Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz freelanced #26730 üzenetére
Írd meg, mennyiért és tudunk páran ajánlani valamit. Illetve az se lenne rossz, ha a haver rendszerét pontosabban megtudnád (milyen erősítő és milyen hangfal), akkor lehet hasonlókat keresni.
Üdv. -
b4sxe
aktív tag
Még 1 kérdés. Mitől van ez, hogy lefagy a gép valamilyen oldalon és ki írja ilyen sárga csíkba, hogy egy plugin nem válaszol ? Meg lehet valahogy csinálni? Csaj mert k*rva idegesítő .
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
nyunyu
félisten
válasz nrgxxx #26717 üzenetére
Ilyenkor a router admin felületére sem tudok belépni (Lynksys WRT54G). Ha kihúzom a routerből a táp-ot, akkor Windows 7 kékhallálal kifagy és újraindul, majd ezek után ismét van net. A legfrissebb firmware-van a roteren, eddig nem volt vele gond.
Milyen fw van a routeren, meg amugyis melyik WRT54G, mert volt belole tizenhet verzio, es akkor most a GL es GS alfajait nem is szamoltam
(Azokbol is volt meg vagy husz.)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
siebener
aktív tag
Üdvözlet. Megadott, de "jóvá nem írt" pirospont ügyében hol lehet intézkedni?
Kihez kell fordulni ilyen ügyben?[ Szerkesztve ]
-
Rainman05
tag
Hello.Valaki tudna segíteni Win7 VGA drivert keríteni ehhez a laptophoz?
Acer aspire 5735z -
talpas
aktív tag
Nem keresek már, inkább kérlek Ti segítsetek ha tudtok!
Nejem kapott 1/ FujSiem.lapos/ gépet. Vista jogtiszta, H.Basic. Hétvégén letisztáztam kicsit, mert máshol szolgált. A fura az volt a kezdetektől, hogy az asztalra kirakott ikonok duplázva voltak. Ehh, adok én neked gondoltam. Re. start és csak a rendszer ikonok maradtak. Na puff okosabb volt, valami nem OK. de mi? Szov. ha kirakom ismét a kívánt ikont akkor duplázza a következő indításkor.?"Veled, Uram, de nélküled..."
-
€uro
őstag
Sziasztok!
PC és monitor között az 5 méteres DVI kábel milyen mértékű válaszreakció időeltérést okoz?
Azért kérdezem, mert egy minél csendesebb PC építésén gondolkozom, és felmerült bennem, hogy ha a házat a szoba melletti szobában helyezem el, akkor gyakorlatilag nem kell foglalkoznom a ház csendesítésével.
A Logitech egerem és és billentyűzetem USB-s vezeték nélküli adapterét USB hosszabbító kábellel a szobába vezetném. Ezen kívül már csak a monitorhoz kell egy ötméteres kábel.
Van egy Full HD-s Tv is, amihez tíz méter kábel kellene. Illetve ott az erősítő, amit a PC-vel optikai kábellel fogok összekötni.
Ez ügyben tud valaki tanácsot adni? Halott ötlet? Vagy az öt-tíz méteres monitor kábelek miatt még ne aggódjak?
Jah! És még kérdés, hogy USB3-as csatlakozókat tudok-e 5 méterrel hosszabbítani?
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Van egy vinyóm, amit fél évig nem használtam. Most visszakötöttem, működik is, viszont amikor indul az XP, akkor minden alkalommal el akar indulni a chkdsk. Ez elsőre nem is volt gyanús, de most már mindig csinálja. Le lehet erről szoktatni a gépet? Vagy lehet "rosszul" bekötni, amitől valami miatt mindig el akar indulni a lemezellenőrzés?
PATA, NTFS vinyó, ha ez számít.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Relisys
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok egyszerre több docx-ben tartalom alapján keresni, mert az a helyzet, hogy van nagyon sok fájlom és meg kellene keresnem benne egy szöveget, de nem szeretném egyenként megnyitogatni és keresni bennük.
TC-ben szöveg alapján történő keresés docx-el már nem működik. Gondolom a tömörítés miatt.
Köszi
-
vilmaboy
őstag
Akadt két problémám.
Egyik havernál van egy T-home-os (általuk biztosított) digitális elosztó izé. Egyszóval egy rooter. Még csak hírből sem láttam ilyen eszközt közelről. 4után fogok Ebben a rooterben be lehet állítani és ha igen hol, hogy bizonyos weblapok pl facebook ne legyen elérhető? Ha nem akor hol tilthatnám ezt le XP 2002-ben? A lényeg hogy úgy csináljuk meg, hogy egy relatíve hozzáértő amatőr ne kerülhesse ki. Jó volna ha lenne benne egy tartalmi szűrő is, de csodákat nem várok...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok. Van egy csupán 5 éve vásárolt 2007-ben kiadott Intel DP35DP típusú alaplapom ami a gyártó honlapja szerint nem támogatja a windows 8-at, azaz nincs semmilyen alaplapi driver win8-hoz, csak win7-hez. Nem szeretnék most alaplapot cserélni, így az lenne a kérdésem hogy tudom-e futtatni a win7-es drivereket a win8 rendszer alatt? Ha igen,akkor pontosan hogyan?(kompatibilitási mód?) És ez okozhat-e teljesítménycsökkenést esetleg hibákat. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
STC Speed
őstag
Lenne egy ritka múzeumi gépem!
Itt a kép[link]
hp omnibook530,akkoriba nagyon drága dolog volt,még ma is csodálkozom milyen kisméretű
Ér valamennyit? Hol hirdessem? -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok
Facebookon valamiért nem engedi 2 albumom ( pl. portré ) láthatóságát lekorlátozni.
Az összes többi albumnál legörgethető a kis fogaskerék és felajánl mindenféle beállítási lehetőségeket, ezeknél nem.
Mikor rámegyek az egérrel,akkor kiírja,hogy "Youn can change the audience for each photo in this album" ,de sehol sem találom hogy lenne ez megoldható.
Ha belépek az albumba,ott sincs ilyen lehetőség, csak kedvencnek állíthatom be,meg törölhetem, meg jelölgethetek.
Baromi idegesítő,aki tud rá megoldást az írjon please!Alias: Júzer error
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz STC Speed #26787 üzenetére
A beárazós topicban lehet meg is mondják neked.
-
kisfiu87
tag
Sziasztok.
Konfig: Gigabyte GA-EP35-DS3 rev 2.1
Intel Core Quad Q6600 @ 2,4Ghz
5GB DDR2 800Mhz
Gainward GTX 560 Golden Sample 1GB (NEM TI)
Chieftec 450WLecseréltem a régebbi HD 4850 Toxic 512MB kártyámat a feltüntetett GTX re de nem vettem észre jelentősebb javulást(Sleeping Dogs, Saints Row 3 pl szinte semmi).
Kérdésem az lenne hogy mi lehet a gond? A procit felhúztam 3GHZ-re hogy megnézzem jobb -e de változatlan a helyzet.
Köszönöm előre is.
PSN ID: xnandor
-
törölt tag
válasz -HajTömeg- #26788 üzenetére
Ebben a topicban tedd fel a kérdésed, talán nagyobb eséllyel kapsz választ.
-
Eternitys
aktív tag
válasz GrandeP #26789 üzenetére
ok ennek utánna fogok nézni, mert ebből a szempontból akkor lehet megérné cserélni a lapot, a kisebb villanyzámla végülis jobb mint a nagyobb... De szerintem az lesz hogy megpróbálom felrakni és letesztelek mindent. Ha működik minden az jó, ha nem akkor meg csere, de csak ha nagyon muszály.
-
spista222
addikt
válasz Eternitys #26796 üzenetére
Amit írtam arra értettem hogy mivel az oprendszer előtt már 4-5 évvel léteztek azok a hardverek így azok drivere-i már nagy valószínűséggel bele is vannak integrálva a win8-ba, nem úgy mint a mostani legújabb csodák amikhez lehet hogy még kiforrott driver sincs így azokhoz nélkülözhetetlen külső driver.
Ugyanígy van a P3-4-es lapokkal XP esetén legtöbbször elég a hangkártyát telepíteni mert a többit felismeri.
Energiagazdálkodás: Ugyanaz a rendszer Win8 alatt kevesebbet eszik elvileg mint win7 alatt, mert kevesebb erőforrást zabál, bár még nekem sincs konkrét tapasztalatom vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest