Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz HUTCHDB #147339 üzenetére
hát jó, nem egy világmegváltó film, de az utóbbi idők sci-fi (és sok egyéb film) csalódásait követően nekem pont bejött, meg szeretem Villeneuve eddigi filmjeit, és ez is hozta a színvonalat - szóval nincs új a nap alatt, tetszett, és várom a 2. részt
a filmzene nekem tetszene, csak rohadt hangos, ahogy mondod - de én azt hittem hogy ez a mozinak róható fel
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
-
nagyúr
válasz HUTCHDB #147365 üzenetére
Zárójelben megjegyzem, hogy fél perc alatt találtam a filmről a topikban két részletesebben kifejtett kritikát, akiknek tetszett (Kergeboci, Miklós315). Szerintem az ő benyomásaikkal össze tudod vetni a saját tapasztalataidat.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Kube
senior tag
válasz HUTCHDB #148775 üzenetére
Gyerekeknek szól egyértelműen. Ennélfogva a történetvezetés egyszerű, a sztoriról is már lehúztak jó pár bőrt, tehát újat ne várjatok. A történetet megszakítják néhány jelenthez készített dallal, nem ül le sehol sem, végig van egy ritmusa. A film a való világ mellett némi "képzelettel" is dolgozik, Disney stílusú jelmezek is megjelennek, az első 15-20 percet pedig tűrni kell, mert eléggé kilóg a továbbiaktól. Végig az volt az érzésem, hogy bár filmet nézek az mégis 30%-ban egy Disney mese, ez a kevert stílus érdekes, azt hiszem ezt hívják élőszereplős mesének. A színészek és gyerekszínészek is rendben voltak, Csobot Adél egy kicsit kilóg. Mint énekest ismertem névről esetleg hangról, színész szerepben most láttam először. A szerep szerintem illet rá, egész jól helytállt. Gyereket hallva a moziban nekik tetszett a film.
Értékelni nem igazán tudom, mert nem nekem szól alapvetően, de végig lehet ülni és ha az ember gyerekként szerette a Disney meséket, akkor lényegében most is hasonlót érez majd. Ha a gyerekeket nézem akkor egy jó másfél órás szórakozás lesz nekik.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
válasz HUTCHDB #148779 üzenetére
Igen, abszolút ajánlanám. Szerintem alsós általános iskolásoknak nagyon fog tetszeni
#148780 PuMbA
Hát nem a legtávolabb voltunk az tény, de filmeztem már így emlékeim szerint, akkor nem volt gond. Valamint furcsa, hogy mindketten csak a közepén 2-3 percre lettünk rosszul, utána meg semmi.No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #149784 üzenetére
Tegnap megnéztük a moziban a UNCHARTED-et.
Hát nem volt egy nagy szám.
Bugyuta, limonádé és hasonló szavak jutnak eszembe, valamint deja vu érzetem is van, hiszen ugyanazt érzetem, mint a Karib Tenger Kalózai, a Dwayne Johnson féle Jumanji és hasonló látványban tetszetős, de igazából egy kisgyerek részére készített filmek esetén.
Számomra sajnos ez a nagyon középszerű alkotás max 10/5-öt ér.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
k-adi
nagyúr
válasz HUTCHDB #149778 üzenetére
Rémálmok sikátora
Nightmare Alley (2022)Hmm... hát ez egy jó nagy 0 volt.
Próbáltam, én tényleg.. de egyszerűen ez most nem jött át. Igen, Bradley Cooper tényleg próbálkozik, látszik, erőlködik meg minden, de ez így kevés volt. A történet is kusza, a cirkuszi részek még csak-csak, de utána lejtmenet az egész. Persze a körforgás, stb. mind megvolt de sokkal többet vártam. -
abrtom87
tag
válasz HUTCHDB #150199 üzenetére
Keaton féle Batman abban volt jó, hogy egy különc, már-már nem odavaló kattant, leszarom milliárdost játszott el. Szerintem pont hogy Wayne-nek volt jobb mint a többiek. Patiszon nekem nem volt hiteles, idösebb színész kellett
volna. Mondjuk Affleck totál melléfogás volt. Meg az a otromba, túlgyúrt Batsuit …
Ez az egész DC témát elcseszték. Kellett volna egy külön Flash film, elötte a Harley Quinn, Cyborg kuka és nem ezt az akció vonalat vinni, hanem a Bale félét, a színésszel együtt. Ezt nem fogták fel a DC-nél, hogy hiába Justice League, az akkor ütött volna nagyot, ha már bejáratott, megismert emberek állnak össze. Nem egy kicserélt színész meg pár ismeretlen. Avengers is kuka lett volna, ha hirtelen Tony Stark más színész lett volna, a többit meg akkor láttuk volna elöször kb. Most a Flash filmmel nagyot akarnak javítani, de már szerintem hiába.Mekkora lenne egy Nicholson cameo, évek óta mondogatom.
-
spiky03
veterán
válasz HUTCHDB #151513 üzenetére
Érdekes, hogy itt eddig kb mindenki azt írta róla, hogy nem jó.
A Puliwoodon meg "ezt látnod kell" plecsnit kapott.Tényleg olyan rossz lett?
Én is megnézem majd, mert kíváncsi vagyok rá, de csak majd itthon.
Ez ugyan fent lesz valamelyik streamingen?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
mephi666
nagyúr
válasz HUTCHDB #151540 üzenetére
én úgy voltam vele a héten, hogy először sorban letudom a szutykokat: morbius, firestarter... majd jöhet az everything egy kis felvezetésnek (ami baromi jó film lett) ...végül a nagyágyú: northman... aztán ott vagyok, hogy a 2 fos után kellett volna ezt is letudni, mert alulmúlt minden elvárást ez komolyan ennyi? 20filléres alapkonfliktus, egy marék látomás és vége... mindez 2óra fölé húzva játékidőben, amin szétuntam magam (megvalósításról akkor ne is beszéljünk, mert az is sok helyen bóvli volt)
ui: ja, ambulance is volt a héten... az is ebből a felhozatalból a jobbak közé tartozik
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz HUTCHDB #158830 üzenetére
Rothatt paradicsomon a felhasználó vélemények nagyon megoszlanak, és sokan írják hogy a sorozatot imádták, akkor is amikor elkezdett már leengedni, de a film nagyon ergya lett csak a végkifejlet menti meg :/
Majd valamikor kiürítek minden prekoncepciót a fejemből és leülök elé egy hónapon belül. Most nagyon rossz bennem a szájíz a vélemények miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
paatrick
őstag
válasz HUTCHDB #158836 üzenetére
Én is hétvégén néztem, engem a Will Smith családi filmre emlékeztetett: After Earth (2013), persze ennél azért jobb.
Kár volt beleerőltetni hogy a Földön van a sztori, azt meg már a trailernél gondoltam hogy ez lesz a végén a motiváció hogy pucolni kell.
Plusz az említett Jurassic Park 1-2 nekem olyan meghatározó volt, hogyha attól eltérő dínót látok akkor az már gagyi. Jurassic Park 3 tollas velociraptorjai is már gagyik
Szóval csak csinálni kellett volna egy random szörnyes bolygót és annyi.Hogy mondjak egy jobban sikerült alkotást is a témában: A kívülálló (2008) - vikingekhez zuhan egy űrhajós aki egy szörnyet is szállított az űrhajóján.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nagyúr
válasz HUTCHDB #159871 üzenetére
Én is a megjelenés környékén láttam, bár segítő körülmények nélkül Nálam tipikus "írta és rendezte" film, egy egyszerű, de fókuszált elképzelést vittek filmre, komolyabb mellényúlás nélkül. És még egyszer, a zárás óriási.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
paatrick
őstag
válasz HUTCHDB #160107 üzenetére
Luther: A lemenő nap (2023) - elvileg egy korábbi TV sorozat folytatása, de anélkül is érthető önálló történetű film. Legalábbis én nem láttam a sorozatot, de a lényegi dolgok ki-kicsoda érthetőek.
Kopogás a kunyhóban (2023) - tipikus M. Night Syamalan film, szokásos misztikusabb gondolkozós thriller. Ha még nem volt meg az előző filmje: Idő (2021) - az is jó lehet egy estére.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz HUTCHDB #160107 üzenetére
Ha egy kicsit több időt szánnál rá akkor ajánlok 2 újabb sorozatot is. Mindkettő 1 évad jelenleg 8-8 résszel, önálló lezárt történetek. Terveznek nekik folytatást de ez ne zavarjon meg, a 2 legjobb sorozat amit évek óta láttam, felesleges hülyeségek, meleg szálak, kvóták stb nélkül. Tiszta akció és nyomozás
A végső lista / Terminal List (2022)
Reacher (2022)6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
válasz HUTCHDB #161371 üzenetére
Manapság nincs, vagy legalábbis baromi ritka a valódi filmkritika / ajánlás, csak bulvárgagyi van. Elég megnézni a szerző többi "cikkének" csupán a címét. De pl az itt viszonylag gyakran linkelt IGN is egy szennylap.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest