Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Pendragon911 #14100 üzenetére
Próbáld ki, és mondd meg te.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
anarchoid
csendes tag
Megerkeztek a mini m8s II eim, tokeletesen mennek libre 10 esssel. Az elso peldany -nal idle -zeskor halottam valami pattogast, de miutan mind a 3 at felinstallaltam libre -vel es ismet elovettem a legelsot - nem csinlta a pattogast, lehet hogy ez kontakthiba lehetett ?
Amugy 2db Beelink mini mxiii ii utan ez a 3db Mini8S ii nagyon hozza az elmenyt , hogy semmi molyolas nemkell a mukodeshez csak a libret felpakolni... (ismerosok szeretni fogjak ezeket a mediaplayereket
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz DoItYourself #14103 üzenetére
Amint lesz rá lehetőségem, kipróbálom és én be is számolok majd róla. Gondoltam kérdezni ingyen van
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Pendragon911 #14106 üzenetére
Valószínűleg működni fog S905X-el is. Biztosra nem tudom mondani, mert nem egy populáris téma, és nekem S905 van. A számlát meg majd küldjük.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
anarchoid
csendes tag
válasz pinnacle #14107 üzenetére
Nyilvan mas a menu, ez utobbi Google TV nek titulalja magat , es a menuje is rendesebb mint a Beelink-e, a reet gomb sincs olyan melyen mint a beelinknel, kimondottan konnyu volt megnyomni.
Valobam a Mini8S -nek kicsit jobb a tavianyitoja (vannak rajta rendesen gombok nem a beelink minimalista megoldasa) viszont mind2 eszkoznek tulsagosan konnyu es gyenge anyagbol van a taviranyitoja, felejtos , vagy eger vagy CEC a javalott a hasznalatahoz. Csak a taviranyito miatt nem eri meg ezek kozott a keszulekek kozott valasztani. Egy TV-nek vagy erositonek nehez , kemeny muanyag taviranyitoja van ami kibir egy elefantot is (es kb olyan nehezek mint itt maga a box) sokkal jobbak ezeknel a filleres vacakoknal.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-
anarchoid
csendes tag
Amugy a Mini8s II dobozan ennek a youtube-osnak az url-e van fenn QR koddal :
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz azbest #13321 üzenetére
Első fecske S905D processzorral: Datamax DM145S Hybrid TV Box with Digital Tuners
Valódi dupla tuneres (egyszerre használható mindkettő, nem csak felváltva), ami érdekesség, a többi a szokásos.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
azbest
félisten
válasz pinnacle #14107 üzenetére
A rádiós modul más bennük. (onnan tudom, hogy a v88pro legtöbb változatára az m8s2 rendszer jó RTL8189ETV, de van más wifis változat, amire az mxIII Ii Aigale aw-cm273sm).
De persze előfordulhatnak olyan sorozatok, ahol éppen mást építettek be.
Meg úgy tűnt, hogy mxIII Ii -re többször jött ota frissítés, míg m8s2-re nem láttam. Persze a szoftverük sem egyforma, launcher más. Sebességre talán hasonlók. Persze ezt én úgy mondom, hogy v88 pro-n próbáltam mindkettő rendszerét egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
mamago1972
tag
Mától én is "klubtag" vagyok, végre megérkezett a kütyü. Este beüzemelés.
Do I make myself clear?
-
azbest
félisten
válasz DoItYourself #14112 üzenetére
Nocsak, akkor az lehet a ts inputok miatt van, ami hiányzik az X-ből. Látom lanból nem kötöttek rá gigabites külső chipet, hanem a belső 100-ast használja.
kommentek közt linkelnek egy sdmc tech DV8304-T2 boxot is, 1 tuneres, de az is csak 100as lannal.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Árakra kíváncsi leszek. Olcsóbbnak kell lennie mint a wetek, hogy labdába rúgjon.
No meg gondolom a wetek is fog erre építeni... -
Z10N
veterán
Nekem 1/8 van abban nincs BT, de javitsatok ki. Android-nal nincs is feltuntetve, mig LE-nel ha aktivalom nem talal eszkozt. Furcsa, hogy kisporoltak egy ilyen $1-s eszkozt, de a leirasban direkt kiemeltek.
Hetvegen tesztelgettem 4K videokkal. Gyonyoruen vitte mindet (60-120Mbps)
Persze volt amelyiket az usb2-s pendrive miatt lassan jatszott le (280Mbps)# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Csicsóka
őstag
Oleg (balbes150) cimbora szerencsére nem pihen, és ismét kitett az asztalra egy S9xxx boxokra fejlesztett Armbian Linux változatot, választható ICEWM XFCE, LXDE LXQT MATE asztali környezettel.
Legalább 4 GB-os SD kell hozzá, a dtb.img-k a boot partíció dtb-3.14.29 könyvtárban vannak (S912 is).S905-ön hamarosan tesztelem.
-
tjnet
aktív tag
Végre egy DVB-C tuneres is lesz elfogadható árban talán. Akkor tényleg lehet egy igazi minden egyben eszköz.
Digi kábel és Műholdas tuner is. Remélem a libreelec alatt lesz emu-ra lehetőség (NAGRA2, BISS,POWER WU)
Mellesleg egy remek médialejátszó IPTV-vel, Cardsharing klienssel.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
RBJ
addikt
Megjött a légegér és egy olcsó joytsik.
Légegér. measyezzel legalább megszűnt a play pause gondom. Ez remek kis szerkezet.
A joy vr shinecon gamepad.
De ez még nekem nuku használat. Gondolom nem minden játékhoz fekszik. A Bully nál irányitási gond, a csr racing nél még semmi reakció. Ezzel van valakinek tapasztalata?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
adi1234
tag
Sziasztok . Valaki használ valami addont a videoklippekhez ?
A The AudioDB nem működik mert nem képes letölteni semmit .
:)
-
Osynho
addikt
Üdv!
Kipróbálnám a legújabb 12d-t (van valakinek tapasztalata róla?) egy másik sd kártyán. Ilyenkor a reset-elős dolgok után, ha visszateszem a mostani kártyát, ugye megmarad minden beállítás?
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
16-os Kodit használok. Exodus meg MovieSharkon is próbáltam lejátszani HD filmeket, de nem igazán bírja szaggatást nélkül.
A net sebessége ezt nem indokolná, mert a speedtest szerint 30-40 Mbit stabilan átmegy neki.
Van esetleg valami beállítás amit érdemes megnézni?
Try again, fail again, fail better!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Olvasom az összefoglalóban hogy az otthoni hálózaton PC-ről lejátszáshoz a samba servert ajánlott használni. Ezt a pc-re, vagy a droidos eszközre kell telepíteni? Telepítés után van valami beállítási segédlet? A Kodi kezdőknek írást is átbogarásztam, de a hálózati megosztásról semmit nem találtam.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Pendragon911
aktív tag
válasz DoItYourself #14108 üzenetére
Kipróbáltam, de nem látja az eszközt a telefon, úgy gondolom, minden be van állítva rajta, ugyanis a Kore és Yatse is rendben működik, leszámítva az egerészés lehetőségét. Ha manuálisan adom meg az IP címet, mintha semmi sem történt volna. Tehát vagy én nem csinálok jól valamit vagy nem alkalmas a program az S905x kezelésére. Így aztán még keresgélek, a vége valószínű az lesz, mégis venni kell valamilyen beviteli eszközt.
-
ati888
senior tag
Hello!
Milyen ajánlott lejátszó van 2/16 gb memóriával, analóg hangkimenettel? Van egyáltalán ilyen?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szépe estét. A 7.0.3.012/ LE-nél, 2db gz file van. Melyiket érdemes letölteni?
LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012c.img.gz
LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012d.img.gz ?
2db sensor disable file az micsoda?
Ez is a 7.0.3.012 mappába van. Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
dethroner
veterán
válasz DoItYourself #14128 üzenetére
Ó, Főnök, lesznek még kérdéseim
Betallóztam a pc mappát amiben a filmek vannak, erre felhasználónevet, jelszót kér. Honnan, milyen jelszót?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz adi1234 #14136 üzenetére
Mikor és hol nyomjam meg ezeket a gombokat?
Még nem libreelec-en vagyok, egyenlőre a droidos kodin is szeretném beállítani a megosztást.Ettől függetlenül megoldottam
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
laca63hu
kezdő
Igaz nem Amlogic.... de érdekes ! http://freaktab.com/forum/tv-player-support/other-tv-players/623781-beelink-sea-i-tv-box-realtek-1295-quad-core-cpu-2gb-16gb
-
AtHoS
nagyúr
válasz dethroner #14135 üzenetére
Ha már úgyis bogarásztad az összefoglalót:
34b. Windows 10-en megosztottam egy könyvtárat, a Kodi jelszót kér hozzá.
Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati és megosztási központ > Speciális megosztási beállítások > Az összes hálózat > Megosztás jelszavas védelemmel > Jelszóval védett megosztás kikapcsolásaread-only mode on the forum
-
dethroner
veterán
Én win7-et használok. Meg volt osztva a mappa már korábban a serviio számára, most csak annyit csináltam hogy nem az otthoni csoport számára osztottam meg, hanem mindenki számára. Így egyből jó lett.
A kodiban van lejátszás közben statisztika, hogy pl milyen képkockaszám, milyen bitsebességgel megy a lejátszás?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Csicsóka
őstag
válasz Csicsóka #14120 üzenetére
Első nekifutásra, mivel nem volt a dtb könyvtárban T95m-hez fájl, a gxbb_p200_2G.dtb-t használtam.
Elindult, LAN nuku, wifi ok. Hardveres gyorsítás ok, hang HDMI, optika ok. Jobban szemügyre vettem az s905_autoscrip-et, és ebből kiderült, hogy bizony ő kelme is keresne megfeleő dtb.img-t a droidon, és ha talál akkor rá másolja az SD-re.if fatload mmc 0 ${dtb_mem_addr} dtb.img; then run boot_start; else store dtb read $dtb_loadaddr
Na ez a művelet a T95m-nél nem sikerült, pedig a droid rajra feszít. Lehet más vason ez is sikerül.
Tetem egy próbát a a 12-es LE dtb-vel, és ezzel minden működött.A rendszer sebessége közepes, olyan régebbi netbook-os (régi lassú SD-re tettem).
Ezen a képen a firefox-ban 10 megnyitott ablak, az elsőben youtube videó megy. láthatóan nem nagyon akar a memóriából kifogyni. -
junkpod
veterán
válasz Csicsóka #2204 üzenetére
Kipróbáltam ezt a data-ra áttelepítést, hát szerintem nem jött össze. Egyrészt semmi nem lett gyorsabb, másrészt vannak anomáliák, illetve a rendelkezésre álló tárterület ezek szerint 100% fel lett használva:
hogy tudom vissza csinálni? Az autostart.sh-t a configból kitöröltem, de nincs változás...
Box's don't touch!
-
Mike88
senior tag
válasz szabi__memo #14117 üzenetére
Árban szerintem muszáj jóval olcsóbbnak lennie.
Én úgy gondolom, hogy ami hozhatna igazán pluszt ebbe a szegmensbe az egy valódi SATA csatoló, egy univerzális(sá tehető) kártyafogadó, még jobb lenne e mellé egy modulfogadó, a kábeleseknek. Ez utóbbi tutira nem fog megvalósulni. SATA és kártyafogadó volt az Amiko A3-ban is, de az már akkor elavult volt hardveresen, amikor piacra került.
Kártyafogadós box S905-el, (románoknál állítólag már kapható) Amiko A4. Ebből készült Tuner nélküli és combo is. A3 is először Romániában volt kapható, valószínűleg lesz magyar boltokban is, biztos "jó áron", ahogy az A3 is.Viszont ez a dolog baromira érdekes, ha az S905D hoz ebben változást, hogy mindkét tuner egyszerre használható legyen, akkor ezek szerint az A4 sem képes arra, hogy egyik tunerrel felvegyen, a másikkal meg TV-t nézhess. Erről eddig nem tudtam, hogy ilyen problémák vannak, ezek szerint ezért került single tuner a wetekbe.
[ Szerkesztve ]
-
kravman
csendes tag
Hello!
Most érkezett meg az új KIII boxom S905 procival. Libreelec telepítéshez melyik device tree file-t kell választanom hozzá a 7.0.2.009 verzióhoz a letöltésnél?
Köszi!
-
dethroner
veterán
válasz DoItYourself #14079 üzenetére
009 verzió felment a win32diskimager-el, köszi a tippet
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Csicsóka
őstag
válasz junkpod #14144 üzenetére
Sebességben, nálam érezhetően gyorsabb volt az eMMC.
Ha törölted az autostart.sh-t, akkor vissza kellett állnia az SD-ről működésnek.
A data-ra tett dolgoktól is megelehet szabadulni, hogy ne legyen tele.SSH-n belépve:
mkdir -p /media/data
mount /dev/data /media/data
mc /media/data
Az MC-vel törlöd az LE könyvtárait, (.cache,.config, .kodi, .local, .ssh, .update, backup, downloads, emulators, logfiles, music, pictures, recordings, screenshot, tvshows, videos) és felszabadul a hely.
A droid cuccaira vigyázz! -
junkpod
veterán
válasz Csicsóka #14149 üzenetére
a configból töröltem, máshova nem került át ugye?
most fagyott szét az egész egy addon törlése közben... újraindítás után a felületem gyári alapra ugrott vissza.
azt mondod, hogy most van egy biztonsági példányom a felőlet beállításáról valahol az androidos databan?
Azt hogyan tudom kiszedni és visszarakni a kártyára mielőtt törlöm? Hol vannak most ezek a mappák mondjuk MC-ben mászkálva? eredeti sd card data és androidos data?[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest