Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz ColdMan #102745 üzenetére
szvsz furcsább, hogy a thor-ban heimdall néger lett skandináv mitológiába hogy kerül mégis egy néger?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
nagyúr
válasz ColdMan #113382 üzenetére
Én azon nőttem fel... kvázi a SW mellett ez volt a másik amit rongyosra néztem.
Lehet hogy hulladék, de annak fantasztikus.
Van egy hangulata, ami ha beszippant akkor kultfilmek közé emeli az embernél... ha meg nem akkor "hulladék".
Olyan mint a Blade Runner... lehet Villeneue is ezért csinálta/ja meg mindkettőt.
Őt is megfogta mint még sokunkat.Jópár éve nem láttam, lehet elő is veszem megnézem milyen egy OLED tévén a navigátor pöffeszkedése.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ColdMan #140725 üzenetére
És mennyi minden nem fért bele még....
A könyv szellemiségéhez, mint hardkór Tolkien fan (nem stílusához, mert az a fajta elbeszélés moziban azért eléggé megvalósíthatatlan lenne, szerintem) az első rész dc ért fel legjobban, bullshit mentesen és szép lassan haladt, nagyon erős és következetes stílben. Emlékeim szerint mondjuk már az éjféli első vetítés is nagyot ütött rajtam a moziban anno, pedig az a "sima"verzió.
A második rész már komoly csalódás volt és nagyon cikinek érzem, de amit a dc utána többé-kevésbé rendbe hozott, bár voltak részei amelyek menthetetlenek így is és teljesen felrúgta a könyv dramaturgiáját, amit nem szeretnék megbocsátani neki. A harmadik ennek szellemében csordogált tovább és a befejezés az valami botrányosan szar, semmi köze Tolkienhez, ott egyértelműen valami halivúd kellett, a fene se érti miért pont itt, de vállalhatatlan, dc ide, vagy oda.Namost ha valaki nem Tolkien fan, annak simán kínszenvedés lehet már a sima verzió is, ahol lemegy egy óra és még senki se halt meg. Ilyen ez a popszakma...
De nekik ajánlom a Marvel univerzumot soxeretettel"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Cs1csó
félisten
válasz ColdMan #140725 üzenetére
Megnéztem anno (pár éve újráztam) a DVD verziós díszdobozos kiadás extráit 3x2 lemezen. Ott említi Jackson, hogy Tomát miért hagyta ki, de ha jól emlékszem abból a részből emelte át a vizet amitől nőttek a hobbitok és a fát aminek a gyökerei majdnem megölte őket.
Mindegyik módosításnak volt koncepciója, többet is említ Jackson ami a könyvben jó, de a filmen már nem működik. -
Cs1csó
félisten
válasz ColdMan #140733 üzenetére
Az extrák között egy kis önálló film formájában megcsinálhatták volna. Ha jól emlékszem, Peter Jacksonnak és a feleségének kedvelt karaktere Toma, pl.:ha jól emlékszem - régen olvastam a könyvet - akkor is látta Frodót ha az egy Gyűrű az ujján volt, vagy csak tudta, hogy nála van erre sajnos már nem emlékszem, mentségemre nagyon régen olvastam. -
-
spiky03
veterán
válasz ColdMan #168386 üzenetére
Igen ezt láttam de nembegyértelmű, hogy ki is adja e pl Chrome alatt.
Akkor senki sem használta még?
Mert ugye a k#cs$g Disney, Max meg Skyshowtime is csak az appokban, ami pl firesticken van ott adja ki az 5.1et. Amióta vmi okos kitalálta, hogy win alatt a jól működő natív approl álljanak át böngésző alapra, azóta ott csak sztereó van.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest