Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
válasz #42308056 #150396 üzenetére
Itt kecskeméten nagyon elszálltak az árak: 2000alatt alig lehet már 28centis pizzát kapni... ahhoz képest a 2300 nem vészes...
Ui: ja elszámoltad egy ezressel 3300 a kaja... még talán arra is azt mondanám, hogy határeset
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Methox91
junior tag
válasz #42308056 #150391 üzenetére
Semmi extra de jobb mint az arena vip , van 2 leves , par fajta pizza , nachos kukoricat bevihetsz amennyit birsz de film kozben is kimehetsz tolteni ujra , salsa nachos szosz nekem bejott olyan mint a regi cinema citys. Atmos hangzás is fain volt de az van sima termükben is ha olyan a film. Szerintem megéri ár / érték arányban.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz fateless #150382 üzenetére
Én a KritikusTömeg alapján döntök általában, akár kevés szavazat esetén is.
Én nem szavazok, nem vagyok fenn. * Brahms: 4. szimfónia *
-
törölt tag
Cinextben vagy ETELE moziban milyen a VIP kaja? Csak pizzák vannak? Azok legalább hozzák azt a 2000 forintot amivel drágább a jegy? Kuki-kóla van ingyen vagy az ott is fizetős?
-
-
dy_nmq
aktív tag
válasz eeXaa #150381 üzenetére
akkor hogy legyen egy ellenvelemeny is, 3. nekifutasra sikerult vegigszenvedni, nagyon nem szorakoztatott. Ugyanazt ereztem mint a Shape of Water-nel, szepek a kepek de nem kaptak el se a karakterek se a cselekmeny. Feldobott a film olyan szalakat amikkel aztan nem nagyon kezdett semmit, aztan egyszer csak vege lett.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
mephi666
nagyúr
-
veterán
válasz eeXaa #150381 üzenetére
Rég jártam erre, így nem tudom, mi változott.
Ez továbbra is azt jelenti, srácok, hogy ezt a filmet nem szabad megnézni?Szakdogákat írunk feleségemmel, és jó lenne valami kikapcsolódás, mert közben lebetegedtünk, így bepillantottam...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
eeXaa
addikt
Nightmare Alley
..végre GdT is belépett a komoly rendezők klubjába.
Kimagaslóan a legjobb filmje, 100% klasszikus darab.
9/10 -
bagyulajuve
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz dellfanboy #150377 üzenetére
Nem készült hozzá semmi.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz bagyulajuve #150376 üzenetére
Nagyon ritkán, általában nem. Vagy csak alkalmi (feliratos).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dellfanboy
őstag
nem tudjatok a divide -milo ventigmila- c filmenk volt masodik resze? vagy vmi spinoff?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
bagyulajuve
addikt
Aréna Imax-ben szokott angol nyelvű előadás lenni?
Resistencia eterna
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
abrtom87
tag
válasz abrtom87 #150369 üzenetére
Válaszolok magamnak.
Nézhetetlen kategória. Fullba tolják a kretént. Ügyetlenkedés, stb. Ilyen Louis De Funes film szeretne lenni, de azok mestermüvek ehhez képest. Jó filmet lehetett volna kihozni belöle, de teljesen olyan érzésem volt közben, hogy ‘itt a covid, hozzunk össze minden ismert francia színészt, legyen egy kis munkájuk’.
-
-
abrtom87
tag
Zsákfos új filmjét látta már valaki? Nézhetö vagy felejtsük el mint az Ibizát töle? Az nagy csalódás volt [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz Miklós315 #150367 üzenetére
nem halt ki az emberiség, de nem volt ritka, hogy komplikációk miatt belehaltak szülésbe... kórházban is előfordulhat nagy ritkán, hogy olyan problémák lépnek fel, ami halálhoz vezet, de nagyságrendekkel kisebb számban, mint otthon szülésnél
az Apocalypto-t láttuk... az még szerintem kimondottan jó film Lars von Trier-től... ...a "Jack háza" viszont már sok lett tőle: abba úgy éreztem semmit nem akart rakni, csak kiélni az összes beteg hajlamát és filmre vinni a fantáziáját, mindezt olyan módon, hogy kiakadjanak teljesen a kritikusok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Miklós315
aktív tag
válasz mephi666 #150366 üzenetére
Nem lehet csak úgy otthon szülni, mert divat: alapból a standard vizsgálati körülmények közt kezdődik az egész várandósság, és - szándék esetén - kerül képbe az otthon-bába front, de! ha a vizsgálatok alapján komplikáció-gyanús a terhesség/baba, akkor nem engedett a nem-kórházi szülés (persze: hány filmben láttunk olyat, hogy kórházba menet, útközben született a baba... avagy az "élet forgatókönyve" felülírhat bármilyen elméletet), csakis akkor, ha orvosilag nincs akadálya.
Ezzel együtt is, évezredeken át nem halt ki az emberiség... Persze ez nem erős érv, de azt gondolom, leginkább a szülészet-ipar (az abortusz-ipar pénzgyára mellett) a legfőbb érv a "drága, de amikor kell nem elérhető orvosnál kórházban szülés" ellen... Ehhez még a nagyüzemi szenvtelenség légköre opcionálisan társulhat érvként... Szóval komplex (emberi, egyéni változók által befolyásolt) kérdéskör.Másfelől: az
filmet akkor kerüldApocalypto Nekem az írás a legnagyobb bajom a filmmel kapcsolatban. Első fél óra a
A maradék másfél órában Kirby-t nézzük úgy, hogy nem tárja fel a film a benne zajló dolgokat, annyit látunk, hogy magában szenved. Aztán egyszer csak - hirtelen a semmiből -szülés. Kösz.tovább tud jutni ezen.
Ennél az anyja is jobban megismerhető (bár kissé "szoborácsingózón didaktikus" ).
Akárhogy is, Kirby itt tudott játszani, amit a Mission Impossible/Hobbs and Shaw nem igazán engedett... Burstyn kisujjból hozta, amit kellett, Labeouf meg egy szakáll mögött eltűnt[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
mephi666
nagyúr
válasz Miklós315 #150365 üzenetére
magyar Mundruczó Kornél + Wéber Kata és ennyi... kanadában vették fel, szereplők közt sincs sok magyar... inkább csak "van magyar vonatkozása"
ui: szerintem azért se tetszett nekünk, mert 4-5 évig elég sokat küzdöttünk, hogy lehessen saját gyerekünk és óriási felelőtlenségnek tartjuk ezt az "otthonszülő" dolgot... 80 éve el voltak maradva területek és szüleink/nagyszüleink születése még nem kórházban, rendezett körülmények közt történt, hanem otthon bába segítségével... ezek után szerintem örüljön mindenki, hogy lehetősége, valamint alapvetően joga van a megfelelő kórházi ellátáshoz (most ne menjünk bele a részletekbe, hogy vannak különbségek itt országon belül is, de az alapvetően megfelelő ellátásnak mindenhol meg kell lennie) ...erre amivel igazából problémánk van: körülbelül egy idióta divathullám hatására divat lett otthon szülni láttunk elég sok fórumot terhességgel/teherbe eséssel/szüléssel kapcsolatban és van egy "ősanya" réteg, ahonnan indul mindenféle idiotizmus forrása: szerintük kb az az igazi anya, aki természetesen szül (nálunk természetesnek indult, császár lett), szoptat (nem volt elég tej, tápszer lett), valamint otthon szül... nekünk meg sem fordult a fejünkben, hogy otthon szüljünk, de mivel természetesen indult és császár lett, nálunk is kifejezetten jó, hogy nem próbálkoztunk vele ...ez volt az alapvető bajunk a filmmel, hogy az egész alapkoncepciót egy idiótaságnak tartjuk: szerintünk nem teljesen normális az, aki lemond egy alapvető jogáról és egy divathullám miatt kockáztatja a saját és a születendő gyerek testi épségét... a szülés olyan, hogy az esetek nagy részében lemegy simán, de ha komplikáció van, akkor azonnali orvosi ellátás szükséges...
nem akarom teljesen lehúzni a filmet, mert így messziről visszaemlékezve voltak benne jól eltalált részek (1-1 motívum, a híd építése, fényképezés, stb) ...de összességében az alapszituáció miatt nem tudom rendesen értékelni
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Miklós315 #150363 üzenetére
Mi láttuk, de nekünk annyira nem tetszett... más nem is maradt meg belőle, csak hogy a végén ez lett a kollektív véleményünk...
-
Miklós315
aktív tag
Mundruczó filmje csupa befutott színésszel. Kissé hosszú, le is ül, de alapvetően van eleje meg lezárása is, a színészek jók, a hangulata lelombozó...
Nem találtam róla írást a topikban, szóval, ha kimaradt, nézhető darab."Szerintem."
-
tag
Nightmare Alley
Rémálmok sikátoraNagyjából mostanra már tudtam mire számíthatok, így nagy elvárásaim nem voltak. Guillermo del Toro miatt nálam nem maradhatott ki, és a cirkuszi közeg is mindig lenyűgözött, szóval egy megnézésre nálam kötelező volt.
Nem is meglepő hát, hogy az "első" kisfilm tetszett nekem igazán. Nem mentek nagyon a mélyére sajnos, így a freak-ből csak néhány befőttes üveget volt szerencsénk látni, és egy hosszabb megalapozásnál és foreshadowingnál több szerepe nem is volt sajnos ennek a résznek. Kár, mert ezt a kis világot (ráadásul ezekkel a színészekkel), még néztem volna szívesen tovább.
Sejtésem szerint kb az első harmadánál válthatunk át a "másik" filmre, ami a klasszikus cirkuszos-thrilleres sztorit lecseréli egy svindleres-krimis szálra. Nálam az egész valahol itt lassult le. Ami csak azért gond, mert hogy közben semmi újjal nem tudott szolgálni. Az a két "ügy" valamennyire még érdekes is volt, de mindkét történetet nagyjából hasonló lefolyással én már fix, hogy láttam valahol (vagy olvastam). Úgyhogy sem izgulni, sem meglepődni nem sikerült.
A keret, amibe meg a rendező bele rakta (azaz, hogy mivel fog végződni), egy nálam a filmekben kevésbé járatos is jó előre ki tudta találni (ami rontani nem rontja el, de kiemelni sem emeli ki a lezárást). Szóval, ja, nem sikerült a legjobban, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem kötött le.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
k-adi
nagyúr
válasz eeXaa #149674 üzenetére
A Gucci-ház
House of Gucci (2022)Bárcsak hamarabb láttam volna ezt a "Masterpiece" kommentet exatól, tuti nem kezdek neki Az imdb-s felpontozás 6.7-re indokolatlan, még 5,0-t se ér ez, hiába van benne A listás színészek sora. Kár érte, az American Crime Story season2 (versace évad) sokkal jobb, bár az kicsit más
-
kukulec
őstag
válasz Miklós315 #150355 üzenetére
Black Crab - ellenvélemény
Nagyon tisztességes kis film a háború érzelmi részéről, annk ürességéről, a jó döntések relatívságáról. A fényképezés elsőosztályú és a zene is nagyon jó. Az a fajta természetes skandináv filmekre jellemző színjátszás amit itt produkálnak szerintem kimondottan segíti a filmet, továbbá elég korrekt harcjeleneteket is kapunk.Kolléga állítása arról, hogy a háttérről nem sokat tudunk meg igaz, de ez a film jól érezhetően nem erre fókuszál. Van viszont egy traumatizált anya, realisztikus ábrázolás a háború nyomoráról, és a film végén morális dilemma.
7/10Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Miklós315
aktív tag
Yu wo wakasuhodo no atsui ai (Her Love Boils Bathwater)
Szép-szomorú családi dráma, középpontjában a haldokló anyával, aki eltökéli, hogy rendezi szerettei életét a hátralevő időben.
9/10"Szerintem."
-
Miklós315
aktív tag
Netflix kukaszökevény
Semmiről semmit nem tudunk meg, mert általában a háború ellen szólal fel (így a hely, idő, ellenség, ok, stb. - semmi! - nem számít, még a jelenetek közti vagy jeleneteken belüli logika sem), viszont ehhez képest egy unalomig elrágcsált panelpopcorn izgalommentes b-filmjeként rabolja az időt.[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
devil-k
nagyúr
Hab
6.5/10
Még szerencse, hogy nem moziban láttam. Nem volt rossz, olyan kis aranyos, tipikusan "magyaros" vígjáték volt, 1-2 vicces jelenettel. Viszont kicsit olyan művészi jelleggel akart beindulni, így majdnem kukáztam. De ez a Kerekes Vica! Fúúúú milyen jó nő!- mozi bolondéria -
-
Grave_444
nagyúr
The Adam Project
Ryan Reynolds a szokásos figurát hozza, viszont maga a film néhol próbál kicsit komolyabb hangvételű lenni. Az időutazás buktatóit ügyesen megmagyarázza. Pár jelenetben olyan, mintha apa fia lennének a scárral, utána pedig azt hittem az a kocsmában.anyja rányomul
Az igazi faterral való 1-2 jelenet számomra meghatóra sikeredett, nem semmi.
Nem akar történelmet írni, viszont simán nézhető, szórakoztató darab.
Nem mondanám rossz filmnek, sőt nekem tetszett, kellemes kikapcsolódás. -
Major Lion
senior tag
Cry Macho
Nem ertem ezt hogy sikerult igy elszurnia, illetve azt nem ertem miert akarta ezt a tortenet vaszonra vinni egyaltalan , talan az egyik legrosszabb Eastwood mozi
3/10
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
mephi666
nagyúr
The Adam Project
felejthető, sablonos... RR-nak amennyire jól állt ez a karakter, már kb annyira kezd sok lenni... Zoe Saldana-nak viszont jól áll az ilyen "kemény nő" szerep, mert minden ilyen karaktere más és nem megy át unalmasba... pl ha kellene mondani egy női színészt, akiből kinézném a következő generációs Ripley-t egy új Alien-szériához, tutira őt mondanámElk*rtuk
...hát ezt el... lehetett volna "Elk*rtunk forgatásra 1.1milliárdot" is a címe sok értékelhetőt nem tudnék említeni ebből a filmből... maximum annyit, hogy szerencsére egyszer vége lett... egy durva kínzással érne fel, ha újra meg kellene néznem"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Grave_444
nagyúr
Against the Ice / A jég ellen 2022 (Nikolaj Coster-Waldau)
Igaz történet alapján felfedezős, szenvedős, magányos film.
A második fele kicsit vontatott, alig van benne akció, ezért vártam már a lezárást, ami nem okozott csalódást. Talán a miatt kicsit hihetetlennek tűnik.kihűlés elhanyagolása és az elegendő táplálék
Utolsó fél órájában próbálja összezavarni a nézőt, de avége happy end. Állatvédőknek nem ajánlott, számítani lehet a kutyák sorsára. Sarkvidék / Arctic 2018 (Mads Mikkelsen) filmhez hasonlítanám.
-
perempe
veterán
Excision (2012) Kamasz a pokolból
Nem horror, hanem dráma gore és vígjáték elemekkel. Történet nincs, csak adagolja magát.
Én nagyon kellemesen csalódtam, nem értem, hogy miért nem említette itt még senki.* Brahms: 4. szimfónia *
-
mephi666
nagyúr
válasz paatrick #150346 üzenetére
A Meander volt mostanában, ami jól elkapta a cube-vonalat... de ahogy látom, már ajánlottad korábban ...ebből a stílusból ami szerintem magasan a legjobb az utóbbi évekből, az a Platform
-
paatrick
őstag
Ugye hogy nem tudtad hogy a japánok feldolgozták a kockát Na mindenki maradhat is ebben az áldott tudatlan állapotban
Nem sikerült nekik. Bár már elég rég láttam az eredetit, de ez mindenben alulmúlta mindhárom részt.
Alig van csapda, valami tök felesleges melléktörténetet is beleszőttek, ezzel együtt viszont teljesen kivették az eredeti verzió történetét.
Maradt egy izé, ami se a trancsírozást nem elégíti ki, se a kitalálós logikus történetet.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
[link] Hamarosan mexikó szűrő (sárgaság) nélkül nézhetjük a Keresztapát
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Rémálmok sikátora
8/10
Tetszett. Nem volt egy egyszerű film, de nagyon élvezhető volt. Gyönyörű képi világ, szuper jó felvételek. A vége lehetett volna egy kicsit még inkább megdöbbentőbb/erősebb, de ez sem volt rossz. Nem mondanám viszont tipikus del Toro mozinak, de nekem pl. sokkal jobban tetszett, mint a Víz érintése. Bradley Cooper pedig kifejezetten jól játszotta a szerepét, Cate Blanchett pedig nem tudom, hogy kilógott-e ebből az egészből. Szerintem igen.Vegyél el
7/10
Sokan köpködték a filmet, hogy ilyen-olyan-amolyan. Könyörgöm, egy romantikus vígjátékról van szó, nem pedig az évtized alkotásáról. Ahhoz képest viszont nagyon kellemes volt, szuper zenékkel, gyönyörű JLO-val, vicces jelenetekkel. Helyén kell kezelni és élvezhető lesz minden perce.Mentés másképp
5/10
Amennyire jól indult a film, amennyire érdekes volt, annyira lett az utolsó 1/3-a unalmas és már vártam, hogy mikor lesz vége. Kár érte. Mostanában egyébként nem születik annyi okádék magyar film. Sőt, egy-két szuper gyöngyszemmel is lehet találkozni. Ez mondjuk nem az volt.Halál a Níluson
6/10
Egynek jó volt, semmiképpen sem érdemes összehasonlítani a "régi" Poritottal, nem egy liga. Viszont a feszültséget azt hiányoltam, borzasztóan.Moonfall
1/10
Abszolút szemét az egész film. Ilyen, undorítóan béna CGI-vel nem mostanában találkoztam. Maximum arra lesz használható a film, ha készül belől egy tisztességes 4K transzfer, jó lesz az otthoni mozit tesztelni.A maffia szentjei
3/10
El sem kellett volna készíteni ezt a filmet. Sajnos, semmiben sem ér fel a régi nagy gengszteres/maffiás filmekhez. Erőltetett menet volt az egész.Spirál
6/10
Egy újabb magyar film, egy újabb elszalasztott lehetőség. Nagyon vártam volna egy áttörést, de sajnos, elmaradt, így az egész film középszerű volt, semmi több.Sikoly
1/10
Vannak jó horror filmek és vannak szarok. Ez sajnos toronymagasan vitte a szar kategóriát. Az egész film egy csapnivalóan gagyi valamire sikeredett, abnormális, béna dialógusok, nevetséges snittek. Meg úgy ez az egész, fizikai fájdalom.355
1/10Szintén kukázható, béna akciófilm, semmi pozitívat nem tudnék felsorolni mellette.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Richard király
5/10
Unalmas és középszerű volt, Oscart semmiképpen nem adnék neki. Meg sem kellett volna filmesíteni ezt a történetet.- mozi bolondéria -
-
válasz proci985 #150321 üzenetére
Nemrég végeztem a Mother!-rel. Hát nem könnyű, sokszor nézős. Fura, hogy neked az audiovizualitás jött be, mert habár tényleg jó ebből a szempontból, nagyon nem ezt tartom az erősségének, hanem magát a történetet, ami iszonyatosan allegorikus, rengeteg minden van benne. Egyelőre nem értékelek, legalább egyszer meg kell még néznem ahhoz.
Ami viszont biztos: ez nagyon nem való mindenkinek, nem egy popcorn mozi. De nem is egy művészieskedő blöff. Nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
k-adi
nagyúr
Katonadolog
Dog (2022)Magic Mike és kutya.
Minden célcsoport megtalálja a magának megfelelőt, így szinte garantált a siker.
Viccet félretéve, a filmet egyértelműen a kutya (Lulu, akit 3 kutya alakít a film során) viszi el a hátán, mégha a film végén MM viszi őt a hátán, szó szerint.Tele van olyan abszurd töltelék jelenetekkel, amiket egyszerűen nem tudok hova tenni, de a filmben azért a biztonság kedvéért elhelyeztek 2 olyan jelenetet is ahol tuti elsírod magad ha szereted a kutyákat.
Viszont akármennyire is tré a film, ez a fun fact +100 pont a filmnek:
Mivel a forgatás 9 hónapig megállt a covid miatt, ez lehetővé tette MM-nak és a kiképzőknek, hogy közelebbi bizalmi kapcsolatot építsenek ki a kutyákkal (ugye 3 alakította Lulu-t) a filmforgatásra és elvileg ennek eredményeképp mind a 3 kutyát örökbe fogadták a kiképzők amelyikkel dolgoztak. -
hoffman_
nagyúr
válasz BITBOYS #150332 üzenetére
nálam kb. egy szinten volt a kettő, mármint a testőr2 és az Adam. a testőr elsője jobb volt, ott még az újdonság varázsa is megvolt és egy fokkal kevésbé volt erőltetett. az Adam sem volt kifejezetten nem-izgalmas, csak már annyiszor láttuk és szoktuk ezt a pörgést és forgatókönyvet, hogy fel sem vesszük. legalábbis én így vagyok vele : )
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Grave_444
nagyúr
-
fant0mi
őstag
The Adam Project
Érdektelen, nem kötött le, nem fogott meg benne igazából semmi, pedig a téma tudna hálás lenni.
A látvány az nagyon jó volt, kb ez az ami megmentette a számomra, hogy végignéztem.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Spider-Man: No Way Home
4k engMarvel kedvelő ismerőseim nagyon el voltak tőle alélva, én annyira nem siettem vele. átlagos Marvel minőséget szállít ez is, de valami hiányzott belőle, ami az előzőekben megvolt. a mi
szerintem is nagyot dobott az összképen.pókemberünk valahogy olyan érdektelen volt, a végső döntése pedig logikus, de valahogy azt sem sikerült átéreznem. a multiverzum cameo nagyon tetszett, azt szerintem egészen klasszul behozták, gondolok itt a Peter Parker vonalra, jó volt látni a két korábbai karaktert egymással játszani. Dafoe The Adam Project
4k engnagyjából úgy élem meg most a mainstream filmpiart, mint a nagyüzemi borászatot, gyakorlatilag mindenki tud egy konzisztens iható minőséget produkálni, tele van velük a polc, de igazán jó egyik sem lesz. ezzel együtt is van, amelyiket meg lehet szeretni és konstans fogyasztani, esetemben mondjuk a Lajvér. nekem Reynolds pl. ilyen, amennyire utáltam régen, annyira működik neki ez a karakter. évi egy ilyen filmjével tök jól elvagyok, kettő már nem szokott összejönni. ez talán a jobbak közül való, a Red Notice mellett, a Free Guy nem igazán jött át, a 6 Underground meg a kikapcsolós volt. CGI egészen kellemes. Deadpool 1 még mindig a csúcs. meg az Aviation, az mindig van itthon egy üveggel már pár éve, ehh.
Stuart: A Life Backwards
4k engmessze ez volt a legjobb filmélmény, bár jóval nehezebb volt megemészteni a végén. szeretem Tom Hardy filmjeit, Cumberbatch is nagyon jó szerintem és kifejzetten jól tud esni egy Dr. Strange, Venom, Inception mezőnyben megnézni, hogy mit tudnak igazából ezek a színészek. úgy tűnik nekem, hogy Hardy nagyon kötődik ezekhez a valamilyen formában sérült karakterekhez (Bronson is kemény, a Legend-ben is behoz egyet, Peaky Blindersben is elég faramuci karakter), sok átfedéssel, de kis különbségekkel. innen sokat meríthetett, érzésre. Benedict is jó, de inkább amolyan támogató szerepnek éreztem őt, bár tény, hogy együtt nagyon jól működött pár jelenetük. amennyire egyszerű és néhol szép, pár jól elejtett, helyenként primitív vagy agresszív komikummal, annyira felkavaró és erős. ajánlom.
#értékelés
ui.: nem nagyon mozizom mostanában, otthon jobban élvezem sallangoktól mentesen, de picit hiányzik a cinematic élmény. az otthoni 80" vászon, 7.1 kombóval már lehet, hogy nem hiányozna kicsit sem, de azért a frissen beszerzett 65" LG OLED is egészen jól támogatja az Arcam 2.0 szettet ebben a pici szobában. TRON:Legacy a tesztfilmem ilyenkor, mintha másik filmet láttam volna, azt hittem lemászik a polcról a sztori. azért szódával elmennek az itthoni moziesték
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
paatrick
őstag
válasz Mik76 #150268 üzenetére
A látvány jó volt és kb ennyi
A lehető legbutább időutazós film amit mostanában (vagy valaha?) láttam. Mármint tiszta lineáris az egész, így azon kívül hogy ugrálunk az években semmi hatása nincs.
A gonosz szereplőre mondjuk vagy egy fiatalítás vagy egy öregítés effekt elfért volna mert elég vicces volt így.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Miklós315
aktív tag
The Batman
Egynekjóvolt.
Néha hiányoltam Muldert és Scully-t egy extra lámpával...
A zene néhol nagyon jól eltalált volt, de legtöbbször tök feleslegesen és giccsesen szólt.
Történet uncsi (ezerszerláttukmár)."Szerintem."
-
törölt tag
válasz Major Lion #150322 üzenetére
Én még pornóban is szerepelnék ha annyit fizetnének amennyit neki azért hogy önmaga legyen a filmjeiben
-
gyuromoj
veterán
Spider-Man: No Way Home will officially be released digitally on March 15, one week earlier than it was originally planned.
4K/Blu-ray/DVD release date of April 12 in the US and April 4 in the UK will remain the same.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pitterix
őstag
Netflix thriller. De ez egy rakás trágyadomb. Nem, ne kérdezze meg senki, hogy miért néztük meg. Mert csak. A színészi játék rakat kaka, a történet még egy rakat kaka, az egész egy fentebb említett rakás.....
Nos ennyi, NEM ajánlott."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Drizzt
nagyúr
Nem tudom már ki és miért ajánlotta. Kellően beteg egy film. Alacsony költségvetésű, de a színészek jól játszák a szerepüket. Néhol gagyi és szürreális, de alapvetően ötletes. 6/10
Magyar Netflixen lehet nézni.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
sherlock82
senior tag
válasz lezso6 #150310 üzenetére
Tegnap néztük meg a filmet.
Kifejezetten tetszett, a történelmi személyiségeket korhűen bemutatja, ( olykor viccesek is ) és a jelmezek is korhűek.
Minimum egy eseménynél sokkolják a nézőket, ( aki látta tudja mire gondolok ) onnantól kezdve még jobban érdekessé vált a film számomra.
Ajánlott kategória nálam.Következő film nálam:
Semmi hirtelen mozdulat.[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
perempe
veterán
-
Miklós315
aktív tag
Jason Isaacs (Sárkányszív, A hazafi, Sztálin halála, Harry Potter, stb.), Ann Dowd (The Leftovers, Lorenzo olaja, Philadelphia, A mandzsúriai jelölt, Captain Fantastic, stb. - leginkább epizód-/mellékszereplő), Martha Plimpton (Kincsvadászok, Moszkító-part, stb. - leginkább sorozat-mellékszereplő), stb.
Szóval nem szupersztár liga, de piszok erős alakításokat rejt.
Fran Kranz írói-rendezői debütálása semmiképp nem nevezhető szórakoztatónak (nagyon megrázó drámával nyitott), de aki éppen minőségi színészetet óhajt látni, az itt megkapja a magáét.Két gyászoló pár leül beszélgetni abban a reményben, hogy ezáltal közelebb kerülhetnek a továbblépéshez...
"Szerintem."
-
válasz proci985 #150313 üzenetére
Jó, hogy említed ezt a filmet. Már mióta halogatom. Mint anno a Fantomszálat is halogattam, aztán utána meg átkoztam magam, hogy mi a francért nem néztem meg előbb. Attól tartok ezzel is az lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Meghalt William Hurt.
Nyugodjon békében.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
proci985
MODERÁTOR
Ket oras oda a filmmuveszethez es az alkotashoz. Tokeletes szineszi jatek, pontos, bar neha kaotikus szkript. Az egyik legjobb operatori munka amit filmen lattam, valami teljesen szurrealis, ahogy puzzlet jatszik a film a latoszogekkel informacioprezentacios szempontbol. A szimbolizmusa picit nehez es a lezarasa tenyleg nem egyszeru, de az egesz film egy audiovizualis csoda.
Masik oldalrol: Van annyira fura, mint a Pi es Aronofsky tenyleg nem valo mindenkinek. Egy ponton a film sebesseget valt: Ez tortenetmeseles szempontjabol jo, de az addig hompolygo film kb atmegy "Family Guy on Acid" tempoba es ez valamennyire art a szimbolikus tortenetmeselesnek.
9/10. Elegge (euro) arthouse, de ha az operatori munka es a szineszalapu tortenetmeseles a gyenged, stiluson belul siman jobb a Birdmannel is.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
The King's Man (2021) (King's Man: A kezdetek)
Jajjj, ne értsétek félre a korábbi részeket, mi elítéljük ezeket a gyarmatosító angolokat! Nem vagyunk mi rasszisták meg szexisták, itt ez a feka meg erős női karakter, látjátok? Igaz kb egy dimenziós személyiségük van, azt se tudjuk ki ők és honnan jöttek, de legalább megpróbáltunk... jó? Megmutattuk azt is, hogy a történelem is csak macsó idióták gyerekes cicaharcáról szól, nem arról amit a történelemkönyvekben olvastok. Ne ítéljetek el minket, ezzel a filmmel kérünk bocsánatot mindenért, ami miatt esetleg azt hihettétek, a korábbi részek WASP férfiak életmódját promózzák! Ó, basszus, kihagytuk az LMBTQ közösséget, még egyszer elnézést, nem akartuk, tényleg nem! Majd a következő filmben... oké?
Na, de hogy jót is mondjak: néhol azért vicces volt, a háborút nagyjából jól mutatta be, látvány ott van, főleg az a timelapse, hogy miképp lesz a virágos mezőből csatatér. A korábbi Kingsman részekhez viszont kb semmi köze nincs azon kívül, hogy előzményfilm. Kár. Nem ajánlott.
4/10
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a Moonfall mennyire gáz? Agyalok rajta basszus. Ilyen önmaga paródiájának se jó?
-
Miklós315
aktív tag
válasz Miklós315 #150306 üzenetére
Minél többet agyalok rajta (a szövegeken, a két fő tárgy összefüggésein), annál jobban tetszik.
Nagyon intelligens mű: a párkapcsolati dráma síkjából fakadó és a (mintegy mellékesen, ám azért kellően hangsúlyosan kifejtett) aktuális társadalomkritikát nagyon ügyesen párhuzamosítja, illetve analóg módon felelteti meg.drog-múlt Ahogy Malcolm kitöréseiben kikéri magának, hogy beskatulyázzák "politikai fekete"-kategóriába, közben kifigurázza ennek hátterét és rámutat abszurditására, egyszersmind alá is támasztja az eredetileg kifogásolt skatulya valóságosságát, hiszen ő maga sem tud eme ideologikus szemléletmódon kívül állni, érvelni. Amiképp a drog, úgy az ideológia (critical race theory, és ennek kulturális-gazdasági megnyilvánulásai) is "valós igényt" kívülről, szándékoltan "elégít ki", pestisként fertőzve meg áldozatait, akik nem fogják tudni teljesen kivonni magukat a hatása alól, így az újratermelődés garantált. A tyúk vagy a tojás szindrómáig jutunk, melynek a film zárása is hangsúlyt ad: nem megoldás, hanem megoldatlanság, lezáratlanság búcsúztatja az epizódot, melybe betekinthettünk. A probléma alapja pedig - amiképpen a kapcsolatok esetében is - a kommunikáció, az önismeret és az empátia figyelmen kívül hagyása. A filmben a vitázó felek lassan ébrednek rá önmagukra - a másik vádjai által, mely vádakat pusztító szándékkal hajigálják a másik fejéhez. Ezáltal ugyan őszintébb és mélyebb lesz a kettejük kapcsolata, de egyúttal a bizalom is megsínyli az új információkat. Kapcsolati szinten új alapokra kell helyezni a viszonyt, vagy meg kell szüntetni, társadalmi szinten ez még komplikáltabb, hiszen több szereplős, sokkal több személyes és közös élmény, érdek, cél és szándék kuszálja a szálakat. Gyönyörűen szimbolizálja a film a békés, szeretetteljes együttlét alatt csordogáló gyűlöletes ellenérzések fenyegetését, mely bármeddig fajuló helyzetet robbanthat egy perc alatt. Ilyen értelemben most helyre tudtam tenni magamban a The Sunset Limited-et is egy kalap alatt, mely két erős színész kamaradrámájában sokkal üresebbnek hatott, és tényleg kevésbé kiforrott (szövegek, rendezés, stb.) terén. Túl nagy falat (teljesen eltérő világfelfogások ütköztetése egy beszélgetős filmben) volt Tommy Lee-nek - ezt talán szimbolikus jelenetekkel operáló "normál" filmben jobban meg lehetett volna ragadni, mint "ülve-érvelve"...
"Szerintem."
-
Miklós315
aktív tag
Zendaya és ifjabb Washington nem győztek meg eddig, így a film nem keltette fel az érdeklődésemet, de egy ismerős ajánlotta, hogy érdemes megnézni, így ráálltam... Tetszett.
Két filmre asszociáltam a nézése közben: Birdman és Marriage Story. Ügyesen keveri a magánéleti pszichoblablát és a művész-alkotói/kritikusi (és profit-ipari) miliő kritikáját. Tartalmas, elgondolkodtató, a két színész jól hozza a figurát, érdekes a színtelenség és jók a zenék.
Kamaradarab-kedvelőknek ajánlom.#értékelés
"Szerintem."
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én ma a Nightmare alley-t pörgettem végig. Érdekes film, de nem mondanám se jónak se rossznak.
Talán inkább jó mint rossz.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest