Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
Ami mostanában elvileg jön moziba és nem oda való az A Monster Calls, főőleg nem ilyen korhatárral, 12 éveseknek? Fel sem fogja miről szól a film, egy gyereknek simán horrorfilm lesz az biztos. Felnőtteknek sem egy könnyen emészhető darab, én rendesen megkönnyeztem a végén.
-
brownus
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
hány éves vagy?

-
Ispy
nagyúr
Nine lives
Aranyos film volt, tegnap délután megnéztem a gyerekekkel, remek 1x nézős gyerekes film.
Inkább ez, mint még egy rész a Ricky, Dicky, Nicky és Down-ból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Magnum_
üzenetére
Nem vagyok beteg, de az egyik énem szereti a fiatal lányokat
Egyébként a Gone Girl szerintem betegebb film volt mint ez
Bár nekem ez jobban tetszett, lehet a fiatal lányok miattÁm nem csoda hogy kitűnt nálam ez a film, amiket mostanában láttam
Kémek a szomszédban
Rossz szomszédság 2
Cooties
Fekete ötven árnyalata
Rossz anyákBotrányos filmek vannak
És még az új szellemirtókat meg se néztük
-
Magnum_
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
tetszett volna, ha a kislány elrablás mellé mutatják a gyomorban késforgatást, ugye? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dorian
félisten
válasz
brownus
üzenetére
Végig ilyen, igen. Ez az az alkotás, ahol nem lőnek, robbantanak, hanem a fejekben, érzelmekben történik mozgolódás és egy abszurd alapszituáció kibontakozása a lényeg. Egy kicsit nekem is hosszú volt, 1:30 elég lett volna 1:50 helyett.
Ha ez vonatott, nem olvastál még Jókait![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze, nem is egy nyűgös nap után kell leülni ilyenek elé. Ellenpéldája: Én is megnéztem pl. a Suicide Squad-ot, nappal ebédfőzés közben, kajáláshoz, aztán telón-fészbukozás mellett igazából nem volt szörnyű, elment, a végén egy jó kis bealvással.
-
diablo1984
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
nem is volt az rossz(csak kissé kapkodós volt az egész film, mintha sietnének valahová), de a Tini Teknőcök sem annyira nézhetetlen eresztés! Sokkal gyengébb filmek is voltam a múlt évről, itt inkább a többet vártam tőle(színészi gárda, cím) effekt érvényesülhet....
-
brownus
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
hát, felszínesség ide meg oda, szeretem én a tartalmas dolgokat is, de ennek a filmnek már 5x nekiestem és 10-20-30 perc után hagytam a francba. végig ilyen vontatott, lassú izé?

ja, ezt akartam, csodás alien mozgó poszterek, már csak ötöt alszunk és itt a covenant
A szórakozásnak is vannak igényességi szintjei, kit mi elégít ki szellemileg. - ez így van, de azért megnézném azt az igényes embert aki egy 10 órás munkanap után hazamegy, a 4 hónapos gyerek az oltás miatt nyűgös és semmi se nem jó, és mire elaltatod 23 óra környékén már nem vagy álmos, de fáradt igen, és néznél valamit, és, mondjuk megnézel egy szellemileg is megterhelő filmet!?
hajrá 
én amúgy ilyenkor szoktam it crowd/archer/american dad meg hasonló agymenéseket nézni. de legközelebb megint bepróbálom a lobstert
vagy egy saul fiát, hátha eret is vágok a végén 
-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem a bővített Suicide Squadot, a simát nem láttam, szóval összevetni nem tudom, de ez alapján bárcsak minden évben a legszarabbnak kikiáltott film ilyen lenne...
Abszolút nem értem azt a nagy haterkedést, ami körülötte megy, nem jó film, de őszintén szólva az elmúlt években olyan minősíthetetlen gagyikat tud gyártani Hollywood, hogy ez még csak a top 5 legszarabba sem kerülne be nálam tavalyról, pedig a Tini Titán Teknőcöket nem is láttam.
Egyedül Jokert meg a Harley flashbackeket hagytam volna ki teljes egészében, azt az időt meg megkaptam volna Enchantress. Ja meg Slipknot is kaphatott volna egy 3 perces whoishe bemutatót. -
Dorian
félisten
A homár
Na végre egy jó kis alteros, szürreális, kafkai film a sok tucattermék közt! Igazán jó szórakozást nyújtott, de felszínes alkotásokat kedvelőknek nem ajánlott.
8/10 -
devil-k
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Jól játszotta a szerepét McAvoy, de ez még nem vittel el a filmet a hátán, főleg, hogy egy nagy bődületes baromságot csináltak belőle.
Az Ötödik Sally c. könyv után a Szép álmokat Billy-ből lophattak mindent?

Pedig a Collateral Beauty nem rossz film.

-
devil-k
nagyúr
Kilenc élet
Nine Lives4/10
Az az igazság, hogy nem a legjobb állatos film, de egyszer nézhető. Kissé idétlen, mint ahogy Kevin Spacey bohóckodása is. Egy Ft-ot nem adtam volna érte, hogy a moziban nézzem meg.
-
Szajo
őstag
Az új Assassins Creedrol mi a véleményetek erdemes megnezni?
-
-
bigdady
nagyúr
Star wars mikor lesz kölcsönözhető szerintetek kb? (Pl itunes store
) -
Magnum_
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
főleg ahol lányokat rabolnak el
Haver, en aggodom

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
enginev3.0
félisten
Megnéztük a Splitet
A főszereplő nagyon jó volt, a színészi alakítás pedig zseniális. A poénok nagyon tetszettek egy thrillerben különösen jók voltak, de még a sok vígjátéknak nevezett szutyok is megirigyelhetné őket.
A főszereplő lány kicsit sok volt néha.
Kellő brutalitás volt benne, mégha a végén a fegyveres részt ki is hagytam volna belőle.Imádom az ilyesfajta elmebetegeket, főleg ahol lányokat rabolnak el, és van benne rejtély.
-
gyuromoj
veterán
Most sikerült megnéznem a Logan korhatáros 2 perc 41 mp-es előzetesét illetve a Power Rangers-ét.
Logan az nagyon várós volt eddig is, de ezek után még jobban.
PR pedig kezd érdekelni, pedig az első előzetes után nagyon húztam a számat hogy kell-e ez egyáltalán. -
bbmt
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Ajjaj hiba a mátrixban

Én kifejezetten azért olvasom a topikot, hogy mi nem tetszik devil-nek,mert akkor nekem bejön
Igaz én csak szórakozni/kikapcsolódni szeretnék a filmekkel, nem várok tőlük világmegváltó gondolatokat, na meg rendezőnek sem érzem magam, hogy jobban tudjam, hogy kellett volna csinálni a filmet.
-
emiki6
veterán
Unbreakable
Kicsit többet vártam. Elég sok helyen volt vontatott a film az elnyújtott jelenetek miatt. Meg ugye a Split vége elspoilerezte ennek a filmnek a végét, így mikor jött a "nagy csavar", akkor én azt csak egy szögnek érzékeltem.

Mondjuk ironikus, hogy szinte egy pointless , mármint lehetetlen, hogy többhős lett wilisz meg, mint amennyit aembert mentsen tolószékes fazon kicsinált. 
Ígyhát nekem a Split jobban bejött, mint ez. 6,6/10Ja, igen, volt az a jelenet, amikor asszem a shamalam által
Annak mi volt az érelme?játszott szereplő drogot vesz ki a szemetesből a múltban, aztán hősünk megmotozza, de nem talál semmit. 
-
devil-k
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Köszi köszi!
Rég terveztem ezt is! 
-
emiki6
veterán
Tegnap végül megnéztem az
Éjszaka törvénye - Live by night
című filmet. (Vicces, az angol akár egy Batman alcím is lehetne
)
Ugyebár Géza írta, rendezte és ő játszotta a főszerepet. Havernak tetszett, főleg a 2 vh közötti kor hangulata miatt, én nem tudtam magam annyira beleélni. Egy bajom, hogy a trailer kicsit más történetet sugallt, vártam valamire oszt egyszer csak vége lett és ott ültem, hogy "Ennyi?". A történettel nem volt baj, de nemtudom. A gangsteres filmek és a kor hangulatát többnyire átadta, bár valamiért engem nem szippantott be. A karakterek nem voltak az igaziak, sokan meghaltak, akiket lehetett sajnálni, de nem hatódtam meg egyátalán. Ami kiemelendő, hogy voltak benne nagyon szép tájfelvételek.Elsősorban annak ajánlanám, aki abban a korban játszódó filmet keres, mert azon kívül nem egy húde film, noha nem is rossz. 7/10 körül helyezkedik el nálam.
-
devil-k
nagyúr
211-es cella
Celda 2117/10
Nagyon jó alapötlet, elég jó megvalósítás. Valahogy az ilyen jellegű európai filmek még inkább nyersebbek az amerikai verziótól (már amikor készül ilyen). Ami nyers, általában ilyen témában jobb is. Egy-két helyen éreztem összevisszaságot, de ettől függetlenül érdekes és elgondolkoztató másfél óra volt ez.
Milyen hamar át tud fordulni az ember a másik oldalra.
-
spammer
veterán
Tényleg baromi jók (néhány kivételtől eltekintve). Nem is értem, miért nem kezdi el egy-két stúdió (legalább a kisebbek) nyomni legalább néhány filmnél ezt az old-school, rajzolt stílust. A mai egyenfotóboltos-nagyfejes plakátözönből legalább kitűnne egy-egy ilyen darab.
__John Hurt R.I.P.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Zseniális plakátok De tényleg, némelyik mocsok jól lett megcsinálva.
-
Bad Pritt
félisten
Meghalt John Hurt, korosztályának egyik legjobb karakterszínésze.
Nyugodjék békében! -
vond
MODERÁTOR
válasz
sixpak
üzenetére
Nálam minimum 9, de inkább 10. Meg is támogattam IMDB-n egy 10-essel, mert elég kevésnek érzem a jelenlegi 7.7-et. 2016 egyik, ha nem a legjobbja.
A karakterek, a hangulat, a fényképezés, a zenék, mind nagyon ott van. De ami a leginkább megmaradt bennem, azok a dialógusok. Egy felesleges szó nem hangzik el benne, és ez meg is teszi a hatását. Számtalan jelenetet kiemelhetnék, de pl. a pincérnős és az országúti lövöldözős szcéna nálam beírta magát az örök klasszikusok közé.Hirtelen a No Country for Old Men jut eszembe, mint hasonló, de azért mégis kicsit más film. Azt még nézzed megfele, ha eddig nem láttad. Illetve ha a USA mocskosabb, lepukkantabb részeire lennél még kíváncsi, akkor a True Detective első évadát ajánlanám. Igaz, hogy nem Texas, hanem nagyrészt Louisiana, de a fenti két filmhez hasonlóan, brutálisan jól mutatja be a nagy Ámerika kilátástalan, nyomasztó oldalát.
-
Másodszor is megnéztem a Hell or High Water-t, a múltkori értékelésem módosítom is 8-ról, 9-re...ez egy remekmű!
Esetleg ha tudna ajánlani valaki(k) hasonló filmeket, nagyon hálás lennék.
A helyszín mindenképp US legyen...tudom, nézzek westerneket, de jó lenne valami a közelmúltból.
Köszi, előre is. -
lorcsi
veterán
nem tudom láttatok e már, de ez nagyon fasza lesz

-
Met
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Annyira nem vagyok idióta és el szoktam igazodni a weboldalakon de ezt hogy sikerült?
Amikor a Lilyhammer-nél rákattintottam a norway kulcsszóra volt a listában Thor és Amerika kapitány is.
Na közben meglett
Az Advanced Search-öt még nem használtam, színészre kerestem rá eddig vagy konkrét film címre.
Köszi
darál0w Nézem, köszi!
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Hogy, hol tudnék svéd, norvég, dán stb. (északi) filmcímeket keresni?
Nemrégen megnéztem a Az ember, akit Ovénak hívnak című filmet és tetszett, de a Lilyhammer és a Fejvadászok is bejött.
A szokásos történetek de valahogy mégis más az egész film hangulata.
Imdb-n a Plot Keywords: norway-ra rákattintottam, találtam néhány filmet esetleg van még más módszer?
A filmkölcsönző oldalakon nem lehet országra szűrni. -
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Persze, hogy nem, remake-et akarunk mint mindenből!

-
gboszi
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Split (Széttörve)
Persze devil-k nem szorul védelemre, hisz neki is csak véleménye van, mint mindenki másnak, de most nagyon egyetértek vele a film kapcsán.
Sajnos nem találtam feliratos verziót, csak felirat nélkülit, vagy szinkronost, az utobbit kellett így választanom, de annyira nem volt vészes, mint elöttem írták.Mivel lehet, hogy csupán a nem tetszett is árulkodó lehet, ezért spoilerbe teszem az egészet.
Nekem a film nagy csalódás volt. Próbáltam elkerülni minden spoilert, de persze az így is átjött, hogy a rendező visszatért, újra itt a Hatodik érzék stb. és hogy a közelező csavar sem marad el, ami szinte a rendező névjegye és majd leesik az állunk. Nem csak ezért vágtam bele, hanem mert tetszett a téma, szeretem a főszereplőt, és a rendezőt. Erre kaptunk egy kb Titanic filmet, ahol jaj el fog süllyedni a hajó, és a végén jaj elsüllyedt a hajó.
Végig tudtam a film alatt, hogy nincs itt semmi szörny, meg nem úgy van, meg csak a rendező szopat minket, meg mindegyik csak egy énje stb. Erre bassza meg nem. Egy örült csávó elrabol 3 lányt, hogy megegye őket, ami kb a film 10. percében el is hangzik és tényleg. Ennyi.
A film végi Bruce Willis, meg a legszánalmasabb dolog, amit valaha filmen láttam. Ettől miért lenne jobb vagy rosszabb, vagy bármilyen egy film? Csupán a hülye nézőnek kell, hogy jaj anno voltak itt jó filmek (hm...jobb) és azt is ő csinálta.A film pozitívumai csupán a két föszereplő és az alap sztori. -
brownus
veterán
válasz
BrukoMisike
üzenetére
-
Próbáltam rákeresni a Mindneki című filmre, nem egyszerű eset, az biztos...
Mindenesetre nekem nagyon tetszett, és csak 25 perc.
Érdekes emlékeket hozott fel bennem, mertnekem is azt mondták a kórusban, hogy csak tátogjak, ugyanakkor máig szeretem azt a zenetanárt, hívott nemrég a mostani kórusába is. Ő nem azért mondta, hogy tátogjunk, hogy a szörnyű hangot elfedje, hanem ha bizonytalan a hang, akkor szokjuk meg a dal menetét, a hangokat, utána lehet énekelni hangosan, amikor már beleül a fülünkbe az egész. Viszont ugyanolyan szomorúvá tett engem is annak idején a némaság, értelmetlennek éreztem a részvételt eleinte. -
BrukoMisike
tag
válasz
BrukoMisike
üzenetére
Erre valaki?
-
brownus
veterán
-
.LnB
titán
"Richard Kelly talks reissuing Donnie Darko and his plans for a “much bigger and more ambitious” sequel"
Számomra egy nagyon meghatározó film a DD, nem tudom, hogy akarok e folytatást.

-
emiki6
veterán
-
BrukoMisike
tag
Sziasztok! Hétvégén ledarálnám a Hannibál-filmeket, kérdés, hogy milyen sorrendben lenne érdemes?
A történet szerinti sorrendben vagy a készítés szerinti sorrendben? Azt olvastam valahol, hogy a készítés sorrendje szerint jobb megnézni. -
devil-k
nagyúr
Az éjszaka törvénye
Live by Night4/10
- Csalódtam Ben Affleck-ben, mint rendező. Az eddigi filmjei nagyon átgondoltak és jól összepakoltak voltak. Ez a mutatvány nem más, mint egy ripacskodás, egy gengszter imitáció. Csak szeretett volna jó maffiafilmet összehozni...
- Lehetne mit tanulni Scorsese-tól.
- Csalódtam Dennis Lehane-ben, mint író... Az eddigi könyveit, műveit nagyon szerettem, de ez... Háát... Sosem olvasnám már el könyvben.
- Ócska TV film, semmi több...
Csak egy valami pozitívum volt az egész filmben:
Nem happy end a vége. -
Bad Pritt
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Mindig is a történelmi kalandfilmek voltak a gyengéim, ezek közül láttam talán annyit, hogy úgy merjek ajánlani bármit is, hogy ne hagyjak ki valamit véletlenül vagy figyelmetlenségből, vagy mert szimplán nem láttam valamit a témában.
Mindig ötöt szoktam ajánlani történelmi kalandokból, kettő klasszikust és három "kortárs", vagyis inkább kevésbé öreg alkotást: a Ben Hurt, az Arábiai Lawrence-t, a Rettenthetetlent, az Utolsó mohikánt és ezt. Az öt közül abszolút a Kapitány és katona a leginkább korhű, sallangoktól mentesen. -
emiki6
veterán
Alléban olyan sor volt, hogy lecsúsztam az Éccaka törvényéről, szóval most a Splitet vagyok kénytelen nézni...

Kár hogy nincs a mom...
-
brownus
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
a név pont nem de a film igen. nekem tetszett az előző, a the wolverine. sztem korrekt film lett, többször nézős is, mert a szórakoztató faktor az meg van benne. az hogy elveszíti a reg képességét, majd vissza, akkor a nagy ellenfél, a japó is jó lett. de hát kinek mi ugye

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)