Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuszi 78
tag
4870 alá sem árt minimum egy 450w-os tápegység, gyártók is minimum ennyit ajánlanak.
6750 minimum tápigénye[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
Szerintem olyan 35 és 38 K között mozoghat, attól függ mi van meg hozzá. De ez csak a személyes véleményem.
[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
vilmaboy
őstag
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
nagyúr
Igen. Nekünk a melóhelyen egy 2,2 cetka, 512 ram integrált vga és 3-nál több lapnál megáll a gép.
(#26732) Dogeri: Eredeti a win, vagy mókolt gányolt hulladék?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tim82
félisten
Pl. felteszed a kérdést a Core 2 Quad (Yorkfield)-topikban (mobilról vagyok, ezért nem linkelem), a topik oszlopos tagjai ugyanis eléggé benne vannak a témában.
Egyébként valószínűleg az adott Xeon-nak megfelelő Core 2 Quad procit nem támogatja hivatalosan a lap.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
spiritex
veterán
6 ezerrel többért ez nem éri meg jobban vadi újan?
https://www.pcx.hu/termek/crucial-120gb-m500-ct120m500ssd1-ssd-meghajto-43688Az általad említettért biztosan nem adnék 7-nél többet...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Bjørgersson
félisten
Bugos a GPU-Z, Kepler kártyákkal ezt csinálja, ne foglalkozz vele. GTX750Ti-nél meg pl. kétszer annyit ír ki, mint az eredeti.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pocokxx
Közösségépítő
Igen, már megvan... Gyorsabb volt a válasz, mint az utánajárás. Elnézést.
Adaptered van hozzá, ugye? (771 to 775)Proci csere előtt ment a E7500-zal? Esetleg más memóriafoglalat, kevesebb rammal? Hangjelzés nincs?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát, ha át is írta, akkor is vissza kéne jönnie elem pakolgatásnál. Valami zárlat félét viszont csinálhatott egy rosszul felhelyezett adapter.
(#80952) Gergő170
Tegyél fel egy régebbi Skype-ot. Skype 6.14
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
calf
tag
BIOS microcod nélkül is viszi a Xeonokat, a P43-ba sincs Mod Bios.
Amelyik lap lekezeli a Q9550 illetve Q9650-et az jo.ha microcode kellene neki sztem ismeretlenként jönne be( pl p5b), viszont itt se kép se hang és a legnagyobb cumi, h a régi procival se....
Telefonos Ügyfélszolgálatom 0-24!! +36 HETVEN /394-6ÖT-3HAT Ha több pirosad van mint nekem előre utalok!
-
pocokxx
Közösségépítő
Megpróbálhatod, elvileg van ilyen funkció a lapon, és remélhetőleg ugyanúgy működik, minden Fujinál. [link]
If a severe error such as a power failure occurs while the BIOS update is in progress, the BIOS may become
corrupted and leave the system in an unbootable condition. The Fujitsu Technology Solutions Recovery BIOS
technology allows the repair of the BIOS; a new BIOS can be flashed from a floppy disk or a USB Memory Stick
any time, thereby restoring the functionality.
The Recovery BIOS resides in its own area in the Flash EEPROM; it is well protected from corruption and
available even after a disastrous flashing attempt. If required, use the following method to recover the BIOS:
1. Turn off the computer, disconnect the A/C power cable and open the case
2. According to your type of mainboard, set jumper to: “Enable System BIOS recovery”; see table
below for the jumper settings
3. Close the chassis, reconnect the A/C cable
4. Insert a BIOS Update diskette (see section “How to update the BIOS?”) or an USB Memory Stick
and turn the computer on
5. Watch the sounds from the system speaker
The BIOS recovery was successful when you hear beeps in the sequence ”short-short-long-longlong”
and the floppy activity light turns off. The BIOS recovery may take a few minutes.
6. Turn off the computer, disconnect the AC cable and open the chassis
7. Reset the jumpers to their original position
8. Close the chassis, reconnect the A/C cable and remove the diskette or USB Memory Stick
9. Turn on the computer and enter the BIOS-Setup. (Press the <F2> key during Boot)
10. Select “Get Default Values” in the menu EXIT
11. In the menu “EXIT”, choose “Save Changes & Exit”
The computer will now reboot and the BIOS Recovery is complete.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát annyit azért megnézhetsz, hogy, mit csinál, ha átrakod a jumpert, és beraksz egy pent.
OFF1 A recoverynek nem pont az a lényege, hogy tulajdonképpen újraírhatod vele a sérült biost...? Tehát akkor is működni kell, ha "se kép se hang". Vagy csak én gondolom így?
OFF2 Mondjuk én továbbra sem tartom valószínűnek, hogy bios gondja van."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell Inspiron 3537-5434 laptop notebook 128 GB
- Dell U2717D - 3db karc a képen alul - 2560x1440 2K IPS panel 2560x1440
- Lenovo ThinkBook 15-IIL / i5-1035G4 / 8GB / 256GB / 1 év garancia, áfás számla
- 500 GB-os 500GB Western Digital Saegate Toshiba Hitachi HGST Samsung SATA HDD barátságos áron
- Lenovo Thinkcentre 7373-CTO Dual Core 2,5GHz, 4GB eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest