Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40012) crok válasza 0ttó (#40011) üzenetére


crok
Topikgazda

Úgy rémlik, hogy (a több esetben) ha az autobrightness be van kapcsolva akkor a csúszka a minimum-ot állítja be, nem? Vagy legalábbis be tudod állítani hogy mi legyen aktuálisan az automata helyett az értéke és ézt tanulja meg az adaptív fényerő..

A tanult értékeket le lehet "resetelni" (ha olyan Android főverziód van, ezt ugye nem tudjuk) és akkor az adaptáció újraindul - de szerintem az egész automatikus meg tanulós dolog humbug.. mindenesetre a tanulás abból áll, hogy mikor nem tetszik amire beállt akkor a csúszkát húzod ide-oda és "megtanulja" a szokásaid hogy milyen viszonyok mellett az automatikusan meghatározott értékeket te mire változtattas és onnantól az lesz a referencia amit te "megtanítottál" vele és telefonja válogatja mit használ a fényerő meghatározásához, van amit borzasztóan merít (és van, ami pl. nem külön szenzort hanem a kamerát használja.. ami szerintem több, mint aggályos).

Amúgy root nélkül szerintem sehogy se fogod beállítani - hacsak nem támogatja maga a ROM amit használsz (amit nem tudunk hogy mi) - mert a framework-res-ben van a minimum érték definiálva (referenciának: itt van az AOSP Android 10 mostani legfrissebb forrásában az az ide vonatkozó változó(k)nak a helye).

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.