- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem fognak árat csökkenteni sehol,kb mindent eladnak a kékek és a pirosak is....
-
TTomax
félisten
Mind4!!!!!!44!!4!!44
Ezt egyszerűen nem tudtam kihagyni...elnézést...
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17 #44174 üzenetére
Az a baj,hogy a Duniat nem nagyon lehet fejleszteni,vagyis lehet csak már nem érdemes. Gyakorlatilag az több munka mint új motorra állni annyira nem foglalkoztak vele,csak a tűzoltás ment,és hiába AMD cím az FC6 nem ök tehetnek róla hanem az ubisoft. Úgy voltak vele még egy-két bőrt le lehet húzni róla mire kuka érett lesz. Hát remélem nem sokan veszik meg mert ha igen akkor a 7 is még ezzel az elavult motorral jön.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #42287 üzenetére
Nem,csak ékes bizonyítéka annak,hogy minden cég rögtön stratégiát vált ahogy a tűz közelébe kerül.
#42289 Piszmaty76
Hát hogyne,elemi érdekük volt.Máshogy nem igazán ment a piacszerzés,vagy van olyan terméked ami senkinek nincs,vagy olyan "open" vagy amennyire tudsz,hátha ráharapnak és ezért viszik a terméked. -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #42283 üzenetére
A 100dolcsi már régen be van építve a 5XX-es lapok és az 5XXX-es procik árába,aztán dobozt se kapsz... és hát nem igazán önszántukból léptek,mert akkor élből ezzel jöttek volna.Helyet cseréltek szépen,és lám milyen szépen bejön az amit mondtunk,hogy addig marad az AMD "jófiú" szerepben amíg nincs mivel,ahogy értelmes dolgokat gurítanak ki rögtön átmennek ugyanolyan kapitalista cégbe mint az intel,nV,stb...
-
TTomax
félisten
válasz
AsakuraDave #42014 üzenetére
Az még így is 4x annyi mint amit az AMD produkált,cpustól,konzolostól...
Drága volt a bőrkabát nahh... le kellett írni...
-
TTomax
félisten
válasz
awexco #42011 üzenetére
Miért? Adózás után változik a helyzet?
Pontosan,és az is beszédes,hogy minden eddiginél többet költöttek RnD-re....Ök nem az Intel.. Jensen papa nem viccel...
Lesz itt még a XX60 is 999dolcsi GX-104-el meg 300mm2-es lapkával...
a pc hobbi költségei egy szintre kerülnek az ejtőernyőzés,repülőgépezgetés stb dolgokkal...
-
TTomax
félisten
válasz
Laja333 #41942 üzenetére
Pedig az a jövő,évekig szajkóztátok.... hogy majd ott...erre meg... kalap..ja az van az egész DX12 egy nagy kalap...dehogy érted,jahh lapozzunk mert az APiról beszéltem csak neked már minden támadás,gyanítom be vagy vásárolva részvényekből...
Jut eszembe,hogy hogy most már jó a GDDR6?Mi lett a HBM2-vel?Pedig olcsó is,meg alig is fogyaszt... meg olyan sávszélt tol mint a niagara,hogy hogy jó a a GDDR6 256biten?Ugye,ugye...nem kellett ehhez csak a Kodurit kibacni onnan,már is lett normális vga,de ilyenkor csak a néma csend ezekről a dolgokról...
-
TTomax
félisten
Hát még azért mindig az nV adja a leggyorsabb gput,ez az amit az AMD már egy évtizede nem mondhat el magáról.... aztán ha jól látom a kazán 3080/90 perf/w-ja is még mindig jobb mint bármilyen radeoné... aztán már ott tartunk lassan,hogy egy komplett gen van már az AMD termékpaletta felett,és már egy autó árát is elkérhetik a csúcs vgaért... Hajrá radeon!
-
TTomax
félisten
Háát...távol álljon tőlem bárki megvédése,de ez a VS topic ahol a fanyalgásoknak igenis helye van.
Valóban nem tett jót a samsung 8nm-e a perf/wattnak viszont az már így előre meg merem jósolni,hogy brutálisan húzhatóak lesznek ezek a kártyák,illetve lehetnek mert nekem nagyon úgy tűnik,hogy a 3080 ismét olyan power limites lesz,hogy csak a shunt mode segít rajta,már aki bevállalja,mert a bios lockolva lesz az máris borítékolható.Egy vga lesz csak ahol engednek mindent,és az a 3090 brutál áron (hogy klasszikust idézzek qrva gyors lesz qrva drágán
)... arra nem is lesz az AMDnek kb semmiféle válasza,de oda a 3070/3080köré megérkezhetnek...persze csak mire már mindenki bevásárolt...
-
TTomax
félisten
-
-
TTomax
félisten
Olvasgattam...hanyag trehány összeszerelés, gagyi fényes műanyagok,ordító ventik,módosított biosok, nem véletlen a legolcsóbb toronymagasan.Minden más kb 20-30 ezerrel drágább,és nem gondolod hogy nem a kártyán lett megspórolva...Fényévekre van egy Nitrotól vagy egy Gaming X-töl,igazi két pálcikás búcsús vga,hiába szavaztátok be a "jó" kategóriába attól még nem lesz jó,használd egészséggel,én biztos nem spóroltam volna már meg azt a 20ezret,mert ha van pénz majomra akkor banánra is legyen,de kinek mi....
-
TTomax
félisten
Az a Zs kategóriás klón ami DX11ben vaj simán fut,vulkan alatt meg dadog össze-vissza?Az AMDnek mikor lesz drivere,két héttel előbb?Nv aztán jól behúzta fülét-farkát,fejvesztve menekül a gaming piacról most már...hajjajj..van baj nem kevés,azért ennyire nem kell bebillenni,nehogy a végén kiderüljön egy sima patch kell csak,a csoda subgroup normális futásához.Hogy mindig találtok egy tündérport amire hivatkozni lehet,az nem semmi,hanem már valami...ugye...
-
TTomax
félisten
válasz
rumkola #39465 üzenetére
Pontosan ez itt a probléma,hovatovább DX9 után olyan ficsöröket kapunk mint a DOF,meg motion blur,hát kenjék már a hajukba.Értelmes fizika?AI?Egységes nem hardver szétzabáló élsimitás?ÁÁÁ minek az,maszatoljunk,homályosítsunk mindent,agymenés ami megy,mókusvakítás a köbön,de az a lényeg hogy erre a radeonok ki vannak gyúrva,de egy olyan látványelemet sem tudunk mondani amivel eddig a DX12 több szebb jobb mint a DX11 ,négy?öt? év alatt meddig is jutottunk?Közben azért szépen a vga igény megduplázódott a nagy semmire....
-
TTomax
félisten
Most akkor még egyszer,szépen lassan..
Hagyjuk addig a teljesítményt amíg nem fut folyamatosan mert játszhatatlan!Senkinek,sehol,semmivel...Lényegtelen mit használ,majd ha normálisan fut akkor vissza lehet térni a teljesítményre,és akkor lehet ájuldozni hogy ez a jövő kérem.
-
TTomax
félisten
Milyen AMD előnyről beszélsz könyörgöm amikor mindenféle vgan stutterel,ennyit arról hogy az AMD mire volt kigyúrva a másfél év alatt,nem driver gond van hanem csak trehány munka ,amúgy nem csipem ezt a srácot de ez a videója kivételesen jól sikerült [link] Világosan látszik mi volt a prioritás,DX11ben menjen,a Vulkant majd javítgatjuk...felőlem kicsi kínai segédmunkásokat is használhat egy játék wave vagy subgroupba,nincs jelentősége ilyen minőség mellett...
-
TTomax
félisten
válasz
GodGamer5 #39457 üzenetére
A vega a professzionális piac igényeinek van/volt alávetve már amikor elkészült, a radon VII úgy szintén,ha a Vega az explicit apikra van kigyúrva akkor az RTX kártyák a goddammit kategória,már ha az általad említett W2-t nézem pl... [link],értem én hogy a vásárlásod próbálod igazolni,csak nem nagyon támasztanak alá a tények.
DX12,Vulkan,explicit apik... hány éve hallgatjuk már ezt,meg azt is hogy a DX11-et el kell felejteni,de azért a játékok 99%-át még mindig abban játszuk,évekig azért mert az nV volt az ördög mert nem támogatja,most már hogy támogatja még jobban is mint a GCN féle radeon,most már újabb kifogások jönnek,nehéz implementálni,drága,időigényes...nem lehet inkább az,hogy az út nem helyes?Hogy nem ezeket az igényeket kellett volna kiszolgálni?Hogy az egész úgy ahogy van istállói melléktermék?ÉN még ilyen apit mint a DX12 soha,de soha nem láttam,se DX8,se DX9,se a DX11 nem múlta felül ennyire a várakozásokat,és a ennyi évvel a megjelenés előtt ennyire nem mutatni semmit,az nem semmi.Se jobban,se szebben nem futnak ezek a játékok,de probléma az van velük dögivel ha az "explicit" apit használod,lásd BFV,TD2,meg sorolhatnám.Az egész DX12 sztoriból annyi valósult meg,hogy könnyebb portolni konzolról,és kb ennyiről is szólt eddig ez az egész mese.És ez a mantle óta szépen így csordogál lefelé,hány generáció vgat kell még vennünk ahhoz,hogy kapjunk is valamit érte cserébe?Nem baj majd a DX13,ha nem akkor a péntek13...
-
TTomax
félisten
válasz
GodGamer5 #39455 üzenetére
Jahh persze majd fogják,mint ahogy a Mantle alatt is meg egy rakás DX12es címnél is,kezd erőre kapni a hardver persze,mihez képest?A gyenge DX11es driverjükhöz képest?Illúziókat kergetsz,amit egy ZS kategóriás játék,marha gyengén implementált portjára alapozol,majd ha 10böl minimum 5 játékban ez lesz a helyzet akkor lehet kijelenteni hogy "kezd erőre kapni"...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano #39139 üzenetére
Jajja...Jensen Su
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano #39136 üzenetére
Nem fogják a legális mutyihoz szükség van egy inkompetens bandára is...
-
TTomax
félisten
válasz
pengwin #39059 üzenetére
Az lehet,csak éppen tapasztalat nincs elég,illetve gyártástechnológiában is bukdácsolnak ami viszont elengedhetetlen gpu fronton.BTW,szerintem az elsö 2-3 gentöl nem kell sokat várni,supportot és vgat készíteni a nulláról időigényes,Persze gondolom már pár éve tolják bele a pénzt,de hatalmas a lemaradásuk a másik két konkurens gyártóval szemben,még akkor is ha éppen az AMDtöl átvett GCNel shortolni akarnak,föleg ha pl a navi már nem GCN alapú lesz.
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano #39052 üzenetére
Azér ebben a nagy megitélésben nem mindegy ki honnan hova,ha az intel első próbálkozása lett volna a radeon VII akkor igen,de... az AMDnek a vega64re a radeonVII teljesen más keretbe helyezi a történetet.Ettöl függetlenül ha a Radon VII intel termék lenne sem kelne el belőle több csak azért mert intel.
-
TTomax
félisten
válasz
zovifapp111 #39054 üzenetére
Jó pár gent le kell tolni ahhoz,hogy a feladathoz felnőjenek.Raja szerintem nem alkotott akkorát az AMDnél mint ahogyan azt sokan gondolják,én nem tartom öt akkor koponyának mint sokan itt,és szerintem nem is lesz ott sokáig ahol most van.
-
TTomax
félisten
válasz
zovifapp111 #39049 üzenetére
Szerintem, meg nem.Söt nagyon nem,eddig csak igpjük volt desktopra,ott akkora az ellenszenv, és annyi ember utálja őket a support és más trehányságok miatt,hogy igen nehéz lesz ellenszenv nélkül dvgat csinálniuk,gyakorlatilag nulla háttérrel.Piaci előnyt nem igazán jelent,hogy évekig sózták az emberekre az igpjüket,ami kb arra volt jó hogy ha nem volt slave bios a vgadon vissza tudd flashelni,vagy ha éppen beállt a vgad,vagy eladtad akkor addig adjon képet a gép amig ujat nem szerzel.A nagy elégedett intel userek elő lépése a vásárlás után az igp letiltása volt...
-
TTomax
félisten
válasz
zovifapp111 #39045 üzenetére
Ne haragudj,de eddig még én olyan embert nem láttam aki azért vett intelt mert milyen jó az igpu.Az intel igpu fan bázisa alulról konvergál a nullához,úgy utálja mindenki ahogy csak lehet és nem is alaptalanul.Nagyon komoly és kemény cuccot kell lerakniuk az asztalra kb a semmiből,és az nem nagyon segít ilyenkor hogy van lové pénzre.Úgy hogy ebből piaci előnyt nem igazán lehet kovácsolni...
-
TTomax
félisten
válasz
Hublot #39034 üzenetére
Hát bizony ha 2080Ti 1080Ti áron nyitott volna,meg a 2080 a 1080 árán akkor szavunk se lenne,de azt hiszem akkor az AMDnek se sok keresnivalója ebben a teljesitmény szegmensben... de a világ szép a kartell meg működik,meg lett ez beszélve egy vidám családi vasárnapi teadélutánon a két CEO között...
A fórumokon meg a sok user egymás torkának ugrik,hogy VS...höhhööö...francokat kérem szépen.
-
TTomax
félisten
válasz
GodGamer5 #38832 üzenetére
4+2 VRM...ordit a pcbröl hogy olcsó,mindig is rühelltem az olyan vgakat ahol a gpu "elött" van a VRM...ne legyen igazam,de nagy csoda lesz ez, GTX 1070áron a körüli teljesítmény.Már viszket a tenyerem cserélni a 1080at de mégis mire???Semmi nincs ami legalább +50%-ot hoz értelmes áron,az alatt meg kár cserélni.remélem nV nem sokáig bohóckodik 12nmen,rohamosan lelassult a fejlődés vga fronton miközben a felbontás és a gépigény csak nö...
-
TTomax
félisten
A VRM hütéstöl se vagyok elalélva.Okay,van gap pad de csak a kereten,onnan viszont bordázathoz nincs.
-
TTomax
félisten
Az a bordázat az nagyon kevés lesz a radeon VIIre,hiába vapor kamrás...
-
TTomax
félisten
válasz
arabus #38210 üzenetére
Nem nem vagyok mimóza,de mozigépész sem,csak így hirtelen én vagyok a második ember akinek beszólsz...
Azt is onnan hozták fentről minek vetitel?
Most valamit nem értek,te gondod volt az,hogy nem 4K-s csak csak egy mezei 1440ps a teszt hiszen 4Kban jön elő az "erö",erre írtam hogy hát sajnos nem!Na mindegy,én out ha nem haragszol...
-
TTomax
félisten
Hát igen az kb a pascal árazása lenne, (és én speciel már arra is szivtam a fogamat) csakhogy nem akarják meglépni,mert az RTXeken igen nagy gpu üldögél.Remélem jön a Navi ahogy lehet,és az AMD végre megtalálja a tökeit,mert most kellett volna jönnie a Radeon VII a "B Plan" volt...különben nagyon sokan elmennek konzolra,ami teljesen érthető.Csak úgy nagyon csendben jegyzem meg,hogy szinte minden nap viszek ki csomagban Hori és hasonló konzolra valóegér/bill kombót,amazonról...
-
TTomax
félisten
válasz
Chalez #38205 üzenetére
Hát tudod,te se ma kezdted a PH!n,biztosan emlékszel amikor még 5,meg akár 8 játék is járt egy vga mellé,meg polo,meg cf/sli hid,söt 650W-os táp (7990!) meg a franc tudja mi... most ok, írod 30K,de azért azt te is tudod,hogy feléből is meg lett volna,már ha éppen meg akarod venni...
-
TTomax
félisten
válasz
arabus #38202 üzenetére
Ezt a stílust a homokozóban erőltesd,a szomszéd pistikének.Igaz,hogy ez egy VS topic de azért maradjunk már emberek,tiszteljük már meg egymást ennyivel.Köszönöm!
(#38203) arabus
Se a 2060 se a Vega 56/64 nem 4Kra való,nem tudom te milyen erőről beszélsz,de komolyan.Még a 30!%-al erősebb 1080Ti is kevés oda...
A teljesség igénye nélkül...
-
TTomax
félisten
Egyébként az egész gen váltás úgy ahogy van kuka...kaptunk azonos áron egy kisebb fogyasztású 1080Ti-t 2080néven de kevesebb vrammal,a 2060 ugyanugy zenész a 1070tivel szemben,ott is kevesebb a vram.A 2070 a 2060 fényében teljesen jellegtelen kártya,Persze lehet érvelni,hogy RTX,csakhogy mire elterjed lesz vagy 2-3gen váltás a DLSS is kuka jelenlegi formájában,mert 4Kra van lockolva....Másfél év után ez így harmatgyenge...én ezekért így ebben a formában biztos nem adnék pénzt...Túloldalon ugyanez látszik kibontakozóban,Radeon VII mehh,nem is a gamer piacra készült szimpla tűzoltás,Vega EOL,bár mindegy is neki,az 570/580 az egyedüli vga aminek kb rendben van az ára teljesítményéhez képest,csak hát már tovább kellene lépni már erröl a teljesítmény szintről...Valamit tudhat az nVidia a naviról,nem véletlen szellőztetik a 1160,1180stb dolgokat,mert kelleni fog,csak hát mire ideér....
-
TTomax
félisten
válasz
keIdor #38096 üzenetére
Miért is csodálkozol?Nem ezt olvastuk véletlen a Fijiröl meg a Vegaról is a VRAMtól eltekintve?Nagyobb sávszél dupla VRAM?Ennyi lenne a recept egy sikeres vgahoz?Hát majd meglátjuk,az AMD nem igen adott okot vga fronton a bizakodásra az utóbbi X évben.Ha valóban csak pár ezer darabos készlettel nyitnak akkor nemigen fog javítani az árakon.Versenyt ismét nem látunk,csak egy alibi terméket amire majd hivatkozni lehet de vásárolni nem,meg majd ennek fényében várjuk meg az árakat is...
-
-
TTomax
félisten
Na de akkor is 20-30!%-os sebbeség csökkenés egy olyan motorral amit kimondottan DX12re írtak?Gyakorlatilag minden egy kategóriával gyengébben teljesít,mi lett volna ha DX11re írták volna?És még csak azt se lehet mondani,hogy specifikus arhitekutrális problémája van,mert mindennel abszolválja.
-
TTomax
félisten
"Ez régen azért nem volt jó ötlet, mert a DirectX 12-es leképezők memóriamenedzsmentje nem igazán szívlelte ezt a helyzetet, és például nehezen voltak kezelhetők a 8 GB-os, nem HBCC-s Radeonok. Mára viszont készítettek egy olyan kiegészítést az RSL-hez, ami ezt a problémát eléggé jól kezeli."
Ez régen azért nem volt jó ötlet,mert nem volt 8GBnál több VRAMmal rendelkező gaming vga,mára már van 16GBos,és azt is el kell adni valahogy... fixed for ya...
-
TTomax
félisten
Persze ezt mind nem sikerült volna véghez vinni ha a Fiji és a Vega alternatívát nyújtott volna.Az AMD pont olyan hibás,hiszen az által létrehozott igényt nem tudta kiszolgálni.Az már csak hab a tortán hogy a freesynces plecsnit mindenféle hulladék panellal ellátott monitorra is rányomták,hiába így kell brandot építeni...Ha tökös grafikus megjelenitökkel jött volna az AMD akkor az nV gyorsan elbukott volna,de nem ez történt,ha három évvel késöbb is de mégis csak támogatja az nV a szabványt,meg is fog látszani az év végi elszámoláskor.
-
TTomax
félisten
Meg egy jó erős évvel hamarabb dobták piacra ugyebár...az akkor vásárolt Asus ROG monitorom már több mint 5éves,egy fillért sem bántam meg belőle amit rá költöttem,de a mostani gsynces monitorom is már másfél éves,és de nagyon nagyon megérte amikor átmenetileg 1050ti volt a gépemben.
-
TTomax
félisten
Egyenként nem értem a fanyalgás okát,eddig az volt a probléma az nVidia miért nem támogatja az AMD féle freesyncet,erre elkezdik támogatni akkor úgy se jó...
-
TTomax
félisten
Inkább örülni kellene ennek a lépésnek.Nem ,ettől nem lesz jó fej az nVidia,de azt sem szabad elfelejteni hogy a gsync bő egy évvel hamarabb elérhető volt mint a freesync,ezt valahol ki kellett termelni.Arról pedig az nV nem tehet,hogy az 50-60dolcsis felárból 100-150 lett a kereskedőknek hála.Engem mar csak az érdekel,hogy visszamenőleg megkapja-e a többi gen. is vagy ez csak turing ficsör lesz-e.
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano #37207 üzenetére
Ahhoz hogy a volumenre tudjanak menni igen vonzó termékkel kell előállni.A legvonzóbb paraméter az ár,az az amit mindenkinek ki kell fiozetnie a pénztárnál,és a cserébe kapott teljesítmény.A külföldi forumokat olvasgatva, az a 3-400euros/font ársáv amit még sokan ki tudnak/akarnak fizetni.Az a baj hogy ebben az ársávban már ott van a 1070/Ti,vega56 söt voltak helyzetek amikor a 1080 is ott volt,bár nem sokat.Arra próbálok kilyukadni hogy egy 1070nél erösebb és kevesebbet fogyasztó vgara lenne szükség 300euro körül...igen azzal lehetne tarolni,de a realitásokat figyelembe véve nem sok esély lesz erre,vagy az ár vagy a teljesítmény nem lesz meg a kettö együtt szerintem nem fog menni.
-
TTomax
félisten
Én meg inkább úgy gondolom,hogy az 580volt az abszolút felesleges a 480 mellett...a 480ra az 590et kellett volna kiadni,és akkor szavunk se lett volna ha picit drágább,és akkor jobban látszott volna hogy az AMD tart is valamerre... igy ez az 5-8%ok erőltetése nem éppen piacbarát hogy finoman fogalmazzak.
-
TTomax
félisten
Na jó de 300dollár se 80ezer forint,mert a 300dollár az 300euro,az meg inkább 100ezer HUF.Mert a kolléga azért inkább 250dollárért álmodott húzott vega 56 teljesítményt ami azért már inkább 1070Ti vagy 1080 mint 1070.Azért egy ilyen lépéshez komolyan ki kell vezetni az egész termékpalettát a piacról vegatol polarisostól,mert hát ha a Vega56/64 250dolcsi akkor mennyi az alatta levő kategória árai is?Azért ez egy irreális elvárás,és ha valami akkor az ilyen árt az AMDnek,nem azért nem az én gyáram részvényem sincsen,de azért ez a teljesítmény eddig inkább 4-500dolcsi volt,nem fog hirtelen majd a felére esni,főleg hogy drágább is lesz ezeket majd 7nmen gyártani.Én inkább óva intek mindenkit a túlzott elvárásoktól,mert az az igazi rombolás...ha mégis túlszárnyalják akkor legalább örülünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged