Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca71
aktív tag
Kész, feladom, egyszerűen nem tudok elindítani egyetlen torrent kliens programot sem LE alatt..
szerintem alapból elrontok valamit...
Valaki tudna segíteni.. ? -
blakey
titán
Mint írtam, tegnap nekiláttam egy kis tesztelésnek LE fronton, frissítettem LE Krypton buildre, egyből nekiálltam a tesztfájlok lejátszására, 1 olyan fájlom volt amit nem vitt, a korábbi Jarvis buildeken volt egy olyan VC-1 kódolású 29,97 fps-ses anyagom amit röcögve játszott le, Krypton alatt hibátlan lett, ugyanez az anyag a Minix féle XBMC-vel (Jarvis) is hibátlan. A hibás mintát elküldtem kszaq-nak és mára lett egy b5b build amiben javítva lett, azt kell mondanom, hogy kezd hibátlan lenni az LE, most minden anyagomat vitte amivel tesztelni szoktam, ha ez így halad akkor nem fogom tudni eldönteni, hogy LE vagy Minix Android. LE mellett szól, hogy csak lejátszásra használnám és arra jobb ha egyből a célprogram indul és nincs semmi körités. Amúgy a hőmérséklet szenzoros van fent és eddig nem volt semmilyen boot hiba, volt néhány próba, hideg indítás is volt, újraindítás is volt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
the radish
senior tag
-
m165le3
csendes tag
válasz laca71 #14902 üzenetére
Ha 64bites az LE, akkor ezt "service.downloadmanager.transmission-7.0.1" , ha 32bites akkor ezt "service.transmission-7.0.5.zip" töltsd le. ( itt a fórumban belinkelték őket néhányszor )
másold fel valahova az LE -be.
tallózd be a szolgáltatások telepítése .zip -ből menüpontban, és telepítsd.
ezek után állítsd be a saját szolgáltatások menüpontban, majd webes felületről elérve használhatod.
nekem USB -n egy 3TB -os HDD -re tölt le, egyszerre 12 torrentet tud letölteni a netem max. sebességével, kábeles csatlakozással.
NTFS -re formázott HDD -vel nem volt jó, mert mindig belassult egy idő múlva, a proci meg 100% -on pörgött, leformáztam EXT4 -re azóta semmi lassulás, megy napokig max. sebességen rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Csicsóka #14899 üzenetére
Nagyon szép munka, köszönöm!
Valós hálózati adatátvitel mennyi? Sokat másolgatok hálózaton, ezért fejlesztettem mindent gigabitre.Somatom
Nézegettem én is, van választék bőven ennyiért, de már nem szánnék rá ennyit. Teljesítményben bőven jó az E350 nekem, és nem fogyasztana ez se sztem annyival kevesebbet."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
mayday00
őstag
-
blakey
titán
válasz mayday00 #14907 üzenetére
Nem tudom hol kell a cachememot állítani, nem foglalkoztam vele, mert nálam nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mayday00 #14907 üzenetére
Valahol itt keresd ahol a Kodinak is van, az Android sor a tiéd
-
kenand
veterán
Sziasztok !
Eddig minden jól ment 905-ös és 812-es Boxon is LE-vel. Film lejátszás, zene most is jó, de Youtube addon gondom akadt. Vannak videók amik eddig mentek, de most azt üzeni nem találja a video streamet. Be is logonoltam de az sem segít (eddig anélkül is ment)
Másik gépen nincs még a login elintézve, de eddig nem is kellett. Most azt üzeni -miután updalte magát a Youtube addon, hogy a napi kvóta lejárt (de még nem nem is indítottam semmit...)Valakinek tipppje?
-
m165le3
csendes tag
válasz laca71 #14910 üzenetére
nekem csak úgy működött, ha a transmission szolgáltatásban az ip. címet úgy állítottam be, hogy az utolsó érték helyet *** volt.
a te esetedben pl. 192.168.1.***
ha a konkrét ip. -t adtam meg, én sem értem el.
a routeren én semmit nem állítottam be emiatt.
a böngészőben én így érem el 192.168.1.8:9091 ( a te címed alapján ) -
DoItYourself
Topikgazda
válasz DoItYourself #14281 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, röviden a log:
5: +Tronsmart, Tanix
30b: +omv
35: tvgo, mytv stb.
62 remote.conf bővítés, beta-devel dtb.img, formázás
66: transmission LELátom, hogy van néhány Sunvell T95X tulaj itt, be lehet rakni az ajánlottak közé? Kritériumok: Android normálisan működik, reset gomb van rajta és működik, milyen a távirányító, wifi erőssége/sebessége, OTA működik stb.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
kenand
veterán
válasz dugynok #14917 üzenetére
Köszönöm
Látom más is belfutott ebbe (érdekes először ment gond nélkül)"Ami még fontos lehet az újabb Kodi/Youtube alkalmazásban, hogy saját API kódokat adhatsz meg, mivel a kiegészítő által használt kódot ha túl sokan használják, a Youtube időnként korlátozza a hozáférést. Ezt a 3 db saját API keyt is érdemes lekérni és aktiválni a kiegészítőben, erre találsz leírásokat a neten."
Akkor saját API keyt kell beszereznem...este megpróbálom
-
blakey
titán
válasz blakey #14903 üzenetére
Egy dolog mégis van, mégpedig 23,976 fps esetén néha van egy apró röccenés, de tényleg elég ritkán, először azt hittem, hogy képzelődöm, aztán az LE fórumán mások is írták így már biztos, hogy jelen van, nem zavaró, mert napróság és 2 óra alatt néhány alkalom volt csak, de mégis ott van.
-
blakey
titán
válasz pinnacle #14920 üzenetére
A DD (AC3) átkódolás miért van bekapcsolva?
Azért nincs hang azoknál a teszfájloknál, mert bekapcsoltad a HD hangokat, kapcsold ki és lesz. A PT akkor kell ha az erősítőd fogadja azokat a hangokat ha nem akkor nem kell bejelölni. Csak a DD (AC3) és a DTS legyen bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz kenand #14918 üzenetére
Próbálom ez alapján beszerezni az API kulcsot. De browser keyt nem látok választhatónak.
Egy hosszú betű és számsort készít az jó lehet?
(ez nem a teljes +4 karakter)
AIzaSyDw7O6J5Pyk79XnaD4T1fg-YkFrdA -
kenand
veterán
válasz DoItYourself #14925 üzenetére
Amit a you-tunbe addon felkínált az 2x4 kód volt kötőjellel, de az nem segített a problémán, bizonyos videokat így nem hajlandó már lejátszani ezért, mondták, hogy egyedi kódot kell kérni a Google Developer consolban
de ott a Create Credentials menüben ilyet készít... -
kenand
veterán
válasz kenand #14927 üzenetére
Ez a leírás részletesebb
Még dolog kell, api id és API secret...
Este megnézem működik-eCsak azt nem értem eddig mindenféle login /API nélkül miért látszott le mindent, aztán a következő bekapcsolás után meg először semmit, login után meg néhányt igen többségét nem...
DE este kipróbálom az egyedi kulcsokat[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz kenand #14911 üzenetére
Ez sajnos nem az addon hibája.
Az addon nem tudja lejátszani azokat a videókat, aminél 18+ tartalom van, vagy le van tiltva a mobil nézet. Az igazi youtube mobil app sem tudja lejátszani a letiltott mobil nézeteset persze. Androidon is csak a youtubetv app az ami lejátsza az összes videót.
A saját kulcs használata a közös helyett tényleg erősen javasolt. Nem kell 3, elég csak egy, amit csak te használsz. Nem hiszem, hogy napi több ezer kérést indítanál egymagad. A legegyszerűbb egyébként, ha a samba megosztáson betallózod a userdatából a kodi addon settings.xml-t és oda bemásolod. A kodi felületén macerásabb bepötyögni a hosszú kódokat. Persze be is kell kapcsolni, hogy azt használja. (ja és ersze ssh is egyszerű, csak most olvastam a kommenteket )
Az addon fórumán van képes segítség is a kulcsok generálásához [link]
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz DoItYourself #14915 üzenetére
A Mini M8S II-n megy a MyTV és a Horizont Go is. Ezt megerősítem. Napi szinten használom. Mivel Root - olva jött a box így egy RootCloak - ot kapott a play áruházból. Kézzel hozzáadva a programok és kész.
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
blakey
titán
válasz dugynok #14934 üzenetére
Tabletről Kodi app-pal 1 másodperc sincs, "copy-paste"
-
headhunter
addikt
Adott egy X9 4K (S905X) Android 6.0-ás box. (Rootolt)
Google Play Store-ban az alkalmazások frissítése nem ment végig, letöltés 100%-ig kész, de a telepítés nem indult el.
Ez a verzió volt telepítve : "Google Play Store 6.8.20.F-all [0] 3015572"
Próbáltam frissíteni, de egyik frissebb verziót sem telepítette, kiírja a "telepítés sem sikerült". [link]
Következő lépésben eltávolítottam [link], de itt is valami visszamaradt, mert másik verzió telepítése így sem sikerült.
1. Android alatt hol található a Google Play Store?
2. Utólag törölhetők-e a beragadt állományok FTP-n keresztül vagy a Boxon indított fájlkezelővel?
3. Létezik-e a Google Play Store-ból zip-es verzió, amelyet utólag a hagyományos telepítés helyett rámásolva a belső tárhelyre, működőképessé tehető a "Google Play Áruház" alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz azbest #14933 üzenetére
Szia!
Na most elárulom, hogy nem 18+-os tartalmat akartam nézni
Black Eyed Peas-nek van a Where is the Love ft the World klippje, valamint 3 kedvenc Animal Cannibals klippem. Ezek mentek gond nélkül, gondoltam amíg futok beállítom hallgatni.... akkor kaptam a hibaüzenetet, de korábban simán ment....minden féle API key Youtube logi in nélkül is.
Köszi a tutorial linket, how to geekhez hasonlóan jó, sőt itt az xml edit is benn van.
Egy saját kulccsal 2 Boxot is használhatok? (egyszerre valószínűleg nem lesz használva)
[ Szerkesztve ]
-
-
retesz147
addikt
válasz azbest #14933 üzenetére
Én is ezzel a problémával küzdök egész hétvégén.
Itt próbáltak segíteniEz a probléma most jelent meg? mert a héten még simán néztem a Halott Pénz, Animal Cannibals videókat, szombattól meg semmi.
Van API key, meg minden, de nekem semmi nem hozott megoldást, úgy hogy a másik box-on KIII simán megy minden, meg win7 laptopról is (KODI 16.1). Az MXIII meg megmakacsolta magát.
MXIII LE 009
KIII LE 007Xiaomi 13 eu dev...
-
1974zsolt
újonc
Sziasztok,
Új vagyok itt és a témában is kezdő vagyok. Most vettem egy QBOX névre hallgató tvbox-ot ami pár nap használat után valamiért nem kapcsolódik a tv-re. A HDMI kábel rendben van(laptoppal kipróbálva).
1. kérdés: Lehetséges, hogy a HDMI kimenet 3nap alatt tönkrement?
2. kérdés: Ha meg akarok nézni egy filmet mondjuk a videa-n akkor a kép nagyításra kattintva fullscreen error-t ír ki. Valakinek valami ötlete? Remélem csak valami beállítási probléma.
Mielőbbi válaszokat előre is köszönöm.
-
kmarci25
veterán
válasz headhunter #14938 üzenetére
Hát, telefonokra ezt a verziót szokták javasolni, szerintem ide is jó kell hogy legyen: GAPPS.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
pinnacle
nagyúr
válasz DoItYourself #14926 üzenetére
Köszi! Gondolom rám ez vonatkozik. Kimeneti konfigurációt, leginkább egyezőre állítottam, ha már mindenhol azt ajánlja, változást nem vettem észre.
Úgy néz ki, a jobb első kiment elromlott, mert a tesztben is nagyon halkan szól. -
zsoika
addikt
Sziasztok !
Most jött meg a Mini M8S II 2+16GB -os boxom.
LE-t szeretnék rá tenni de nem szeretném elrontani ...tudna v.ki segíteni?
Addig jutottam , hogy telepítettem a RUFUS-t és kerestem egy használt 4Gb-os microSD kártyát ..majd letöltöttem innen az LE7.0.3.011 (2016-12-18) verziót.
kösziszerk: Esetleg ha telefonon hívhatok valakit ez ügyben az privátban írja meg a számát ..kösz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest