Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Dave karaktere rohadt idegesítő, a főmonszta gyatra, J.F. hozza a formáját, az akciók egész tűrhetőek, a CGI néhol harmatos.
Ha lesz folytatása, megnézem.
Ebéd utáni levezetésre pojjó.#értékelés
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
paatrick
őstag
válasz hoffman_ #153376 üzenetére
Lightyear (2022)
Egyetlen óriási bajom van az egésszel. A film elején lévő 2 mondat emlékeztet minket hogy ez a film a Toy Story világában baromi nagyot mehetett gyerekfilmként hisz mindenhol Buzz figurák voltak a polcokon.Ehhez képest meg azt kell mondjuk hogy baromi gyenge a történet, Andynek biztos nem lett volna ez a kedvenc filmje.
Faék sztori kellett volna sok repkedéssel, látványos csatákkal, világmegmentéssel. Akkor elhiszem. Mondjuka 3. repülés után a növény már betört és elragadott mindenkit és ki kell szabadítani őket és a végén Buzz a hős, a hiperkristályt is megtalálja és mennek tovább.
Ehelyett lett egy moralizáló, számunkra már eléggé lerágott valami amiből szerintem a gyerekek a felét se fogják fel.Az első 20 perc amúgy tetszett, a cgi szép, a poénok nekem többségében inkább fárasztóak voltak mint viccesek, főleg a magas fickó (mondjuk gyerekeknek meg szerintem pont bejön ez).
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
k-adi
nagyúr
Minyonok: Gru színre lép
Minions: The Rise of Gru (2022)Mindenki tudja kb. mire lehet számítani egy ilyennél, azt a szintet hozza is. Az animáció kidolgozott, a minyonok aranyosak megint és jópofa poénok is vannak benne. Nyilván nem egy világmegváltó alkotás, de az elvárásoknak megfelelt nekem.
-
V.Stryker
nagyúr
Mindkét főszereplő zseniálisan hozza a karaktert, épp ezért kár a filmért. Sajnos nagyon röviden meg tudom fogalmazni: Nézed a filmet, látod őt, de a film nem engedi közel hozzád.
Ellenpéldaként a Freddie Mercury filmet tudnám felhozni, ahol nagyon közel hozzák hozzád a karaktert. Nagyon jól megismered, átjönnek az érzések. Ez a film, sajnos nem. Pedig a világ egy olyan karakteréről van benne szó, hogy úgy érzem, ami abból az emberből kijött élete során, toporzékolnom kellett volna izgalmamban, örömömben, szomorúságomban a film alatt. És ez egyszerűen elmaradt. Össze lett csapva, háttérbe lett szorítva. Csalódott vagyok.5/10
[ Szerkesztve ]
-
-
Elektrosokk
veterán
válasz Elektrosokk #153395 üzenetére
Ugyan más kategória , de török ez is: Az Uysal család
Aki szeret nevetni annak kötelező!
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Elektrosokk
veterán
Most néztük meg délután, kiváló, sőt szintet lépett a maga műfajában.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
KISDUCK
addikt
Hát ez elég láma volt. Valahogy többre számítottam a trailer után, egyszer meg lehet nézni ha nincs jobb opció. Nem a színészeken ment el a film, maga a story volt összehányva sok jelenet eléggé "cringe" volt. 5/10
#értékelés
-
paatrick
őstag
válasz perempe #153391 üzenetére
Most amúgy trollkodsz?
Honnan tudjuk mi érdekel téged és mi az amit még nem láttál?Magyarországon lévő streaming platformoknak alapból érdeke hogy legyen valami szinkron vagy felirat, különben sok néző nem is fizetne érte.
De mint feletted is írták ezek mindegyikénél kikapcsolható a felirat és választható az eredeti angol hang.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
perempe
veterán
válasz KISDUCK #153390 üzenetére
Olyan filmet keresek, ami érdekel, és nem láttam. A Bella Thorne-os Girl (2020) jó példa.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Bad Pritt
félisten
Volt itt szó arról, hogy a Predator 2 miért van olyan alacsonyra értékelve pl. a Predator 2018-hoz képest. Javaslom, nézzétek újra friss szemmel és nagyon fogtok nevetni, annyira cringy gagyi az egész.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
eeXaa
addikt
-
perempe
veterán
válasz gyuromoj #153375 üzenetére
Esetleg megnézem a Return to Paradise-t (Vince Vaughn, Joaquin Phoenix), azt kihagytam.
Természetesen osztom Aventador91 véleményét.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Major Lion
senior tag
válasz Rigormortiis #153367 üzenetére
Lehet volna egy jo film, de sajnos nem lett, erdekes hogy egy kis csavarral mennyivel tobb is lehetett volna: https://youtu.be/Gksxu-yeWcU
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
nagyúr
Ready or not / Aki bújt (2019)
Na, ebben is több volt, mint ami kijött belőle. A sejtelmes, baljóslatú felvezetés jól sikerült, aztán a megkezdése után pár perccel az egészből egy szétcsúszott katyvasz lett. A történések (nagyrészt) önmagukban még akár hihetőek is lettek volna, de részben érdektelenek voltak, részben nem voltak semmilyen drámai ívre felfűzve. A főszereplővadászat volt a legnagyobb kihagyott gólhelyzet, Samara Weaving még demonstrálta is, hogy atranszformációja szívesen eljátszaná, de a forgatókönyv erre kevés teret hagyott.boldog mennyasszonytól a paralízis határáig megrémült áldozaton, majd az egyre dühösebb fúrián keresztül a megkergült terminátorig a teljes skálát
A befejezés mondjuk tetszett, azon kevés dolgok egyike volt, aminek jól meg volt ágyazva - de kár lett volna kihagyni. 5/10.elég nagy mindfuck volt, #értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
hoffman_
nagyúr
Lightyear
4k engteljesen rendben volt ez a kis mese/film. értelemszerűen az eredeti trilógia erejéből és sikeréből merít, de négy film után nem is bánom, hogy nem egy ötödik remake készült. így pont el tudtam vonatkoztatni annyira a meséktől, hogy kellemes legyen. a sztori és minősége elég középszerű, a grafika elképesztő, pénteki lazításra teljesen rendben volt. azért most beraktam loop-ra az első két rész mesét, azért ez másik liga átlagos, maximum egy picivel felette, ha pontoznám, a Red Beast mellett bármikor megnézhető.
-ne félj Woody, estére már a tábortűz mellet fogod csemegézni a nyársonsült taplóhúst!
-az a rablóhús, Buzz...a férfi-nő, ki-kinek-mije lehet témát és háborgást nem értem, egyrészt teljesen rendben lenne, ha lenne, másrészt sehol semmi kirívó nem volt ebben a mesében ilyen téren.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gyuromoj
veterán
53 évesen, elhunyt Anne Heche.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
válasz Rigormortiis #153372 üzenetére
Pedig az mekkora egy nyálas, émelyítően pátoszos film.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
k-adi
nagyúr
-
Rigormortiis
veterán
Jó volt ez a Napfény. Tetszett, hogy a végén kicsit Halálhajósra vette a figurát. Chris Evanst és Cillian Murphyt is bírom, igazából nem is értem, hogy ez hogy a fenébe maradt eddig a radarom alatt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
PuMbA
titán
válasz V.Stryker #153370 üzenetére
23-ai dátum van Vudu-n és iTunes-on kiírva jelenleg. Ezen a hétvégén amúgy500-zal több moziban fogják vetíteni amcsiban plusz behind the scenes felvételek mellett. Avengers: Infinity War amcsi bevételének megelőzésére pályáznak ezzel, ami még elérhető távolságban van (13 millió dollárra). A Blu-ray megjelenés jelenleg November 1.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Valamelyik streaming szolgáltatón várható a Maverick ? Megnézném újra a mozis élmény után, de se virágboltba, seholse nincs.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rigormortiis
veterán
Utazók:
Chris Pratt és Jennifer Lawrence filmje a megjelenésekor nem volt rám nagy hatással, most másodszorra viszont határozottan jobban tetszett.
A mai menü a Napfény lesz, ez eddig teljesen kimaradt nekem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Yodamest
veterán
válasz lezso6 #152683 üzenetére
Gondolhatod moziba milyen jó lehetett, egyfolytában kínosan vigyorogtam, hogy "ez most komoly?", őrület egy fostenger lett, pedig nem vártam sokat, csak hogy a world-ök szinvonalát kb hozza.... egyetlen pozitívum volt benne, Goldblum-nak helyenként voltak megmosolyogtató beszólásai, hát legalább ennyi hogyha már erre degradálták az egész karakterét.
-
perempe
veterán
válasz Rigormortiis #153311 üzenetére
Én a folytatását (Girl, 2020) láttam Bella Thorne-nal tegnap; Mickey Rourke is szerepel a filmben. Két pozitív vélemény és a szavazatok miatt megnéztem. Aki eredeti nyelven/angol felirattal neki mer vágni, annak bátran ajánlom.
Aki megnézi, az rá fog jönni, hogy miért írtam folytatást, a film
jó fél órával rövidebb lett volna Bellával a főszerepben. Még a fegyver is ugyanaz! * Brahms: 4. szimfónia *
-
Mik76
senior tag
válasz KISDUCK #153359 üzenetére
Everything Everywhere All At Once
Ertem en hogy valami nagyon egyedit akartak csinalni, de szamomra ez csak egy felesleges ket es fel ora volt. Hala istennek a film mondani valoja szamomra nem ujdonsag, igy tok felesleges volt ezt a katyvaszt vegigneznem. Nem tetszett.
3/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Vitee
aktív tag
válasz Di Natale #153355 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszett az angol szinkronban az akcentus es a "kalozos" ,illetve a regies kifejezesek hasznalata
Magyar szinkronba nem tudom ezt atultettek-e.
De az Alien reference jelenet akkor is a legjobb volt"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Pitterix
őstag
Ami elsőnek feltűnt, nem csak nekem, hogy sok helyről koppintottak. Ahogy már többen is említették.
Jacob akár a Shrekből is jöhetett volna, Piros a sárkányosból, Kék nekem olyan Lilo és Stitch volt, stb.
Kicsit hosszú.
Kisgyerekkel néztük, sokszor félt rajta, s egyszer majdnem sírt is. De azért végignézte.
Nem rossz, de nem is csúcs.#értékelés
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Eversmann
aktív tag
válasz mephi666 #153317 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, hogy betondzsungelbe átrakták Itt is legmelegebb időszakban jön, és nagy prédákra vadászik. Bandákra, vagy kiszemel neki megfelelő ellenfelet (Danny Glover)
Most a Prey-ben jól mutat a farkas, meg a kígyó (tudom volt medve is), de én nem emeltem volna ki, hogy ezeket az állatokat gyilkolja.
Life is better with a Titan
-
mephi666
nagyúr
erről a filmről senki nem írt: piszkos melók / the liability
Tim Roth jó színész... sztori kellemesen fordulatos, de semmi extra... imdb 5.9-nél én többet adnék rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
válasz oriic #153338 üzenetére
Mármint mit? Ami képregényben volt, azt tuti nem hozzák be, nagyjából annak a helyére került ez a film időrendben.
Mondjuk én azt nagyon csipáznám, ha ilyen évszázadokon átívelő antológia jelleggel csinálnák a filmeket és szépen beérnék az első Predatort.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
LanyUs
senior tag
Ami még eszembe jutott a női harcosokról az pedig a Vörös Szonja ( Red Sonja ) 1985-ből. Narrátorosan néztem ( szinte gyerekként ) 95 körül vhs-en és ámultam, hogy milyen erős a néni
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Vikthor #153344 üzenetére
ja, ezek mind kedvencek olvastam tőle pár könyvet is... pl a korbács-on agyaltam mindig, hogy ebből hogy nem képesek filmet, vagy minisorozatot készíteni? ...erre most ráguglizva itt van: "in development" ...remélem nem cseszik el és 3-4 részes minisorozatban gondolkoznak, nem pedig 100részes rétesben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...érdekes: van atmoszférája, nem mondanám rossznak Barker-t bírom, a könyveket nem olvastam, nem tudom mennyire kapcsolódik, de a film tetszett az alacsony imdb pontszám ellenére is... (betegnek mondjuk Barker-esen beteg )
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megnéztem ma a Prédát.
Tényleg jól sikerült, de azért lehetett volnaokosabb a predator és akkor nincsenek túlélők. De hát tudom, film, meg első verziós harcos...
Én azért nem nézem újra.⭐ Stella
-
Ispy
veterán
válasz k-adi #153339 üzenetére
Hát..amikor arra gondoltam, hogy jó lenne egy kicsit jobban megismerni a fajt, ez nem volt képben.
Mi lesz a következö, predi bepakolja a koszos edényeket a mosogatógépbe miközben vacsit főz?
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
k-adi
nagyúr
[Predators dancing]
még ez a (kihagyott) jelenet is jobb volt mint a film -
mephi666
nagyúr
válasz eeXaa #153333 üzenetére
...vagy nem tudni milyen módon 100 év leforgása alatt valami vadnyugati revolverhőshöz kerül a pisztoly és abba a környezetbe terveznek egy köztes részt... ahol a predator jön-lát-győz ...olyan még úgysem volt... simán adnám, ha jönne egy vadnyugati rész, ahol ledobnak 3 predatort vadászni, csinálnak egy szép mészárlást, egyikük pedig túlélne és trófeákkal meg a pisztollyal térne haza ...ez a rész szólhatna nagyrészt a predatorokról, vadászatról, beavatási szertartásról, stb "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
eeXaa
addikt
Az már kiderült hogy jutott a Predator 2 ben a
predatorokhoz az a pisztoly? ?....Tehát lesz folytatás ahol a Predator lemészárolja a csajt [ Módosította: radi8tor ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Major Lion #153330 üzenetére
Ja jól van ez így, ez nem az Apocalypto célközönségének készült.
-
Major Lion
senior tag
válasz lemmy9 #153314 üzenetére
Ezt a trukkot eleg sokszor alkalmazzak Hollywood-ban, nincs is vele gond, addig amig nem kezdenek el akcentussal beszelni, mint pl a Gucci-ban Na az rohadt gaz. Itt legalabb neha hasznaltak a kommancs nyelvet is, de a szorakoztatas oltaran bealdoztak azt hogy az egeszet igy kelljen vegig nezni
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Yodamest
veterán
válasz mephi666 #153323 üzenetére
"alapos munkát végeztek"
Csak ezt így kiemelném a rejtett szekciódból, szerintem nagyon fontos a Prey kapcsán. Nekem abszolút az jött le, hogy igen: alapos, igényes, munka az egész, odafigyelve a részletekre, érezni, hogy ezt nem csak úgy odahányták, tisztelettel nyúltak az egész támához. Jobb lehetett volna? persze, vannak hibái, de végig egy érdekes, sodró lendületű film (igen számomra még az első fele is, amikor még karakterek/vészjósló jelek bemutatása zajlik, azt sem untam egy percig sem), ennél sokkal jobbat én nem is kértem volna.
Akinek nem jött át valaiért és értetlenül áll az eset előtt: igen ez egy remek fim lett, de nincs a világon olyan film amiben mindenki egyformán meglátná a jó dolgokat, az Avatár sem tetszik mindenkinek, van akinek tök unalmas a T2, én utáltam a Ponyvaregényt stb. Viszont globál mércével nézve ez egy jó film.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz belinho #153322 üzenetére
Remélem, de eddig úgy néz ki, hogy sosem jelenik meg lemezen, és magamnak kell majd legyártanom... mint egy tré kalóz, tiszta szégyen, meg akarom venni ugye de nem tudom, addig a pendriveomon "létezik". Jelen helyzetemben nem tudom a pénzemet odaadni nekik...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
mephi666
nagyúr
válasz Vikthor #153321 üzenetére
ja, mondjuk az Antal Nimród-os nekem tetszett, mert több ponton is visszanyúlt a régi részekhez
ez a jelenet, ahogy 1v1-ben nekimegy a yakuza, ez szerintem baromi jól sikerült... térdig érő fűben, holdfényben itt szerintem a predator1-es indiános részre utalnak, amikor az indián megy neki nagykéssel a predatornak, de veszít... majd a prey-ben a kettőt ötvözik a búzamezős résznél ...a prey nekem ezért is tetszett nagyon, hogy alapos munkát végeztek: mintha készítés előtt újranézték volna 10szer az összes részt, majd ötleteltek, hogy miként építkezzenek, hova tegyenek 1-1 laza kapcsot az ínyencek kedvéért: pl az 1715-ös pisztoly... ja és én angol hanggal, felirattal néztem tényleg jó volt az indiános szövegelés "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
válasz lemmy9 #153314 üzenetére
Nézte itt vki angolul ezt a remek filmet? Dzsíszász! Nekem pont az volt az egyik hatalmas piros pont a filmnek, mert végre egy film, amiben nem angolul beszélnek. A komancs nyelv abszolút üdítő hatású volt és jól passzolt a környezetbe.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
atike
nagyúr
Velem is baj van, nekem is bejött a Prey...
Fúúúú csak 4000 hsz-el vagyok lemaradva, anyááááááám....
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #153313 üzenetére
az is szép, hogy a predator2-t benyomják a 2018as fosadék alá pontszámban ...szerintem k*rvajó volt az a rész, ahogy dzsungelből nagyvárosba átrakták a sztorit, hivatkoztak az első részre és 1-1 apróságot elárultak a predator-ról is
(a végén az a jelenet baromi sokat emel a filmen, amikor jönnek a nagyok, elviszik a halott predi tetemét és kb fejet hajtanak Danny Glover előtt, hogy képes volt lenyomni... ez magasan a "céltalan gyilkológép" fölé emeli őket: vadászok, akiknek van erkölcsi kódexük ) "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ispy
veterán
válasz Rigormortiis #153311 üzenetére
Nekem is tetszett, nem éreztem woke-nak, viszont tetszett, hogy a kis bad ass csaj legyakta.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Rigormortiis
veterán
A Prey másodszor is megnézve, még mindig nagyon jó. Mindenképp az év pozitív meglepetése.
-
Di Natale
aktív tag
Egy órája nézem a Purple Hearts (2022) nevezett csodát. Most elmegyek vacsorázni és átgondolom, hogy van-e értelme folytatni
-
Mik76
senior tag
válasz Major Lion #153301 üzenetére
Turos palacsinta.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
mephi666
nagyúr
lehetne sokáig bővíteni ezt a listát... pl Jason vs Predator (habár asszem van olyan mortal kombat játék, amiben ez össze is jöhet... nem is kellett sokáig keresni)
-
Ispy
veterán
Lol [link]
Azért egy Kevin vs Predátor crossovert megnéznék.
-
mephi666
nagyúr
válasz Rigormortiis #153304 üzenetére
ennyi hülyeséget rég láttam egy filmben: kezdve ott, amikor Morpheus látja hogy forralja a kamion a vizet, eregeti a motortérből a gőzt... majd "biztos hengerfej" felkiáltással tolja neki tovább ja, mert ha hengerfejes, akkor nyomni kell, hogy majd "lábon kihordja" a lecsatolt üzemanyagcsőről nem is beszélve, amivel még több km-t ment a csaj... az a cső a tank és a motor közt van: ha elvágod, kb azonnal leáll a gép, mert gyors elégeti azt, ami a rendszerben van... nem fog percekig menni... fizikáról nem is beszélve, hogy reped alattuk a jég, miközben 100al hasítanak... oldalra borított kamion alatt viszont már nem hasadt... a 2 60tonnás gépet meg valahogy talpra állították és akkor megint nem hasadt már alattuk a jég buta egy film volt... mintha óvodások írták volna a forgatókönyvet "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
the ice road / jeges pokol
...na ez az a film, amire 5 percnél azt mondom, hogy süt róla mekkora gagyi lesz kb az a szint, amit premier után 1 évvel lazán adnak a kereskedelmi adók... olyan cgi-robbanás volt, aminél szebbet festenék én is
-
Major Lion
senior tag
válasz Mik76 #153296 üzenetére
Hol tabu a palacsinta nyugaton? Mert hogy a franciaknal mindenhol kapsz, spanyoloknak szinten van verzioja, olaszoknak szinten.
A turos retes se hiszem hogy tabu lenne, inkabb az a helyzet hogy nem ismerik...On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest