Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Realradical
üzenetére
hát nem is ilyen radikális megnyilvánulásokhoz vagyunk szokva...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát mifolyikittgyöngyösön???
Btw tegnap megnéztem én is MI5-öt. Kurta jó volt, imádtam végig, de a mozizás úgy indult, hogy egy szilikonpicsa pofámba süvített, hogy elfoglaltam a helyét, és húzzam el a biciklit... o.O
Mondom megnézhetném a jegyed? Lehet valami gond lesz. (én jó helyen ültem) Erre elkezd kiabálni velem, hogy mit képzelek magamról, meg izéhozé... Közben megjött a kanja és elfoglaltak egy üres páros helyet.
-
Realradical
őstag
Kemény csávónak akart tűnni a topicban, oszt ez lett a vége.

Valszeg ő se gondolta komolyan. -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Arra gondoltam, hogy nincs igaza es igen, igazat csinal maganak.
Vikthor: vagy csak megtalalnad utni.
-
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
PH! addikt létedre tudhatnád, hogy "én marhára le szoktam tojni a számot a jegyen" ez eléggé udvariatlan, nem ildomos viselkedés. Én lefokoználak a picsába.
-
aizen92
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De kell, mer' ha nem "akkor esetleg meg találom ütni"

Ez egyre jobb lesz ^^ -
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Persze, megkéselni esetleg nem akarod?
Inkább te vagy a paraszt aranyapám, ha tudatosan más helyére ülsz le. Ha annyira zavar, hogy beülnek eléd, akkor várd meg a film kezdetét és ülj át máshova. A magadfajták miatt van az, hogy 10 percen keresztül keresik szerencsétlenek a helyüket (mert nem gondolják, hogy van akkora gyökér, hogy direkt befoglalja másét), majd amikor rájönnek, hogy de igen, van, akkor még újabb 10 perc, amíg ezt lerendezik a másik féllel, az is elfoglalja a helyét, stb.. a film meg már rég megy. Bannolnálak az összes moziból, nézd otthon a kamerásat.. 
-
aizen92
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor megbeszéltük. nekem eddig az jött le hogy csakazértseállokfelhiábanemezahelyem

Én se tapló módjára megyek oda és rugdalom ki
, elfajulni meg ilyen miatt nem hagynám a dolgot, mert erre van a CC drágajó személyzete aki tök jól szokta kezelni ezeket: elemlámpát dugnak a seggébe, hogy arrébb üljön
de ilyennel még nem találkoztam, mert mindig megegyezésre jutunk értelmes ember módjára.Realradical: ez nagyon jó

Hatalmas +1 a betiltós részre. De ha ez be lenne tiltva akkor a mozijegy ára alsó hangon dupla annyi lenne sajnos

Így be kell érni hogy nem premierre megy az ember, vagy ha megteheti lehetetlen időpontokba jár. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Realradical
üzenetére

-
S e t h
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egy igazi rosszfiúval van dolgunk.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
Én pedig szépen felállok ilyenkor, és arrébb ülök. Kivéve, ha paraszt módjára hozza a tudtomra, hogy az az ő helye, mert akkor esetleg meg találom ütni.
Inkább a moziban zabálásnak kéne valami kultúrája kialakuljon. Mondjuk kezdhetnénk azzal, hogy betiltjuk úgy egyáltalán.szerk.: nem, nem én voltam.
-
tPedro_
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Csak nem te voltál az?

-
aizen92
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem véletlen foglalom a jegyem oda ahova. Ha csak 3an lennénk a teremben és pont a helyünkre ülne valaki tuti elzavarnám, akusztika és néző távolság + tökéletesen középen legyen a vászon és egyéb hülyeségek miatt választom azt a helyet, nem mókázásból.....
Imádom azokat akik random beülnek valahova, ez nem az usa vagy franciaország ennek itthon van hál' égnek valami kultúrája, csak páran szarnak bele.... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Illik oda leülni pedig, ahova a jegyed szól.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
És azzal mi volt a baj? Felállítottak közben? Vagy már ment az előadás? Vagyis 3 pár is a film kezdete után érkezett meg?
Csak mert én marhára le szoktam tojni a számot a jegyen, ha nincs tömeg. Mókás, amikor ülnek/ülünk a teremben 10-en, bejön egy-két új néző, és elkezdik vadul lesni a számokat, a jegyüket, a székek támláját, eltöltenek vele jó pár percet, és naná, hogy az ember elé ülnek le, esetleg közvetlen mellé. Az a kedvencem. Ugyanígy IC vonaton, a kocsit azért csekkolom, de ha vannak szabad 2-esek, én bizony nem járom végig a vagont a polcokon a számokat bámulva. -
Ace owner
addikt
MI5 jó volt engem nem zavart a kukorica ropogás mert én is egyike voltam a popcorn zabáló birkáknak, mea culpa. Viszont egy 18 körüli srác meg a barátnője kiverték a biztosítékot. Konkrétan 3x ültek át máshova mert elfoglalták valakiknek a helyét. Nem tudom hogy belógtak, vagy csak rossz helyet kaptak, de legalább a filmet megvárhatták volna mielött elfoglalják más helyét..

-
emiki6
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
emiki6
üzenetére
Old.

Amúgy volt belőle rendes belső égésű motoros változat is.
Na meg nem szabad elfelejteni az Audi R8 TRON kivitelt sem.
-
emiki6
veterán
-
gyuromoj
veterán
Leonardo DiCaprio lesz Amerika első sorozatgyilkosa
Ozzy Osbourne cameozni fog a Szellemirtók rebootban?
Jim Parrack lesz Jonny Frost a Suicide Squad-ban! De akkor ki lesz Deathstroke?
Kiderült, hogy miért nem Daniel Cudmore lesz Kolosszus a Deadpool-ban!
Zac Efron is csatlakozhat a Baywatch filmhez
Doctor Strange – Új infók, részletek és koncepciós rajzok
Amerika Kapitány: Polgárháború – Crossbones elájult a sztároktól!
A Heath Ledger dokumentumfilm zavarba ejtő dolgokat árul el
Fantasztikus Négyes 2 törölve, jöhet a Deadpool 2?
„Nagyobb” és „jobb” lesz a Godzilla 2
Fotókon az új Pókember (Frissítés) -
brownus
veterán
mi: rogue nation - hát ez nagyon tetszett, tegnap este corvin, felirattal. (meg is lepődtem) 8/10, mert könnyed humor + fasza akciók egyvelege a film. szép főszereplő csaj, mi kell még? : )
-
emiki6
veterán
válasz
tPedro_
üzenetére
Épp ez az, hogy a szélén voltam, de a Másik oldalt jöttem fel és át kéredzkedtem ahelyett, hogy körbementem volna, mert nem tudtam, hogy az majdnem a legszéle...

Szoval ott ültem mögötted.

Zemje: Igen, ezt mindig megállapítjuk, de ebben is sok pénz van, szóval arra várhatunk, hogy megszüntetik a zabálás lehetőségét...

Szerencsére a nachosok elfogytak az első fél órában, így nem kellett végig a ropogtatást hallgatni...

-
tPedro_
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Ezek szerint akkor nem a szelen, a lepcso mellett?
Ott is volt egy pocornos szek, pont mogottem. Jott egy tarsasag fel a lepcson, egyik srac megbotlott, leejtette a nachos talat szosszal egyutt. Aztan a masik srac meg a popcornjat boritotta ki, felig a szekre felig a foldre.
Jo kor volt nekik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devil-k
nagyúr
Keményítőkúra
Get Hard5/10
Nem volt vészes, rosszabbra számítottam. Voltak benne nagyon jó jelenetek, de összességében kissé unalmas volt a film 2/3-a.
A félreértések elkerülése miatt:
A film rendezője Etan Cohen nem az az Ethan Coen (Coen testvérek)
Hasonló az írásmód, de mégsem.
-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Engem csak Han Solo érdekel ezekből, nem is értem hogy Lucas-nak ez nem jutott az eszébe anno.
-
callmeakos
veterán
Úgy tűnik ez ilyes Star Warsos nap. Elkezdődött a Rouge One forgatása.

Én még mindig szkeptikus vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban, hogy vajon tényleg kell e ez, de cáfoljon rám a film.
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, Joel Edgerton moziját, a The Gift-et játssza bármelyik mozi felirattal/angolul Bp-n? Én nem találom, hogy lenne ilyen vetítés, de lehet csak béna vagyok.
-
törölt tag
Dark Places
Annyira nem mozgok otthon drámákban, így nem tudom megítélni mennyire volt ez jó vagy nem jó. Szerintem nem kiemelkedő alkotás. Vannak benne már régen elhasznált sablonok.
Viszont jól alakították a sztorit, azt hinné az ember, hogy tudja mi történt vagy ki a gyilkos, de ez csak a végén derül ki. Az is jó benne, hogy a főszereplővel együtt fedjük fel a sztorit.
És azt sem gondoltam volna, hogy Corey Stoll és Charlize Theron egyszer egy asztalnál fog majd sírni.
Megérte végignézni, viszont hosszú és lassú a film, nem esti mesének való. -
BITBOYS
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kerítésmászó?

Alibaba Studio is érdekes volt a film elején
Ezek mindent felvásárolnak -
atike
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Dehogy alien... Ő a mi hősünk, aki megvéd minket az alienektől... A vérükben fürdik, meg alien fültövet rágicsál nasinak. Nyersen.

-
BITBOYS
addikt
Mission: Impossible, Titkos nemzet
Csak megnéztük
Nagyon jó volt, még fizetni is hajlandó lettem volna érte
Szerencsére egész jó helyet kaptunk, pedig az utolsó perceb értünk oda, vettük át a nyeremény jegyeket. Tom nem öregszik 
-
T. M.
aktív tag
The Human Centipede III
Tegnap este lezártam a szériát, kétszer sörért is kimentem közben. Nem igazán lehet róla értelmes dolgokat írni. Annyira beteg és annyira sz_ar, hogy látni kell
A börtönigazgató titkárnője azért jó volt legalább.Chained - Láncra verve
Jó kis elrablós, fogvatartós thriller, a végén meglepő csavarral. Az előző "műremek" után muszáj volt valami normálisat is néznem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
MI: Rouge Nation
feliratos, Sugárban, nyereményjegy.
Bementem a terembe 12 perc késéssel
, de még a reklám ment. A székemre ki volt öntve popcorn. Körülöttem mindenki zabált. Kell ennél több? 
A film szerintem jó volt, ha fizettem volna érte se bántam volna meg. Ami poén volt, az ütött, az akció nem rossz, voltak benne "lehetetlen" és kiszámítható jelenetek is összességében egy "átlagos" MI film és ehhez mérten 7/10 pontot ér. Se többet, se kevesebbet.

-
pohár
félisten
nocsak, úgy látszik, hogy James Wan lesz a majdani Mortal Kombat film producere
-
-
cyberkind
félisten
válasz
üzenetére
"- St Ives felé haladtomban egy hétfeleséges férfiba botlottam, minden feleségnek volt hét zsákja, minden zsákban volt hét macska, minden macskának volt hét kiscicája. Cicák, macskák, zsákok, feleségek, St Ives felé hányan mendegéltek? Ha egy percen belül nem hívnak vissza, meghalnak. A telefonszámom 555-...
- Várjon, mondja el újra!
- Eszembe sincs. Szóval a telefonszámom 555 és a válasz. Ha egy percen belül nem hívnak vissza, meghalnak.
- Szóval hét pasas meg hét feleség az...
- Majd én számolok.
- Hét pasas meg hét feleség...
- Kuss legyen már, McClane! Azt mondta, hogy hét feleség hét zsákkal, hogy szól tovább?
- Úgy, hogy a zsákban volt hét macska!
- Miért nem figyelt oda jobban?
- Azért, mert kibaszottul másnapos vagyok!
- Oké. Hét feleség hét zsákkal, az hétszer hét, az 49. 49-szer hét az 343?
- Ezt most kérdezed vagy mondod?
- Mondom. 343 szorozva héttel az 2401. Magának is ennyi jött ki?
- Mi? Ja, persze.
- Akkor most hívja az 555-2401-et... Nem, várjunk! Ez egy beugratós kérdés. Elfelejtettem a férfit.
- Milyen férfit, baszd meg?! Már csak tíz másodpercünk van.
- Emlékszik? A mondóka így szól, hogy St Ives felé haladtomban egy hétfeleséges férfiba botlottam. A fickók meg a nők nem mennek sehova!
- Akkor meg mit csinálnak?
- Várnak a redves úton, vagy mit tudom én. A válasz az egy.
- De hogy tárcsázzak én 1-et?
- 555-001!
- Gratulálok, John.
- Piti feladat volt, máskor adjon nehezebbet."
-
cyberkind
félisten
Ma kereken 20 éves a Die Hard - Az élet mindig drága, az egyik legjobb akciófilm és az egyik legjobb folytatás, amihez az egyik legjobb magyar szinkron készült. Álljon is itt egy maradandó idézet a sok százból.
Mekkora film ez még mindig, hányszor néztem ezt is rongyosra amíg a többi csak elhanyagoltam.

-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Tuti Hamilton vezeti.

-
callmeakos
veterán
Ha már Star Wars, megjött az első TV spot a Force Avakenshez, benne egy új jelenettel. [link]
Fehér TIE vadász? Hippiskedünk?

-
lemmy9
őstag
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Pearce
üzenetére
A BD engem nem érdekel, nekem már a 2004-es változatokban is sok volt a belebarmolás, a 2011-es BD kiadáson még sikerült erre rátenni egy lapáttal, előbb nézném újra az 1991-es tékás VHS kiadást, minthogy ezt a változatot egyszer is megnézzem. A 2004-est sem láttam egynél többször, még a 97-es mozis verzió jó, abban csak az EP4 Jabba jelenete új Mos Eisley-ben. Gusztustalannak tartom, hogy McGregort és a Hayden Krisztiánt beledigizték a régi trilógiába Sir Alec Guiness és Sebastian Shaw helyett.
-
Pearce
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Mondjuk az elég vicces volt, hogy amikor blu-ray-en megjelent a 6 rész egyben, akkor nálunk 40 ropi volt, a németeknél meg 20. Csontra ugyanazok a lemezek voltak és ugyanúgy magyar szinkronnal, ami változás, hogy a hátulján a leírás ott németül volt, nálunk meg magyarul.
-
Dilikutya
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Nem kötelező megvenni, akinek meg nincs meg, annak jó lehet. Anno trilógiánként volt 20 ezer fölött a BD, most 23-ért lesz a 6 film (steelbook nyilván drágább). A DVD pedig biztos kelendő lesz, mivel szinkronosan eddig csak a Sith-ek bosszúja volt a korábbi trilógiás csomagokban, az összes többi csak BD-n volt szinkronos. Az Xpress-en írtak olyat, hogy a DVD-re lehet, hogy az eredeti, felújítatlan moziváltozat kerül, ebben az esetben viszont nekem is kelleni fog. A legjobb a régi mozis, vagy a Jedi esetében a legelső VHS szinkron lenne, de ezekről álmodni sem merek már, pedig azok a gyengébb hangminőség ellenére is teljesen jók, bár nem is rosszak, jó minőségű VHS-ről bedigizett változatok vannak szerencsére a videótékákban. Engem nem zavar, hogy a 3 film legelső szinkronjaiban nem minden részben ugyanaz a szereplők magyar hangja, a fordítás nagyrészt ugyanaz, de az EP4 legújabb szinkronjában C3PO valami PR managerként mutatkozik be, ha az a változat lesz rajta, akkor viszont kapásból kukázok a megvétel ötletét még a moziváltozat esetében is. Amihez pedig szintén ragaszkodok, nem kell a sok CGI hülyeség, meg Evan McGregor a Jedi visszatér végén, és a helyes választ akarom arra a kérdésre, hogy ki lőtt előbb Mos Eisley-ben a kocsmában.
-
marilllyo
veterán
Na tegnap este én is végre meg tudtam nézni a
Chappie-t.
Nem volt ez olyan rossz.. Számomra.
Pro: Hát ez a faszi az akciójelenetek királya. Annyira de annyira tudja, hogy egy robbanást, lövést...honnan és mikor és mennyire kell kamerázni. Mikor kell lassítani, bullet-time stb. Semmi kamerarángás. A film végén a fő...harcos csatajelenet egyszerűen zseniálisan meg van rendezve. Iszonyat badass. Nekem nagyon bejön. De az előző két filmjében is ugyanúgy a végén van egy nagyobb lődözős csatázás. Mindháromban eszméletlen jó. D9-ben is az exosuit-os rész a legjobb. A film első fél órája is nagyon tetszett.
Contra:: Az a baj, hogy nem tudták merre induljon el a film. Több mélyenszántó gondolatot is boncolgat, de valahogy inkább csak mindegyikbe belekap és egyik sincs végül kidolgozva. Amit egy az egybe kihagytam volna az
rész. Ahhoz az első másfél órán keresztül ezt kellett volna felépíteni. Az nekem már sok volt. A többi addig oké. Szinkronosan néztem...ott még tudtak volna valami javítani a Yolandi szinkronján de mintha nem is akartak volna. Ugyanolyan gáz volt. A többivel nem volt gondom.ember tudata a robotba Na szóval annyira nem volt rossz...de a három közül valóban ez a leggyengébb.
-
Sziasztok!
Összeszedtem egy kisebb listát azokról a kínai akció/dráma/romantikus/történelmi/kaland filmekről, mellyek említésre méltóak szerintem. Ez nem az összes nyilvánvalóan, aki benne van ezekben valószínű látta mind, de aki még nem, annak lehet csemegézni belőle:
Hero
House of Flying Daggers
Crouching Tiger, Hidden Dragon ennek jövőre jön folytatása
Curse of the Golden Flower
Painted Skin
Painted Skin: The Resurrection
Red Cliff
Red Cliff II
Mulan: Rise of a Warrior
Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon
The WarlordsÜdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Inkább te vagy a paraszt aranyapám, ha tudatosan más helyére ülsz le. Ha annyira zavar, hogy beülnek eléd, akkor várd meg a film kezdetét és ülj át máshova. A magadfajták miatt van az, hogy 10 percen keresztül keresik szerencsétlenek a helyüket (mert nem gondolják, hogy van akkora gyökér, hogy direkt befoglalja másét), majd amikor rájönnek, hogy de igen, van, akkor még újabb 10 perc, amíg ezt lerendezik a másik féllel, az is elfoglalja a helyét, stb.. a film meg már rég megy. Bannolnálak az összes moziból, nézd otthon a kamerásat..
, elfajulni meg ilyen miatt nem hagynám a dolgot, mert erre van a CC drágajó személyzete aki tök jól szokta kezelni ezeket: elemlámpát dugnak a seggébe, hogy arrébb üljön