Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz oriic #126054 üzenetére
Egyértelműen beetetés, ha Rey valóban átállna a sötét oldalra, és belőle lenne a "rossz", azt nem lőnék le így.
Illúziót, álmot láthattunk.
Egyébként már most nevetséges az egész, lehet hogy van lejjebb a TLJ -nál is.A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
brownus
veterán
válasz Cs1csó #126093 üzenetére
Neked küldöm ezt a dalt, de ha nem néznéd akkor klikk ide
mindkettőre igen kicsi az esély... egyre több az ilyen bb film amiket már nem megyek el moziba megnézni.
ami vip-pes: ad astra, a többi sztem csak simaterem, zombividék2, gemini man (lee miatt), doctor sleep (?), knives out. kb ennyi.nemtom ki szereti műbészmozikba járni, én kettőbe szoktam, a művészbe és a puskinba. a puskin a kedvencem, mert még olyan "retro"/kedves/mozis hangulata van.
a nagy mozik közül az aréna, mert félhomály van, piros sejtelmes fények.
a corvinban az, hogy mindent fehérre meszeltek agyf.asz.... rohadt idegesítő és kedvromboló[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintemmeg ...
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz eeXaa #126091 üzenetére
? nem tudom te milyen Star Wars rajongó vagy, de én ha 2 órán keresztül csak egy csillagrombolót mutatnának arra is vennék jegyet, 2x.
azt hogy jó vagy nem jó lehet a mozin kívül megbeszélni. ezeknek a filmeknek az az ereje, hogy MINDENKI moziban akarja megnézni, hogy jó vagy sem az más kérdés. A Matrix 4-et is moziban kell megnézni, hogy jó lesz e vagy sem az más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #42308056 #126088 üzenetére
Vagy esetleg az lesz, amit korábban gondoltam befejezésnek. Kiderül, hogy Luke azért tűnt el, mert 10 éven keresztül felkutatott és megdugott minden ígéretes vérrel rendelkező nőt a galaxisban, és amikor Rey átáll a sötét oldalra, akkor felbukkan vagy 200 kis Skywalker, szétrúgják a seggét, és megalakítják a Skywalker Empire-t. Innen a cím
(#126087) brownus: igen. Bár, a #4-es verziónak mindig van csipetnyi esélye - a legtöbb ilyen iszonyúan kisarkított helyzetet szarul oldják meg a sci-fi regények / filmek / játékok, de azért van nagyon kevés üdítő kivétel. Esetleg bevonhatnák Blake Crouch-ot társírónak
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
vitaro
senior tag
válasz brownus #126087 üzenetére
Esélytelen. Alapból is karakteridegen lenne szerintem, de kizártnak tartom, hogy a Disney-nek lenne töke ehhez. Mert akkor Bennek kéne lennie a jófiúnak (The Rise of Skywalker), az pedig hogy nézne már ki 2019-ben, hogy egy 30-as, fehér férfi menti meg a galaxist?
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #126085 üzenetére
Sajnos jó eséllyel pofára esés. Kb. a következő variációkat látom:
1. Valóban sith lesz a végére, és a "gonosz" győz
2. Valóban sith lesz a végére, de aztán valami idétlen deus ex machina folytán mégis a jó győz ("visszaalakul" Jedivé, vagy felbukkan Luke törvénytelen gyermeke, vagy ilyesmi)
3. Félrevezetés az a snitt, pl. egy rossz álom volt, vagy vmi hasonló hasbaakasztás
4. Kitaláltak valami zseniálisat, amibe belepasszol a sith-té alakulásNyilván jó lenne, ha a #4-es lenne, de személy szerint nem tudok hinni benne. Az #1-est szerintem nem vállalják be. Leginkább a #2-re számítok, és remélem, nem süllyednek le a #3-ra.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Cyberpunk
félisten
Ez a Sith Rey adja. 😂 Na mi lesz ebből...
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vond
MODERÁTOR
válasz TomMusic #126079 üzenetére
Ezek szerint nem igazán figyeltél, pedig elég egyértelműen mutatják
a számot a mellén. Az 52-es az, akivel találkoztak a film közepén. Igaz, hogy már jópár éves film, de szerintem a fontos elemeit ennek is spoiler-be kéne tenni.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Az Oblivion (Feledés) legvégén amikor ?a csajszi a kislánnyal van, és megjelenik Jack Harper (Tom Cruise), akkor ő is csak egy klón (mármint Jack) Spoiler formázás pótolva. - vond
[ Módosította: vond ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
redzsi
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz KISDUCK #126028 üzenetére
Néha szokott lenni elérhető ingyen VPN... (Legutóbb az Aviráét csíptem meg, egy napig volt elérhető és egy éves licenc-t adott) de mondjuk nekem még azzal sem engedte a HBOGO-t aktiválni, pedig elvileg budapesti IP-t kaptam... és mégse.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
callmeakos
veterán
Hogy van az hogy a The Mandalorian trailere 10000000x jobban meghozta a kedvem a SW mint ez. Ez semmi más mint egy 2 perces klisévonat. Bwah.
Viszont Facebookon az emberek reakciója is vicces. A kommentek jórésze abból áll hogx ez már jobb lesz mint a TLJ mert Vader, meg Emperor meg csillagromboló flotta mrg aaaah.
Szánalom.All→M8
-
törölt tag
válasz brownus #126061 üzenetére
Hmm, errefelé a Netflix mintha 5 eszközön lenne nézhető egyszerre. De a háromnál több, ebben biztos vagyok. Majd rákérdezek a rendszergazdától. Mi egy slotot kaptunk, de az fent van kb 3 eszközön, de igaz, max egyet nézünk belőle.
De azt tudom, hogy a Netflix nem sokat rinyál. Az itteni előfizut simán használják otthon, és bár ha jól tudom, akkor is csak a magyar csomagot kapják, hiába itteni az előfizetés. -
brownus
veterán
válasz #48613632 #126056 üzenetére
én meg jószívű vagyok, és néha meghívatom magam egy valamire, tudatmódosítóra, mert;
spoty: és abból adtam 3 családtag + 2 haver.
netflix: egy időben 3 eszközön lehet nézni, így adtam húgomnak 1et
hbogo: ott nincs (eddig) ilyen lehetőség, cserébe 1500huf
amazon: nem tudom itt lehet-e, most 3 euro 6 hónapig.
YT premium: 1790, mert kurvára idegesítenek a reklámok, és az ha elsötétül a kijelző megáll a zene is
internet: wifi, aki hozzánk bejut az kap ingyen belőle -
Golyo69
senior tag
válasz #48613632 #126056 üzenetére
Nalunk is igy van. Plusz valószínűleg jon a Disney + is majd ha elérhető lesz nálunk is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
törölt tag
válasz brownus #126052 üzenetére
Nekünk van egy kis csoportunk. Spoti + Netflix + YT Premium meg Amazon is, de abból mondjuk van saját, kizárólag a csomagküldős vásárlásos része miatt, bár ez is megoldható lenne egy accountról, mivel lehet több kiszállítási címet is megadni.
Azt mindenki fizeti a részarányos díjat, és full hozzáférést kap a szolgáltatáshoz. Mindenki happy. Nekünk nem kerül sokba, és a szolgáltató is pénzhez jut. -
brownus
veterán
a duplakávénál, a dupla kardnál?
nem szoktam ilyet tenni, de most megteszem, a tréler alapján ez egy igazi híg fos lesz :d
hát eztetet nem fogom tutira a vipBEN néznide ezeket valszeg igen:
ad astra, nincs több mert azokat "sima" teremben és/vagy a művészben[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars: The Rise Of Skywalker | D23 Special Look
Ok sorry minden rajongótól, de én a videó végén hangosan felröhögtem.
Live-Die-Respawn
-
Golyo69
senior tag
válasz Tibiajax #126044 üzenetére
Vagy YouTube Prémium, igy reklam sem lesz, es pl telon mehet hatterben is a zene kikapcsolt kepernyonel is. Hasznos tud lenni
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
törölt tag
válasz Peterhappy #126046 üzenetére
Vagy ne
-
emiki6
veterán
Véletlen találtam. Visual sci-fi "rövidfilmek". Annak aki nem tudott betelni az Interstellar fekete lyukával pl.
https://www.thomasvanz.com/ [link]vighpeter: de utálom a ph-t, mióra a mobil felületükre is rátették a reklámot, pedig gépen direkt kivétel. Sebaj, majd ha egyszer rootolok...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Cs1csó
félisten
Kiszivárgott a Matrix 4 alcíme:
Forrás: Facebook, A bolygó neve:
-
-
paatrick
őstag
válasz callmeakos #126026 üzenetére
Szerintem az a film legjobb jelenete mikor próbálnak olaszul beszélni: youtube 'riverdercsi
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #125984 üzenetére
Brightburn
hd,dts ov
ú, de gyorsan elrepül ez a másfél óra.. igazad volt Pitter, kiváló kis szórakozás ez a film, érkezhet a folytatás.
amit nagyon ajánlok, az a normálisabb hangrendszer, ha lehet, normálisabb szubbal. fuh, nagyon adja a hangsáv..
8/10#értékelés
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #126004 üzenetére
Igen, a modell kinézetű lányok nekem is feltűntek, de betudtam annak, hogy ugye kvázi
a filmben, és emiatt "szépnek kellett lenniük". Mondjuk amikor az iskolában ültek, ott is mindegyik bomba volt. Na mindegy.szexrabszolgaként használták őket A nyitó drónos, helikopteres képsorok nekem is gyanúsak voltak. Jól meg voltak cibálva, az biztos. Egyébként a fenti képek közül nekem a végén látható, esős jött be a legjobban.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
callmeakos
veterán
Hosszú idő után rávettem magam hogy befejezzem a Becstelen Brigantykat, mert ugyan elkezdtem úgy 8 éve, de az első chapter végén azt mondtam ezmi, és mért volt ennyire elnyújtva ez a jelenet, szóval ki is kapcsoltam, de most 8 évvel később rájöttem hogy ez mocsok jó, annak ellenére hogy tényleg nem sok minden történt (a chapter végét leszámítva).
Két dolog szúrt szemet. Egy, hogy Pitt honnan a viharból növesztett ekkora Texasi akcentust (konkétan falat lehet vele bontani ),
a másik hogy a vágás néhol betonszar, és itt most különösen arra a jelenetre gondolok, amikorAz meg hogy azzal az akcentussal megpróbál olaszul mondani valamit, attól majdnem besz.rtam Shosanna-t lelövi Brühl karaktere, megy közben egy elég erős Ennio Morricone dal, és a jelenet közepe úgy el van vágva a dallal együtt, hogy majdnem a képernyőm repedt be, hogy ez mégis mivolt és hova lett a vége ennek?! De amúgy élvezetes film, elkéne kezdenem felgöngyölíteni a Tarantino életpályát a Hateful Eight kivételével
#értékelés
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #126023 üzenetére
Fene tudja, D23-on teljesen más jelmezt mutattak
szerk:
Közben meg úgy tűnik, hogy tényleg official. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Cs1csó
félisten
válasz callmeakos #126023 üzenetére
Remélem kiderül mi is történt Budapesten!
-
callmeakos
veterán
Állítólag ez már hivatalos, ha meg igaz akkor is tök mindegy. Scarlett az Scarlett
All→M8
-
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126021 üzenetére
Az Alita nagyon egysíkú kicsit bugyuta film lett de tény Waltz kihozta a maximumot, de a többi híresség is jó volt Jennifer Connelly és Ali is.
Joaquin Phoenix-et nem kell sajnálni van 3 Oscar jelölése, hidd el azt is számon tartják.
A Bűn állomásai c.filmben is tetszett, a Buherasereg etalon überklasszikus tankos jelenettel - ha nem láttad pótold! -
A tűzből nincs kiút, Az éjszaka urai, és a személyes kedvencem tőle a Két szerető és a teljesen elborult Beépített hiba (elképesztő egy film) -
syberia
veterán
válasz Cs1csó #126017 üzenetére
Talán egyszer ráveszem magam hogy újranézzem, hátha megvilágosodom.
Amikor először néztem a Becstelen Brigantyk-at, egyáltalán nem tetszett a mondanivalója. Most már simán újra tudom nézni, Christoph Waltz-ot pedig napjaink egyik legnagyobb színészének tartom. Alita-ban is kihozta a karakteréből a maximumot, de azért Hans Landa ezredes gúnyájában volt igazán elemében.
(#126018) koxx: Hasonló életrajzi film a A nyughatatlan. Nagyon régen láttam, de tuti megnézem újra.
Joaquin Phoenix szerintem méltatlanul alul értékelt színész. A Gladiátorban nyújtott alakítása után az elmaradt Oscar díja, nálam terrorcselekmény kategória.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126016 üzenetére
Pár részével én sem vagyok kibékülve de ha olyan szemmel nézzük, hogy a céljuk az volt, hogy meghökkentsék az embert akkor sikerült:
- Sólyoszem egy gyilkológép lett - Kapitány terápiára jár - Thor kvázi alkoholista lett, elhízott, instant sírógöcsök jönnek rá, tévézik és online számítógépes játékokat játszik - Banner - Hulk szintézis a legabszurdabb még Thor-t is üti, ezt a film készítői is tudták ezért adták azokat a szavakat a Valkűr szájába amit mindenki gondol: mindkét alakjában kedvelhetőbb volt, de ezzel is a nézők meghökkentése volt a cél amivel lehet túllőttek de ez más lapra tartozik.
Persze tele van nagyon ötletes jelenettel:Az Amerika kapitány: A tél katonája c. filmben szerintem vitán felül a liftes jelenet az egyik legütősebb és ezt vicces formában átemelve érdekes volt látni. Ma néztem meg a Végjátékot harmadjára, de már szinkronosan és egyre jobban tetszik.
-
Aventador91
őstag
kaptunk pár részletet a joker filmből. mindegyik jeleneten van egy felvillanó rész, amiből azt lehet kirakni hogy augusztus 28.-án új trailer
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
CRUELLA (Official Teaser Trailer)
Így eléggé betegnek indul Ez gyerekfilm lesz? Kicsit átvariálták a 101 kiskutyát -
-
Viszlát
addikt
Köszi az ajánlást, tényleg nem volt rossz. Kicsit engem mondjuk kizökkentett, hogy az összes lány modell szépségű, jártam Andalúziában, nagyon nem ez a jellemző, hogy finoman fogalmazzak. A javasasszony, na az nagyjából hiteles volt. De egyébként tényleg adta hangulatban és szépen volt fotózva, bár szerintem a nyitó képsorokban volt nem kevés belenyúlás.
(#125895) vzsryl: ez most éppen Székesfehérváron történt, nem mintha bármi jelentősége lenne.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pitterix
őstag
Wow, micsoda klasszikusok!
Egy ilyen szoba nekem is jó lenne, csak kicsit nagyobb renddel."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest