- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #20599 üzenetére
Gondolom az MS a legolcsóbb átállást választotta, vagyis nem kérte az AMD-től, hogy tervezzék újra az egész lapkát. Valószínűleg benne van a szerződésben, hogy az AMD milyen átállásnál milyen árakat szabhat meg, és úgy kérte az MS a váltást, hogy ne növekedjen túl nagyon a lapkák ára.
Tekintve, hogy az így készült 16 nm-es lapka kb. 50 mm2-rel nagyobb, mint lehetne normális tervezés esetén, valószínű, hogy az AMD csak egy 28 nm-ről portolt dizájnkönyvtárat használt. Ezt más bérgyártóhoz nehezebb lett volna portolni. -
imi123
őstag
válasz
Yutani #20592 üzenetére
Xbox One S-hez TSMC készíti, 16 nm-es FinFET gyártástechnológiával.
Úgy látszik a Microsoft nem bízik a GFO-ben.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Firestormhun #20586 üzenetére
Ebből az is szépen látszik, hogy DX12-ben, azon belül is 4k-n mennyivel jobb a Fury X mint a 980Ti.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Firestormhun #20585 üzenetére
Berszar@s a titan, 4k-ban 3x erősebb a 970-nél.
-
válasz
schawo #20589 üzenetére
A táblázat szerint az 1070 11%-kal erősebb a 980Ti-nél, az 1080 pedig 19%-kal az 1070-nél, tehát egy kicsit jobb 1070-es kártyájuk volt, mind az 1070 tesztekben szereplő átlag.
Amúgy érdekes, hogy szinte minden kártya 5-10%-kal a gyári boost1 clock felett megy a tesztekben, kivéve az 1080-at...
-
válasz
Firestormhun #20586 üzenetére
A 1070 ennyivel erősebb a 980Ti-nél
Vagy az egész táblázat egy vicc.
-
do3om
addikt
válasz
Na ebben már van oc rendesen.
Nem tudjuk van e ami nem megy ennyit de ha nagyrészt igen akkor gyárilag még adhattak volna neki. Bőven fért volna még sebesség az ára mellé.
Vagy így is jó mert lehet tuningolni nem úgy mint az "OC dreams-t" de ez kibaszott drága. Persze biztos nincs annyi hogy olcsóbban ki tudják szolgálni a lehetséges vevőket.gollo91
AMD Q3 úgy hogy HBM2-őt akar -
Firestormhun
senior tag
válasz
Lustábbaknak összefoglaló táblázatok:
-
Firestormhun
senior tag
Első teljes körű Titan X review:
The NVIDIA TITAN X 12GB Performance Review @ Hardwarecanucks -
keIdor
titán
16:25 ha nem ugrana időpontra. Hát igen azok a stabil drivereik...
-
imi123
őstag
válasz
Malibutomi #20575 üzenetére
Valóban mindkét kártya kitűnő. De hogy az Nv csak régi játékokban tudja verni az 480-at azért...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Peat;) #20573 üzenetére
Nem is ertem miert kellene arban nagy kulonbsegnek lennie, a 480 es 1060 par szazalekon belul vannak egymashoz (2-4 FPS), hol egyik jobb hol a masik a tesztekben. Ha meg a tesztelok frissitenenek kicsit a hasznalt jatekokon, es nem tobbnyire 1.5-3(crysis3)-5(BF3) eves jatekokkal nyomnak, akkor ez a par szazalek eleonye sem lenne az NV kartyanak a tesztekben.
-
Peat;)
veterán
válasz
core i7 #20572 üzenetére
Egy? Úgy néz ki minden egyes modellnek idő kell hogy terjedjen a piacon. Az 1070-1080-titan szerintem kitesz két lépést. És még ott a 1080ti ami bármikor kiadható, meg 1060ti ami bármikor kiadható lenne.
Amd kiadta a 480-ast amiből a normális custom hűtős megoldások annyiba kerülnek mint a 1060-as olcsóbb két ventis megoldások, csak éppen arra az is elég, kvázi így szinte egy árban vannak. És ennyi. Várjuk a 470-est, vajon mekkora raktárkészlet lesz és vajon itt is beugrik-e egy 1050-es úgy ahogy a 1060-as tette...abból sincs sok félre értés ne essék, de több mint a 480-asból...pedig úgy tudtam AMD-nek megaszuper szerződése van a megaszuperhatékony gyártósorokkal...míg nvidia csak kullog a sorban mint alsórangú megrendelő...
-
Motyi
senior tag
válasz
Venyera7 #20569 üzenetére
Sajnos a jelenlegi állás szerint mire érkezik addigra az nv már rég messze jár majd.Sajnos már itt is eljutunk oda, mint processzor terén, hogy a legerősebb AMD még viccnek is rossz egy Intelhez képest. Pedig ez hozza el az 1700 USD-s procik (i7 6950x) és 1200 USD-s VGA-k (Titan X) korát (míg középkategóriában már örülhetünk annak is, hogy "csak" 100k egy VGA...)
-
Loha
veterán
válasz
cyberkind #20533 üzenetére
Feledésbe merültek, de nem tűntek el (még), itt vannak az topikban, lehet rajta nosztalgiázni.
Igazi házigazdához méltó, elfogulatlan megnyilvánulások. -
proci985
MODERÁTOR
persze, hogy lassu, ha 16kban szamoltatjak a jatekot, "On a 1920x1080 monitor, 2x SSAA renders Rise of the Tomb Raider at 2688x1512, and at 3840x2160 with 4x SSAA. ", gyakorlatilag az SSAA a DSR megfeleloje ahogy nezem.
de valahogy el kell adni a TitanX SLIt, meg ha ehhez a gyakorlatban negy (!!!) 4K kijelzonyi pixelt is kell szamoltatni.
-
atok666
őstag
Itt is van 3 jatek tesztelve Titanon. 4k-ra meg mindig keves (bar a witcher3-at 59.9fps-el viszi
)
Atok
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nvidia site.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Laja333
őstag
válasz
proci985 #20551 üzenetére
"Memtuning mondjuk szvsz annyira nem fajo pont, VCore mar jobban. Ujabb szeriakat mondjuk nem tudom hogy allnak"
A Mem tuning korlátozás a 16.7.3-as driver bugja, ami már fel van véve hibajegyek közé AMD-nél.
Vcore-t viszont nem lehet állítani, a custom-ok 1.15V VCORE-ra vannak állítva, ami a Wattman felső limitje is egyben. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TTomax #20550 üzenetére
Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem felel meg,akkor bizony az Afterburner tudja kártyánként állítani a ventiprofilt,órajeleket,és úgy kb mindent csak ki kell venni a "generals settingsnél" a "syncronize setings for all similar gpu" elöl.
Ezt amikor en probaltam harom eve meg biztosan bugos volt. Adott szerian belul (ez ket 7850 volt) a ket legjobb hutesu kartyam volt (HIS ICEQ, PowerColor PCS+). Eltero gyartoktol, mert amikor megvettem a masodik kartyat gyakorlatilag az elsot nem lehetett kapni ertelmes boltbol.
Elonye annyi van, hogy egyel kevesebb dolog, ami ossze tud akadni a tobbivel.
Memtuning mondjuk szvsz annyira nem fajo pont, VCore mar jobban. Ujabb szeriakat mondjuk nem tudom hogy allnak, a sajat Hawaii Matrix Platinumnal tesztnel 1.35ig mentem epitett vizen es programbol meg lehetett volna neki adni tobbet, csak az mar vizzel se lett volna biztonsagos forumos tapasztalatok alapjan. Egyreszt a fesz, masreszt ~350+W azert epitett vizzel is sok. CFben mondjuk nem probaltam a kartyakat huzni, bar az arrol is szol, hogy nem vagyok hajlando egy Mora3t rakni a gep moge, 900Wra meg mar az kene.
-
TTomax
félisten
Nem,ez így nem igaz.Mindkét vgara ugyanazt a ventiprofilt be tudod lőni hőmérséklet függően.A felső mindig melegebb lesz,mert be van szorítva és kapja alulról a meleget,ergo jobban fog forogni ha ugyanaz a temp target,te hiába tekered az alsónak jobban nem sokra mész vele.Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem felel meg,akkor bizony az Afterburner tudja kártyánként állítani a ventiprofilt,órajeleket,és úgy kb mindent csak ki kell venni a "generals settingsnél" a "syncronize setings for all similar gpu" elöl.Eddig nem voltam biztos benne,de most megnéztem,és ez bizony benne van vagy 5 éve biztosan.Egyébként pedig ha már ekkora a probléma,sokkal inkább célszerű jobb hűtést választani.
Az egész nem innen indult,a kérdés továbbra is az,hogy miért is jobb az amd megoldása,mint egy 3rd program?Ad valami biztosítékot,garanciát?Egyiket sem,az amd ugyanugy mossa kezeit mint eddig,nem tudom pozitívumként értékelni,föleg annak fényében,hogy bizony az amd nem adja a ki szükséges információkat senkinek aki 3rd programot szeretne készíteni az újabb kártyákhoz,tehát ők maguk akarják a teljesítményt ilyen módon kordában tartani (lásd 480 memory OC).Persze azzal takaróznak,hogy a garanciális költségek,stb de a nagy GPUOpenben szépen lassan konzolt csinálnak a gépemből.Ez a folyamat nem most kezdődött el,az első lépés a Vcore limit volt az nVvel karöltve,ami gyakorlatilag ki is nyírta valamilyen szinten a custom vga piacot,mert az kimerül abban hogy kinek van jobb hűtése a jobb pcb nem sokat ér már...ennek én nem tudok örülni...A túloldalon sem jobb a helyzet,a GPU boost 3.0 sem szimpatikus.Értem én,hogy az nem üzlet,hogy veszek egy vgat és +40% OCval szépen elvagyok 2-3 generációig,de az vesse rám az első követ aki nem a saját pénztárcáját nézi....
-
proci985
MODERÁTOR
pontosan.
TTomax: ha 10bol 9 jatek nem downclockol akkor a tizediknel adott esetben 5%al gyengebb teljesitmeny nekem siman ert annyit anno a hd6900 szerianal, hogy ne lepje tul a fogyasztas tresholdot. foleg, ha mondjuk 5% fpst eszre se lehet venni, ellenben a mondjuk 10-15% fogyasztas difit (underclock + undervoltage) es az emiatt hangos ventit mar igen.
egyebkent emlekeim szerint NVnel a Maxwell ota a target clock ugyanugy parameterezheto fogyasztastol fuggoen, tehat igazabol a ket gyarto termekei kozott nincs kulonbseg ilyen szempontbol.
-
TTomax
félisten
válasz
proci985 #20543 üzenetére
Nem igazán értem miért is kell két kártyához külön ventiprofil,abban meg aztán föleg nem vagyok biztos hogy a crimson hibátlanul tudja-e.HTPCbe sem veszek olyan kártyát amit downclockolni kell,mert pénzkidobás.Vagy aiot nézek,vagy olyat amit elbir függően attól mekkora teljesitményre van szükségem.Nem én vagyok a célcsoport?Még nem,de nem gondolod hogy a vegahoz nem lesznek bépitve,amikor már a custom polaris 200Wnál tart.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hozzátenném még, hogy vannak olyan vélemények is, hogy szoftveresen kell a problémát kezelni. Lásd az Intel, ahol igazából úgy tekintenek a problémára, hogy jobb kivágás kell, illetve jobb memóriavezérlés a szoftverben. A mobil piacon hasonló szemléletű az Imagination, ahol szintén úgy gondolják, hogy a TBDR nagyon jó és a gyengeségeit szoftverből kell kezelni.
Az alapproblémát az adja, hogy nincs univerzálisan jó konstrukció. De még csak nincs is egyetértés abban, hogy az egyes negatívumokat miképp lehet kezelni. Például a TBR felé azért indul el a legtöbb cég, mert nem tudják értékelhető formában kezelni a raszterizációt a sok nem látható háromszögnél. Ezeket pedig úgy lehet kivágni, ha felállítanak egy sorrendet és akkor már tudják, hogy melyik látszik. De ugye pont az AMD mutatott erre a Polarisban egy másik konstrukciót, ami IMR mellett még a raszterizálás előtt kivág egy rakás nem látható háromszöget. Tehát vannak problémák és számtalan, teljesen más előnyöket és hátrányokat biztosító félmegoldás ezekre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Laja333 #20531 üzenetére
A legtöbb mai asztali GPU eleve nem tipikus IMR, hanem egy TBR-IMR keverék. Persze más mértékben. Az korábban is ismert volt, hogy az NV nagyobb teret ad a TBR-nek, és kisebbet az IMR-nek, mint mondjuk az AMD. Az Intel pedig nagyon a klasszikus IMR-hez közelít, de ott is van tiling optimalizálás.
A legutolsó klasszikus IMR dizájn az AMD-nél a Terascale, az Intelnél a Gen6, míg az NV-nél a Fermi volt.
Az oka ezeknek az átmeneteknek az, hogy a klasszikus TBR és IMR ma már nem kifizetődő, mert a klasszikus IMR eszi a sávszélt, míg a klasszikus TBR borzalmasan gyenge a háromszögek számának növekedése mellett. Ellenben persze a hibrid konstrukciók között nagy különbség is lehet, hiszen szabad utat ad a mérnököknek.
Ugyanígy az ultramobil piacon is egyre kevésbé divat a klasszikus TBR, és elkezdtek menni az IMR felé, mert elkezdtek számítani a háromszögek.Az előnyök és a hátrányok egyébként megmaradnak. Minél inkább a TBR felé megy egy dizájn, az annál inkább hátrányos lehet a rendkívül sok háromszög raszterizálásánál, lásd Hitman. De eközben minél inkább IMR felé megy egy dizáj, az annál inkább eszi a sávszélt. Lásd Fiji.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TTomax #20540 üzenetére
azert a driverbol parameterezheto hutes szerintem jo dolog. anno a 7850 CFnel konkretan ket kulon programnak kellett futnia, hogy minket kartyan megfeleloen mukodjon a parametrizalt szabalyozas (eltero gyartoktol voltak mondjuk).
MSI afterburnert is jellemzoen erdemes drivercsereknel pucolni (en szoktam).
Sok fpst szeretnék csendesen,a downclockot én meghagyom màsnak...
Nem Te vagy a celcsoport. Egy HTPCnel ahol kompromisszumot kell kotni hutesben ott adott esetben par fps veszteseg de csereben csend szvsz adott esetben indokolhato (ez sokmindentol fugg). Full towernel ez jellemzoen nem erdekes, de vannak, akiknek a PC nagyszoba/elettars kompatibilitasa szempont. -
Loha
veterán
válasz
Laja333 #20531 üzenetére
Na akkor végül meglett a Maxwell hatékonyságának a kulcsa, a titkos szósz, ami "herélés" helyett a tile-based immediate mode rendering (TBIM) alkalmazása.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #20540 üzenetére
Ha a memóriaórajelre gondolsz, akkor az nem bug, hanem pár visszajelzés kezelése. A memóriatuning problémás, aminek az az oka, hogy a memória a VGA-n akkor is stabil marad, ha amúgy már nem az. Gondolj a memtestre. Nem addig tuningolod a rendszermemóriád, amíg az OS már be sem tölt, hanem addig, amíg a memtest nem jelez hibát. Na most egy VGA-n a cellahibák nem jelentenek semmit. Akár 100 cellahibával is tök jól elvan a hardver, de a játékokban, 8 GB-os VGA-knál jellemzően 4-6 órás játék után előjönnek a grafikai hibák. Amennyiben erre vonatkozóan a tuning miatt nőttek meg a bejelentések a support felé, akkor lépni kell, hogy ezek a grafikai hibák eltűnjenek. Az elsődleges lépés, hogy limitálod az órajelet, és redukálódik a cellahibák száma.
A felhasználók 99,99%-a képtelen felfogni, hogy az egyes részegységek tuningjánál hol a határ. Nincs megfelelő eszköz arra, hogy a VRAM-ot ilyen formában kimérd, és nagyon sok tuningoló nem fog 4-6 órákat játszani egy olyan specifikus játékkal, ami végre betalál egy tuning miatt hibássá vált cellát.Ez egyébként egy oktatási probléma. Egy gyártó számára sokkal nehezebb a felhasználóiknak elmagyarázni a hardverek működését. Sokkal realistább elfogadni, hogy a user hülye és nem tudja, hogy hol a memóriatuning határa. Következésképpen korlátozni kell a tuninglehetőségeit, mert el fogja árasztani a supportot fals hibabejelentésekkel, ugyanis jellemző, hogy a user a tuningot sosem vallja be. Úgy érzi ez nem fontos adat.
-
TTomax
félisten
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #20538 üzenetére
Elsősorban azért előny, mert minden változásra azonnal lehet reagálni a tuningmodullal. Egy 3rd party alkalmazás erre nem képes, így ha változás van a meghajtóban, akkor minimum egy hetes átfutási idő van, mire arra egy programfrissítés érkezik.
A másik előny, hogy a tuningmodult azt tervezi, aki a hardvert tervezte, vagyis olyan funkciókat tud előhozni, emire egy 3rd party alkalmazás fejlesztője képtelen lenne. Ilyen például a Wattman ventilátorszabályozása, ami akusztikai limitre is paraméterezhető. Ilyen például elméletben megoldható lenne Pascalon is, csak túl kevés az információ a hardverről, hogy bárki megfontolja ezt a funkciót. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #20530 üzenetére
Csak nem 3rd party programból kértem.
(#20532) mcwolf79: A tuningprogramokra és tuningmodulokra a cégek különböző felelősségeket vállalnak Ezért javaslom az EULA-k elolvasását, hiszen az segít megérteni a különbségeket.
Az AMD azért vállal többet a 3rd party programoknál, mert gyári modulról van szó, tehát képesek úgymond garantálni azt, hogy a kártya automatikus ventilátor szabályozása működőképes marad. Ezt például egy 3rd party program nem garantálja. De az is igaz, hogy egy módosítás működését már egyik EULA sem garantálja. Ugyanakkor az AMD modulja úgy van beállítva, hogy vannak határok, amelyek biztosítják a reális működési lehetőségeket. Például a memóriaórajel esetében annak olyan hibák, amikor a magasabb órajeltől csak pár 30-40 cella esetében lesz probléma, amit az EDC mondjuk nem képes korrigálni. Ilyenkor a tuning stabil lesz, de 2-3 órával a játék indítása után megjelenhetnek képi hibák. Na most az AMD erre alkalmaz úgynevezett paraméterezési limiteket.
-
mcwolf79
veterán
Persze a szokásos Abu maszlag.
Most az AMD az Atyaisten hogy "engedi" a tuningot, bezzeg pár hónapja még azon ment a mosdatás, hogy az AMD nem vállal semmilyen felelősséget a tuningra. Nem emlékszem pontosan akkor miért volt épp más az álláspontod (valami a CCC-rel kapcsolatban rémlik), de ez már nem kicsit gáz.
Te egyébként nem érzed kellemetlennek, hogy házigazdaként ennyire elfogult vagy? -
Laja333
őstag
Egy kis olvasnivaló.
"Finally, at this point in time Real World Tech believes that NVIDIA is the only PC GPU manufacturer to use tile based rasterization, which also helps to explain some of NVIDIA’s current advantages over Intel’s and AMD’s GPU architectures..."
Azért ez szép teljesítmény.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az EULA-ban világosan le van írva, hogy az AMD mire vállal felelősséget és garanciát. Amikor feloldja a user a tuningmodult, akkor ezt el kell fogadni. Sokkal többre vállalnak garanciát, mint bármelyik 3rd party tuningprogram. De természetesen hardvertől függő dolgokra nem. Ebben az órajel és például a ventifordulat paraméterezése is benne van. Ellenben arra van garancia mindenhol, hogy a gyári hűtés szoftverkonfigurációja működni fog.
Olvassatok el egyszer egy ilyen EULA-t. -
do3om
addikt
" Ellenben ha vállalnának mint az AMD"
Úgy látom valaki elfelejti a nemrég volt vennillátor kikapcsolós hibát.
[link]
(persze sokszor alapozol arra hogy hamar elfelejtik a sok leírt hülyeséget)Itt vannak a hozzászólásaid hogy az AMD nem ellenőrzi a saját tuningmodulját ami a driver része!!, és nem tartozik felelősséggel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Petykemano
veterán
válasz
Laja333 #20516 üzenetére
Én ezt nem teljesen értem.
A polaris persze nem sikerült rosszul, de kiemelkedően jól se. Sokat adnak el belőle, az igaz, de másik oldalról meg azt hallani, azért nem többet, mint a gp104-ből. Annyi, hogy talán a polarisban van még potenciál (rev2)A vegáról men csak pletykák se nagyon vannak, csak hogy valamit ünnepeltek. A zenről sincsenek konrét infók még. Van valami prifesszionális téren, ami ígéretes? Én egyelőre nem látom, hogy az Amd valóban és tartós sikereket ért volna el a puszta életben maradáson túl. Mire föl a bizakodó árfolyamemelkedés? Spekuláció? -
-
-
Laja333
őstag
válasz
#45997568 #19600 üzenetére
Nem állt meg a részvény ár növekedés Már majdnem 7 dollár.
Valószínűleg tovább nő majd, ha tényleg igazi népkártya lesz a 460/470. -
jani04
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jani04 #20507 üzenetére
az, hogy nalad nincs problema attol meg a masiknal boven lehet. ez tipikusan az a helyzet ahol veszelyes altalanositani, sok minden oka lehet.
ahogy en lattam kb egyforman stabil volt mindket gyarto megoldasa, viszont en altalaban en a lusta drivercserelok kozott vagyok (ertsd ha nem jatszok valamivel ami 0day es nem jott valami fontosabb javitas akkor adott esetben harom honapos driverem lesz).
-
jani04
aktív tag
válasz
#45997568 #20509 üzenetére
Nem kétlem,hogy gond van nálad de minden driverrel ez azért fura számomra.
Nekem Msi gamingem van.Elsőre manuálisan piszkáltam a kártyát tuning szempontból de sehogy nem akart kijönni a lépés.
meguntam,felraktam a Oc biost azóta azzal megy.Igaz kevesebbet megy mint amennyit manuálisan kitudtam facsarni a kártyából de ez legalább stabil.
A"kézi tuningom"minden létező tesztprogival stabil volt csak sajnos nem azokkal játszom.
Játékokban rendre előjöttek a különböző hibák.Én is driver hibára gyanakodtam.
Nálam valahogy nem megy a vga tuning.Türelmetlen vagyok hozzá.Ráadásul a procim tuningján is finomítanom kellet ehhez a kártyához.Gtx 970,980 stb után ezzel a kártyával elhasalt a procim. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jani04 #20507 üzenetére
Friss Win 10, minden up-to-date, win-es driver is es a gyari hotfix-es is csinalja. mar nem 20p-enkent csak orankent.
Az se lehet h utalom, mert aranyba oltoztetem, dragakovekkel diszitem, tejben-vajban furosztom, meg szeretem is megis hisztizik neha mint egy ovis. Ugy latszik ez az osszecsiszolodas idoszaka. Nincs drama, csak ne jojjunk a driverek csak egy oldalon sz@rok dumaval, minden NV driver thread tele van a redditen a driverek hibaival, nem egyedi eset+3-as szemcsit hordok 3X eve, az sem lehet a gond, driver gond volt mindket oldalon, most meg friss az elmeny, valoszinuleg azert ilyen feltuno a gyakorisag. Varom a kovetkezot, kivancsi vagyok.
El nem adom ket ok miatt, egyreszt a G-Sync-es monitorral parban elegge mas dimenzioba helyezik a latvanyvilagot es az "immersion"-t, masreszt nincs nagyon mas alternativa a piacon, a 3-ik ok a munka, kenyszer-hazassag
A kartya amugy eros es jo, szoftveres oldalon hamar megbicsaklik a driver. Ennyi.
-
jani04
aktív tag
válasz
#45997568 #20502 üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nem kerek.Az én kártyám igaz csak 1070-es de egy r9 380x után került a gépbe egy DDU takarítást követően és semmilyen problémát nem tapasztaltam.A 380x-el sem volt gondom driver oldalon.
Lehet más szemcsit hordok azért van.
Szerintem ad el gyorsan és vegyél egy Amd kártyát..... -
keIdor
titán
válasz
huskydog17 #20498 üzenetére
Van Ultra textura pack is, azt kulon tudod leszedni, mert egy (ingyenes) DLC. 6GB vram kell hozza.
-
TTomax
félisten
Érdekes egy videó.... [link]
-
törölt tag
válasz
Puma K #20501 üzenetére
Ja, kb mint a driver milyen f@sza NV oldalon, miota 1080-am volt tobbet ossze omlott ossze a driver mint 2 ev alatt osszesen AMD-s kartyaval, szoval ezeket a varosi legendakat ne eroltessuk
Ranked meccsek alatt elegge duhito tud lenni, de ugy latszik valamit valamiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest