Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz mamago1972 #13385 üzenetére
Összefoglaló:
Javasolt, ajánlott típusok:
S905: Beelink Mini MX, Beelink Mini MX ver 1.0, Beelink Mini MXIII, Beelink MX64, Beelink M18, K1 Plus, KIII, Sunvell T95M.
S905X: Mini M8S II 2G/16G, EgoIggo S95X 1G/8G.Szerinted? A II-es abban különbözik, hogy S905X processzor van benne, és emiatt vezetékes hálón sincs gigabit. LE van rá.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz mamago1972 #13388 üzenetére
Én is azt vettem a bátyámnak, és jön még egy az apósomnak is. Szerintem nem lősz vele mellé.
-
vargalex
Topikgazda
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz mamago1972 #14165 üzenetére
Beelink Mini MXIII II esetén inkább a legújabb verziót próbálj ki: 012d a legutolsó. Ha indítási problémád van, akkor a "senson diasabled" verziót is próbáld ki. Device tree-ből ez kell neked: gxl_p212_2g.dtb
Megtalálható még itt az előző, 012c verzió is: kszaq.libreelec.tv/s905/7.0.3.012/
7.0.3.012d build for S905/S905XEladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
junkpod
veterán
válasz mamago1972 #14326 üzenetére
"we are having backend issues currently"
szép, remélem nem lesz komoly elhúzódó gond...Box's don't touch!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz mamago1972 #14517 üzenetére
Igen, úgy hívják, hogy második lejátszó.
(#14516) szabi__memo: nincs különösebb oka, aki ajánlotta, ilyet linkelt, azóta pedig nem néztem utána, hogy létezik-e más verzióban.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Arolotifar
őstag
válasz mamago1972 #14578 üzenetére
Nálunk a nappaliban lévő MX64/M18 is powerline-on keresztül kapja a netet TP-Link márkájú, lassan másfél éve hiba nélkül üzemel.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
kmarci25
veterán
válasz mamago1972 #15466 üzenetére
Ezt miért tőlem kérdezed? Azt sem tudom, hogy lehetséges-e pendrive-ról futtatni LE-t?
-
junkpod
veterán
válasz mamago1972 #15998 üzenetére
Múltkor ugyan azt írtam, hogy minden napos használatra ok az LE-Krypton, meg Blakey is dícséri... de... Azért mostanában vannak fenntartásaim, úgy általában a GUI döcögős lett (8.0c-ben talán ezt javították), néha előfordul fagyás (leginkább csak addonok használata közben és ekkor is magától újraindul a Kodi), meg van egy olyan érzésem, hogy mintha a lejátszás sem lenne mindig olyan sima, bár állítólag nincs frame-drop és még én se tudtam rajtakapni, de akkor is...
Amúgy folyamatosan javul verzióról verzióra.Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz mamago1972 #15998 üzenetére
Szerintem friss telepítés legyen. Egyik kártyán frissítettem, a másikon friss telepítés volt és az utóbbi jobban teljesít.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mamago1972 #16004 üzenetére
Mit próbálsz ki Androidon illetve a laptopon? Android alatt a Krypton használhatatlan és elvétve találni olyan apk-t vagy rendszert amin egyáltalán vállalható. Laptopon is más lesz a szitu. Én bátran ajánlom a 8.0.0b-től, szerintem már van olyan jó ha nem jobb mint a Jarvis buildek. Nálam az egyetlen build ami minden tesztfájlt hibátlanul visz legyen az kép vagy hang, Jarvis alatt van olyan anyag ami röcög.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
válasz mamago1972 #16004 üzenetére
Hát nekem a 8c sem lett gyorsabb, egy hangyabokanyit sem...
Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz mamago1972 #16043 üzenetére
Nem használok live tv-t de azt hiszem, hogy ki kell kapcsolni az mpeg2 gyorsítást.
-
djnice
veterán
Nekem a Live TV tökéletes DVB-C és S2 tunerrel rendelkező enigma2-es boxról nézve a VU+ pluginnel. Nem kellett kikapcsolni az mpeg2 gyorsítást. Mind az SD mpeg2 és a HD H.264 is jól megy, akadás nélkül, akár UPC kábelen, akár UPC Direct műholdon keresztül.
Ha TVHeadend-et használsz, próbáld ki a VDR-t. -
mamago1972
tag
A hétvégén sikerült több órán át használni, nekem nagyon bejött a 17-es verzió és minden tök jól működik. Csak ajánlani tudom. 8c verzió van fent, mini mx III II-ön.
Do I make myself clear?
-
envagyok
veterán
válasz mamago1972 #16566 üzenetére
Bt-n file-t tudsz küldeni ill bt hangszórót vagy fülhallgatót használni.
Airplayhoz wifi kell -
Pelican
őstag
válasz mamago1972 #22702 üzenetére
Ezért ajánlott inkább az M8S II az MXIII II helyett, mert annak a távja gumi billentyűs, hangtalan.
[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz mamago1972 #22702 üzenetére
Nekem MX3 tanítható van, annak kattogós a billentyűzete. A gumi billentyűsöket én is jobban kedvelem.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
blakey
titán
válasz mamago1972 #31552 üzenetére
Ha az összefoglalót olvasnád vagy az LE fórumot akkor megtalálnád. [link]
-
blakey
titán
válasz mamago1972 #31554 üzenetére
Nem zavar csak azért nem találtad, mert rossz helyen kerested.
-
junkpod
veterán
válasz mamago1972 #42968 üzenetére
Nem csak a box fantázia neve érdekes. Hanem ami benne van: soc, memória, hálózati csatoló.
A soc alapján a megfelelő img.gz fájl kitomoritese után kiírni kártyára.Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest