Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz TTomax #20550 üzenetére

Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem felel meg,akkor bizony az Afterburner tudja kártyánként állítani a ventiprofilt,órajeleket,és úgy kb mindent csak ki kell venni a "generals settingsnél" a "syncronize setings for all similar gpu" elöl.

Ezt amikor en probaltam harom eve meg biztosan bugos volt. Adott szerian belul (ez ket 7850 volt) a ket legjobb hutesu kartyam volt (HIS ICEQ, PowerColor PCS+). Eltero gyartoktol, mert amikor megvettem a masodik kartyat gyakorlatilag az elsot nem lehetett kapni ertelmes boltbol.

Elonye annyi van, hogy egyel kevesebb dolog, ami ossze tud akadni a tobbivel.

Memtuning mondjuk szvsz annyira nem fajo pont, VCore mar jobban. Ujabb szeriakat mondjuk nem tudom hogy allnak, a sajat Hawaii Matrix Platinumnal tesztnel 1.35ig mentem epitett vizen es programbol meg lehetett volna neki adni tobbet, csak az mar vizzel se lett volna biztonsagos forumos tapasztalatok alapjan. Egyreszt a fesz, masreszt ~350+W azert epitett vizzel is sok. CFben mondjuk nem probaltam a kartyakat huzni, bar az arrol is szol, hogy nem vagyok hajlando egy Mora3t rakni a gep moge, 900Wra meg mar az kene.

Új hozzászólás Aktív témák