- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz
oriic
üzenetére
Igen, nalam is egy kozepest er. Kar, mert fel (igen stresszes) ev erre ment el az eletembol.

Ami szerintem nagyon gyengitette a filmet az a zene, es hag, illetve annak a hianya. Szamtalan filmet lathattunk ami bar tortenetben nem a legnagyobb szam, de elviszi a hatan a jo zene jo rendezessel. Itt ez szerintem nagyon nincs szinkronban.Ez a Gosling mekkora mu majer. Remes.
Egyetlen filmjet birom, a Drive-ot. Azt is a zene, sztori, rendezes, es fenykepezes miatt. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha láttam a Mátrix 4-et akkor tudhatod hogy a szakáll meg a hosszú haj jól rejt. Simán lehet hogy ezeket is festeti már. Mátrixban elég rottyon volt
-
Rigormortiis
veterán
Azért az a 2001 Űrodüsszeia nagyobb türelmet igényel a nézőtől...az első fél órában egyetlen szó nem hangzott el.
-
PuMbA
titán
Bocs, már vót
(John Wick 4 trailer)perempe: Milyen mechanikust?
-
Rigormortiis
veterán
Mechanikus Narancs:
A képi világa kifejezetten tetszett, de nem állítom, hogy a mondanivalója utat talált magának felém.
Este bepótolom a 2001: Űrodüsszeiát is.
-
PuMbA
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor jöhet a Rush hour 1-2
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Gray Man
Egynek elment, amolyan tipikus Netflix-es hétvégi akciófilmnek jó volt. Amerika Kapitány bajuszáról no komment, viszont jó volt ismét egy filmben látni Goslingot és Ana de Armast.

-
válasz
LanyUs
üzenetére
Nem láttam azt a filmet, de ha már film alapján kocsi, akkor nekem a kedvencem a DMC DeLorean amit ugye a Back to the future-ben láttam először, valahogy annyira adja az egész dizájn, hogy ha lenne csillió-millió dollárom akkor tuti hogy vennék egyet és lefestetném valami fancy festékkel synthwave stílusban meg ebben a szellemben át is alakíttatanám.
[RetroLorean A Nostalgic Synthwave / Chillwave / Retrowave mix
-
válasz
LanyUs
üzenetére
Az szép

Én a Tango és Cash-ből szeretttem volna mindig is az átépített Chevit.
Miután rájöttem, hogy soha nem lesz olyan kamionom, mint amilyen a Gumikacsának volt.
Menő lett volna ezzel járni iskolába. Elég jó tanuló lettem volna azt hiszem

A Tolvajtempó óta meg '67-es Shelby Mustang GT 500 az álom, ez azóta is tartja magát és a tippem az, hogy ez már nem fog változni (mindig is álom marad
) -
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az a durva hogy ahogy öregszek, egyre jobban egyetértek Roger Murtaugh (Danny Glover) szállóigévé vált mondatával:
Lágy lezárásnak ajánlanám a Haláli fegyvert.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pár éve mi is újráztuk gyors egymásutánban őket és nekünk is nagyon kellemes csalódás volt, azon kevés sorozatok egyike, ahol a folytatások is kifejezetten jól sikerültek.
-
Rigormortiis
veterán
Rövid időn belül megnéztem mind a négy Halálos Fegyver-filmet. Nagyon jó buddy moviek, és a színvonalat is tartjàk. Ha valamelyik részt ki kéne emelnem, az a negyedik lenne, de mindegyik igazi örökzöld.
-
paatrick
őstag
válasz
Dark Wander
üzenetére
???
Már a trailernél lehetett tudni hogy nem az egyik játékot dolgozzák fel hanem eredetsztori lesz. A filmben meg végül kb minden részből válogattak be jeleneteket. Amúgy szerinted mit jelent az Uncharted amit annyira nem tudtak visszaadni?
A játék 80%-a arról szól hogy te vagy az egyszemélyes kivégzőosztag és ész nélkül kell lőni/felrobbantani/kitörni a nyakát mindenkinek aki szembejön. Ez nem igazán nagyközönség kompatibilis
-
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem majdnem végig az volt az érzésem, hogy nagy a kabát a készítőknek - olyasmibe fogtak, amihez nincs elég talent.
#152872 vond : igen, a mellékszereplők is sokat hozzátesznek. Clemence Poesy Chloe-ja is nagyon el van találva, na meg az amerikai turisták, stb.
#152874 hoffman_ : hát, a magyar cím mellett nem meglepetés, hogy a célközönség egy része kihagyta a filmet... De legalább megnézték olyanok, akiknek vicces volt a cím, csak éppen maga a film nem volt az. Nagyon kéne már valami olyan komolyabb digitális asszisztens, mint Peter F Hamiltonnál az e-butler vagy főleg a u-shadow
-
hoffman_
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
ezen ajánlásod miatt néztem rá, amúgy sose kattintottam volna rá szerintem, hiába imádom a meséket. ezerköszi!
The Sea Beast
4k ovszinte tökéletesen fedi az így neveld a sárkányod és karib-tenger szerelemgyerek jelző. pazar kis mese, könnyed sztori, a kislányunk nagyon bájos, nem zavaróan felnőttes, hanem jól egyensúlyoztak az aranyos és komoly mondanivalót közlő karakter között, Jacob pedig jól kiegészíti. gyereknek, felnőttnek egyaránt működni fog. elég vicces, de nem bugyuta komikus én meglepően jól szórakoztam. és hát ugye, yarrr!!!
#152870 gbors:
nagyjából egyetértek, kis különbséggel: nekem annyira működik a film egésze és atmoszférája, hogy maxpontos volt már az első nézés után. kb évente újra nézem, toplistás, az egyik kedvencem. pedig a mozi bemutató idején nagyon kerültem, évekig nem pótoltam, anno benéztem nagyon : )#értékelés
-
Dark Wander
tag
Uncharted film, mint szokás lenni... ez is "bicska nyitogatás". (Most nem néztembe Playstation topicba, hány fanboy van fellázadva a film miatt.) Nem tudom mi ez a lejáratás a videójátékok terén, de szűrű ami itt folyik. Hiba ugyan az mint a Tomb Raider esetén 2018ban. Mindenki várta a filmet és köze nem volt a játékhoz...
de most Unchartedra térek ki még. Már a borító is elképed mikor gammer ránéz. WTF? Egy szereplő sem úgy néz ki, mint a videójátékban, ráadásul hiányoznak szereplők.
Ez a film borzadály, amúgy a "Uncharted 4 Thief's End" alap történetére épül. Van pár ismerős jelenet, de sajnos az ismerős jelenetek is teljesen átírták! Nem úgy történtek a események mint megszoktuk a játékban.
Fejtörökből sem jutott sok, hamar rá jön Nathan. Nadin ne keressétek, ő nincs benne. Elena sincs, helyette Cloe van...stb.
Szerintem nem szükséges a különbségeket sorolni.
Ez csak egy akció-kaland film, nem több nem kevesebb. De semmi köze amit, "szemtelen kutya" összedobott egykor. Emiatt nem fognak tömegek ps azért venni, hogy "holnap" Unchartedet nyomjanak. Marteking szempontból s.. lépés... (Képen is látszik a különbség, már a játékokat nem most nyomtam ki, de emlékszem több eseményre is.) Ára a filmnek nem vészes, 3k volt, annak ellenére hogy itt a váltságban sok minden ára megemelkedett. Ez egy jó pont neki. A film végén volt egy kis jelenet, hogy lehet majd egyszer jön egy folytatás, remélem nem ilyen s... munka lesz.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
gbors
üzenetére
"A hattyúk még megvannak?"

Nálam All Time Top 10-es a film, de lehet, hogy még az 5-be is befér."a helyzet és a szereplők összejátszása olyan helyzetbe hozza a figyelmes nézőt, hogy 10 perc után már Colin Farrell arcának legapróbb rezdülésére is képes hangosan röhögni" - Ez meg mennyire igaz.

A két főszereplő mellett Ralph Fiennes is kegyetlen jól hozza a figurát.
-
Laraxior
titán
Gray Man-t egyszer érdemes megnézni. Sok gondolkodást nem igényel, nem bonyolult sztori, cserébe mindent is felrobbantanak, lelőnek stb...

-
In Bruges / (a magyar címet inkább nem írom le) (2008)
Anno moziban láttam a megjelenésekor, most hirtelen impulzus hatására újranéztem. Miután már tudtam, mire számítsak, a film elején igen magvas gondolataim támadtak a komédia természetéről
Nevezetesen, hogy mennyire könnyű a jó filmes humor, ha jók az alapok - a készítőknek nem volt más dolga, mint elhelyezni egy lojális, a profizmus látszatára némileg izzadtságszagúan törekvő Brendan Gleesont, valamint egy enyhén retardált és teljesen besértődött Colin Farrellt Európa egyik legrégebbi városába, ahol két hétig lapulniuk kell. Innentől a forgatókönyv szinte írta magát, emellett a helyzet és a szereplők összejátszása olyan helyzetbe hozza a figyelmes nézőt, hogy 10 perc után már Colin Farrell arcának legapróbb rezdülésére is képes hangosan röhögni. A film lassú, de kitűnő a ritmusa, a jelenetek nem tartanak tovább annál, mint amire szükség van, és a remek deadpan humor mellett némi komolyabb tartalom is lecsúszik.
A film utolsó részére úgy emlékeztem, hogy viszonylag hosszan kínlódnak a nekem nem tetsző lezárás felé - ezt most úgy módosítom, hogy az utolsó 2-3 perc előtti kb. 15 perc nem igazán tetszett, viszont a lezárás nagyon ( ). A kitűnő írás, dramaturgia és rendezés mellett a fényképezés és a zene is teljesen a helyén volt, és nyilván nem lenne ennyire jó a film a főszereplők nélkül sem. Farrellt dícsérni szinte már trivialitás, igazi különlegesség a csóka, viszont Gleeson alakítása pont ugyanolyan jó volt, és így ketten együtt mindent kihoztak az amúgy nagyon erős alapokból. 9/10.a szürreálisba hajló képek a köddel és a maszkos arcokkal, ill. a nyitva hagyott kérdéssel #értékelés
-
mephi666
nagyúr
...ezt csak úgy itt hagyom, mert újdonság és pár napja pont szóba került a Slipknot is
nem semmi, hogy a leírásban milyen stáblista van egy kliphez... a bohóc rendezte (ezt is)elég fülbemászó dallamot találtak és 20 év után is meg tudtak úgy újulni, hogy érződik a zenében az első album+Iowa nyerssége, a Vol3 dallamossága és Corey részéről a Stone Sour hatása
jó nóta lett ez+kis filmes érdekességek az első (hivatalos) albumukról:
- az Eyeless-ben a refrén "You can't see California without Marlon Brando's eyes", amivel fejet hajtanak Marlon Brando nagysága előtt...
- a (Sic) a következővel indul: "Here comes the pain!" ...ami a Carlito's way-ben hangzott el
(régen falusi kocsmában ez az 1 Slipknot volt a zenegépben... szombatonként ellepték a helyet a mindenféle népek és tolták ezerrel a mulatóst... amikor meguntuk, összeszedtünk párszáz forintot és 100forintonként 3x beraktuk a Sic-et nekik... nem szerették
)ezt meg csak úgy itt hagyom: így mozgatták meg Tokyo-t, amikor még teljes volt a csapat
+1 utolsó: ez melyik film?

+1 tényleg utolsó: és ez melyik?

-
I care a lot / Fontos vagy nekem (2020)
Ez ám a hullámvasút!
Elindul a film egy igen érdekes téma felvetésével ( ), aztán rövid úton elkötelezi magát az egyik lehetséges irányba (gyámság pro és con ). Ez sem lenne rossz, de a film ezt olyan markáns hatásvadászással mutatja be, hogy legalább annyira irritáló is volt, mint amennyire érdekes. Aztán megint veszünk egy félfordulatot (a gyámság álcája alatt gazdasági bűnözőként tevékenykedő nőstény cápa ), és átmegyünk egy jóval konvencionálisabb bűnügyi történetbe, ami láthatóan a készítőknek is sokkal komfortosabb, amíg el nem indulunk a végkifejlett felé, ahol aztán átmegyünk full retardba, egészen nyilvánvaló megoldások helyett a halálba bonyolítva és elbénázva mindent. Aztán a végére"hősnőnknek" rossz emberrel sikerül kezdenie . Jajjj...sikerül találni egy fájdalmasan realista megoldást (ezt most pozitívumként írom
), amit utolsó utáni mozzanatként elütünk egy fél-deus-ex-machinával
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt szórakoztató film az I care a lot, de a hibái túl sűrűn zökkentettek ki, és inkább csak egyes mozzanatokra emlékszem szívesen, mint az egészre. A Chris Messina által megformált mob lawyer egy ilyen volt - hálás a szerep, persze, de így is remek volt a jelenete Rosamund Pike-kal. És végül Ms Pike alakítás a főszerepben talán a film legnagyobb erénye. Respect.
Ahogy írtam az elején, elég hullámvasutas volt a film, átlagosan talán egy 6/10 kijön belőle.#értékelés
-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
...neve kapcsán láttam ezt meg
nem is tudtam, hogy készül új rész... mondjuk nem tudom, hogy így a shrek-ek + első rész után után 10+ évvel mekkora sikere lehet egy mellékszereplőre épített film folytatására, aminek az első része is 6.5-en nyitott 
#152863: nálam tuti előkerül időnként a film
egyszerű, közben baromi komplex, egyik pillanatban teljesen földhözragadt, következőben meg borít mindent... egy k*rvajó hullámvasút az egész, ahol minden méteren kapsz valami meglepetést
olyan az egész, mint egy nagyon jól sikerült flash-hullám, csak tiszta fejjel kapod meg az élményt... nagyon egyedi film, hirtelen nem is tudnék hasonlót sem említeni -
.LnB
titán
Everything Everywhere All at Once
Ez a film azért is ütött nagyot. Mert már azt hittem, hogy Hollywood nem is képes ilyen filmet letenni az asztalra. De ha 30-40 Marvel és Halálos Iramban szintű fosra, jut egy ilyen film, az még mindig nagyon elkeserítő. Sőt..
De ez a film nem is igazán illik bele ebbe a gondolatmenetbe. Mert ez a film annyira egyedi, hogy én még ilyet nem láttam. A Matrix hatásához hasonlítható, csak ennek komolyabb hivatkozási alapnak kellene lennie a jövőben, még ha audiovizuálisan el is marad attól. De nem lesz sajnos az, ahhoz nem elég populáris a setting.Az EEAaO egy annyira különleges film, amit szerintem mindenkinek látnia kell. Egy hatalmas élmény. Ettől függetlenül nem fog mindenkinek tetszeni, ez tiszta sor.
Én mindenki előtt, aki részt vett ennek a filmnek az elkészülésében, megemelem a kalapom! És köszönöm. Mert nem csak felidézte bennem, hogy miért lehet szeretni a filmeket, de ezen túlmutatóan, egy teljesen egyedi, új élményt is nyújtott. Amilyet korábban még nem láttam.
Sok mindent ki lehetne emelni ezzek a filmmel kapcsolatban. Már a vízió is, ami ezt a filmet szülte. A rendezés és a forgatókönyv komplexitása. Azt, hogy egy óriási stíluskatyvasz, ami még is működik. A milliónyi kikacsintás..
De ha egy dolgot kell kiemelni, az a vágás! Az, hogy ez a film, nem esik sehol atomjaira, és veszíti el a nézőt, az valami hihetetlen. És a vágást dicséri. Ráadásul a 25 milliós büdzsé miatt CGI jelenetekkel sem számolhattak a készítők. És ezt is tökéletesen helyettesíti a zseniális vágás.Nem mindennap készül ilyen film.

-
mephi666
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
na mondom biztos fent van yt-n is, mert nem instázgatok
megártott neki az a limonádéhm, durva hogy csak 20k megtekintés... újabban néztem csomó videót Fekete Mikitől (Fekete Laci fia), ahogy összezabálnak minden csípőset... az ő videóit többen nézik nagyátlagban

-
brownus
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
, akkor én léptem
-
brownus
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
szerelmes vagyok abba a nőbe
sztem jó színésznő, és szebb mint cameron volt ilyen fiatalon, persze ez ízlés dolga 
követem az instáját, és olyan cuki mikor kicsit bebaszcsizva főz otthon

istenem, miért nem születtem szépnek, gazdagnak, színésznek, angolnak ésvagy skandinávnak most csaphatnám neki a szelet

mondjuk gazdag és színész még lehetek!?
-
Mik76
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
A Birdman az nalam is hall of fame kategorias.

Na azt meg en sem lattam, de idaig akit ismertem az mind egyreszt ertetlenul nezett ram hogy hogy lehet hogy nem lattam, masreszrol meg bologattak hogy az nagyon kuul...
Gbors
Hat ha masbol nem, akkor a husz perces snittekbol azert lehet sejteni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mik76
üzenetére
Birdman valami egeszen zsenialis
a vagas, a szinek, az audio mix (folyamatosan szol a jazz), a sztori es eszmeletlen szineszek.
Amores Perros viszont legalabb 15 eve itt a polcon, lassan meg kene nezni.
-
válasz
Mik76
üzenetére
Én sem teljesen értem, nem tudok jó racionális okot mondani, de ha egyszer nem kattan be, akkor nincs mit tenni
4 filmjét láttam (Biutiful nem volt meg), mind ugyanezzel a kimenetellel - ráadásul a Revenant esetében csak a végén derült ki számomra, hogy ő rendezte, úgyhogy még csak prekoncepcióim sem voltak. Szóval biztosan van valami oka, csak nem tudom, mi 
Újranézni biztosan érdemes - a képi világa elképesztően szép. -
negyven2
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
Fekete telefon
The Black Phone (2022)Szerintem meg harmat gyenge volt.
alig tudunk meg valamit pedig egy ilyen horror-thrillernek pont az antihős karaktere a lényege (mit csinál, miért, stb.), a kisgyereket meg ha gyenge szarnak állítják be, akkorGrabberről ... én értem, hogy adrealin hatása alatt volt, meg a film végére jutott el odáig,ne legyen már rambó a film végére , de azért na, ne szórakozzunk már... Az meg külön röhej, hogy egy civil hamarabb összerakjahogy "kiálljon magáért" a nyomozást mint 2 detektív. Szerencsére nincs benne sok jumpscare (max 1-2 ami rémlik) így ilyen szempontból jó volt (nekem), és a telefon ötlet se volt rossz, bár azt sikerült idővel unalmassá tenni és kiölni belőle a "varázsát".
-
mephi666
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Apokalipszis most?
nem túl rég néztem és rendesen magasra rakta a lécet -
Rigormortiis
veterán
Acéllövedék: Egy nézésre jó volt, a film első, kiképzős fele sokkal erôsebb volt, mint a folytatás. Ugyanebben a témában jobban tetszett a Bőrnyakúak.
-
The Revenant / A visszatérő (2015)
Egy egyszerű, de jól összerakott bosszú-történet valós alapokra építve, jól adagolt dramatizáció (legalábbis a film első felében), a túlélés (ill. esetenként a túl nem élés) módszereinek kompromisszummentesen naturalista bemutatása a XIX. század Észak-Amerikájában, brutáisan gyönyörű természeti képet tömkelege, és persze Leonardo DiCaprio elemi erejű alakítása. Ez így együtt akár egy tökéletes tízpontost is kiadhatna, de nem adja ki - vagy legalábbis nekem nem jött át. Szimpatizálni sikerült a főszereplővel, beleélni magamat a helyzetébe abszolút nem - anélkül pedig egy hosszan és csudaszép eszközökkel bemutatott non-stop szenvedés-dokumentum a film. Nem akarom vitatni az értékeit, de végül pont ugyanoda jutottam vele, mint Inarritu minden más filmjével is - közel zseniális, majdnem nagyon-nagyon tetszett, de végül mégiscsak nagyobbrészt elment mellettem. Nem vagyok teljesen kompatibilis az ipsével, úgy tűnik
Egy 7-est így is jó szívvel meg tudok neki ajánlani.#értékelés
-
brownus
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
én (is) félretettem későbbre, majd sohanapján. gyönyörűen van fényképezve, szepek a helyszínek, ez tetszett, de nem kapott el a csí.
amit írtatok; good time és a green room, ezeket mindját kezdem, mert egy barátom ajánlott egy csodát és ezt tettem be először: shadow in the cloud.
hát, ez se semmi agyelmenés
omg, de imádtam, remek szórakozás ha nyitott vagy ezekre.
csúcspont1: 56. percnél
csúcspont2: 72. percnél
csúcspontok: stáblista (film és fotó bevágások) + zene, power of women. kurva nagy
Chloéhoz képest egy fekete özvegy vagy Lara croft kispunetták. -
mephi666
nagyúr
jajj, ez a beckett
az imdb 5 környéke kb reális... inkább mást kellett volna helyette keresnem

-
válasz
paatrick
üzenetére
sokan meg ezért nem szeretik. Amíg a 2001 hagyta hogy mindenki azt lásson, gondoljon bele, amit akar, addig a 2010 mindent megmagyaráz. Az egyik egyfajta misztikum, a másik meg "földhöz""""ragadtabb""" scifi (azért nem kell félni, ez még mindig Arthur C. Clarke
)Én imádtam a második könyvet, de maga a film sem lett (a felesleges változtatások ellenére sem) rossz. Sőt. Könnyebb és szórakoztatóbb, de nem rókabőr lehúzás. A korhoz képest (de több jelenete még mai szemmel is) látványos munka, remek makettezéssel/festett háttérrel/cgi(?) -al.
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
Azért reménykedjünk, hiszen , "a remény hal meg utoljára"
-
mephi666
nagyúr
-
sith7
félisten
Van itt rajtam kívül valaki aki /kicsit félve/ várja az új Predator: Prey filmet ?
2022. augusztus 5, Disney+Az első 2 nekem etalon, de a többi ...
Mondjuk ez előzmény lesz ... hát meglátjuk ... mi tud tenni egy indián lány, egy űrlény ellen
Igaz , ami igaz, az első végén Swarci is íjjal lőtt rá
-
eeXaa
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
"jól építkezett a film nagyon, de a végére kifulladt és elmaradt a katarzis...
nekem ez a happy end-es lezárás nagyon hollywoodi volt
...semmi hollywood nem volt benne... sztem teljesen egyértelmű volt hogy ki fog derülni az igazság....
...a
.2001 szatíra az emberiségről.... vagyis, hogy technológiailag előrébb tartunk mint kellene -
LanyUs
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Spiderhead: valóban nem lett izgalmas, de a téma, amit feldolgoz érdekes. Sőt! Van ebben még lehetőség!
Ellenben a legújabb feldolgozás ( Netflix ) Veszedelmes viszonyok részemről kimeríti az ipari hulladék fogalmát
-
mephi666
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
mármint 2001 űrodüsszeia? sógorom nagy kedvence, látta már vagy 30szor biztos, de még mindig nem állt össze neki
én kb 30 éve láttam utoljára és szintén nem tudtam hova tenni... annyi maradt meg, hogy történtek benne érdekes dolgok, de k*rvára nem tudtam az egészet hová tenni
inkább nézek Lynch-eket... ott olyan érzésem van, mint 1-1 elfeledett álomnál, amikor csak egy hajszálnyi lökés kellene, hogy eszembe jusson... nála úgy érzem, hogy hajszálon múlik, hogy összeálljon az egész és értelmezni tudjam 
elmúlt napok terméséből:
the unforgivable
jól építkezett a film nagyon, de a végére kifulladt és elmaradt a katarzis...nekem ez a happy end-es lezárás nagyon hollywoodi volt the glass castle
ez sokkal jobban bejött
Woody Harrelson egyszerűen brillírozik a hasonló karakterekben... realitás talaján mozog a film, jól adagolja a drámai és komikus jeleneteket... asszonnyal nézős kellemes esti filmnek abszolút ajánlott 
the ballad of buster scruggs
voltak benne jobb és rosszabb epizódok... végére úgy éreztem, hogy kicsit túltolták ezt a "vadnyugaton nincs happy end, mindenki sz*pni fog" dolgot
egynek jó volt, de Coen-éktől ez nálam nem újranézős... vadnyugati témában vannak 100szor jobbak -
brownus
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
acéllövedékek
-
Rigormortiis
veterán
Az alábbiak közül melyik a legkönnyebben befogadható Kubrick film? Mechanikus narancs, 2021 Űrodusszeia, Acéllövedékek.
-
brownus
veterán
válasz
eeXaa
üzenetére
devil all the time megvolt, nagyon jó volt, tetszett, és nehéz film. feltudom kúrni magam az ilyen vallásos témákon. Az embereken akik így gondolkoznak, egyszerűen, primitíven. pattinson brutálisan jó a filmben.
elekzdtem a the witch filmet is, Eggers film, de kikapcsoltam pár perc után
.
[link] script: 16 oldal, és itt kapcsoltam ki.
WILLIAM
Art thou then born a sinner?
CALEB
Aye. I was conceived in sin, and
born in – iniquity.
WILLIAM
Good. Then what is thy birth sin?
CALEB
Adam's sin imputed to me, and a
corrupt nature dwelling within me.inkább visszatértem a - véres hogyan öljünk változatosan embereket filmekhez

ja, köszi a tipeet, a green room után ezt nézem meg, good time
-
radi8tor
MODERÁTOR
Magyar macskás film készülőben: Cicaverzum
Saját művészi ambíciói vannak, rapper szeretne lenni, és megpróbálja rávenni Fánit, hogy ebben segítse.
-
mephi666
nagyúr
...mondjuk abból kiindulva, hogy mi volt az előző vége, gondolom most sem lesz tutira lezárva
(hacsak nem együtt hal JLC-el Myers és megbékél örökre... de ennél nagyobb klisét akarva se tudnék kitalálni) -
gyuromoj
veterán
NEW: Sony moves & announces some movie dates:
INSIDIOUS 5 - 7/7/23 - *NEW
MADAME WEB - 10/6/23 - *MOVED(4/7/23)
UNTITLED SONY/MARVEL 6/7/24 - *MOVED
THE POPE'S EXORCIST - 4/7/23 65 - 4/28/23 - *NEW
UNTITLED GEORGE FOREMAN BIOPIC - 3/31/23 - *MOVED -
perempe
veterán
válasz
eeXaa
üzenetére
Pár napja láttam az Army of Darkness-t, annak a vége zseniális. A DC-t láttam!
-
válasz
brownus
üzenetére
Green Room: punkok fellepnek egy naci kocsmaban. Nyers es eroszakos, kvazi egyhelyszines zuzas
Bone Tomahawk: western ujragondolva. Nagyon nagyon lassu, de mikor eroszak van, az elege naturalista. Es jocskan elszakad a klasszikus stilustol
Ready or Not: Guy Richi stilusban egy eskuvobol lett veres, fejvesztett bujocska egy kastelyban. -
Vitee
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak nekem volt bajom a CGI-al?
Szamomra valami fertelmesen fos lett nehol.
Nem az animatronikus babukra gondolok, hanem az actual CGI.
Blue osszes jelenete annyira kilogott a sorbol, hogy rossz volt nezni, egyedul az a jelenet tetszett ahol a gepbol katapultal az ulessel Claire es jott a karmos dino a vizhez.
Teljesen mu es steril volt az egesz film.
Akkor a raptoros uldozos jelenetek, lehetne meg sorolni, egyszeruen nagyon mellement a CG.
A tortenetet, meg ugy az egeszet hagyjuk
Legalabb a latvany lett volna rendben... -
brownus
veterán
válasz
eeXaa
üzenetére
the lighthouse filmjét láttad, milyen?
Beckett - oksa, jónak tűnik.de, ilyeneket mondjatok még amiket felsoroltam az előbb: véres, ötletetes a a hogyan öljünkben, egy helyszínen játszódik. (lehet zombis, vámpiros is mint a blood red sky. meg lehet sok helyszinen játszodó is. én nem nagyon találok már ilyen filmeket, csak amik nagyon zsék... )
most kb végtelen időm van filmet nézni még egy hétig, szóval bombázzatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(John Wick 4 trailer)