- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jani04 #20507 üzenetére
az, hogy nalad nincs problema attol meg a masiknal boven lehet. ez tipikusan az a helyzet ahol veszelyes altalanositani, sok minden oka lehet.
ahogy en lattam kb egyforman stabil volt mindket gyarto megoldasa, viszont en altalaban en a lusta drivercserelok kozott vagyok (ertsd ha nem jatszok valamivel ami 0day es nem jott valami fontosabb javitas akkor adott esetben harom honapos driverem lesz).
-
törölt tag
válasz
jani04 #20507 üzenetére
Friss Win 10, minden up-to-date, win-es driver is es a gyari hotfix-es is csinalja. mar nem 20p-enkent csak orankent.
Az se lehet h utalom, mert aranyba oltoztetem, dragakovekkel diszitem, tejben-vajban furosztom, meg szeretem is megis hisztizik neha mint egy ovis. Ugy latszik ez az osszecsiszolodas idoszaka. Nincs drama, csak ne jojjunk a driverek csak egy oldalon sz@rok dumaval, minden NV driver thread tele van a redditen a driverek hibaival, nem egyedi eset+3-as szemcsit hordok 3X eve, az sem lehet a gond, driver gond volt mindket oldalon, most meg friss az elmeny, valoszinuleg azert ilyen feltuno a gyakorisag. Varom a kovetkezot, kivancsi vagyok.
El nem adom ket ok miatt, egyreszt a G-Sync-es monitorral parban elegge mas dimenzioba helyezik a latvanyvilagot es az "immersion"-t, masreszt nincs nagyon mas alternativa a piacon, a 3-ik ok a munka, kenyszer-hazassag
A kartya amugy eros es jo, szoftveres oldalon hamar megbicsaklik a driver. Ennyi.
-
HSM
félisten
A 7850-et nem ismerem. 7950-em volt sokáig, azzal semmi mikrolagg nem volt sehol, a 7970-eimmel sem, a 280X-eken sem, és a 290-en sem.
Én is állati érzékeny vagyok a mikrolaggokra, a legkisebbtől is falra mászom, és mégis remekül elvagyok AMD-vel. Annak idején is ez volt, hogy NV-n kevesebb a mikrolagg, vettem NV-t, és egyik játékban az volt a jobb, másikban az AMD (4890 1GB vs GTX 260 216SP 896MB).
Szerk.: Van egy sejtésem, mi lehetet a gond.... A PowerTune limitet felhúztátok a 7850 kártyán? Mert ha nem, akkor simán dobálhatta az órajeleket. A 7850-ekre szerettek spórolásból nagyon alacsony DP limitet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest