció az alap, akkor kicsit benézték az ábrázolást, de én úgy tekintettem rá, hogy egy fejlettebb és nem a hagyományos értelembe vett szonárként funkciónál.. de azért bele lehetne kötni.. ebbe is.
Meg lennék lepődve ha lenne ebből 2 rész aztán persze kitudja az MCU mit tervez vele (vagy egyáltalán tervez-e vele mert úgy tudom jó nagy bukás lett?) -
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egyetértek, de tudod. Próba cseresznye. Manapság mindenki IS milliárdos akar lenni, főleg munka, és belefektetett energia nélkül.
Ezen felül, a szerzői jogokkal azért érdemes vigyázni, csúnya dolgokat tud művelni, ha nincs rendesen körbejárva.PuMbA
A teasert én is megnéztem, a filmet nem hiszem, hogy megfogom. Mármint moziban. Nem tudom, hogy 2022-ben tudna e techikailag bármi olyat mutatni, amiért érdemes beülni. A sztori meg az eredeti részben sem volt túlbonyolítva. Tudjuk mind, John Smith esete Pocahontassal.No de az Avatar még mindig a világ legnépszerűbb mozifilmje, nem egy liga a Strangevel, vagy akármelyik Marvel/Disney filmmel.
Az MCU filmjei a Disney égisze alatt átlagban hozzák a legjobb nézőszámokat. Ez persze ingadozó, de alajkában véve jó befektetésnek tűnik a Disney részéről.Amit hiányolok, az a felnőtt szekció. Ahogyan a képregényekben is, úgy az MCU-ban is lenne helye, de szerintem erre még várni kell pár fázist, mivel elég hosszan megvannak a tervek a megjeleneséket, és az adoptációkat illetően. De van itt más is.
A Disney szemmel láthatóan biztonsági játékot játszik, mind a woke kultúra, mind pedig a 18 karika tekintetében. (Itt most a vérre, meg az agresszivitásra gondolok) A nézőszámokat figyelembe véve, ez eléggé bejött nekik, innen meg nehéz lesz elmozdulni, ha egyáltalán van erre igény az ottaniak részéről.
A Disney mindig is a minden korosztályt megfogni, és a családbarát filmek élharcosa volt, szóval nem biztos, hogy ez valaha is meg fog történni, de mind alap, mind pedig igény volna rá. Tudtommal eddig egyetlen R rated filmet sem adtak ki saját brand alatt, és ez nem jósol túl fényes jövőt a felnőtt tipusú Marvel filmeknek.
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
"de könnyen lehet, hogy még a Dr Strange jegyeladásait sem fogja."
A rendelkezésre álló információk alapján nem lehet könnyen. A teaser megtekintési adatok jól mutatják, hogy mekkora az érdeklődés és mi várható
Hint: többen nézték meg ezt a teasert, mint a Star Wars: Rise of Skywalker trailert.Bad Pritt: Nem több, mint egy kétségbeesett pénzszerzési kísérlet a mozipénztáraknál nyújtott teljesítményt megvárva és erre időzítve. Paramount már közölte, hogy kitaláció az egész

-
törölt tag
LOL
Milliókat bukhat a Top Gun folytatásán a stúdióAkár a teljes bevételüket is elveszíthetik, egy állítólagosan lejárt jogtulajdon miatt. Az izraeli Ehud Yonay özvegye és fia azt állítják, hogy a stúdió 2020 januárjában elvesztette a mű szerzői jogát, amiről a Paramountnak tudnia is kellett, mert 2018-ban erről tájékoztatták is őket.
A szerzői jogrendszernél hülyébb dolog ezen a világon nem létezik, ebben biztos vagyok
-
törölt tag
válasz
PuMbA
üzenetére
De ezt így 1:1-ben nem szabad összehasonlítani. Egyrészt jóval többe is került, másrészt az Avatar egy egyedi, egyedülálló alkotás volt a maga nemében, a Dr Strange meg egy franchise (állítólag) közepesen sikerült darabja.
A többi Avatar meg sem fogja közelíteni ezt az értéket, de könnyen lehet, hogy még a Dr Strange jegyeladásait sem fogja.
-
Farkassacred
őstag
Énnálam aztán mindegy, hogy marvel vagy sem, Az Északi mellett nem sok esélye van bárminek is..szegények.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Életem első filmje amit kétszer megnéztem közvetlenül egymás után, át is vette végül az első helyet a világi filmes listámon.
Kár hogy ennyien 1-2 ponttal értékelték, ezt a minőséget úgy látszik, hogy már nem vagyunk alkalmasak befogadni..Köszönjük meg a tudjuk miknek.
-
PuMbA
titán
válasz
Pearce
üzenetére
Szerintem a Marvel filmekre sokan azért mennek, mert Marvel, de viharos sebességgel meg is jelenik streaming-en: például a Multiverse of Madness június 22-én fog. Egyszer nézős filmeknél szokott ez lenni. Avatar anno 1 évig ment a mozikban. Ez mutatja, hogy teljesen máshogy épül fel a nézőközönsége a két filmnek.
-
törölt tag
válasz
Eversmann
üzenetére
De mi a fenéért fontos számodra a karakterfejlődés, áruld el nekem. Mi van, ha a karakter egy már felfejlődött állapotban létezik, és nincs szüksége karakterfejlődésre? Pl Superman. Vagy Homérosz Iliászában van karakterfejlődés? De ez csak elvi kérdés, merthogy igenis van karakterfejlődés.
Nézzük a Marvel figurákat, hol nincs karakterfejlődés?
Dr Strange nem ment keresztül egy igen komoly karakterfejlődésen? Amíg a nagyképű, anyagias, hírneves sebészből egy szolgáltkész varázsló lett, az nem karakterfejlődés?
Avagy a negatív hősök, Dr Octopus, Sandman, Vagy a Green Goblin, nem ment keresztül semmilyen karakterfejlődésen?
Mi a helyzet Thanossal? Ő sem karakterfejlődött?
Vagy említhetném Hulkot. Ő maga a megtestesült karakterfejlődés, ha lehet ilyet mondani. Mégis kire gondolsz, mikor azt mondod, nincs karakterfejlődés? Csak kérdezem.Persze, ezeknek a karaktereknek az eredettörténete adott, utána statikussá válnak, de mi a fenét akarsz karakterfejlődni Hulkon, Vasemberen, vagy Thoron? A lehetőségekhez képest ezek megtörténnek, ennél többet meg ne várj. Ha moziba kerülnek, akkor ezek azok a figurák, ahová akár 4 generáció beülhet, mert 76 éves nagypapaként ugyanúgy tudni fogod, hogy ki az a Pókember, és mik voltak Ben bácsi utolsó szavai, mint 8 éves kisiskolásként. Kell ennél jobb közös sztori családon belül?
Lófütty karakterfejlődés, itt nem ez a lényeg, és ezt a Disney nagyon jól felismerte. Itt az a lényeg, holgy generációk találtak közös nevezőre, a mozi meg egy eszköz, hogy összehozza őket. Egyénként persze kritizálhatod ezt, hogy ilyen, vagy olyan hiányosságai vannak, de tökmindegy. 2022-ben kijelenthetjük, hogy egyetlen filmes univerzum sem léphet az MCU nyomdokaiba, ide értve az eddig dobogós Star Wars univerzumot is. Ez de facto így van, change my mind
-
Pearce
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
"A Marvel filmek akár 70%-ot is esnek második hétvégére, mert a rajongók megnézik az első hétvégén, aztán meg senki, mert kiderül, hogy a film gyenge."
Én vagyok az utolsó, akit Marvel filmek védésével lehetne vádolni, de remélem te is látod, hogy ez mennyire nem igaz. Még a relative megosztó MOM is elmegy több, mint 900 millióig világszinten. Nemcsak a rajongók nézik meg ezeket a filmeket, hanem az átlagember, aki hallotta, hogy jó a film, mert ajánlották neki a munkahelyén, stb. Szerinted a Maverick-et csak a rajongók nézik meg? A Tom Cruise rajongók? Vannak egyáltalán olyanok? Aki Cruise rajongó és csak miatta megnéz egy filmet a moziban? Valszeg egy csomóan azt se tudják, hogy mi van éppen műsoron, de a barátai, a kollégái mondták neki, hogy milyen jó film lett és ezért megnézte. Egy filmet sose tudnak csak a rajongói milliárdig tolni. Ott van gyönyörű példának a Warcraft.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sonic, a sündisznó 2.
Sonic the Hedgehog 2 (2022)Látom még senki nem mert róla írni.

Én is csak félve teszem, röviden annyit, hogy még nagyobb hülyeség - ahogy az várható volt. Az animáció elmegy, néhol gáz, néhol elviselhető, de egy alapvetően gyerekeknek szóló filmben feltételezhetően nem ez az elsődleges szempont. Az új karakterek érdekesek és jót tettek a filmnek, Jim pedig továbbra is az elvárt szintet hozza ezzel az őrült tudós-világratörő karakterrel, viszont a többi színész kritikán aluli. A Sonic-harcok elmennek, de amikor az emberek harcolnak, azok a jelenetek egytől egyig gyalázatosak
de nyilván ezen is felül kell kerekedni hisz "mese" -
PuMbA
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
ÖÖÖ igen. Lemaradt, hogy a rekordot a 100 millió felett nyitó filmek között állította fel, hiszen főként itt áll fent az a veszély a nagy esésre
A Marvel filmek akár 70%-ot is esnek második hétvégére, mert a rajongók megnézik az első hétvégén, aztán meg senki, mert kiderül, hogy a film gyenge. Avatar-t, Titanic-ot szintén a jó vélemények vitték el, ami folyamatosan hozta a mozinézők utánpótlását. -
Eversmann
senior tag
válasz
üzenetére
Egy klasszikus Star Wars-ban is sikerült
Ami valljuk be, nem mai darab. Például az álmodozó naív Luke-ból eljutunk a végére egy érett Jedi-hez. Pedig csak 3 rész volt akkoriban.
De hogy ne csak negatív legyek
:
ROOMBO (What if) -
V.Stryker
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Epp a hétvégén néztük meg. Jó, de valahogy hianyos. Az akciók jók, de közben meg a nagy semmi, a nagy nézések. Nekem túl sok volt az amcsi maszlag. Illetve olyan semmilyen, nagyon hianyzott, hogy a
negatív fél nem volt kifejtve, szinte semmi nem volt róla, egy személy se.
Nalam 5/10. -
gyuromoj
veterán
Top Gun Maverick
Na így kell folytatást csinálni, 36 év elteltével. Nálam nagyon betaláltak.
-
törölt tag
válasz
Eversmann
üzenetére
Marvelben karakterfejlődés?
Ezek teljesen statikus képregényfigurák, lassan 100 éves múlttal, milyen karakterfejlődést vársz? Értem, hogy nem tetszik, de olyan elvárásokat támasztasz, amik sosem léteztek ebben az irányzatban.
Illetve néhány esetben talán igen, de ami eszembe jutna példának, az pont DC, és nem film, hanem sorozat.
Ez kb olyan, mint megkritizálni a szinti poppot, mert nincsenek benne szimfónikusok. -
cyberkind
félisten
válasz
Eversmann
üzenetére
Ritka szerencsés vagy, hogy csak mostanában, én legalább 10 éve kiismertem a "nyerő formulájukat", és pont ezért van onnantól tele a tököm minden egyes Marvel szarral.
És ami még jobb, a sorozatok még ennél is rosszabbak, nálam pont ezért bukó az Obi Wan, pedig ezt akartam.
-
Miklós315
senior tag
válasz
Eversmann
üzenetére
"Tanítanak ezek a filmek valamit, vagy mutatnak olyat amit még nem láttál?"
Nem. De miért veszed meg a 2345678. rágógumit is (hiszen mi újat nyújt)...?
A gyártó-forgalmazó profitot "készít", a néző biztosra menően "szórakozik", a stáb-melósok, marketingesek, stb. meg felmarkolják a "napidíjat", és befizetik a számláikat. A Marvel/DC-termékpaletta kb. ennyi.
Járulékosan és esetlegesen a technológia is fejlődik (pl. CGI-kivitelezés, megvalósítás kreativitást generálhat.) -
Eversmann
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Ritka mint a fehér holló. Nem véletlenül siker. Persze elengedhetetlen a profi hozzáállás is. Jó lenne, ha visszatérnénk a klasszikus filmekhez. A Marvel franchise-al az a bajom mostanában, hogy kezd kicsit kifújni. Lehet kiismertem a formulát. Inkább hasonlít egy vidámparkra az egész, karakterfejlődés nem nagyon van. Nagy beharangozások vannak, amik kidurranak mint a lufik. Tanítanak ezek a filmek valamit, vagy mutatnak olyat amit még nem láttál? Elég kérdéses
-
Pitterix
őstag
Nos, gyerekkoromtól vadászpilóta szerettem volna lenni, aztán közbejött ez+az. Tehát ebből már adódik, hogy a régit is rengetegszer láttam és odáig voltam érte.
Ez a 2. rész nálam az év filmje eddig. Sokszor libabőröztem, beleképzeltem magam a pilóták helyébe, mint régen.
Nem érdekel, hogy esetleg nyálas néhol, vagy klisés, vagy kiszámítható. Nekem maga a repülős élmény, ahogy harcolnak, (még ha lehetetlen is lenne a valóságban az ilyen győzelem) ahogy manővereznek, szóval minden.
Rendes gyerek ez a Tomi, hogy megcsinálta.#értékelés
-
HUTCHDB
nagyúr
TOGO
Disney film, egy kutyáról, igaz történet alapján, Willem Dafoe főszereplésével.
Elég egyszerűre, populárisra sikeredett, de mégis tetszett.
Tegnap este néztük a feleségemmel, de ma reggel is a “filmmel ébredtem”.Mondjuk van kutyám, ez biztos befolyásoló tényező.
Gyerekkel,,családdal, kutyaszeretőknek biztosan tetszeni fog, a sok akció, Marvel és egyéb manapság felkapott stílus után.
6.5/10-esre értékelem.
-
törölt tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Szerintem ebben benne van rendesen az aktuálpolitika, egészen pontosan az ukrajnai események is. Sokan olvasnak mostanában militarista jellegű forrásokat, ahol többé-kevésbé, de napirenden van a film is. Az ottani nagyfejűek pedig jórészt elismerően nyiltakoznak a filmről, szem előtt tartva persze azt is, amiről mi is beszélgettünk itt tegnap, de ettől még konkrétan szakemberek, hozzáértők szájából hangzik el a biztató szó, miszerint érdemes beülni rá.
-
PuMbA
titán
Box Office: ‘Top Gun: Maverick’ Scores $86 Million in Massive Second Weekend
"Thanks to positive word of mouth, rapturous reviews and premium screens, ticket sales for “Top Gun: Maverick” dropped a scant 32% from its $160 million debut over the long Memorial Day holiday weekend. It’s the smallest second-weekend decline for a movie that opened to $100 million or more, according to Comscore. That’s an especially impressive benchmark — even for a well-reviewed movie — because blockbusters, like “Maverick,” tend to be front-loaded and drop at least 50% after opening weekend. By comparison, recent big-budget tentpoles “Spider-Man: No Way Home” and Marvel’s “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” each declined 67% in its sophomore outing, while Robert Pattinson’s “The Batman” fell 50% in its second weekend."
Ritka számba megy, hogy mennyire nagyot megy a Top Gun, köszönhetően a pozitív véleményeknek. A Marvel filmek sokat esnek a 2. hétre, mert a sok "meh, egynek elment" vélemény megteszti a hatását és megöli a hype-ot.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
A végzős év
Senior Year (2022)Alapvetően tényleg egy gyenge vígjáték, de sokkal rosszabbra számítottam, mint amit kaptam végül. Annyiból jó a film, hogy ha valaki megkérdezné mi a gáz a mai társadalommal akkor a film első fele jó példa rá.
A poénok valóban lehettek volna jobbak, de azért így is volt pár ami jópofa volt.
A színészek se rosszak, RW-t annyira nem bírom de most egész tűrhető volt és a többiek is (többen is felbukkannak "The Afterparty"-ból) hozták többnyire amit kellett. -
PuMbA
titán
válasz
eeXaa
üzenetére
Semmi különös nincs ezekben a videókban, tetszett nekik a film
Ki is mondják, hogy semmit se utáltak benne kifejezetten, mert nagy hibája nincs, viszont annyira belementek néhány részletbe, hogy minden filmet szét lehetne szedni ezzel a hozzáállással, mert a filmek azok.....hihetetlen módon filmek és a szórakoztatás miatt vannak.#151869 eeXaa: Mindenkinek fizetnek a munkájáért, mi a probléma? Azért, mert bárki a munkahelyétől fizetést kap, már nem hiteles? Költői kérdések, nem kell válaszolni.
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Igen, paródia film volt. Nekem megvan a Walk the line eredeti DVD-n, többször is láttam, a paródia is tetszett de az egyszernézős kategória volt.
Egy nap majd talán jön egy bátor rendező, aki R-Rated Layne Staley filmet csinál
(NOT
, olyan sose lesz és lehet ez így is van rendjén) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán hátha kapunk a siker miatt több vadászrepcsis filmet, lehetőleg jót. Dínós filmből van elég, nem köll.

)