Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Úgy értem hogy japános lett,hogy mindenkinek olyan feje van mint egy Final Fantasy-ban
A Damnation-ben már normális "emberi" feje van a karaktereknek.
Sorozat? Hurrá csak erre vágyott mindenki
Amúgy az első és második rész még jó volt a Resi filmekből,még talán a harmadik is,de utána csak esett lefelé a színvonal. Aztán a rész ami legutoljára volt... Pfejj felfordul a gyomrom tőle,a háromnegyede slow motion volt,és beraktak minden játékbeli szereplőt akit csak tudtak hogy talán így nagyobb sikere lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
james001
üzenetére
"Benne volt az az igazi RE feeling,bár néhány negatívum volt azért benne,meg túl "japánosra" sikerült. "
Ez így helyes, lévén a RE japán cucc.

Amúgy a mozifilmből a 6. után nem jön új rész, helyette sorozat lesz belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
james001
veterán
Rég nem írtam ide megint,sok oldalt kell átnéznem

Két "film" amit tegnap láttam:Régóta meg akartam már nézni ezt a filmet,és nem csalódtam. Benne volt az az igazi RE feeling,bár néhány negatívum volt azért benne,meg túl "japánosra" sikerült. Főleg Leon lányos feje zavart,meg az a droid érzelem nélküli viselkedése
Igaz a játékban is ilyen de kicsit "lazíthattak" volna rajta 
Mondjuk kíváncsi lennék mikor is játszódik ez a film a játékhoz képest,de a 4. és 5. rész közé tenném.
8/10Na ez mérföldekkel leelőzi az előző részt. Pörgős,Leon-nak végre normális feje van és a kedvencem Ada is benne van
Kár,hogy az előző filmből nem "vettek át" semmit,igazából egy tök más sztorit mutattak be. De persze ez nem baj,sőt ez jobban hozza a RE feeling-et,meg nem lett olyan "japános" se mint ahogy az előző. Sok mindent amúgy még nem értek,pl. hogy mi lett az orosz miniszterelnök csajjal a végén,meg hogy az orosz csávó aki Leon-nak segített hogy éli túl a dolgokat,stb. Gondolom sok minden a játék 6. részében derül ki,vagy legalább utalás van rá. (Kéne már azzal is játszanom csak nagyon lehúzzák... De annyira csak nem lehet rossz.)
Licker-eket sajnáltam azért,irtották őket rendesen.
9/10Amúgy ilyenből kéne több nem abból a szar Jovovich féle Resi-ből. Meg sajnálom hogy úgy egyébként nem sok ilyen CGI film készül,pedig sok élőszereplős videojáték film helyett ilyet csinálnának,nagyobb sikerük lenne (szerintem legalábbis)...
Ha lesz időm a következő a Brick Mansions és a The Signal filmek lesznek,előbbire nagyon kíváncsi vagyok.

-
Pearce
aktív tag
-
haypro
senior tag
Lehet már valamit tudni a Sin City: Ölni tudnál érte megjelenéséről?
-
spammer
veterán
válasz
McSzaby
üzenetére
Teljesség igénye nélkül pár mindfuck:
Mulholland Drive, Southland Tales, The Nines, Holy Motors, Upstream Color, Enter the Void, Primer, Donnie Darko, The Fountain, Vanilla Sky
szerk: ezek nem úgy durvák, hogy erőszakosak, hanem úgy, hogy durván agyalhatsz rajtuk.

szerk2: vagy lehet, hogy akkor te a "mindblowing" kifejezést kevered a "mindfuck"-kal.
-
Bad Pritt
félisten
Ez igen. Ez instant get, amitn kijön.

-
McSzaby
őstag
[VIGYÁZAT GYÖKÉR KÉRDÉS VESZÉLYE!]
Tudtok mondani valami igazi mindfuck filmet/filmeket? Olyat, ami nem nagyon ismert, de mégis hihetetlen durva. Szóval nem a Király Beszédére, a Rush-ra, vagy a Csillagainkban a Hiba című filmekre gondolok itt.
Esetleg nagyon durva háborús / katonás filmek?
-
cyberkind
félisten
Tudtuk hasonló kamionos filmet/filmeket ajánlani mint a Convoy?
-
gyuromoj
veterán
Red Dawn (2012)
Nem volt rossz. Kicsit bele is éltem magam a helyzetbe. Szerintem majd pótlom az eredetit is.
6/10
-
törölt tag
A hétvégén a Tanú első részét néztem! Beszarás ez a film. Nálam abszolut csúcs! 10/10

-
dokee78
félisten
The Purge: Anarchy 70%
Az elsőtől mindenképpen jobb volt. -
devil-k
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
A büdös bunkók! Ezért sem járok Debrecenben a CC-be. (Hál' Istennek, van másik alternatíva). A CC-ben összegyűlik a város mocska. Tisztelet a kivételnek. Olyan, mint nyáron Siófok.
Egyébként én szeretem a nachost, de nekem nem egyenlő a filmnézéssel ez a dolog. Én sem értem, amikor egy 100 perces filmre beülnek 2 liter kólával és egy "veder" popcornnal....
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
szerintem mindenképp. egy óra kb, ha egyben nézed kb. ehhez és a ktsg-hez képest pazar.
Intregra:
aszondod? pg13? ohmygod.... én az original oldboyba szerelmes vagyok kb. bár igaz, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány embernek merném ajánlani/elbeszélni, de pont ezért is tízpertíz. kevés film létezik, ami annyira kemény nyomatott hagyott maga utánzott nekem, mint ez.
-
MurdR
veterán
Veszélyzóna
Brick MansionsNa ez az a film, ami teljesen felesleges volt. Rendben, hogy a Paul Walker, meg mittudomén, de a felénél azt mondtam, hogy köszönöm szépen.
A B13 (mint eredeti) véleményem szerint egy iszonyatosan jól sikerült film, jó szereposztás, jó történet, tetszett az általa festett világ, de ennyi. Nem volt az olyan régi film, hogy szükségessé váljon egy remake.
Számomra 10/3.(Bár ha a B13-at nem láttam volna, akkor most 10/8 lett volna.)
Integra:
(OldBoy)
[SPOILER]
Azért a végén nem gyenge a fordulat, amikor kiderül, hogy a saját lányát....
[/SPOILER] -
Integra
titán
[SPOILER]
miért? miért?? miért???
minek kellett ezt a szart megcsinálni?
egyetlen pozitívum van a filmben, hogy megsasolhattam elizabeth olsent pucéran egy fél percre, hejj de jó nővé cseperedett, de tényleg, nagyon finom lett, meggyűrném vele a lepedőt párszor, az biztos
aztán ezzel ki is fújt a film, be se merték az eredeti végét vállalni, ehelyett ez az amerikás pg13 befejezés, pfejjjjjj, na mindegy
[/SPOILER] -
spammer
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
"Nem hiába, Abrams azért tud titkolózni rendesen"
Ja, vagy kamuzni. Lehet, hogy a sok zöld hátteres bohóckodással végeztek, aztán jöhet a sok CGI.

-
callmeakos
veterán
A LucasFilm vezetője, és a Star Wars: Episode VII producere, Kathleen Kennedy bejelentette, hogy három héten belül véget érnek a forgatási munkálatok.
Utána jöhet az utómunka, ami nem kis feladat lesz.Azért az a kemény hogy majdnem végeztek, és még mindig semmi infó nincs a filmről. Nem hiába, Abrams azért tud titkolózni rendesen

(#52068) Tibiajax
Ez még a jobbik eset. Tegnap konkrétan hallottam, ahogy az arc mögöttem ropogtatott valamit, és rohadtul nem zavartatta magát. Pedig ha voltunk 30an egy nagy terembe, akkor sokat mondtam. -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
ami még szánalom, h csomóan siiimán jöttek még fel a lépcsőn ilyen óra15, 25 körül is.. (a film óra00-ra volt kiírva)
oké, h előtte a sok hulladék reklám meg ajánló megy, de hát szóval
negyedórával, meg 20perccel, halál lazán jöttek fel, amikor már rég ment a film. kurvára leszarták, jöttek felfele, mindnek a kezében az a szájbakrt szutyok nácsósz meg 2literes kóla és nekik így jó
nekik akkor jó. ők moziznak
ők a film és a mozi igaz szerelmesei -
dokee78
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jó kérdés.

-
Csoffadalom
tag
Sziasztok. Ajánlanátok nekem horror filmeket? Minden jöhet, bár nem hinném hogy találok valami gyöngyszemet. Kis túlzással mindent láttam már. Bármi jöhet, mondjuk vámpíros-farkasemberes az ne, ezeken kívül bármi. A lényeg: minél paráztatósabb, fosatósabb legyen. Előre is köszönöm.
-
Bad Pritt
félisten
Ez az Automata tipikusan olyan film, hogy valakinek van egy ötlete, egy jelenet, ami megragad a fejében és utána egész estéssé akarja duzzasztani.
Nagyon jól működött, érdekes volt az első fele (város), a második pedig atomjaira hullott (sivatag). Kár érte, annyi irányba el lehetett volna vinni a sztorit... -
mark!
őstag
Valaki tud valamit az új Harry Potter filmről? Hallotam most valamit.
-
Integra
titán
mammutban miért 2k huf egy mozijegy? beépített szopógép van a székekben?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
alle. este 8-as vetítés
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Signal
Wow...

-
spiky03
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Mi azt szerintem moziban nézzük haverokkal majd IMAX-ban, főleg ugye így, hogy lesz benne több mint 1 óra IMAX jelenet.
Ha csak szinkronos lesz, akkor úgy, majd itthon újranézem eredeti nyelven ha tetszik.
Mert szerintem ez is megéri majd a mozijegyet főleg a hang és a kép miatt.

-
devil-k
nagyúr
válasz
Pearce
üzenetére
Szerintem rendben lesz az.

Nekem sok mindent elárul az a felfogás is, hogy nem hajlandó 3D-ben felvenni-leadni a filmjeit, mert hülyeségnek tartja és inkább helyette IMAX kamerákkal (2D) forgat. Szerintem ez jobb film lesz, mint az a sok limonádé amit mostanság kiadnak kezük közül az alkotók. Arról nem is beszélve, hogy mivel Nolan alapból angol, így másképp áll nagyon sok mindenhez, nem úgy, mint az amerikai kollégái.
(#52046) student
Nálam a Memento nem jött be annyira az eddigiek közül.
-
Azt hittem, már írtam, mikor anno láttam, de visszakeresve nem találtam, így most megteszem, mive lújra nézzük:
Draft Day
Régen amerikai fociztam, így szeretem az ilyen jellegű filmeket. Azt gondoltam, ez is a játékról fog szólni, de nem így történt. Ez konkrétan a Draft-ról (amikor az újoncok bekerülnek az NLF-be) szól. Mivel engem maga a sport érdekelt, nem pedig a hogyanja és a kinti meccsek, így erről a részéről nem tudtam sokat. Mindezt azért írtam le, hogy érzékeltessem: ha valaki nem ismeri a Draft menetét, akkor is ki fog derülni a filmből, hogyan zajlik mindez.
A film nyugodtan indul, mindig egy picit többet mutat be a körülményekből, épp csak annyit, hogy valamivel többet akarj megtudni. Megjelennek a különböző szereplők, megérted, ki kicsoda. Aztán ahogy közeledik maga a Draft eseménye, úgy süllyedünk egyre inkább bele az ifjabb Sonny Weaver által kitervelt elképzelésbe, amiből fogalmunk sincs, hogy van-e kiút, vagy a teljes összeomláshoz vezet. Ez aztán egyre nagyobb feszültséget generál, ami több fordulaton keresztül elvisz a valóban nem várt, másféle katarzishoz.
Nem gond, ha nem ismered a dolgok menetét, akkor is élmény végigkövetni az eseményeket. A legjobb bizonyíték: feleségem, akit soha nem érdekelt ez a sport, főzés közben kezdte el nézni, aztán ahogy zajlottak az események, egyre inkább a film rabjává vált (azért az ebéd nem égett oda)Ez a film számomra a maga műfajában 10/10
-
-
spiky03
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Én ezért nézem majd inkább itthon.

-
Bad Pritt
félisten
Recesszió van pohár, nem mindenkinek van annyi pénze.
Ha már Batman: Mondo-féle Begins poszter. *heavy breathing*
-
pohár
félisten
Ben Affleck vágya egy Batman jelmez volt a forgatás után, mire a Warner azt mondta, hogy fizessen 100 000 dollár. Robert Downey Jr. szeretett volna egy 30 láb magas A betűt a Bosszúállók forgatásáról, mire a Marvel készségesen a velencei irodájába szállította azt.
huh

-
Maximum1
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
Szerintem megölte a szinkron, Luc Bessonról nem is beszélve.
Hideg ráz Bessontól, csapból is Ő folyik: Lucy, 3 nap a halálig, veszélyzóna, mind szörnyű volt.
Pedig csak a veszélyzónát néztem szinkronban, mert ugye az eredeti hanggal jobbak a filmek, na itt mindegy mivel nézed, csalódás volt mind három filmje számomra. -
hoffman_
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mortal Kombat Legacy S01 E08
ui.:
Ez a vagdosós cucc nem rossz amúgy, de erre a track-re azét a The Crew előzetese jobban tetszik

-
Realradical
őstag
Álmodozók
Mi a szart néztem meg? Történet nélküli csapongás egy pucér Eva Greennel a tetején. Ja és jó sok dramaturgiai férfisegg.Nem pontozom, mert sz@rt se ér...
-
gyuromoj
veterán
-
devil-k
nagyúr
5/10
Nem volt rossz, de azért hagy maga után kívánni valót. A feléig kifejezetten élveztem, a vége pedig pocsék lett. Ez az ördögűzéses történet már nagyon lerágott csont. Pont úgy, mint a vámpíros filmek. Tetszett, hogy Mendoza papot nem állították be egy tipikus "szent" embernek.
Egyszer meg lehet nézni, 120 percig lehet ijedezni, de maradandó nyomot nem hagyott bennem. Viszont kifejezetten idegesítő volt, hogy a filmnek a 97%-ban mindig esett az eső, valami természetellenes módon. Bele-bele csíp fontosabbnak szánt részekbe, majd abszolút kidolgozatlanul hagyja ezt a szálat a továbbiakban. Sean Harris-ről pedig tudtam a Prometheus után, hogy lesz még valami hasonló beteg szerepe.
-
AAntii
őstag
Ocolus: Blair Witch 2 utánérzet egy kis misztikummal vegyítve , nem kiemelkedő, de a mai mezőnyben szerintem tűrhető horror, így hajnaltájt volt egy-két jelenet, amikor erősebben kellett kapaszkodnom a szék karfájába. Aki szereti az ilyesmit, az nézze meg mindenképp.
-
dokee78
félisten
The Purge:Anarchy látta már valaki?
Valóban jobb,mint az első? -
legiaap
félisten
A védelmező: 9/10
Na ilyen nálam egy tökéletes film. Kicsit olyat alakított amit Liam Neeson szokott.
Remek film volt.
-
Tibiajax
nagyúr
Annabelle
nagyon nagy vászon, hatalmas hang, kőbunkó közönségMivel imádok rettegni James Wan insidious-szal megkezdett munkásságán és a széria többi elemétől is moziban volt szerencsém parázni, ez sem maradhatott ki.
ugye, a Conjuring elején már találkozhattunk egy bizonyos babával és az azt kísérő jelenségekkel, de ott bővebben nem lett semmi kifejtve, egy főcímnyi ugrás után már egy másik történetbe ugrottunk. Akkor még nem tudtuk, most már megtudhatjuk az ő sztoriját is.
Igaz, ezúttal csupán producer Wan, mégis simán beleillik az eddigi felhozatalba és azt mondom, akinek bejöttek az eddigi filmek, ebben sem fog csalódni. klissék nélkül most sem ússzuk meg nyilván, az elején sok a nyál sajnos - még pontosabban, rohadt sok a nyál -, ezeket túl kell élni. Ezek sajnos kötelező felvezetések, nem lehet velük mit kezdeni. meg kell alapozni a nyugodtság, családias békével teljes érzést a nézőben - hogy aztán üssön egy nagyot és induljon el végre a film. De a fontos, a döntő, a mérvadó mindig az amit akkor érzel, amikor stáblista és elindulsz a kijárat felé, még a sok nacsózabáló birka előtt. És ez most nálam egy korrekt és elégedett érzés volt. Sokkal többet egy szellem által megszállt játékbabából nem lehet kihozni.
Mert ez most nem Chucky akart lenni.
7/10
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Már megint lakótársat keresünk: Kellemes esti vagy délutáni limonádé, egy-két jó vagy akár mókás jelenettel, jó francia színészekkel, egy-két fantáziadús rendezői megoldással. Szerintem érdemes megnézni, Audrey Taotou fanoknak pedig egyenesen kötelező.

-
Pearce
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jóféle, csak kicsit gyors a vágás.
Glitch Mob-ot meg szeressük.Mortal Kombatnál nem a 2011-es Legacy nevű sorozatból van? Mert filmre én se emlékszem, hogy lett volna-e mostanában valami.
-
bagyulajuve
addikt
2:43-nál az miféle mortal kombat filmből van?
-
Paul egyik utolsó filmje. Szerintem megér egy misét.
Bár tele van klisével és majdnem ugyanaz, mint az "eredeti" ,akinek az tetszett, talán ez is fog.
Kár, hogy elhunyt a srác......
7\10
-
-
brownus
veterán

kíváncsi vagyok a második felvonásra -
callmeakos
veterán
Annabelle
Ismét sikerült belefutnom egy pospermet tucathorrorba, amire egyébként számítottam is. De legalább azt vártam hogy majd a baba fogja terrorizálni a népet, nem valami démonkecske szerű izé. Visszasírhatnám azt az 1700 forintot, de legalább az szórakoztatott ahogy a haverom még a 10. jumpscarenél is felszisszent.

3/10
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
- Matt Kirby vagyok.
- Én nem.istenem de imádom a filmjeiket. hátszenzációsmind.
big lebowski új szerintem se jó ötlet... ahogy a ghost in the shell movie sem, de legalább scarlett van benne, őt szeretem nézni. még ha ide egy teljesen más színésznő kéne is, ha már filmre viszik.
-
Bad Pritt
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
jó, igen, de
ezek a filmek annak idején azért voltak mind szuperek, mert nem a lóvéra mentek rá 5000-rel ugye és csak az, és csak a siker, meg csak az előd sikerének meglovaglása és még egy héj lehúzása hogy legyen egy új villa meg még egy kis vagyon belőle. hanem mert egyszerűen csak pottyant valaki fejéből egy jó ötlet, egy jó storyboard, a megfelelő színészek megfelelő helyen voltak, elolvasták és tetszett nekik, oké játsszuk el, csináljunk belőle egy kis mozit
hopp és mi lett az eredmény, egy atomfíling örömjáték, szájhagyomány útján terjedő siker és mindenki imádtamost mi van? vagy új próbálkozás - ja, azt már eleve értékelni kell - aztán kudarc. általában, vagy remake. remake. remake. remake. vagy xy 2, vagy xy 3 , vagy xy 5, na még egy rókabőrt
eredetiség nulla, de tegyünk bele még csöcsöket, még robbanást, még több lóvét, esetleg még szervezzünk be régebbi nagy nevet akit aztán fel lehet tüntetni majd a plakáton azt is, még ha csak 2perces jelenete lesz, akkor is..
a végeredmény meg úgyis az lesz, de ne legyen igazam, h megint fogadat szívva fogsz kijönni a hátsó folyosóról, jajj istenem ez szar volt. hol van ez az eredetitől -
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ezek ilyen random színészek. Ez volt most érdekesebb hír DC fronton, bár ez nagyon pletyka: [link] És erős is lenne ha igaz lenne.
Leonidas ugye Aquaman, akit nem ő játszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A Damnation-ben már normális "emberi" feje van a karaktereknek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kár,hogy az előző filmből nem "vettek át" semmit,igazából egy tök más sztorit mutattak be. De persze ez nem baj,sőt ez jobban hozza a RE feeling-et,meg nem lett olyan "japános" se mint ahogy az előző. Sok mindent amúgy még nem értek,pl. hogy mi lett az orosz miniszterelnök csajjal a végén,meg hogy az orosz csávó aki Leon-nak segített hogy éli túl a dolgokat,stb. Gondolom sok minden a játék 6. részében derül ki,vagy legalább utalás van rá. (Kéne már azzal is játszanom csak nagyon lehúzzák... De annyira csak nem lehet rossz.)