Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz Farkassacred #127212 üzenetére
Egyet kell értsek vele, bár vannak igen szórakoztató MCU alkotások. A végjáték nem az. Pajzs fel.
https://howbad.info/
-
Ispy
veterán
válasz Farkassacred #131524 üzenetére
Az akció részével nem volt gondom, csak néha tolták túl.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Peterhappy
őstag
válasz Farkassacred #133104 üzenetére
Igazad lehet, en viszont nagyon orulok, hogy itt ertekelt, mert meg csak kostolgatom az animek vilagat, semmi keresnivalom nem lenne abban a topicban, de hozzajutottam par ujabb cimhez, remek, tomor ismertetok kisereteben
-
Viszlát
addikt
válasz Farkassacred #133132 üzenetére
Nevezte Japán, de nem jutott túl az első körön sem.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
válasz Farkassacred #137175 üzenetére
A koreai szereplők nem számítanak kisebbségnek?
-
nagyúr
válasz Farkassacred #137229 üzenetére
Hát nem tudom... ezt horror-vígjátéknak írják. Ettől még lehet jó de szerintem nem ugyanaz. Ha hasonlót kéne mondom akkor a Viharsziget. Ahogy nézem kb. 90-től 2005-ig volt egy aranykora Hollywood-nak, amikor még a sztori volt a középpontban és a látvány csak arra kellett, hogy a sztorinak alá legyen rendelve. Aztán jött a Gyűrűk Ura, Matrix és borították az asztalt. Az a baj, hogy azóta meg a látvány alá lett rendelve a sztori. Valami egészséges egyensúly kellene, legyenek látványfilmek de legyenek már ilyen kurva jó sztorik is. Ja egyébként nem leszólni akarom a Gyűrűk Urát és a Matrix-ot, ott még pont volt is egy jó sztori csak párosult látvánnyal is. A Gyűrűk Urát pont moziba néztem, alig tudtam rávenni szüleim, hogy vigyenek el mert nem értették, hogy mik ezek a tündék, orkok meg hobbitok, faterom mérges is volt, hogy neki be kell ülnie aztán annyira megtetszett nekik, hogy a 2. és 3. részre már kérnem sem kellett, vittek mert ők is nézni akarták. A boldog békeidők.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
válasz Farkassacred #140294 üzenetére
Nem mond, nem nézek magyar filmeket.
De egy imdb link minden szónál beszédesebb lehet. -
Pearce
aktív tag
válasz Farkassacred #142439 üzenetére
Remélem nem komoly a kérdés.
-
törölt tag
válasz Farkassacred #142678 üzenetére
Szuperhősfilmeknél? Azok így működnek nagyon régóta.
Blockbustereknél eleve panelekből építenek fókuszcsoportok és netes statisztikák alapján.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Farkassacred #142678 üzenetére
dehogynem
nezd meg az Indiana Jones es a vegzet templomat, amibe teljesen feleslegesen be kellett irni egy gyereket (80s era amikor mindenbe is cuki gyerek es kutya kellett).
elotte ott volt az idoszak, amikor mindenki katasztrofafilmeket csinalt. elotte ott volt a gigantikus tortenelmi eposz era.
az idobeli felosztas is mainstreamnel eleg allando.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #143038 üzenetére
Abszolute nem. A parazitánál meg a jokernél minden kategóriában voltak sokkal jobb jelöltek.
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #143042 üzenetére
pedig biztos hogy de. a parazitára a kutya sem fog 5 év múlva emlékezni, ahogy a jokerre sem (esetleg az oszkár miatt valaki)... Az Irishman, Ford v Ferrari viszont örök klasszikus lett, ahogy kijött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Farkassacred #143045 üzenetére
Aki szereti az autósportokat azoknak a Ford v Ferrari nagy kedvenc lett. Az Irishman legnagyobb hibája hogy DeNirót gagyin fiatalították.
-
Tibiajax
nagyúr
sajnos nem egy Keresztapa
hú, de finoman, visszafogottan, óvatosan fogalmaztál...... -
eeXaa
addikt
"Az Irishman, sajnos messze nem egy Keresztapa"
...persze hogy nem, mivel köze sincs hozzá, ill. ezerszer jobb. arról nem is beszélve, ki lát jobban bele a NY maffia világba, ill ki készített több filmet belőle. -
törölt tag
válasz Farkassacred #143051 üzenetére
Jó hát az nem kérdés hogy az Élősködők jobb film, de még talán több is volt a legjobbnak jelöltek közt ami az Irishman fölé kerül a polcon.
DeNiro szerintem irtó gáz volt, nem azt éreztem hogy egy 30-40 éves fickót látok hanem egy öregembert ráncok nélkül. A száján nagyon látszik, meg a boltos bunyón, az nagyon gagyi volt.
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #143059 üzenetére
LOL!
-
törölt tag
válasz Farkassacred #143059 üzenetére
Ú tényleg, a Volt egyszer egy Hollywood is abban az évben volt! Imádtam!
-
mephi666
nagyúr
válasz Farkassacred #143085 üzenetére
azt nem láttam, de hamarosan pótolom ekkora trágyadomb az sem lehet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #143103 üzenetére
A green book "történetben és technikailag" is jóval gyengébb a Favoritnál. Ha értenél a filmekhez nem kéne magyaráznom.
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #143109 üzenetére
[link] ...ma sincs másképp, ha egy uj mestermű készül.
-
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #143236 üzenetére
Hát pont mostanában kaptam rá a mangákra, szóval ezt mondhattad volna előbb is. A Bleachet most elolvastam onnét ahol abbahagyták animébe, csak 19 fejezet volt és átlagban 190 oldal, de hamar elfogyott.
-
Louro
őstag
válasz Farkassacred #143442 üzenetére
Kutya-malac-kutya-malac, vekni-kenyér-vekni-kenyér.
A másik pedig: Deregulate tapioca Hatalmas lett volna, ha csinálnak belőle egy hosszabb verziót előtte és azt vágják alá.
Mess with the best / Die like the rest
-
emiki6
veterán
válasz Farkassacred #143982 üzenetére
Lehet, hogy unalmas, de nekem mégis a kedvencem a ketegóriában. A tipikus karaktere az egyszerűsége ellenére mégis szórakoztató és szerethető.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #151106 üzenetére
Mondj egy filmet ami jobb volt eddig az idén
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #151120 üzenetére
-
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #151120 üzenetére
Deep water horizon, Deep impact,
-
Bad Pritt
félisten
válasz Farkassacred #151825 üzenetére
Nálam eddig az új Csipet Csapat az év filmje. Viccen kívül.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz Farkassacred #151835 üzenetére
Nyalás helyett nyalást írt.
Szerk: napasztmek, velem is kicseszett ez a perverz autocorrect, marad is így.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
bagyulajuve
addikt
válasz Farkassacred #151977 üzenetére
pedig vannak jók, pl Nick Nolte-val a Blue chips, vagy Denzel Washingtonnal a He got game, illetve Samuel L Jackson Coach Carter-e
a Csiszolatlant nem láttam
Resistencia eterna
-
perempe
addikt
válasz Farkassacred #151977 üzenetére
Az NBA döntő harmadik meccse előtt a Sunset Parkkal hangoltam, egyúttal a nyelvet is gyakoroltam, angol felirattal néztem. A vége a MSG-ban játszódik, az jól volt felépítve.
Az NBA döntő harmadik meccse felkerült a camrip csatornára.
spiky03:
Piros MJ mezem van, de nem hordom.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #152358 üzenetére
a pókember első fele kuka volt, csak a kameók miatt adtam rá magas pontszámot.... a Strange 2 ezerszer jobb film minden téren.
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #152362 üzenetére
...mondjuk engem nemigazán érdekelt mennyire marvel vagy nem marvel..
mint film, jobb mint a pokember volt. -
Frod
addikt
válasz Farkassacred #153715 üzenetére
"Remélem az az értékelés azt jeleni, hogy az emberek kezdik megunni az egy kaptafára készült fantasy super hero csodákat.."
90-et hozott a 70-es büdzsére, szóval valószínűleg nem erről van szó.
Bár ugye Eggers, szóval kb lényegtelen a box office, úgyis szerzői film, és a fanjai kult státuszban tartják - más kérdés, hogy a következő munkájára is fog-e kapni ennyi pénzt.
(ha tippelnem kéne, akkor nem)Hozzáteszem anno a VVitch-től sem dobtam el az agyam. Tetszett, de amikor net-szerte kezdte el mindenki, hogy "úristenezmennyirejó", akkor forogtam, mint Travolta a gif-en.
Do you see the white shadow?
-
Ispy
veterán
válasz Farkassacred #157771 üzenetére
Én nem vagyok ennyire sarkos ezzel a filmmel, mert közel sem 2 pont (nem mondom meg mennyi ), de egyáltalán nem az a könnyen emészthető fajta, van aki elvitt a hangulat, van akit nem, pont mindt minden filmnél, ízlések és pofonok. Mondjuk én sem fogom újrázni, az tuti.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
válasz Farkassacred #157771 üzenetére
A Northman konkrétan pont a "marvel szarságok" kvintesszenciája, ez is egy szuperhős film, csak nagyon véres. Sablonos, végtelenül egyszerű bosszútörténet, gagyi párbeszédekkel. A vizuális hangulat az 11/10, de emellett ott az a sok májerkedés, pátosz, videojátékszerű irreális verekedés amitől egyszerűen röhejesen gagyi lesz, bizonyos pontokon már röhögtem kínomban. Ez a film egy nagy blöff.
Kb annyi köze van a vikingekhez, mint shakira wakawakájának afrikához. Ha vikingeket akarsz, akkor pl ott a Vikingek sorozat, az valóságos, legalábbis az első évad. Vagy ha adott nép mindennapjaiba akarsz belátni, akkor Apocalypto, az tényleg működik. Ha meg valami jó erőszakosat, akkor nézz S. Craig Zahler filmeket. Esetleg pedig ha ordítozó kigyúrt übermenscheket akarsz látni egy meseszerű világban, akkor 300.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz Farkassacred #157790 üzenetére
Ja hogyne, egy rendes OLED TV-től a párbeszédek sokkal jobbak lettek volna, meg mennyivel komplexebbé váltak volna az egy dimenziós karakterek, és nem lett volna annyi agyeldobós butaság a filmben meg úgy általában röhejesen gagyi pátoszos májerkedés az egész.
Nem mellékesen írtam, hogy a látvány nagyon ott volt, ezt egy pillanatig sem tagadtam.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Farkassacred #157793 üzenetére
Hallod, rá kellett keresnem, hogy a Gal Gadot - Ryan Reynolds - Dwayne Johnson vagy az Ana de Armas - Chris Evans - Ryan Gosling netflix szutyadék volt a Szürke Ember. Csak ennyire volt rossz.
-
paatrick
őstag
Szerintem simán jó volt egy akciófilmnek. Bullet traint kb 20 perc után kikapcsoltam
#157794 Bad Pritt
Ja az a Red akármi se volt vészes, már semmire nem emlékszem belőle csak a csavarra a végén de újranézném[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Jaj, nemár. A nagy kijelző arra való, hogy többet nézzétek, nagyobb szobában, nagyobb házimozirendszerrel, stb. De egyedül a 32" kb 80 cm-ről az jobban lefedi a látóterem mint egy 65" két méterről.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Ispy
veterán
Nézhető volt, netflixes szinten meg a jobbak közé tartozott.
-
paatrick
őstag
válasz Farkassacred #157799 üzenetére
Nyugaton a helyzet változatlan az nekem egy üres semmi volt, jó fél órával hosszabb mint kellene. Akkor már inkább az 1917, vagy a lett Lélekvihar (2019). Még a Fegyvertelen katona (2016) is bőven befér az elmúlt 10 évbe.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz Farkassacred #157831 üzenetére
Annak 20 perc se kellett hogy kikapcsoljam
Én holnap fogok bálnázni szerintem. Azt amúgy várom.
-
devil-k
nagyúr
válasz Farkassacred #157790 üzenetére
135”-ös vásznon is szar volt az Északi c. film.
- mozi bolondéria -
-
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #157855 üzenetére
A Moonfallnál az imdb pontszám nem reális, jelentősen túl van pontozva.
-
válasz Farkassacred #157867 üzenetére
Hát, 80-90% tényleg az. És ez igaz az emberekre is.
Lásd még: képzeld el milyen hülye az átlagember, aztán gondolj bele hogy az emberek fele még hülyébb...Make Asia Great Again!
-
eeXaa
addikt
válasz Farkassacred #158009 üzenetére
....mmmm..
...nem minden masterpiece-t kell ugyanazon mérce alapján mérni???[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #158009 üzenetére
Valaki hívja a rendőrséget, Farkassacred gyilkosságot követett el!
#158008 eeXaa:
Én nem tudok ilyeneket nem figyelmen kívül hagyni olyan filmnél vagy sorozatnál ami nem paródia. Ha már elszórnak egy valag pénzt (nyílván nem 300M$ volt a büdzséjük), időt és energiát egy filmre akkor már illene is figyelni arra hogy minél kevesebb legyen a bukfenc a storyban. Egy jól felépített és átgondolt film (pl.: Interstellar) sokkal mélyebb nyomot hagy a nézőben mint egy 27. halálosabb íramban ahol Mel Gibson Don régelveszett ikertestvére más anyától és apától aki segít felvenni a harcot az illegális gyorsulási versenyeken a dinoszauruszok ellen akik meg akarják szerezni az első SNES játék első sorozatgyártásba került kazettáját amivel visszahozhatják Hitlert a Szaturnusz holdjáról hogy szívószálat dugjon személyesen minden tengeri teknős orrába.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Farkassacred #159083 üzenetére
Hát amúgy igen. Nem tudom, van-e megkerülhetetlen film a világon, de ha van akkor az a Hét szamuráj lesz. Nem lehet vele betelni.
-
tag
válasz Farkassacred #164159 üzenetére
#164157, #164159 (annyira örülök, hogy a hasonló vélemények helyett, én végül mégis csak moziba néztem meg. Nem iróniából, hanem ténylegesen)
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest