Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35751) opeter70 válasza Osynho (#35743) üzenetére


opeter70
senior tag

Véleményem szerint rossz helyen keresgéltek.
Szerintem testkábel probléma akkor léphetne fel, ha másfeles villanydróttal lenne letestelve, rágógumival odaragasztva a kasztnihoz.
Ezt a (nyilvánvalóan túlzó) hasonlatot csak azért írtam, mert egy 20-as tápkábel rendesen felsaruzva körsaruval, a biztonsági öv csavarjához rögzítve semmiképpen nem eredményezhet olyan rossz kontaktust, hogy a testelés az RCA negatív pólusán valósuljon meg.
Ahhoz festékrétegnek, vagy rozsdának kellene lenni a testpontnál, hogy ilyen előforduljon.
Rólad feltételezek annyi szakértelmet, hogy ilyenre odafigyeltél bekötéskor.

Persze lehet, hogy tévedek, de én inkább az erősítő belsejében keresgélnék, hátha esetleg ott keletkezik egy zárlat a negatív kivezetés és az RCA bemenet között.

(#35752) Alfalaca válasza opeter70 (#35749) üzenetére


Alfalaca
csendes tag

Kösz a kimerítő választ.
Apránként fog összeállni a dolog. Közel sem biztos, hogy az a fejegység lesz a befutó. A vezérléshez ragaszkodom tehát a kérdés, hogy a kiszemelt vezérlő működik e? Hangszórókat majd később tervezem cserélni.

(#35753) mortalwombat


mortalwombat
tag

Sziasztok, üdv a topiknak!
Adott egy '99-es Mazda323F, amibe hifit szeretnék, épp a gyüjtögetési fázisban vagyok. Ami már megvan: Emphaser EA475 4 csastis erősítő, Emphaser EG10 (új állapot) ezt egy kis Phonocar zárt ládába szánom, a komponens set pedig egy Rainbow SLX165 DeLuxe (új állapot szintén). Nem új cuccok-sőt!-de én inkább a minőséget helyezem előtérbe, zenehallgatásnál sem az utca hangosítása lesz a cél. Zenei ízlésem amúgyis a nyugisabb zenék felé terelődik mostanában. Fejegységnek egy 4V-os új JVC-t szántam, ( KD-R 951BT )de örömmel olvastam, hogy van már olyan Kenwood, ami lejátssza a FLAC-et.
Kérdésem: van olyan komolyabb fejegység, amiben van mechanika, legalább 2 pár 4V-os, és viszi a FLAC-et?
A másik dolog, ami felmerült bennem: láttam egy 2 csatornás Emphaser erősítőt, ami 1×450W-ot tudna 4 ohmon (annyi a mély is) és arra gondoltam, megvenném, hogy az hajtsa a mélydádát, mert többek szerint kevés lenne a 4 csatis hidalva 150W teljesítménye a zárt ládához. Mit gondoltok? Érdemes lenne beruházni?
Ahogy látjátok, nekem az Emphaser a lövésem, lehet, ha felbukkana egy Emphaser komponens set jó áron, akkor szó nélkül eladnám a Rainbowt.
A válaszokat,véleményeket előre is köszönöm! :-)

(#35754) PiciPeti válasza mortalwombat (#35753) üzenetére


PiciPeti
őstag

Jó is az Emphaser... :)

Nekem EA490 van elöl, ez hajtja hídban az első szettet, hátul a nyomónak meg Signat RAM3, ami ugyanaz mint az Emphaser EA2190, amit te is láttál szerintem.
A 475 biztos kevés lesz a nyomóhoz, ajánlom neked is azt a felállást, ahogy nekem van. ;)

(#35755) opeter70 válasza mortalwombat (#35753) üzenetére


opeter70
senior tag

+1 a Signat RAM 3 -ra. Nekem is nagyon bevált és valóban Emphaser belseje van.
Én mondjuk azt hiszem, hogy a 2150-el egyezik, de ez most lényegtelen. a 450W 4 Ohmon stimmel. :)

[ Szerkesztve ]

(#35756) S.Y.S. válasza S.Y.S. (#35695) üzenetére


S.Y.S.
aktív tag

Up!

(#35757) mortalwombat


mortalwombat
tag

2150-es bele van a Ram3-ban. Hm, akkor asszem a fejegység vétele tolódik :D
Más.
Van valakinek tapasztalata a bluetoothon történő zenemegosztás minőségével? Tehát mondjuk egy 320as mp3 hogyan szól fejegységről, és hogyan bluetoothal megosztva telefonról?
Elképzelésem szerint a telefon játszaná a flac-t, és az így szólhatna a fejegységgel-amik nem tudják alapból a flac-et. Ahogy olvastam a, Kenwoodok kilőve :-( Így nem kéne CDre írni a flaceket, vagy nem kéne 320as mp3-ra konvertálni őket.

(#35758) PiciPeti válasza mortalwombat (#35757) üzenetére


PiciPeti
őstag

Flac vs 320as mp3? :F

Akkor már inkább Wav, ha CD-re kell írni, és fontos a minőség...
A Flac-et játszó Kenwoodok jók lehetnek, de élőben még egyet sem láttam/hallottam... :( :(

Kékfogról játszva max mp3 minőséget fogsz tudni elérni, szóval csak ilyen "gyorsan meghallgatom ezt a számot, milyen a kocsiban" játékra jó szerintem...

Amúgy sose értettem, mi a baj a CD-vel...

Volt USB-s fejem, és amikor megtelt a 8 gigás pendrive, már megbolondultam, mire megtaláltam egy számot a sok mappa között. Emellett még a minőség is a béka segge alatt volt.
Most van egy nagyságrendekkel komolyabb fejem van, ami tud CD-t, meg CD-t játszani, van egy 50-es lapozós CD tartóm, minden CD-n 10-15 számmal, tudom melyiken mi van, milyen stílusban. Egy városi lámpánál simán kicserélem a lemezt. Hosszabb útra meg ott a 10-es CD váltó. Annak a minősége sajna nem olyan jó, de még mindig az mp3, meg a telóról játszás fölött van.

Egyedül a fent leírt gyors kipróbálási lehetőség hiányzik, de ez is orvosolható lenne egy pár ezer forintos bluetooth modullal.

Szóval szerintem inkább egy komolyabb CD-s fej, mint egy mindent játszó mechanika nélküli. :U

(#35759) mortalwombat


mortalwombat
tag

Mechanika mindenképp kell, mert van sok CD-m is, és nem szeretném kizárni azok hallgatását. Viszont még több flacem van, és nem szeretnék sok CD-t magammal hordani. Arról nem is beszélve, hogy otthon is hallgat zenét az ember, és akkor állandóan ki-be kell pakolni a CD-ket. Jah, és sajna az is van, hogy az újabb CD írokkal nem lehet olyan jó minőségben írni, mert a legkisebb írási sebesség valami 8×-os? Az sem tesz jót a hangnak...nem tudom, valmi jó kompromisszum kéne, de úgy látszik nem lesz egyszerű megtalálni a megoldást :-(

(#35760) Osynho válasza mortalwombat (#35759) üzenetére


Osynho
addikt

ipod

(#35761) mortalwombat válasza Osynho (#35760) üzenetére


mortalwombat
tag

Kösz.
Nem akarok almás lenni.

(#35762) Osynho válasza mortalwombat (#35761) üzenetére


Osynho
addikt

en se akartam, az itunes-tol a mai napig rangatozassal kísért sírógörcs kerülget, de nem rossz megoldás szerintem. olcsón, nagy tárhely, jo hang, jo vezerelhetoseg fejegysegrol.

(#35763) nyikoláj


nyikoláj
tag

Sziasztok!

Szeretnék egy kis tanácsot kérni, hogy reálisan mennyiért és hol tudnék minél hamarabb az alábbi dolgoktól megválni (egyben vagy külön is).

[Kenwood KDC-3054URY]

[Crunch GPX500.2]

[MacAudio MPX Box 112]

Köszi

(#35764) Joe fiú válasza Osynho (#35762) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Eleint én is szívtam vele, aztán rájöttem, hogy simán fájlkezelőként is lehet használni..előre készített lejátszási listáim vannak az ipodon és csak simán behúzom oda a fájlokat és kész..nincs se szikronizáció..se órákat nem kell szenvedni vele, csak sima file-másolás..Nekem messze ez az Alpine-Ipod kombó jött be eddig, egyetlen egy cdt használok az is egy éve, amióta vettem a fejet benne van, mert az elöző tulaj bennehagyta :DDD

Egyébként aki jó 4 csatis erősítőt akar, épp most van Cs-n egy Steg 75.4, legutóbb 3 éve láttam eladót

[ Szerkesztve ]

(#35765) Osynho válasza Joe fiú (#35764) üzenetére


Osynho
addikt

Ezt kifejtenéd nekem részletesen? Sok hajszálat megmentenél nekem a kihullástól. :D Akár privibe is jöhet, ha nagyon off.

(#35751) opeter70:Én is félek, hogy az erősítő is ludas. Körbejárom a kérdést. Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#35766) footy válasza Osynho (#35762) üzenetére


footy
addikt

De miert kerulget a sirogorcs? Az iTunes a legjobb ha rendszerezni akarod a zenegyujtemenyed. Az egyik feltetel az ID3 kitoltese(Jaikoz Audio Tagger-rel meg lehet oldani par kattintassal), a masik, hogy MP3 vagy M4A formatumban kell lennie. Na ez egy kicsit szarabb, mert lossless M4A-t nem hogy venni nem lehet de meg letolteni sem.
Ami a szervezofunkciokat illeti, nekem az valt be, hogy az adott honap nevevel letrehozok egy listat a gepen az aktualis kedvencekbol. Aztan eleg a listat athuzni es masolodnak a dalok is.

[ Szerkesztve ]

(#35767) progbalu


progbalu
újonc

Sziasztok!
Egy kis tanács kellene.A régi suzukiból ezek a cuccok jöttek ki:
- Blaupunkt Hamburg MP57 fejegység
- mac Audio MPX 5000 erősítő
- JBL CS 1204B láda

Egy 2001-es vWpolo classic sedan az "új" autó!Teljesen gyári bent minden...Szeretném majd átrakni a fejegységet, az erősítőt, a mélyládát.
Előre szeretnék egy jobb 16,5 cm-es szettet venni. Hátul meg lenne a láda.
Milyen első szettet vegyek. KB. 40 ezrem van rá!
Többségben elektronikus zenéket hallgatok. (progressive, minimal, dubtechno, downtempo, chill)

http://pitoncaraudio.hu/hangszoro/16-cm-set/kicx-alq-6-2.html

Ezt ajánlották, többen!
Szeretnék még véleményeket kérni!
Köszönöm szépen!

(#35768) qnadam


qnadam
veterán

kedves emberek, jvc vagy kenwood?

bővebben: (számomra) új autó, a gyári rendszer egy pio rádióval elsőre elfogadhatónak tűnik. viszont a pio fej csak cd-ről tudna mp3-at lejátszani, arról is csak akkor, amikor épp nem haldoklik... én pedig örülnék, ha menne a flac is. nem a hangminőség miatt (nem az autó ennek a terepe nálam, az előző autóban egy névtelenség határán egyensúlyozó mp3-as fej volt meg két nagyovál a kalaptartóban, elvoltam velük), hanem mert nem szeretnék konvertálni. ilyet viszont elfogadható áron 1 din méretben csak a kenwood és a jvc árul :( melyiket szeressem?
a minél kevésbé csicsás kinézetet tudnám értékelni (ez a blaupunkt egész civilizált, de csak mp3-at játszik), ebben sajnos egyik sem jeleskedik. jó volna valami rendes kijelző is a szokásos egysoros helyett, de arról is letettem már, elég csúnya felára van :(

köszönöm!

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#35769) $lash


$lash
csendes tag

Sziasztok!

Viszonylag olcsón (<30.000) keresek uDimension jr 4.300 és Kicx ALQ 6.2 mellé 1 dines fejet a következő paraméterekkel:
- min 2 pár rca
- hátlapi usb (nem baj ha elöl is van)
- bluetooth kihangosítás
- hpf, lpf
- iPod kezelés

A Pioneer X560BT-n kívül van alternatíva ebben az árkategóriában? Volt esetleg valakinek problémája vele?

Ezen kívül lenne még egy olyan kérdésem, hogy a fent említett erősítő 2 csatornája képes hídban értelmesen meghajtani egy mélyet? Ha igen, tudnátok ajánlani néhány hangszórót amit érdemes vele meghallgatni?

Köszi!

(#35770) shteer válasza Joe fiú (#35764) üzenetére


shteer
titán

Ha QM lenne, mar nem lenne ott :)

..szerintem jónak tűnik

(#35771) Joe fiú válasza shteer (#35770) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Miben találod jobbnak a QM-et? Nekem mindkettő AQ( 75.4 és 220.2) volt QM 120.2-m is, de én az ég világon semmit nem vettem észre.

qnadam: Gyakorlatilag mindegy melyiket veszed, nekem volt belépő kategóriás JVC, Kenwood is, mindkettő egész elfogadható, amelyik jobban bejön kinézetre...a többsoros kijelző meg ahogy mondtad a nagyobb kategóriák kiváltsága, egyébként nem tudom mihez kell a nagyobb kijelző?? A nagyobb Kenwoodom 5 soros, pont ugyanúgy nem érdekelt, hogy mit ír ki, mint az egysoros Kenwoodnál..

$lash:: Nem kimondottan mélyláda hajtásra van kihegyezve az erősítő, de valami kisebb, minőségibb mélyet elkerget, attól függ mi a célod vele. Jl Audionak, Rockford, Udimnek vannak 25-30cm-es érzékenyebb 200-250W RMS körüli mélyei, ettől függetlenül mindegyik szereti ha több wattot kap mint amennyi rá van írva.

[ Szerkesztve ]

(#35772) shteer válasza Joe fiú (#35771) üzenetére


shteer
titán

Abba vagyok belebuzulva :) nincs kulonosebb oka
Jol mutatna a QM 120.2 mellett

..szerintem jónak tűnik

(#35773) Samus


Samus
addikt

Srácok, kétutas hangváltóra (keresztváltóra) rá tudok kötni kettő darab csipogót párhuzamosan, különösebb probléma nélkül?

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#35774) Joe fiú válasza shteer (#35772) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Így már világos, nekem meg ezért jött a 75.4 mellé az AQ 220.2 mert ők is jól mutatnak :DDD

Samus:: A probléma az lesz, hogy el fog mászni a vágási frekvcencia és azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy tolerálni fogják-e a magasaid..de miért is kell két magassugárzó? Nekem az egy is sok..6db-lel le kellett vágnom.

[ Szerkesztve ]

(#35775) Samus válasza Joe fiú (#35774) üzenetére


Samus
addikt

Lehet valami minőségibb kellene. A problémám az, hogy eddig elöl volt a komponens szett, hátul a 3 utas koax. Nemsoká bejön a mély hátulra, ezzel együtt ki akarom venni hátulról a 3 utasokat, egyébként is recsegnek már (sajnos a nap és hő megtette a hatását), csak a basszus miatt tartottam őket, mert az jön belőlük rendesen.

Kipróbáltam, hogy fadert előre tolom, de túl halknak tűnt a rendszer, és mivel nincs erősítő, nagyon nem akarom feltekerni, négy hangszóróval lvl 22 felett hallhatóan torzított (valószínű alatta is, csak nem hallottam ki). Menet közben 15-16 a hangerő szintje, várakozásnál 12-13, ezért problémás az, hogy halk. Vagy esetleg ha csak a komponens szettet hajtja a fej, valamivel jobb lehet a helyzet? Tudom, kellene egy két csatis erősítő, de 10 alatt nem nagyon kapok értelmesebb darabokat használtan sem. És ugye "budget" kategóriáról beszélünk az én esetemben.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#35776) shteer válasza Joe fiú (#35774) üzenetére


shteer
titán

nem kicsit :)

..szerintem jónak tűnik

(#35777) orbano válasza Samus (#35775) üzenetére


orbano
félisten

hogy a viharba ne kapnál 10 ezer alatt? csak várni kell, valamelyik aprón tuti felbukkannak ennyiért régi értelmes erősítők. de a fejegységbe épített fosadéknál szinte bármi jobb. a kevesebb hangszóró is jót fog tenni neki amúgy.

de tényleg, minek két csipogó? :N

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#35778) PiciPeti válasza Samus (#35775) üzenetére


PiciPeti
őstag

CS-n nemrég láttam Audio Gods Amos 2.6Ax-et. Nem éppen első szett hajtásra van kitalálva, nem is csúcskategória, de 8-ért teljesen jó vétel. Én subhoz használtam ilyet, erő van benne... ;)

(#35779) Samus válasza orbano (#35777) üzenetére


Samus
addikt

Ez lehet csak az én téves logikán, de úgy vettem észre, hogy a zene nagy része a magasból jön, gondoltam ha négy lesz kettő helyett, talán adott hangerőn jobban hallom, mint előtte.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#35780) Joe fiú válasza Samus (#35779) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Nyílvánvalóan hangosabb lesz, mint egy magassugárzóval, jobb nem lesz, illetve nem dupla olyan hangos lesz, pár db+-t jelent. Egyébként egy jó komponens szett, jól elhelyezett magassugárzóval, erősítővel megtámogatva, többet nyújt mint amit a hallásküszöböd el tudna viselni.

(#35781) PiciPeti válasza Samus (#35779) üzenetére


PiciPeti
őstag

Arra készülj, hogy az oválok likvidálásával a mélyközeped is el fog tűnni. Ha ezt még tetézed mégtöbb magassal, abból elég nagy katyvasz lesz sztem... :(
A mélynyomód dübögni fog, meg a magasad sivítozni....

(#35782) orbano válasza Samus (#35779) üzenetére


orbano
félisten

1 - nem onnan jön a java része (ha mégis az elég nagy baj)
2 - az erősítőd teljesítménye adott. Ha több hangszórót rákötve nagyobb hangerőt kapnál, akkor máris feltaláltad volna az örökmozgót.

De legalább elpazarolsz pénzt rá, amit félretehetnél az erősítőre, plusz a hangzás is rosszabb lesz.

A vér nem válik VAZZE!™

(#35783) Samus válasza PiciPeti (#35781) üzenetére


Samus
addikt

Nem oválok vannak bent, hanem sima kör alapú hangoskodók. Elöl ott a komponens szett, az ajtóban 16os mélyközepekkel. De megértettem, kell egy plusz erőlködő, köszönöm :R

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#35784) Rivaul


Rivaul
addikt

Sziasztok.

A kocsimba a hátsó hangszóró papír pereme elvált a fémtől. Olyan mint ha kiszáradt volna a ragasztó. Mivel célszerű visszaragasztani a fémhez? Nem akarok nagy mulatást csapni vele csak szóljon normálisan.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#35785) orbano válasza Rivaul (#35784) üzenetére


orbano
félisten

az nem ragasztó, hanem egy gumiperem, ami el szok cukrosodni. venni kell egy gumiperemet és újraperemezni. vagy venni egy új hangszórót.

A vér nem válik VAZZE!™

(#35786) qnadam válasza Joe fiú (#35771) üzenetére


qnadam
veterán

köszönöm :)
a kijelző általában nem érdekelne, de amikor a könyvtárak között kószálok, nem jönne rosszul. de nem válóok, ha nincs :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#35787) Rivaul válasza orbano (#35785) üzenetére


Rivaul
addikt

Szia.
Köszönöm a választ. annyi lenne hogy ezen egy gramm gumi nincsen. ez egy rover 45 gyári 16-os kör hangszórója. Tiszta papír az egész. Ezen kívül látom is a ragasztó vagy afféle folyását ami elengedett a papír alatt.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#35788) mortalwombat válasza opeter70 (#35755) üzenetére


mortalwombat
tag

opeter70, PiciPet!
Köszi a tanácsot! Sikerült bespájzolni a két csati EA2150-es Emphasert. Ezzel asszem megindutam a leejtőn-az aktív rendszer felé :-D

Tudtok arról, h valaki vállalna erősítő külső felújítását? Eléggé karcos mindkét bordázata-a végeket le lehet venni, és lefényezni/szintereztetni gondolom, de a bordák már bajosabbak :-(

(#35789) mortalwombat válasza Rivaul (#35787) üzenetére


mortalwombat
tag

Guminak, vagy szivacsnak márpedig lennie kell(ett) mert úgy tud mozogni a membrán. A habszivacs perem szokott szétmállani.

(#35790) Rivaul válasza mortalwombat (#35789) üzenetére


Rivaul
addikt

Nem kétlem igazatok csak én laikusként azt mondom amit látok. Mellékelek egy képet úgy talán könnyebben tudtok segíteni. KÉP

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#35791) PiciPeti


PiciPeti
őstag

Vannak papírszélű hangszórók is, ott harmonika szerűen van kiképezve a perem, így tud mozogni.

Palmatex jó eséllyel megfogja. ;)

(#35792) mortalwombat válasza PiciPeti (#35791) üzenetére


mortalwombat
tag

No, hát ilyen filléres megoldást sem láttam még. Mindig tanul az ember :-)
Mentségemre legyen szólva, hogy inkább a szobai hifiben vagyok jártasabb.

(#35793) Outlander


Outlander
őstag

Sziasztok.

Úgy volt h cserélem az autómban az első szettet.. noname gyári 16,5, mert recsegett-ropogott, de mikor odakerültem akkor kiderült h csak kábelhiba. :U

Viszont ha már megvettem a kellékeket, akkor mindenképp beszerelem az újat.
A kérdésem pedig az lenne, h szerintetek hogyan járok jobban?! :)

Ha az első gyárit hátrateszem és a helyükre megy az új,
vagy pedig
A hátsó helyére (ami egy 10-es gyári noname) megy az új?!

Köszi.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#35794) PiciPeti válasza Outlander (#35793) üzenetére


PiciPeti
őstag

Ha a hátsót kikötöd, és előre beteszed az újat. ;)

(#35795) Rivaul


Rivaul
addikt

Volt itthon F.B.S-em az elég rugalmasra köt és talán elég erős is. Ezen kívül meleg ragasztóval a peremet körbenyomtam az még ad neki egy kis tartást. Holnapra meglátjuk.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#35796) Outlander válasza PiciPeti (#35794) üzenetére


Outlander
őstag

Bár sejtettem, hogy nem fogok racionális választ kapni, de valahol mélyén, azért reménykedtem benne. :U :O

No mindegy, majd szombaton hangulatomhoz/időmhöz mérten fogok dönteni, hogy csak két ajtót vagy négyet bontsak meg.

Azért köszi. :R

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#35797) Rivaul válasza Outlander (#35796) üzenetére


Rivaul
addikt

Tedd a hátsó helyre az eredeti elsőt kontrasztnak. Előre meg mehet az új minőségibb hisz azt hallod úgy is jobban. A 10 meg dobd a patakba.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#35798) PiciPeti válasza Outlander (#35796) üzenetére


PiciPeti
őstag

Valamelyik szellőzőrács helyére tedd be a 10est is... Hátha... :D

Ez már racionális általad elvárt válasz? :F

(#35799) $lash válasza Joe fiú (#35771) üzenetére


$lash
csendes tag

Egy hyundai coupe gen 1-be fog kerülni, viszonylag kis csomagtér ami egy légtérben van az utastérrel. Csak kiegészítésnek kellene, nem falbontó spl-re kihegyezett mélyeket szeretnék:)

Érzékenység tekintetében lehet hagyatkozni a katalógus adatokra vagy inkább csak tapasztalat alapján lehet megítélni?

(#35800) PiciPeti válasza $lash (#35799) üzenetére


PiciPeti
őstag

Carpower Raptor6? Ha számít a méret, meg a könnyen hajthatóság, és nem a gatyalobogtatás a cél... :U

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.