- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem az is a film erteket mutatja, hogy 93-ban meg nem volt kozhely, de 2019-ben mar olyan sokan atvettek a filmbol, hogy az lett.
Nem lattam mar regota, talan 93-ban utoljara, de jo emlekek maradtak bennem a film kapcsan. Vannak filmek amiket nem erdemes ujra megnezni, lehet ez is egy ilyen produkcio. -
j0k3r!
őstag
John Dies at the End (2012)
Wow, nagyon meglepett ez a film, úgy ültem le megnézni, hogy semmit nem néztem/olvastam róla előre. Nem egy mai darab, nem is tudom, hogy miért nem láttam eddig. Nekem tetszett a kiszámíthatatlansága miatt

8/10
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
nnna, milyen újdonságokat vesztek le a polcról..

jóó, de ez akkor úristen emlékszem, mekkora nagy szám film volt
akkor még nem kritizáltuk a filmeket, hanem rajongtunk értük
jó, oké, ezért nem kifejezetten rajongtunk, de valahol mégis. Whitney slágere nem volt nap, h ne menjen a sulirádióban, erre lassúztunk, ó anyám....
de régen volt már -
V.Stryker
nagyúr
Reggel arra keltem,hogy feleségem ezt elkezdte nézni. Hát sok választásom nem volt nekem se, mint újra nézni. Atya világ! Szeretem Kevin Costner -t, mondjuk a Farkasokkal táncolóba, ami a világ egyik legjobb filmje a maga műfajában, de itt?! Ez a film egy közhely. Szinte másodpercenként követik egymást a nyálas, kiszámítható, közhelyes cselekmények. 8.6 az IMDB-n kicsit érthetetlen, hacsak nem posztumusz kapott 8-at a halott szinésznő/énekesnő miatt.
1/10
#értékelés
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Füleske
üzenetére
Ne már.
Látta még valaki? Más szerint is szar lett? Én kicsit olyannak vártam, mint amilyen pl. az I, Tonya volt. Ilyen szatírikus, vicces "életrajzi" film, tele jó kis korabeli muzsikákkal, és sziporkázó színészekkel.(#118086) proci985: Naugyehogyugye?!
Teljesen egyetértek, annyi különbséggel, hogy nálam a kevés 10/10-es film között betonbiztos helyet foglal el az In Bruges. 
Télen menjél, ne nyáron.

-
Füleske
addikt
Vice (Alelnök)
Lerágott unalmas csont. Akiket nem érdekel az amerikai politika nem fogják szeretni, akiket meg érdekel a téma azoknak valószínűleg a könyökükön jön ki. A semmire nem jó bulvár részek talán a Blikk olvasóinak tetszeni fognak. A színészek kiválóak de ezen kívül semmi pozitív nem mondható el. Oscar - ra pont ideális.
3/10#értékelés
-
proci985
MODERÁTOR
In Bruges 2008
Azt hiszem ez a valaha elkeszitett legtokeletesebb maffiafilm, amivel talan a Leon versenyezhet. Csak ez angol fekete humor felol kozeliti meg a temat, a Leon meg francia.
Zsenialis. Collin Farrel elete alakitasa ugy, hogy a Lobster es a Killing of a Sacred deer utan felesleges szinktekrol beszelni.
9/10. Nyaron lehet le kene ugrani Brugesbe.
#értékelés
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
Megnéztem én is ezt a Widows-t, már rég vártam egy újabb heist movie-ra de ez inkább..minden más, mint heist. Túl hosszú a felvezetés, aztán utolsó 10percben összecsapnak mindent... remek.
Ja és hiába "jó a szereplő gárda", a filmet nem menti meg, plusz valahogy nekem Viola Davis nem passzolt ide.
[ Módosította: Viszlát ]
-
Gigi01
őstag
Akinek tetszett a A STAR IS BORN,és még nem látta,szerintem eléggé ....,sok sikert nekik szívből!
És köszönöm,aki itt ajánlotta,csak a háttérből figyelem ezt a topikot is,nagyon jó film!

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
felvázoltam már párszor neked ezt, én nem vagyok annyira igényes nők terén, mint Te..
ezt el kell fogadni.
én simán ágyba bújtam (volna) annak idején Megan-nal, azelőtt Sharon-nal, most meg Gal Gadot-tal is. de ettől még lehet engem szeretni
és igenis rendben van az a barna hajú csaj, akit linkeltél. tudom, nem az a hűvös, elegáns szépség, mint a te zsánereid, de hát mind másak vagyunk ugye. nekem meg ők nem jelentenek semmit 
-
Viszlát
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Öhm, oké. Millió nő van akinek szintén nem ragyás, hibás az arcbőre, még csak nem is kell filmvásznon keresni őket. De persze a szépség szubjektív, semmi gond ha ez számodra különleges, csak vicces volt ezt így leírva látni (számomra).

Tibi: te kit nem smárolnál le?
Más körökben mozgunk... -
Cs1csó
titán
válasz
Pitterix
üzenetére
Mila Kunis nagyon szép nő, olyan arcbőre van ami smink nélkül is szép, ritka az ilyen. Bár itt egy kicsit olyan topis, legalábbis az öltözködése. A végére próbálják egy kicsit dögössé varázsolni de ezt a szőke haj és az erősen feltolt mellek elrontják. Az egyik országból a másikba ugrálás sokszor teljesen értelmetlen és zavaros is.
Mila amúgy olyan mint ha a Rossz anyákban lévő karakterét hozná itt is mindig aggódik, tele van komplexussal stb. -
Pitterix
őstag
Mila Kunis a nagy szemeivel ennivaló, Kate a szöszi idegesítő, maga a film egyszer nézhető. Nem nagy eresztés, klisés, kiszámítható, enyhén vicces.
6\10
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok
Ha választani kene most filmet moziban melyiket ajánlott megnézni:
Üveg
Csempész
Egyéb más ötlet? Ne családi film legyen, ne mese... -
brownus
veterán
Polar, és tudtak újat mutatni
: színes, pontos, véres, és duplán polar :d.. 10/10 -
Cs1csó
titán
-
proci985
MODERÁTOR
The lobster 2015
Ez igy mi a fene volt? Gyonyoruen rendezett, remekul eljatszott, feszes es baromi nehezen emesztheto film a tarsadalmi elidegenedesrol, vagy kapcsolatokrol, vagy emberi interakciokrol. Gyakorlatilag kamaradrama, de valamennyire meg a Killing of a sacred dearnel is nehezebben emesztheto a homar (homár).
Par pillanatban Akira flashbackem volt, masik pillanatokban ez kb annyira euro art cinema, amennyire csak lehet, irigysegrol, erzelmekrol es emberekrol. Feluton az UK tulelohorrorok (Dog soldiers) es az balkani filmmuveszet (Black cat, white cat; Taxidermia) stilusaba atcsapva neha.
8/10, bar igazabol nem tudom mir hianyoltam.
#értékelés
-
Fitzgerald
veterán
Four Lions 7.5/10
5 agyalágyult brit dzsihadista öngyilkos merényletre készül angliában. Hogy lehet félreértelmezni ezt a filmet lol, ez egy seggreülős szatíra, még ha érzékeny témát is dolgoz fel. Pár amerikai, kanadai kritikusnak azért sikerült.
#értékelés
-
Ispy
nagyúr
Csöcsök, tunning autók és izmos felsőtestek, kb. erről szól, na meg egy két agyzsibbasztó mutatvány.
Az első rész az talán kivétel, de az utolsó 3-4 rész ennyi volt, meg nem tudnám mondani, hogy melyik miről szólt,.ez ilyen 2 órás szórakozás, gyorsan ürül az agyból.
Ez a filmek gyorskajája.
-
Cs1csó
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Szerintem már a korábbi részekben 7-8-ban is szóba kerül -
válasz
diablo1984
üzenetére
volt - elmondják a trailerben is -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
annyira nem fontos, csak kíváncsi voltam - köszi
-
mayday00
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Remélem idris elbanak nem ez lesz a végleges magyar hangja.😫😝
-
ViiiiktorOC
senior tag
Magyarul:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
Nyughatatlan özvegyek
Widows6.5/10
Az alapötlet jó, a hangulat jó, a szereplő gárda jó, de azért Steve McQueen-től többet vártam volna. Szépen vezeti a történetet, aztán mindenfelé kapkod, semmit nem fejt ki igazán, megjelennek a logikai buktatók, az elnézések és a végén 15 perc elett lezárja az egész filmet. Vagy túl nagy falat volt ez McQueen-nek vagy pedig a 2 óra 10 percen játékidő volt számára kevés. Kár érte.
#értékelés
-
Cs1csó
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Szinte látom mikor jön a kozmetikával foglalkozó csapat és benne a fodrász aki körülnéz, majd hazamegy.
-
atike
nagyúr
The Wandering Earth trailer
-
Cartevo
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
- - - ✈ _(ツ)_//( ̄▽ ̄)
-
-
Pearce
aktív tag
Holnap előzetes!
Ez meg itt a poszter:

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Realradical
üzenetére
"PC" jatek.

-
Realradical
őstag
A nagy csalódás nekem az volt, mikor nemrég bejelentették, hogy a Monster Hunterből filmet csinálnak. Egyből erre asszociáltam ahol a sámánista ork csirkével engeszteli ki a helikopter hátsó-rotor-szellemeit: [link]
Aztán meg kiderült, hogy a PC játék... bah -
Realradical
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Te mikor fotóztad körbe a lakásom???

szerk: Az első két rész megvan olyan formában is, hogy egy puhakötésű könyv amiről nem mondanád meg, hogy milyen színű volt a borító valaha. Jó kommunistakötés.
@Komplikato
A Xenocide-ig bírtam. Ott amikor a logika erejétől teleportálni kezdenek akkor kicsit metafizika-mérgezést kaptam. A negyedik könyvet nem olvastam már. Főleg, hogy akkoriban kezdett begyűrűzni, hogy OSC pederaszta/antihomo/nőgyűlölő vádak ellene, úgyhogy nem is éreztem nagy késztetést, hogy a későbbi könyveket felvásároljam. -
válasz
Komplikato
üzenetére
Azert off, mert a konyvre gondoltam, nem a filmre - nem olvastam meg.
-
Komplikato
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
"Azonban a Dűne után a Holtak szószólója következik (másik régi restanciám). De ez már off az offban
"Miért lenne itt ez OFF? Ha nem cseszik el bugyuta átírásokkal a Végjátékot, akkor jöhettek volna a folytatások. Bár tény, elég nehéz lett volan azokból is gagyi akció filmet gyártani.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Asimov tudományosabb megközelítésű, Herbert pedig talán kissé modernebb hangzású - már azok alapján, amiket én olvastam. Engem a pszichohistória és a robotika három törvénye lenyűgöz.
De eddig nagyon csúszik a Dűne, az már biztos, hogy az elit polcra fogom visszatenni
Én tartok a projecttől, épp azért, mert benne van a potenciál. Minden együtt van. Rendező, színészek, pénz. Ilyen lehet, hogy soha többé nem lesz. Muszáj jól sikerülnie.
De így voltam a Ready Player One-nal (ciki, nem ciki, nagyon tetszett a könyv) és a Végjátékkal (egyik kedvenc könyvem), mindkét film nagy-nagy csalódás volt számomra.A Dűne sorozatot nem láttam, Asszony igen, Ő szereti (révén ismertem meg a könyvet is).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hehe, pacsi.

Nekem anno a 2000-es tévéfilmsorozat nagy kedvencem volt, utána tudtam meg, hogy nagyszülõknél megvan ez a két könyv, elolvastam, aztán pont elkezdték kiadni nagy keményfedeles változatban a teljes ciklust, akkor gondoltam, hogy kell az összes. Számomra nem volt nagyon párja, Lem, Asimov, Gibson jók, de nem értek fel mellé, Tolkien, Lewis a Narniával szintén nem, gondolom mindenkinek van egy ilyen meghatározó regényfolyan és a Harry Potter is ezért ekkora királyság.Amúgy jelenleg szerintem nincs ambíciózúsabb projekt ennél a filmvilágban, már csak pusztán az alapanyag mérete miatt sem és nincs is nagyon jobb ember Villeneuve-nél hozzá.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Atyaég

Én nem vagyok hardcore Dűnés (bár "félő", hogy az leszek, kb. tíz éve olvastam utoljára, de most sokkal jobban tetszik), a "klasszikus könyve(ke)t" olvasom.
szerk:
Lehet, hogy tényleg ránézek az elő- és utókönyvekre, anno az Alapítvány esetében is kerültem ezeket (már a közvetlen előzményeket és folytatásokat) és végül piszkosul tetszettek.
Azonban a Dűne után a Holtak szószólója következik (másik régi restanciám). De ez már off az offban
-
Bad Pritt
félisten
válasz
OPiiPO
üzenetére
Az összeset olvastam, azokat is, amik itt nincsenek, csak kölcsönbe kaptam, meg a gépírtó hadjáratot és a Dûnét angolul is egyszer. De amugy szerintem egyik könyv sem ér az eredeti nyomába, bár pl az Eretnekei érdekes volt.
Meg imádom a tévéfilmeket, a Dûne gyermekeinek mai napig baromi jó zenéje van szerintem.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ez az eredeti sorozat:
A Dűne (1965)
A Dűne messiása (1969)
A Dűne gyermekei (1976)
A Dűne istencsászára (1981)
A Dűne eretnekei (1984)
A Dűne Káptalanház (1985)Ezenkivül van a fia, Brian Herbert és írótársa, Kevin J. Anderson által készített előzmény/utó ciklus - ez a hardcore rajongók körében nem aratott "osztatlan sikert" (finoman fogalmazva), nem az a minőség mint amit az apuci tudott.
-
Cs1csó
titán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Vagy 20 éve már hogy olvastam, pontosan milyen sorrendben is kell ezeket olvasni?
-
-
Bad Pritt
félisten
Oscar Isaac lesz Leto Atreides a Dűnében. Hát ha ez nem lesz jó film, akkor semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A legjobb példa a 2015-ös Ébredő erő ami kb. a Star Wars - Új remény remake-je. és még így is lett 5 Oscar jelölése, pedig egy felejthető film.

jó, oké, ezért nem kifejezetten rajongtunk, de valahol mégis. Whitney slágere nem volt nap, h ne menjen a sulirádióban, erre lassúztunk, ó anyám....
Látta még valaki? Más szerint is szar lett? Én kicsit olyannak vártam, mint amilyen pl. az
Teljesen egyetértek, annyi különbséggel, hogy nálam a kevés 10/10-es film között betonbiztos helyet foglal el az In Bruges. 

és?? Szerintem itt is szép az arcbőre, ahogy nézem kb. ébredés utáni feje van. Az arcbőréről beszéltem vagy itt látsz hatalmas ragyákat, himlőhelyeket, látványos bőrhibákat?

Ott sokkal szélesebb skálán mozog, és mindenhol helytáll, nem is akárhogy.