Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50021) SunMount3r válasza Pazolini (#50020) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ezt tudom, de én arra gondoltam, hogy pl. az MPHC esetén a PC procijára bízva szoftveresen sokkal könnyebb az ilyeneket megoldani, míg ugye a média lejátszók esetén alapból a hardware-nek (chipset-nek) kellene tudnia ezeket és ha ott valami difi van azt esetleg már nem lehet korrigálni egy firmware-el sem (legalábbis nem mindig, vagy korlátozottan és nem könnyen). A jobbik eset, ha a hardware képes rá, csak a firmware nem elég kiforrott még vagy bugos hozzá, ez esetben könnyebb a dolog.

Csak arra gondolok, hogy ez az első lejátszó ezzel a chipsettel, így nem annyira elrugaszkodott, ha ennek a hibáját is felvethetjük. De ez talán tényleg csak spekuláció, én reménykedem a legjobb esetben és, hogy hamarosan javítani is tudják ezeket az újabb firmware-ekben.

Csak szerintem a bugok száma miatt, inkább tesztelhették volna még egy ideig, hogy alapból normális firmware-el hozzák ki (ha ezek nem hardware-es gondok). De pl. küldtek ki beta tesztelésre is jócskán a Q10 Pro-ból mindenfelé és az első firmware-eknél, még sok olyan hibát sem javítottak, amiket a beta teszterek jelentettek, hanem zsupsz kihozták bug-soan, amint tudták. Ez is alapot ad némi gyanúra, de lehet hogy csak a firmware-t kapkodták el (jobbik eset).

Nagyon reménykedem a javíthatóságukban... :K

(Ha valamit tévesen írtam/gondoltam, nyugodtan korrigáljatok...)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.