Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #151215 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, bár láttam mindent, de a marvel filmekben a látvány szerintem nincs a csúcsra járatva, szép és jó meg minden, de nem kiemelkedő. A majmok bolygója meg jó, a majmokkal szép munkát végeztek, de nekem nem volt meg ott az agyam eldobom faktor ahogy a marvel filmek látványánál sincs. Az Alita meg tényleg jó volt, de a látvány ott sem volt kiemelkedő, részemről ott a story vitte a pálmát, amikor volt
hát én ott libabőrös voltam, de vizuálisan nem nyújtott semmivel sem többet mint amit eddig láttunk. Az avatar ugye mondhatjuk hogy áttörés volt, mert előtte ennyire életszerű és valóságosnak ható látványt nem kaptunk. A Warcraft pedig azért volt újabb mérföldkő mert sikerült megint egy ilyen érzést adniuk, az orcokat annyira jól megcsinálták, az izmoknak izom hatásuk volt. Amikor ütöttek vagy valami nagyot és nehezet dobtak el én elhittem hogy ott az izmok egymáshoz kapcsolódnak és egy nagy erős együttdolgozó csoportot alkotnak ami tényleg lehetővé teszi azt az erőt ami ahhoz kell hogy tényleg elhajítsanak egy lovat.a holdas csata jelenet flashback
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- PlayStation 5
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest