Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mindig érdemes megnézni a csatornát, annak már a neve is beszédes, de ha abból sem esik le, akkor meg benne van a leírásban, hogy FAN MADE. Persze a címben vagy a videóban nincs ott, hisz akkor eleve meg sem néznéd, nem osztanád meg itt, és neki sem lenne bevétele a reklámokból.
-
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Most rákeresve hivatalos oldalon nem találok semmit, csak annyit hogy volt egy teaser róla mozikban a jurassic world előtt. A beágyazott videóban lévő jelenetről már láttam egy képet Zendayáról meg Matt Damonról, most akkor ez a videó is AI felhasználva pár promó anyagot?
-
Szerintem ez elég szarul néz ki.
-
Pitterix
őstag
A sorozat leggyengébb darabja.
Nagyon sikítós, nagyon tini, nagyon véres, nagyon unalmas. -
stellaz
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Megnéztem, jó kis film. Nekem ez ilyen túlélős film inkább, mint thriller vagy horror.
Az elején beszédültem én is
Amúgy létező toronyról van mintázva a filmbeli (KXTV/KOVR Tower). Ahogy olvasom, nem veszélytelen ezek karbantartása sem, elég gyakori a haláleset.Vannak benne logikátlanságok azért (ami azért bosszantó, mert ezek egy jórészét el is lehetett volna kerülni), de ezek megbocsáthatóak, mert alapvetően jól van felépítve a cselekmény és remek a színészi játék.
Ez a Grace Caroline Currey meg micsoda egy jó nő!
-
AD4MINATOR
nagyúr
Családi kiruccanás 2.
The Family Plan 2 (2025)Meglepő, hogy ez kapott folytatást, dehát ha itt van, megnéztem. Nem kell sokra számítani és akkor nincs (akkora) csalódás, amúgy meg egy sima délutáni középsz*r. Kit Harington egész jó volt, Mark Wahlberg már kezd öregedni és ez látszik is, Michelle Monaghan pedig nem sok vizet kavart. Az egyetlen értékelhető poénfaktor nyilván Omar-t alakító Reda Elazouar karaktere, azok a Daddy-s poénok tényleg jókor vannak jó helyen, de a trailer sokat elspoilerez belőle.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kenny videója a mindenki által IS utált (?) 98-as Godzilla filmről. Érdekes módon és sosem voltam túl kritikus felé, simán tetszett anno és bár a 2014-es Godzilla és a Minus One a kedvenceim manapság, nincsenek rossz élményeim a gilisztás emberes verzióról.

-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem én is a Weaponst, nagyon tetszett, Cregger látványosan fejlődött a Barbarianhoz képest (IMDb trivia böngészés közben rájöttem, hogy Fincher mentori keze lehet a dologban), a tempó, a szerkesztettség és a sztori adagolása mind top notch. Az is tetszett, hogy nem akarta túlmisztifikálni a témát, a személyes drámák szempontjából követtük az eseményeket, viszont két nagyobb bajom volt a filmmel, mind a kettő szerintem olyan plothole, amiknek a magyarázata a vágóasztalon végezhette.
Az egyik az a jelenet, mikor Justine elaludt a kocsiban a ház előtt, Gladys kiküldte az anyukát, aki levágott egy hajszálat, majd ezt felhasználva ráuszította az iskolaigazgatót. Na most én nem tudom, milyen mesterterv része volt ez, de nem egyszerűbb lett volna bevonszolni és ott megigézni vagy kinyírni? Főleg mert később ezt tette Paullal meg James-szel. Kicsit nehézkesnek tűnik, hogy átutazta a fél várost Wongért, aki aztán el is szúrta a feladatot. A másik, hogy szerintem az egész sztorit a múltba kellett volna helyezni. 2025-ben, a mindent figyelő kamerák világában az alap konfliktus kicsit bohókás és hihetetlen, ráadásul a film nagyvonalúan skipeli a tényleges rendőri nyomozást, kapunk kétszer nettó 10mp-et belőle. Véleményem szerint meg kellett volna magyarázni, hogy a rendőrség miért nem találja a gyerekeket, hogy aztán Justine és Archer szála kibontakozhasson.
Mindezek ellenére remekül szórakoztam, érdekes film volt és jó látni, hogy az amerikai horrorfilmes zsáner végre mer kísérletezni a nagyszabású franchise-ok mellett. -
Elemental
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vagy én nem vagyok az
-
AD4MINATOR
nagyúr
Egyik csata a másik után
One Battle After Another (2025)Sokat akart, 3 órás és a végére nem lett belőle semmi. Így lehetne összefoglalni ezt. Persze, tudom Leonardo DiCaprio és akkor jaj csak jó lehet... de nem. Sőt, az egyetlen igazán jó alakítás Leo-n kívül az egyértelműen Sean Penn alakítása, na ő vitte hátán a filmet, nem Leo. A többiek meg futottak kategória, senki emlékezetes (najó még Benicio Del Toro).... Értem én, hogy migráció, bevándorlás, elitizmus és szélsőségek skálája így-meg-úgy, de ez a film egy nagy katyvasz lett, se eleje se vége, itt-ott belekap egy-egy témába, és akkor jóvan'
Ha nem lenne benne Leo, fele ennyi pontot nem kapna imdb-n se. -
Elemental
addikt
Másnál is csonttá fagy a böngésző yt videó beágyásnál?
Samu a52s, brave.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
nálam is a 3. a tuti, 1-2 kb kicsit alatta, a "főgonsoz" miatt azért inkább az 1 a jobb
sztem is a 4. is bőven átlag feletti akció film
az 5. az viszont nagyon gáz - ennyi maradt meg nekem
-
gyuromoj
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sokak legnagyobb kedvence a 3. rész, utána az 1. majd a 2. aztán a 4. az 5. futottak még kategória.
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az 1-2-3 nagyon jó, a 4 elmegy, az 5 botrány szar.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem a 3. a kedvencem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Die Hard 1-2-3-4-5
Régen láttam őket, némelyiket nem is talán - vagy csak nem emlékeztem már, úgyhogy újranéztem őket. Egyértelműen az első kettő rész jó, talán a harmadik, de a többi újabbak egy vicc kategória. Mondjuk jó volt egy kicsit nosztalgiázni, NYC-ben az ikertornyok, szétcsúsztatható Nokia mobilon hackelés
, stb... -
válasz
Kergeboci
üzenetére
King Arthur: Legend of the Sword (2017)
Hát, ez nekem teljesen kimaradt eddig - olyan szinten, hogy azt sem tudtam, hogy létezik
Nagyon hasonló benyomásom volt nekem is, mint Kergebocinak - ennek az egész katyvasznak az égvilágon semmi joga nem lett volna működni, de valahogy mégis koherens lett az egész. Sztem amúgy annyi a nagy titok, hogy a különféle, látszólag összeférhetetlen elemek összemixelése során meghozott számtalan apró döntés többsége jó irányba vitte a dolgokat, így egy akcióban gazdag, de a tipikus guyritchies dumákat és karaktereket sem nélkülöző popcorn-filmet kaptunk, a szó jobbik értelmében.
Vitatható, de potenciálisan óriási hibája a filmnek, hogy az Excalibur-legendáriumot alig több, mint namedropping szinten használja - ha valaki emiatt utálja, azt teljesen megértem, nekem ez itt annyira nem fájt. 7/10.#értékelés
-
Elemental
addikt
Frankenstein 2025
Időpazarlás.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Jelen.

A borítót azért meg szoktam nézni, ha nagyon woke vagy érzékenyítés, akkor már megy is a levesbe.
Egyébként kb minden csak meglepetés így és jobb, hogy nem tudsz semmit a történetről. -
Louro
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Könyv nagyon szépen építette fel a történetet. Ahogy írtam, nem olvastam utána a történetnek. De ha megtettem volna, sem lett volna rosszabb, mert nagyon jó ütemű a sztori.
Vásznom így felvinni nehéz lenne, így kíváncsi leszek arra, hogy mennyiben lesz más így a történetmesélés. De már az első előzetes alapján is lelőtték az űrhajós poént (és Rocky-t is "bemutatták"). -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hmmm, vszleg nem lesz egy elsőrandis film, de engem is nagyon érdekel. Nem hallottam még róla, köszi, hogy felhoztad

A Hail Mary kapcsán: alapvetően tetszik, ahogy megfogták a sztorit (vagy legalábbis amit a trailerben mutatnak belőle), bár remélem, a filmben magában kevésbé lesz tömény a pátosz. Viszont ezzel a megközelítéssel simán felvenne 5-6 órát a sztori, elképzelni nem tudom, hogyan fogják mozifilm-méretűre sűríteni...
-
Bad Pritt
félisten
Abszolút átsiklottam a hír felett, de akkor lelkendezem most: Nemes Jeles László adaptálja Cormac McCarthy Outer Dark c. regényét, főszerepben Jacob Elordi és Lily-Rose Depp. Ismerve a sztorit, Nemes Jeles és a színészek képességeit talán a legvártabb film számomra a középtávoli jövőben, nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak össze és mennyire tudják megtartani azt az istentelen atmoszférát, ami a könyvet körüllengte. Gyenge idegzetűek kerüljék majd.
-
Louro
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Ha előzetes nélkül is ülsz be a mozira, hidd el, ez nem fog rontani az élményen. Én úgy estem neki a könyvnek, hogy rengetegen dícsérték, de nem tudtam róla semmit. Ha elolvasom az összefoglalót sem lett volna rosszabb. Érdekes a bonyodalom kezdete, a sztori kibontakozása. Talán a vége túl kiszámítható lett, túl mézes-mázas, ott lehetett volna merészebbet húzni.
(Bár filmen biztos nem úgy fogják elmesélni a sztorit, ahogy a könyvben bontakozott ki a történet alapja.) -
Louro
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Akinek nem esik le, hogy a furcsa lény egy alien, akkor ott gondok vannak
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Atomgeszi
nagyúr
[The Wrong Paris] Egy másik Párizs 2025
Nekünk tetszett, egy jó kis könnyed romantikus vígjáték, nincs benne woke, sem érzékenyítés, vagy ami van is
egyáltalán nem túlzó.egy indokolatlan kenyai csaj és egy aranyos kínai csaj Nagyon jó minőségű a kép is és a hang is, bitang jó kamerákat használ a netflix
OLED-en csak úgy lefolyik a kép, annyira jó.
-
gyuromoj
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
Fall (2022)
Feszes sztori, jó rendezés, meglepően oké színészek, remek operatőri és utómunka.
PG-13mas thriller, ami a gyakorlatban feszültségre inkább horror. Maga a film kamaradrámaszerűen egyszerű az alapsztorijával: A címe és a plakátja kb megmutatja mire számíthatsz (a bazinagy toronnyal), viszont a hogyan itt ismét a történetmesélés lényege.
7/10: Kb kihozták a relatíve egyszerű sztoriból ami benne volt. Pár apróbb logikátlanság van benne. Struktúrálisan egyébként meglepően hasonlít a Descenthez, bár az jóval inkább 18+, főleg ha hozzávesszük az alternatív értelmezést, avagy
.a barlangban a szörnyek nem léteznek, azok Sarah hallucinációi #értékelés
-
Atomgeszi
nagyúr
[The Roses] Rózsák háborúja
Jó kis görbe tükör a kívülről tökéletesnek induló és tűnő párkapcsolatokról, illetve arról, hogy mekkora munka egy párkapcsolatot rendben tartani mindkét fél részéről, és hogy mennyi elfojtott sérelem lehet mindkét fél részéről, amit próbálunk elnyomni magunkban.Nem mondanám tökéletesnek, de voltak nagyon jó pillanatai, meg voltak nagyon lapos pillanatai. Összességben egy jó kis dark comedy.
-
Ez a film megosztó szerintem, nekem egyáltalán nem tetszett, ennél a filmnél Sean Penn-nek is és Leonardo DiCaprio-nak is milliószor jobb filmjei vannak. Bár jól szemlélteti a 2 szélsőséges nézőpontokat/ideológiákat, én mindegyiktől elhatárolódok. De ez az alkotás részemről simán lapozható, még lemezen sem veszem meg, ami nagy szó ám tőlem...

-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Számomra ez az első olyan film, amiben semmilyen módon nem tudok belekötni. Még is ha arra a kérdésre kell válaszolnom, hogy tetszett e? Ajánlanám e? Egyszerűen tanácstalan vagyok, mert nem tudom rávágni, hogy igen. És egyszerűen nem tudom megmondani, hogy miért nem.
-
Drizzt
nagyúr
Elképesztően pozitív meglepetés. 9/10. Nagyon sok társadalmi problémát érint, mindet elég erősen komikus formában. Persze ha az ember nagyon akar, akkor könnyen talál magának sértő dolgot, de alighanem ez is volt a cél. A helyszín Kolozsvár és környéke.
-
Pitterix
őstag
Borzasztó.
-
Ma megnéztem a Predator Badlands mozit.
Magyarul, 3D-ben.
Nekem a sztori nagyon bejött, nem akartak egy sokadik tipik. predator filmet csinálni és ez sikerült is. Teljesen más szemszögből látjuk a ragadozót és még némi jellemfejlődést is megfigyelhetünk nála. A végén meg ott ült a hatalmas poén, innen kezdve kizárt, hogy ne nézzem meg a második részt.Egy technikai dolog. Cinema Cityben néztem meg 3D-ben és nem tudom, hogy ilyen a film vagy a vetítésen ment el valami de a mozi kb. harmada szerintem indokolatlanul sötét volt.
-
stellaz
veterán
Bugonia
Megnéztem, nem is lenne rossz talán, de mivel scifinek van írva, ezért baromi kiszámítható az egész film. Továbbá nem sok intelligencia van benne. Egy SouthPark epizódnak jó lenne,.de scifinek sajnos komolyan vehetlen. A szórakoztató faktora is mérsékelt, néha vicces, de inkább nem, izgalmasnak meg ugye nem az, a nagyon primitív és kiszámítható történet miatt.
Emma Stone mondjuk jól játszott.Utólag azt mondom, hogy inkább a predatort kellett volna megnézni....
-
Pitterix
őstag
Kellemes, klisés, szokásos, semmi extrával nem fűszerezett, némi mondanivalóval töltött romantikus vígjáték.
Ráhangolódásnak pojjó az elkövetkezendő időkre tervezett karácsonyi filmekhez.
-
Remélhetőleg idén már nem bővül ez a lista... RIP a legendáknak.

-

One Battle After Another (2025) (Egyik csata a másik után)
Paul Thomas Anderson legújabb filmje zseniális lenne, ha a végére összeállt volna belőle valami értelmes konklúzió. Pedig nekem tetszett benne ez az elmebeteg drogos antifa terroristák vs elitista náci-fasiszta Karácsonyi Kalandorok Klubja. De ez csak amolyan vicces dolog benne, amúgy sajnos különösebb mélység nélküli a koncepció.
De nézzük a legjobb részét: eszméletlen atmoszférát teremt a film, a rendezés, a fényképezés, képi világ, zene első osztályú. Ráadásul ez részben egy akciófilm is, de nem a szokványos módon. A színészi játék is irdatlan jó, főleg Sean Penn. Szóval csak ezekért abszolút érdemes megnézni, nem mindennapi élmény.
A filmet lehet vádolni azzal, hogy woke, de aki így gondolja, az szerintem nagyon benézi. Az elején a "forradalmárok" bemutatása szerintem rohadtul nem pozitív. Én úgy vélem a szerző itt a két oldalt úgy mutatja be, ahogy két szélsőség egymást látja. Ami egy zseniális ötlet, de valahogy mégsem sikerült ezt tökéletesen képernyőre vinni és a sztori is... hát hamar elröppen ez a közel 3 óra, de végül nem jutunk sehova. Ezért, csak...
7/10
-
dokee78
félisten
Nagyon rég voltam moziban,ezt a filmet pedig nem mertem be vállalni,hogy 30km-t utazzak mozizni.
Nem bírtam kivárni,amíg megjelenik,ezért mozis viszonylag jó verzióban néztem meg.
Nagyon kellemes csalódás volt és annak ellenére,hogy nevetségesnek tarottam amikor kijöttek a trailerek és képek a Predatorról,szerintem bőven jó lett.Várom a megjenenést,mert még újra akarom nézni 1-2-szer!
-
Pitterix
őstag
Az az igazság, hogy nem tudom hova tenni ezt a filmet.
Azt sem tudom eldönteni, hogy tetszett, vagy sem.
Nálam nagyon hullámzott. Néha, hú, ez tök jó, aztán meg, jaj, nemá.
Az biztos, hogy hosszú volt.
-
stellaz
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
+1 a könyv nagyon jó, szerintem a Marsinál is jobb lett. Valahogy könnyed a stílusa miatt, de amúgy nagyon eredeti és izgalmas.
-
brownus
veterán
https://www.instagram.com/p/DRADJGADJOn/?img_index=8&igsh=NzUzcDh2Nmhqemo3 [link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
Apás délután
Playdate (2025)Hú de gagyi volt ez
már annyira, hogy néha jó is volt.. najó, csak egyszer de akkoris. Mondjon bárki bármit, én bírom Alan Ritchson-t. Nekem örökké megmarad a "Blue Mountain State: The Rise of Thadland"-ből, remekül hozza azt a karaktert a többi szerepléseiben is. Nagy, erős, de mégis szépfiú, tökéletes sztereotípia a pasi, és rá is játszik de ez így van jól. -
válasz
Peterhappy
üzenetére
+1

-
Nem értékelés, mert csak két mondat.
Múlt héten volt szerencsénk megnézni az Utolsó Vikinget, hát... komoly filmélmény volt. Az égegyadta világon semmit sem tudtam a filmről, csak hogy "valami Beatles-es".
A Q ügyosztály miatt nekem Nikolaj Lie Kaas amúgy is szimpatikus, de Mikkelsen meg hát Mikkelsen. Kb. ennyi infoval ültünk be - totálisan mást kaptunk, mint amire számítottunk. Nem volt könnyű film, dacára a néha könnyed humoros jelenetek ellenére.
De érdemes megnézni, emlékezetes jelenetek, emlékezetes alakítások akadnak dögivel
-
-
-
j0k3r!
őstag
Kong az ürességtől a film. Nincs benne egy emlékezetes jelenet, mondat, akármi. Olyan, mint az a rántott sajt, amelyik tele van levegővel a panír alatt, amiről az első falat után kiderül az igazság. Nem igazán ajánlott.
4/10
#értékelés
-
negyven2
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De ez nem is vígjáték
-
AD4MINATOR
nagyúr
Roofman
A besurranó (2025)Arról volt szó, hogy ez egy jó film lesz... hát, nekem annyira nem jött be
az tény, hogy Channing Tatum egész jól alakít benne, de a film második fele elég esetlen lett szerintem. Egyetlen jó poén van benne, mikor a lányok . Mondjuk annak örültem, hogy a film teljes - a végénkigúnyolják a csók közben az esetről.bevágják az akkori TV riportot -
Bad Pritt
félisten
Meghalt Tatsuya Nakadai japán színészlegenda, a szigetország filmtörténelmének egyik legnagyszerűbb alakja, akit olyan nevekkel tennék egy polcra, mint Akira Kurosawa, Toshiro Mifune, Kaneto Shindo vagy Takeshi Kitano. Személy szerint bár szerepelt olyan apró és felejthető filmekben, mint a Hét Szamuráj, Yojimbo, Szamurájlázadás, Káosz vagy a Harakiri/Seppuku, én mégis a Kwaidant emelném ki a munkásságából, fantasztikus szellemes horror kortalanul gyönyörű képi világgal, emlékezetes színészi játékkal.
Nyugodjon békében! -
Run Hide Fight
Ne add fel!Isabel May nevét már az 1883 című sorozat miatt felírtam az "utána kell nézni" listámra. Sajnos túl sok filmje, nem nagyon készült (és úgy nézem, ezen valami érthetetlen okból kifolyólag, a jövőben sem akar egy producer sem változtatni), úgyhogy végül is, csak ez az egy film került rá a watchlist-emre.
Elég sokat vártam vele (talán az említett, amúgy hihetetlenül erős sorozat okozta sokk miatt), de mivel nemsokára amúgy is tervezem folytatni a westernes "kalandozásomat" (1923, Yellowstone, Godless, Deadwood), eszembe jutott a leányzó, és így ez a film is.
Nos, a nagymértékű lehúzó kritika áradattal szembe menve, nem sikerült nagyot csalódnom. Az anyját nem rég elvesztett, katona múlttal rendelkező apja által nevelt, kicsit labilis leányzó (Isabel May) a főszereplő, kinek amúgy sem egyszerű magánéletét, nem igazán könnyíti meg az iskolába beköszönő, egyfajta bolondok napjára hasonlatos csínytevések és tréfák időszaka. Főleg, mikor az ártatlan viccek mellett, elkezdenek szép lassan fellángolni a dolgok.
A fanyalgást részben értem, egy abszolút B kategóriás rendező és író újabb műve (15 filmet (mindegyik 5-6 ponton IMDB-n) rendezett, és mindegyiket ő is írta). A forgatókönyv nem áll a legstabilabb lábon, az biztos. Az egészen érződik egyfajta, nem teljesen amatörizmus, de amolyan egyszerűbb iparos munka jelleg. Ez igaz a rendezésre, és bizonyos beállításokban, a kameramunkára is.
Ezt leszámítva, teljesen rendben van. Élvezhető akció film, egyfajta Die Hard szerű akció-túlélő stílusban, még ha nem is mondanám végig pörgősnek (a tempó elég sokszor meg van törve). Isabel May pedig remekül helytállt már ilyen fiatalon is, ebben a szerepben.
Azt nem tudom, hogy egy ilyen tragédia során, ez a bezárkózós kötelező eljárás, ez valódi, vagy csak a forgatókönyv kitalációja (ebben Amerikában sajnos járatosabbak), de az biztos, hogy durván meredek, ha tényleg így van (bár nem biztos, hogy az alternatíva, a kiürítés, sokkal jobb helyzetet teremtene).
Egyedül a legvégét tartom kegyetlenül amatőrnek, bár értem, hogy egy keretes szerkezetet akart a rendező. Ő is tudta, mi is tudtuk, hogy így lesz, lépjünk túl rajta. A többi viszont jól működött, szerintem egy egyszeri megnézést, mindenképpen megér az alkotás.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Jó szerencse
Good Fortune (2025)Keanu Reeves miatt kezdtem el nézni, Seth Rogen miatt maradtam. Aziz Ansari igyekszik, látni, de még nincs a célegyenesben. A film érdekes megközelítést alkalmaz morális kérdésekre, de olyan nagy újdonságot nem kell várni, egy délutáni filmnek elmegy.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kergeboci
üzenetére
Abszolút ugyanígy érzem én is, covid alatt újráztam és guilty pleasure-ként maradt meg. Az a baj, hogy számomra két szék közt a padló esete, ha predator filmet akarok nézni akkor az elsőt veszem elő, ha késő 80'as, korai 90'es évek füstös, poros, mocskos akciófilmet akkor meg ezer másik van, amit szívesebben újrázok.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Predator 2: Igen, a szövegkönyv kidobható, a színészi játék példátlanul rémes. A káosz a képernyőn, egyszerre lenyűgöző és nevetséges. A rendőrőrs jelenet az elején, mint ha Az utolsó akcióhős rendőrőrs paródiáját akarná lemásolni, már csak a rajzfilm macska hiányzott belőle.
Gagyisága ellenére is, valahogy mégis megfogott és lekötött a 2 évvel ezelőtti újranézés alkalmával is. Olyan eszméletlen jelenetek vannak benne, olyan mérető tömegnyomor minden percben, hogy nehéz elképzelni a feltűnést elkerülni kényszerülő (nem mintha ebben amúgy túl ügyes lenne) vadászt ebben a környezetben. Viszont remekül bele illik.
A késő 80'as, korai 90'es évek füstös, poros, mocskos akciófilm hangulatával, nekem ez továbbra is egy guilty pleasure film élmény. A regény meg ezerszer jobb (még akkor is ha valószínűleg a forgatókönyvből készült az is).
-
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Predator: Badlands egy érdekes adalék az eddigi mitológiához, de összességében pozitív élmény volt. Előzetesen féltem a PG13 besorolástól, de őszintén szólva nem is kellett a gore, jó volt ez így. Az én ízlésemnek kicsit CGI heavy, viszont jól van felépítve, halad a sztori rendesen és szerintem jót tett neki, hogy egy személyes történet, nem egy újabb világvégét kell elkerülni. Látszik rajta, hogy Trachtenberg Alien és Predator fan, remélem összejön az AvP film, hátha most összejön egy kicsit minőségibb mozi.
Látom megint lecsapott a véleményrendőrség, lovely.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 2600X 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX1660 6GB!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Lenovo Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe gar
- Gigabyte G6X9MG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy létező toronyról van mintázva a filmbeli (KXTV/KOVR Tower). Ahogy olvasom, nem veszélytelen ezek karbantartása sem, elég gyakori a haláleset.

ok abbahagytam

OLED-en csak úgy lefolyik a kép, annyira jó.